فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_موزی😍😋
ژلاتین…..۳قاشق غذاخوری
اب….۱پیمانه
خامه…..۳قاشق غذا خوری
شیر…..۳پیمانه
شکر…..۱پیمانه
بستنی…..۵۰ گرم
ژله موز….۱بسته
ژلاتین روی اب سرد بپاشید.روی بخار کتری بزارید تا صاف و یکدست بشه.شیر و شکر روی حرارت بزارید تا شکر حل بشه.ژله با اب جوش مخلوط کنید.تا تمام ذرات ژله حل بشه.بزارید خنک بشه.کمی از مخلوط شیر با خامه مخلوط کنید تا یکدست بشه.بعد به مواد اضافه کنید.بستنی و شیر و ژلاتین حل خنک شده را اضافه کنید.قالب خیلی کم چرب کنید.مواد داخلش بریزد.داخل یخچال بزارید تا سفت بشه بعد داخل ظرف مورد نظر برگردونید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان پروتئینی🍞
بهترین انتخاب برای ورزشکارها
❁🍟🥦🍔
#نان_پروتئینی
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالادشب_یلدا
مواد لازم
_سیب زمینی پخته شده ۲ الی ۳ عدد
_تخم مرغ پخته شده ۴ عدد
_سینه ی مرغ پخته شده ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
_ذرت پخته شده یک لیوان
_گردو ۱۰۰ گرم
_پنیر ۱۵۰ گرم
_انار دو عدد
_سس مایونز ۶ قاشق
_نمک و فلفل به میزان لازم
بعد از پختن و خنک شدنش سیب زمینی و تخم مرغ و مرغ ، آنها را رنده کرده و به همراه انار ، ذرت ، گردو و پنیر با سس مایونز و نمک و فلفل طبق ویدیو مثل کیک طبقه ای تزیین کنید اول سیب زمینی بعد سس ، مرغ مجددا سس ، طبقه بعدی ذرت و سس ، تخم مرغ و سس ، پنیر و سس، انار و سس ، گردو و سس، در آخر هم دوباره انار و سس . و در آخر هم برای تزیین دور می تونید از کمی شوید و گردو استفاده کنید
پ.ن به مدت یک الی دو ساعت در یخچال قرار بدید و سرو کنید
پ.ن در صورت دلخواه می تونید از سبزی های معطر مثل شوید هم در سالاد استفاده کنید
_نمک و فلفل رو در هر لایه اضافه کنید یا از اول مزه ی سستون رو به همراه نمک و فلفل درست کنید و بعد رو موادتون بریزید بزارید خنک بشه میل کنید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#میلک_شیک_تیرامیسو😍😍
تزیین :
▫️پودر کاکائو 2 ق غ
لایه اسپرسو :
▫️سس شکلات تلخ (هات فاج) 2 ق غ
▫️اسانس قهوه 1 ق غ
▫️شیر 1/4 لیوان
▫️بستنی (وانیلی) 1 و نیم لیوان
لایه ماسکارپونه :
▫️شیر 1/3 لیوان
▫️ماسکارپونه 200 گرم
▫️بستنی (وانیلی) 2 و نیم لیوان
🔸همه مواد رو توی بلندر یا مخلوط کن ریخته و دستگاه رو روشن میکنیم. (هر دسته از مواد جدا از هم داخل مخلوط کن میرزیم یکبار لایه ماسکارپونه یکبار هم اسپرسو)
حتما باید بستنی وانیلی رو از قبل توی فریزر قرار بدید تا خوب سفت بشه.
شیری که توی رسپی دادم کم نیست زیادش نکنید. فقط کافیه چندین بار دستگاه رو خاموش کنید و با قاشق مواد رو هم بزنید و مجددا روشن کنید.
سریع یک دست میشه.
ابتدا مقداری از لایه ماسکارپونه رو توی لیوانها میریزیم.
بعد یه کم از لایه اسپرسو.
مجددا قدری از لایه ماسکارپونه.
بازم لایه اسپرسو.
و دیگه پایان
روش اندکی پودر کاکائو الک میکنیم
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنی
آموزش درست کردن ی فرنی لذیذ با مقدار دقیق مواد ☝️🏻😋
#فرنی
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_دورنگ_گردویی😍😋
ارد….۳پیمانه
تخم مرغ….۴ عدد
شکر….۱ پیمانه و نیم
روغن…..۱پیمانه
شیر…..۱پیمانه
بکین پودر…..۲ قاشق چای خوری
دارچین…..۱قاشق چای خوری
پودر کاکائو…..۲قاشق غذاخوری
وانیل
تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن بزنید.تا حجمش دو برابر بشه.بعد روغن و شیر رو ریخته هر کدام را یک دقیقه بزنید.بکین پودر و دارچین به ارد اضافه کنید.حتما سه بار الک کنید.به مواد اضافه کنید.
