فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کانال مخصوص افطار و سحری و پیدا کردم 😁💃
#دیگ فکر این نیستم ک #سحری چی بزارم ک گشنم نشه😏🤦♀
اینجا پر غذا و شیرینی🍪 30دقیقه ای هس😍
کلی ایده برا تزیینات مختلف💃
ایده های #آشپزی برای افطاری و سحری😍😋
آموزش انواع غذا...😍 زولبیا ، بامیه، سوپ، آش و کلی.خوشمزهای دیگه برا افطار😍😋👇
https://eitaa.com/joinchat/36700499C9c5cf945ac
آموزش انواع غذا های دهن فامیل صاف کن🍱
سفره #افطار امسال رنگین تر از سالای دیگ 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ زغالی
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
27.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤍⃟⿻
#آشپزی👩🏻🍳
#کتلت_ذرت
✅ کتلت ذرت 😋🍘
🛎 برای طرز تهیه به ویوئو گوش کنید.
بهم اعتماد کن و این کتلت رو درست کن
مطمئنم میره تو لیست غذاهات و پایه ثابت میشه.
ترکیب مرغ و ذرت و سبزیجات ،
اصن یه طعم مححححشری داره.
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پيراشكى_سبزيجات_تركيه
كليپ این خوشمزه رو حتما ببينيد👇
ي نوع پيراشكى براى صبحونه كه عالى ميشه و به خاطر سبزيجاتى كه توش هست عطر بينظيرى داره .
دستور👇🏻
مواد لازم
تخم مرغ:1 عدد
مايه خمير:1 بسته (يا 5 ق چ خ
شير ولرم:1 استكان چ
آب:نصف استكان چ
فلفل قرمز:1 عدد
قسمت سبز پيازچه:4 عدد
جعفري :مقدارى
پنير سفيد بي نمك
نمك:1 ق م خ
آرد:3 پيمانه
طرز تهيه آرد را در ظرفي بريزيد و مواد را كم كم اضافه كنيد و آرد را هم كم كم اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد و ورز دهيد تا خميري نرم بدست بيايد پنير و مواد خرد شده ديگر را اضافه كنيد و ورز دهيد و به اندازه يه گردو از خمير برداشته و مانند ويديو به ان شكل داده و روي ان را براي مدتي پوشانده سپس در روغن پخته شود
#آشپزی
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
•
این #سالاد_لذیذ، از الویه هم خوشمزه تره 🤤
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
13.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_سایه_روشن
ژله به رنگ قرمز نصف بسته
ژله آلوئه ورا یک بسته
این مقدار برای ۴ تا جام میشه
ژله ها رو طبق دستور درست کنید و حتما روی بخار کتری هم بزنید تا ذراتش کاملا حل بشه و شفاف بشه.
✅اول به اندازه ی یک سوم ظرفیت
جام از ژله قرمز رنگ بریزید و بذارید
یخچال تا ببنده.
✅بعد از ژله ی آلوئه ورا در حالیکه
گرم هست بریزید روی ژله ی قرمز
تا نصف جام ها رو پر کنه.
✅پس حواستون باشه ژله داغ
نباشه وگرنه ژله ی قرمز توش کاملا
حل میشه ولی اگر فقط گرم باشه
یک مقدار از سطح ژله ی قرمز حل
میشه وحالت سایه روشن ایجاد
میکنه.
✅بعد جام ها رو دوباره داخل
یخچال قرار بدین تا نیم بند بشه.
✅بعد از نیم بند شدن بقیه ی ژله
ها رو هم بریزید تا جام ها پر بشه و
بذارید یخچال تا نیم بند بشه.
✅وقتی نیم بند شد با چنگال هم
بزنید تا توش حباب بیفته.
درنهایت بذارید یخچال تا کامل ببنده.
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تهچین_قیمه
پیاز و لپه
گوشت
ادویه(فلفل،دارچین،زردچوبه)
رب گوجه فرنگی و لیموعمانی
هل و گلاب
زعفرون و ادویه مخصوص قیمه
برنج و روغن مایع
تخم مرغ و ماست
سیب زمینی و زرشک
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi