دعای عرفه - حاج میثم مطیعی - @Sh_Aviny.mp3
زمان:
حجم:
42.81M
🔴🎙 امام خامنهای:
🔹 لحظه لحظه از ظهر عرفه تا غروب مثل اکسیر حائز اهمیت است
🔹 روز عرفه را قدر بدانید
#دعای_عرفه با نوای حاج میثم مطیعی
https://eitaa.com/khabare_daagh
https://eitaa.com/khabare_daagh
#کرم چیز کاپوچینو
مواد لازم:
شیر ۳ لیوان
پودر کاپوچینوی آماده تکنفره سه بسته
پنیر ماسکارپونه یک بسته
خامه صبحانه یه بسته ۲۰۰ گرمی
پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری سرپر
شکر ۱ لیوان
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری پر
آب سرد نصف پیمانه
طرز تهیه:
پودر ژلاتین را در ظرفی ریخته و روش آب سرد میریزیم تا اسفنجی شود سپس روی سماور در حال جوش میذاریم تا ژلاتین کاملا حل شود،شیر را در قابلمه ای ریخته و شکر را بهش اضافه میکنیم و روی حرارت میذاریم تا شکر حل شود بعد پودر کاپوچینو رو بهش اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا کاپوچینو هم در شیر حل شود بعد ژلاتین حل شده را هم به مخلوط شیر و شکر و کاپوچینو اضافه میکنیم و روی حرارت هم میزنیم تا شکر و مواد حل شوند بعد گاز رو خاموش میکنیم.
پنیر ماسکارپونه را با همزن میزنیم تا یکدست شود سپس خامه را اضافه کرده و با همزن میزنیم و اجازه میدیم مخلوط شیر کمی از حرارت بیفتد سپس به مخلوط پنیر و خامه اضافه میکنیم و همه ی مواد رو اول با همزن برقی بعد با همزن دستی کمی هم میزنیم تا یکدست شوند و از صافی رد میکنیم و مواد رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و به یک قسمت آن یک قاشق پودر کاکائو الک میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم و قالب رو چرب میکنیم اول قسمت کاکائویی رو توی قالب میریزیم بعد از اینکه خودش رو گرفت قسمت کاپوچینو رو توی قالب میریزیم و به همین ترتیب هر لایه که خودشو گرفت لایه ی بعدی رو اضافه میکنیم و در آخر توی یخچال میذاریم تا ۴ الی ۵ ساعت خودش رو کامل بگیره بعد از قالب خارج میکنیم.
🔴دوستان عزیز هر لایه رو که ریختین حتما بذارید خودشو بگیره بعد لایه بعدی رو بریزید.
اگه خواستین میتونید دو قاشق سر پر شکلات رنده شده هم به قسمت کاکائویی اضافه کنید تا توی قسمت کاکائویی حل بشه ولی من اضافه نکردم
https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
#کیک_برنج
🔺نکته ....حتما از برنج استفاده بشه نه ارد برنج از هر نوع برنجی میتونید استفاده کنید
مواد لازم .....
برنج .....دوپیمانه سرخالی یا 356گرم
شکر....یک لیوان
روغن مایع.....نصف لیوان
شیر....هم دمای محیط نصف لیوان
تخم مرغ....سه عدد
بیکینگ پودر.....یک قاشق غذاخوری
وانیل ...نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه......
ابتدا برنج را بشورید و پنج تا شش ساعت خیس کنید بعد توی ابکش بریزید تا اب اضافه برنج خارج بشود
حتما از مخلوط کن یا غذاساز استفاده کنید تا دانه برنج را کاملا پوره کند
تخم مرغ ووانیل وشکروشیر وروغن را بریزید بمدت دودقیقه بزنید بعد در حالیکه مخلوط کن روی درجه بالا کار میکند برنج خیس خورده را اضافه کنید وبمدت دودقیقه بزنید تا دانه برنج پوره بشه سپس مخلوط کن را خاموش کنید وبیکینگ پودررا اضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید به هیچ عنوان بعد اضافه کردن بیکینگ پودر با مخلوط ان را مخلوط نکنید چون کیک اصلا پف نمی کنه قالب میان تهی به قطر بیست تا بیست ودو را با کره یا روغن جامد چرب کنید مایع کیک را توی قالب ریخته وده دقیقه بهش استراحت بدین وبعد درفر یا تستر از قبل گرم شده طبقه وسط بمدت تقریبی 50تا 55دقیقه حتما چک کنید اگر چیزی به سیخ چوبی نچسبید کیک پخته ودراخر چند دقیقه روی کیک را گریل کنید تا طلایی بشه وبذارید خنک بشه اطرافش را ازاد کنید راحت برمی گرده کیکی متفاوت وجدید
https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
شیرینی دانمارکی
حدودا ۱۶ عدد
خمیر
آرد ۲۵۰ گرم تقریبا یک و دو سوم لیوان
شکر ۴۰ گرم (۳ ق غ)
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم ۸۰ میلی (یک سوم لیوان)
روغن مایع ۸۰ میلی (یک سوم لیوان)
زعفران مقداری
وانیل ۱/۴ ق چ
خمیر مایه ۷ گرم (۱ ق غ سر صاف)
کرم
آرد ۵۰ گرم( 3 ق غ)/شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) /آب ۸۰ میلی(یک سوم لیوان) /وانیل
.
برای تهیه کرم :همه مواد رو به غیر از وانیل داخل قابلمه ای ریختم روی حرارت ملایم گذاشتم و مرتب هم زدم تا بسته بشه و سفت بشه ، وانیل ریختم. می تونید داخل این کرم از دارچین هم استفاده کنید. روی کرم را با یه نایلون پوشوندم تا روش بسته نشه .
خمیر مایه رو با شیر ولرم و یک قاشق شکر مخلوط و روی ظرف را پوشوندم تا ۱۰دقیقه تا به عمل بیاد.
تخم مرغ و شکر و زعفران و وانیل رو هم زدم و مایه خمیر عمل اومده و روغن رو هم اضافه کردم . آرد الک شده رو به تدریج اضافه کردم و خمیر رو ورز دادم طوری که به دست نچسبه .
خمیر را با وردنه باز کردم ، نازک باشه ، خیلی کلفت نباشه (حدودا ۲ تا ۳ میلی ) خمیر رو به شکل مستطیل حدودا عرض ده ، دوازده سانت ، بعد لاش کرم قرار دادم و روی هم خمیر رو قرار دادم و بعد برش دادم . ( هر طور دوست دارید می تونید بپیچید) داخل سینی فر کاغذ روغنی انداختم ، میتونین کمی چرب کنین و شیرینی ها رو چیدم و روی آن را دستمال کشیده یکی ، دوساعت گذاشتم تا حجمش دو برابر بشه ، شیرینی ها با فاصله چیده بشن .
یه زرده تخم مرغ (در صورت تمایل زعفران) رومال زدم ( و اگر کنجد خواستید ) درون فر از پیش گرم شده ، ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم من بعد از این مدت گریل رو روشن کردم ، تا کمی روش خوشرنگ بشه .
بعد از پخت هم دوست داشتین میتونین اینجوری بخورین یا یه کم شربت درست کنین ، من برای شربت یک سوم لیوان اب و یک سوم لیوان شکر و کمی زعفران رو روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه و کمی غلیظ بشه . بعد که شربت کمی خنک شد ، شیرینی هایی هم که کمی از دما افتاده بود رو کمی توی شربت فرو کردم و بیرون آوردم.
https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
13.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهی کبابی به سبک جنوبیا😍😋
مواد لازم حشو:
سبزی ماهی🌿
سیر🧄
رب گوجه🥫
عصاره تمر🥣
پیاز🧅
ادویه ها شامل:(نمک،فلفل قرمز،ادوبه ماهی ،زردچوبه)🌶🧂
پیاز که سبک شد سبزی ماهی روبهش اضافه کنید یکم تفت بدین تا از خامی در بیاد بعدش سیر، ادویه ، رب گوجه و در آخرم عصاره تمر بهش اضافه کنید ۱۰ دقیقه با شعله کم تفتش بدین،بعدش حشو خوشمزه ما آماده اس .
https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
5.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#ژله_بستنی_توت_فرنگی
برای ۴ شات دسر
یک بسته ژله توت فرنگی را آماده کنید .
لیوانها یا شات های دسر رادر یک ظرف برنج بصورت مورب فیکس کنید.
نصف ژله آماده را بصورت مورب داخل لیوانها بریزید و بگذارید در یخچال تا خودش را بگیرد .نصف بقیه ی ژله ی آماده شده را با یک لیوان بستنی آب شده مخلوط کنید و چند دقیقه با همزن یا مخلوط کن بزنید .
ژله های ساده که آماده شد .به حالت عادی برگردانید و ژله بستنی را رویش بریزید.لایه ی دوم خود بخود دورنگ می شود .فقط توجه داشته باشید که کف ژله بستنی را بصورت مساوی بین لیوانها تقسیم کنید.
https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
230.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_شکلاتی😋
مواد لازم🔻
پودر خمیر مایه فوری:1 قاشق غذاخوری
روغن مایع:1 استکان
آب ولرم:1 استکان
تخم مرغ:1 عدد
(زرده برای رومال)
نمک:1 قاشق مرباخوری
شکر:2 قاشق چایخوری
شکلات صبحانه نرم شده:1 پیاله
آرد:2 تا 2 و نیم لیوان
طرز تهیه🔻
اول خمیر مایه فوری،آب و شکر رو مخلوط میکنیم.در ظرف رو میبندیم و ده دقیقه زمان میدیم تا عمل بیاد.
بعد به ترتیب نمک، روغن مایع و سفیده تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم و کمی هم می زنیم.
ارد رو آدم اروم اضافه میکنیم و خمیر رو ورز میدیم تا هم نرم و لطیف باشه و هم به دستمون نچسبه.
خمیر رو داخل ظرفی میذاریم و نیم ساعت استراحت میدیم.بعد به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم.
هر قسمت رو گرد میکنیم و روی سطح آرد پاشی شده به اندازه بشقاب سرو باز میکنیم.یکی از خمیر هارو روی سینی کاغذ روغنی انداخته میذاریم کمی شکلات صبحانه میمالیم. خمیر دوم و بعد سوم رو هم میذاریم و همین کار رو انجام میدیم.
خمیر چهارم رو هم قرار میدیم و مرکزش یه استکان یا لیوان میذاریم و مثل فیلم (استوری) با چاقو چهار تا برش ایجاد میکنیم.حد فاصل برش هارو دوباره برش میدیم و بعد میپوچونیم.
زرده تخم مرغ رو میزنیم و رومال میکنیم و 35 تا 45 دقیقه تو فر 180 درجه از قبل گرم شده میذاریم.نوش جونتون.
https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
آموزش سالاد خوشمزه😄🥗
https://eitaa.com/cakepaziii 💜🌸