قالب با روغن جدا کنده چرب کنید.داخلش گردو بریزد.نصف مواد کیک داخل قالب بریزد.بعد پودر کاکائو را به مابقی کیک اضافه کنید.روی مابقی کیک بریزد.مانند کلیپ روش به خلال دندون مخلوط کنید.مجدد گردو بریزد.داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۶۰ بمدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#آش_ترخون
🔷مواد لازم برای ۴ نفر
🔹برنج نیم کوب یک پیمانه
🔹بلغور نصف پیمانه
🔹تره خرد شده ۲ پیمانه
🔹ترخون خشک ۲ قاشق غذاخوری
🔹لوبیا سفید یک پیمانه
🔹عدس، نخود، لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه
🔹پیاز خرد شده ۲ عدد
🔹نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری به میزان لازم
🔹زنجبیل به میزان لازم
🔹روغن به میزان لازم
🔹کنجد به میزان لازم
♨️طرز تهیه
حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سفید را همراه آب و کمی زردچوبه می پزیم و سپس می کوبیم.
عدس، نخود، لوبیا چشم بلبلی، بلغور گندم و برنج را با سبزی، نمک، فلفل، زردچوبه وزنجبیل با هم مخلوط کرده و می پزیم.
پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه و ادویه تفت داده و به مواد اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا پخته شود.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_پنیری😍😋
خمیر مایه ۱ق غ
شکر ۱ق غ من حذفش کردم
شیر گرم ۱ لیوان ( در حدی گرم باشه که دستتون نسوزه )
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۵۰ گرم یا نصف لیوان روغن
پنیر سفید نصف لیوان با چنگال خورد شده
جعفری خرد شده ۳ ق غ
نمک ۱ ق مربا خوری
ارد ۳ لیوان
زرده تخم مرغ یک عدد برای رومال
اول خمیر مایه با شیر شکر مخلوط میکنیم ۵ دقیقه صبر کنیم تا بعمل بیاد بعد همه مواد مخلوط میکنیم روی ظرف سلفون میکشیم ۴۵ دقیقه استراحت میدیم تا پف کنه .بعد از ۴۵ دقیقه کمی ورز میدیم توی قالب به هر شکلی که خواستم میزاریم ( میتونید رول کنید)کف قالب اگه میچسبه کاغذ پوستی بزارید ،قالب با روغن مایع یا ارده چرب کنید،، ۵ دقیقه توی قالب بمونه روش پارچه پهن کنید ،در اخر از رومال تخم مرغ استفاده کنید،بعد توی فر با دمای ۱۵۰ درجه بمدت ۳۵ دقیقه میزاریم من خودم فر ندارم توی توستر با همین دما و تایم گذاشتم نتیجشم عالی شده
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده
💫 با قالب ژله به همین سادگی #شمع_یلدایی درست کنید🔥
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#نگهداری_پرتقال
پرتقال ها را برش زده و در کیسه زیپ دار بریزید و هر مدت یکبار آنها را تکان دهید تا هوا در بین آن رد شود
میتوانید پرتقال را نازک برش دهید و روی شوفاژ خشک کنید و به صورت میوه خشک در بیاورد
یا شربت پرتقال درس کنید
دو لیوان آب و شکر را بزارید بجوشد تا شربت درس شود و بعد آب پرتقال را در آن ریخته با شعله متوسط بهم بزنید و سپس چند پرتقال از وسط قاچ کرده در شربت بریزید و ده دقیقه بزارید بجوشد و خاموش کنید پرتقال ها را پوست آن کنده و خود پرتقال را فشار دهید و از صافی رد کنید بزارید خنک شود در بطری در یخچال نگهداری کنید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫 یه ایده خوشگل و آسون یلدایی 😍🍭
موادلازم:
-60 گرم یا یک بسته شکلات تلخ -میوه ها و تزئینات دلخواه شما :)
طرز تهیه:
شکلات تلخ را به روش بن ماری آب می کنیم و بیرون میوه هایی را که حلقه حلقه کرده ایم با شکلات می پوشانیم و به دلخواه آنها را تزئین می کنیم.
شکلات ها در یخچال تا زمانی که منجمد شوند.
فقط صبر کن. بعد از آن می توانید از آن لذت ببرید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
💫 فیلتر هود و مثل روز اولش تمیز و براق کن
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫 ایده #دیزاین_یلدایی جذاب یاد بگیر
آسان کم هزینه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕
🌸با توکل به اسم الله
🌾روزمون را آغاز میکنیم
🌸براتون هفتهای عالی
🌾پراز لطف و رحمت الهی
🌸پراز خیر و برکت و سلامتی
🌾به دور از غصه و غم آرزومندم
🌸شروع هـفتهتون پرازبهترینها
🌾الهی به امیـد تو
سلاااااااااام🙋♀
☀️ روزتون بخیر و شادکامی
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi