فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_شیک
یه تزیین خوشگل و مجلسی
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
گروه دورهمی بانوان 👩🦰🧑🦰👱♀👩🏻🦱
https://eitaa.com/joinchat/4152230371C984b3d6ffd
👠👛💝🛍👒👗💄💅
⛔️⛔️ورود آقایان ممنوع⛔️⛔️
⛔️ ارسال تبلیغات = ریپورت ⛔️
فعال ترین و باحال ترین گروه چت خانم ها همینجاست
😂😅😍🤩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام امام زمانم♥️
_هَر صُبـــــح،
بہِ شُوق؏َـــهد دوبٰاره بٰا شمـــᰔــآ ۔۔۔
چِشمم رٰا بـــــٰاز مےڪُنم۔۔
؏َــــهد مےڪُنم بٰا شُمـــــآ۔۔۔𔘓
هَر روز ڪِہ مےگُذرد،
«؏ــٰـاشقآنہ تر۔۔𔓘» أز قَبل ؛
چِشم بِہ راهتـــــآن بٰاشم...
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
#امام_زمان ﷻ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده
#لقمه مخصوص مدرسه
🌮🌯🫔🌮🌯🫔🌮🌯🫔
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_گوشتی😍😋
یه فینگرفود خوشمزه و ساده و راحت براتون آوردم 😊🤗
این لقمه های خوشمزه و کوچک که خیلی دوست داشتنی و برای مهمونی هاتون می تونه ایده خیلی خوب و راحتی باشه 😊😀
.
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
جعفری خرد شده ۲ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غ
پنیر پیتزا به میزان لازم
نان باگت ۱ تا ۲ عدد
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم ، فلفل دلمه ای خرد شده و جعفری خرد شده هم ریختم . نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و رب گوجه هم ریختم و بعد از تفت دادن حرارت رو خاموش کردم . پنیر پیتزا ریختم و مخلوط کردم .
نون باگت ها رو به صورت گرد برش دادم . کمی وسطش رو خالی کردم .
داخل تابه قرار دادم و یک طرف رویی رو کمی سرخ کردم و برگردوندم . از مواد گوشتی داخل قسمت خالی شده ریختم و کمی پنیر پیتزا ریختم . در تابه رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه تا زمانی که پنیر آب بشه ، میشه برگردوند که طرفی که پنیر داره هم کمی تغییر رنگ بده .
🥗🍔
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_کازرونی😍😋
اول مرغ بدون روغن با تیکه های هویج ، پیاز ، گوجه درسته ، ادویه جات ( نمک ، زردچوبه ، فلفل ، پودر دارچین ، پودر لیمو عمانی ، پودر شنبلیله ) رب گوجه ۲ قاشق و در اخر ابجوش میزاریم با شعله کم خوب بپزه
وقتی پخت👇
مرغو تو ابکش میزاریم که آبش گرفته شه.ابگوشت از صافی رد میکنیم و با یک قاشق رب گوجه ، یک قاشق آبلیمو تازه ، آب نارنج میزانش سلیقه ایه من تقریبا نصف استکان ریختم (چشمی😁) و زعفرون ، فلفل سیاه و آویشن خوب قاطی میکنیم.سیب زمینی رو چیپسی ریز برش بدین ، بشورین نشاستش بره ، خشک و سرخ کنید.من از یه دستمال حوله ای استفاده میکنم ، مخصوص همین کار گذاشتمش ، دستمال حوله خوشم نمیاد مرغو سرخ کنید روغنشو بریزید دور ، سیب زمینیارو بچینید دورش و سس اضافه کنید.شعله رو کم کنید درب ماهیتابه رو بزارید و نیم ساعت بعد آمادس
🥗🍔
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیرابی😍😋
• به سیرابی علاقه نداری؟با این دستور پخت حتما خوشت میاد😍
یک قابلمه آب رو جوش بیارین و سیرابی ها رو داخلش بریزین تا ده دقیقه بجوشه
آب سیرابی رو دور بریزین و با آب تازه روی گاز بزارین
دو عدد پیاز و چند حبه سیر
پاپریکا و زردچوبه و پودر پیاز از هر کدام یک قاشق چایخوری اضافه کنید
درشو بزارین و سه ساعت زمان بدین تا بپزه
نیم ساعت آخر پخت نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری نمک بریزین
سیرابی رو همراه با دارچین سرو کنین
حتما درست کنید و مطمئن باشید این سیرابی فرق داره
نوش جان😍
🥗🍔
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یزدی🧁😍😋
شمام جزء اون دسته ای هستین که هنوزم خوردنِ کیک یزدی براتون خاطراتِ بچگیتونو زنده میکنه؟
برایِ درست کردنش، اینارو میخوایم:
-تخم مرغ دمایِ محیط ۳ عدد
-پودر هل ۱ ق چ
-شکر ۱ پیمانه(۲۰۰ گرم)
-ماست ساده(بدونِ آب) ۱۱۰ گرم
-گلاب ۴۰ گرم
-روغن مایع ۱۷۵ گرم
-آرد سفید ۳۰۰ گرم
-بیکینگ پودر ۱ ق س
دمایِ فر گازی ۲۰۰ درجه به مدتِ تقریبی ۲۵ دقیقه. و دمای فر برقی ۱۸۰ درجه.
فرتون از قبل حتما حسابی داغ باشه...
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #شکلات_چیپسی 😍😋
دیگه شکلات چیپسی نخر⛔️
باورتون میشه این شکلات چیپسی های جذاب و آسون فقط با دوقلم مواد درست شده باشه؟🤩
کافیه ویدئو رو تا انتها با دقت نگاه کنی و نکاتی که تو کپشنه رو رعایت کنی 😉👌
🛒موادلازم:
✅️پودر کاکائو: ۲ ق غ
✅️پودر قند: ۴ ق غ
✅️آب: ۲ ق غ
✅️نمک: نوک ق چ (خیلی خیلی کم)
📜نکات:
✅️حتما مواد خشک رو الک کنید.
✅️آب رو کم کم اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید تا زمانی که پودرقند آب بشه.
✅️دقت کنید غلظت مواد نباید خیلی شل باشه(هرچی مواد رقیق تر باشه کارتون سخت تره)
✅️اگر مواد خیلی شل شد کمی پودر کاکائو یا پودر قند و اگر خیلی سفت بود خیلی خیلی کم آب اضافه کنید تا به غلظت داخل فیلم برسه.
✅️حتما شکلات هارو روی کاغذ روغنی یا پلاستیک پایپ کنید که به راحتی جدا بشه(میتونی کاغذ روغنی رو هم یکم چرب کنی)
✅️حتما ۲۴ ساعت، زمان بدید تا شکلات ها کاملا خشک بشن بعد از کاغذ روغنی جدا کنید.
✅️سایز چیپس های شکلات کاملا سلیقه ایه، میتونید درشت سکه ای یا ریز چیپسی پایپ کنید.
✅️این مقدار پودر قند، یک شکلات ۷۵٪ میده، پس اگه شیرین تر دوست دارید ۱ قاشق بیشتر پودرقند بریزید.
✅️میتونید برای طعم بهتر یکم وانیل هم اضافه کنید که اینجا استفاده نشد.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#خمیر_یوفکا
کاربردی ترین خمیر تو آشپزی، همین خمیرِ🤩🤩
مواد لازم:
دو و نیم پیمانه آرد سفید
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری سرکه
نصف قاشق غذاخوری نمک
دو سوم لیوان آب ولرم
یوفکا در انواع دسر و پیش غذاهای ترکی مثل بورک، پیراشکی، سمبوسه، باقلوا ترکی، شیرینی ناپلئونی و… استفاده میشود.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کوکو_ماکارونی 😋😍
تاحالا کوکو ماکارونی درست کردید؟ 😍 خیلیییییی خوشمزه میشه و غذایی متفاوتی پیشنهاد میکنم درستش کنید🤗
🌱🌱🌱
مواد لازم:
_ماکارونی فرمی نصف بسته
_تخم مرغ ٣ عدد
_سینه مرغ ١ عدد
_پیاز ١ عدد
_قارچ ۶ عدد
_فلفل دلمه نصف یک عدد
_سیر ٢ حبه
_ادویه جات نمک فلفل زردچوبه آویشن
_پنیر پیتزا مقداری
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش سه سوته برنجت رو خیس کن!🍚👌
۲تا #ترفند خفن آشپزی♨️
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کیک_نوتلا_پنیری 😋😍
کیک نوتلا : 👇
آرد : یک و ۳/۴ پیمانه ، ۲۶۰ گرم
پودر کاکائو : ۱/۴ پیمانه ، ۴۰ گرم
بکینگپودر : یک قغ
تخم مرغ : ۴ عدد
شکر : یک پیمانه ، ۲۰۰ گرم
وانیل : ۱/۲ قچ
کرم نوتلا : ۴ قغ سرپر
روغن : ۳/۴ پیمانه ، ۱۵۰ گرم
ماست پرچرب : یک پیمانه ، ۲۰۰ گرم
.
موادپنیری :👇
پنیرخامهای : ۳۰۰ گرم
پودر قند : ۳ قغ
نشاسته ذرت : یک قغ
تخم مرغ : یک عدد
وانیل : ۱/۲ قچ
.
🔺سایز قالب ۲۰
🔺برای پخت این کیک اول فر رو با دمای ۱۷۵ درجه روشن کنید تا ۱۰ دقیقه گرم بشه بعد قالب رو داخل فر بزارید و بعد از ۲۵ دقیقه دمای فر رو تا ۱۶۰ درجه کاهش بدین و ۱۵ دقیقه دیگه هم زمان بدین ، بعد با سیخ چوبی وسط کیک رو تست کنید ، اگر خام بود ۱۰ دقیقه دیگه هم زمان بدین
🔺حتما اجازه بدین کیک هم دمای محیط بشه بعد برش بزنید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#ژله_هفت_رنگ
سلام.اومدم با ژله هفت رنگ جذاب و زیبا🥰
این ژله برای مهمونیتون عالی و چشم نوازه🌹
من برای ۲۵ لیوان ژله از شش تا ژله استفاده کردم
ژله آلبالو، ژله لیمو، ژله بلوبری، پرتقال، آناناس ، انار،
به ازای هر ژله یک لیوان اب داغ نصف لیوان اب سرد نصف لیوان شیر.
اینکه شما از چه طعمی دوست دارین استفاده کنید کاملا سلیقه ای هست فقط سعی کنید تو ترکیب رنگها از یه ژله تیره و یه ژله روشن استفاده کنید که جلوه اش بیشتر بشه.
خب هر طعم ژله خواستین با یک لیوان آب جوش حل کنید، بعد بزارید رو بخار کتری تا کامل حل بشه، بعدش نصفش کنید به نصف ژله نصف لیوان اب سرد اضافه کنید
بریزید داخل قالب و. بزارید یخچال تا نیم بند بشه ولی کامل نبنده،
قسمت بعدی بزارید در دمای محیط یا جلو پنکه تا خنک بشه، بعد نصف لیوان شیر یا بستنی همدمای ژله رو اضافه کنید و هم بزنید، اگه دون دون شد از صافی رد کنید.
بریزید رو ژله قبلی و بزارید داخل یخچال تا نیم بند بشه.
همینطور همه ژله ها رو درست کنید تا لایه آخر و یه شب تا صبح تا ۲۴ ساعت زمان بدید تا کامل سفت بشه و بعد نوش جونتون🤩😋
دقت کنید ژله شیر زودتر از ژله با اب میبنده.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
•
این #سالاد_لذیذ، از الویه هم خوشمزه تره 🤤
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi