eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.3هزار دنبال‌کننده
725 عکس
8.7هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚘ســــــلام ✿صبح زیباتون بخير ⚘امروزتون بی نظیر ✿عشق و‌ زیبایی طبیعت ⚘گوارای وجودتون بـاد ✿گذر ثانیـه های ⚘عمرتون توام با آرامش ✿خیر و برکت و مهربـانی ⚘روزتـون قشنگــــــ⚘ ❤️‍دلتون شـادشــــاد❤️‍ ⚘عاقبتتون بخیـــــر⚘ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوهان خونگی 😍😋 یک پیمانه شکر رو داخل تابه ای که روی حرارت ملایم گذاشتین، بریزین، هم نزنین و تابه رو هرازگاهی تکان بدین تا شکر نسوزه دو سوم شکر که کاراملی شد، هم بزنین وقتی همه‌ی شکر ذوب شد، دو سوم پیمانه ارده اضافه و سریع مخلوط کنین ۲ قاشق غذاخوری عصاره زعفران سریع هم بزنین ۱-۲ قاشق چایخوری پودر هل اضافه و یکدست کنین روی کاغذ نسوز بریزین پسته بلغور شده بریزین یه کاغذ نسوز دیگه روش بذارین و با وردنه صاف کنین با کاتر یا چاقو برش بزنین و اجازه بدین خنک بشه با چای سرو کنین که خیلی میچسبه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
19.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک مدرسه ای😍😋 مواد لازم: تخم مرغ متوسط 🥚۲ عدد آرد 🥡۱۴۰ گرم شکر 🍚۱۱۰ گرم شیر 🥛۷۵ گرم روغن مایع 🥃۷۵ گرم بکینگ پودر🥄 1/2 tsp یا همون قاشق کوچولو خونتون ولی سرش پر نباشه. وانیل🌸 ۱ ق چ پودر کاکائو 🍫۱ ق غ تخم مرغ و شکر و وانیل ده دقیقه با دور تند بزنید. شیر و روغن اضافه کنید فقط در حد ۳۰ ثانیه با دور کند بزنید. آرد و بکینگ پودر ۳ مرتبه الک کنید و به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن فقط مواد هم بزنید. مواد به دو قسمت تقسیم کنید. یک قسمت ساده و یک قسمت پودر کاکائو بزنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. داخل قالب های مافین یا کپسول های کاپ کیک یا حتی لیوان کاغذی ها بریزید . دمای فر گازی ۱۷۵ درجه مدت پخت ۳۰ تا ۴۵(تا زمانی که طلایی بشه) دمای فر برقی ۱۶۵ ❌️البته که دمای پخت فرهاتون باید بلد باشین. میتونید کامل ساده درست کنید. برای تزئین من از شکلات آب شده و پودر نارگیل و پسته و گردو استفاده کردم.🍫🥥🫘 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنی آموزش درست کردن ی فرنی لذیذ با مقدار دقیق مواد ☝️🏻😋 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
شير 3 ليوان پودر كاسترد 3 ق غ شكر 6 ق غ بيسكوييت بتي پور 1 بسته شير و پودر كاسترد و شكر را بهم مخلوط كرده هم ميزنيم ميزاريم روي حرارت خيلي ملايم مدام هم ميزنيم تا مايع شبيه فرني بديت بياد وقتي از كناره ها شروع ب جوش كرد از رو حرارت برداشته و بيسكوييت هارو خرد كرده توي ظرف مورد نظر ي لايه از مواد كاسترد و ي لايه از بيسكوييت ريخته بهمين ترتيب چند لايه ريخته و ظرف مورد نظر را داخل يخچال بمدت دو ساعت قرار ميدهيم بعد اينكه خنك شد سرو ميكنيم 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
آرد سفید یک و نیم لیوان هویچ نیم کیلو شکر دو لیوان ( اگر خیلی شیرین دوست دارید یک چهارم لیوان اضافه کنید ) روغن مایع سه چهارم لیوان گلاب نصف لیوان زعفرون دم کرده غلیظ دو ق غذاخوری هویچ و میشوریم و پوست میگیریم و با مقداری آب میزاریم تا بپزه بعد اینکه پخت پوره میکنیم من با غذاساز پوره کردم ( لطفا رنده نکنید تو حلوا تیکه تیکه میشه ) ، آرد و تفت بدین تا خامیش گرفته بشه حدود یک ربع کافیه ( لازم نیست رنگش عوض بشه ) ، هویچ پوره شده و‌ شکر و گلاب و میزاریم رو حرارت هم میزنیم در حدی که شکر حل شه کافیه ، خامی آرد که گرفته شد الک کنید بعد روغن و اضافه میکنیم و هم میزنیم به مدت پنج دقیقه بعد مخلوط هویچ و ‌شکر و گلاب و‌ به مخلوط آرد و روغن کم کم اضافه میکنیم در آخر زعفرون اضافه میکنیم هم میزنیم تا از ظرف جدا شه و یه جا جمع شه حلوای ما آمادست 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
کیک شربتی بدون فر دو عدد تخم مرغ ۶ ق غ شکر وانیل نوک ق چ ۶ ق غ روغن مایع ۱۰ ق غ آب ۸ ق غ آرد سفید گندم سرپر بکینگ پودر یک ق چ زعفران غلیظ یک ق غ هل نصف ق چ گلاب یک ق غ تخم مرغ و وانیل و شکر رو اونقد بزنین تا ذرات شکر حل بشه ، آب و روغن و گلاب و زعفرات رو اضافه و خوب هم بزنین ، مواد خشک از جمله آرد و هل و بکینگ پودر رو با هم قاطی و داخل مواد الک کنین و خوب هم بزنین ، غلظت مواد مث ماست چکیده باشه ، فنجون های نشکن رو با روغن چرب کنین و از مواد تا نصف فنجون یه کوچولو بالاتر بریزین،پر نکنین که بعد پخت سر میره ، داخل یه قابلمه که فنجونا توش جا بشن آب بریزین تا جایی که نصف قد فنجون هارو بگیره،بزارین رو گاز جوش بیاد ، جوش که اومد فنجون هارو بچینین توش ، در قابلمه رو دم کن بزارین ، درشو بزارین ، با شعله متوسط رو به زیاد ، تا نیم ساعت اصلا درشو ورندارین ، بعد نیم ساعت چک کنین با خلال 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
نشاسته ذرت. نصف لیوان آب. 4لیوان شیره انگور. 2 لیوان کره. 1 ق غ گردو. بمیزان لازم داخل قابلمه نشاسته،آب را میریزیم هم می‌زنیم تا نشاسته داخل آب حل بشه بعد شیره انگور را اضافه میکنیم خوب هم میزنیم میزاریم روی اجاق با حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا بجوش بیاد و غلیظ بشه در آخر کره و گردو را هم اضافه کرده از رو حرارت برمیداریم داخل ظرف پیرکس یا قالب ریخته بمدت ۱۲ساعت داخل یخچال قرار داده بعد از قالب در آورده و سرو کنید 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
کاپ کیک هل گلاب بدون فر تخم مرغ دو عدد شیر یک سوم لیوان شکر نصف لیوان آرد یک لیوان بکینگ پودر یک و نیم ق چ روغن نصف لیوان هل ساییده یک ق چ گلاب دو ق غ تخم مرغ و شکر و هل رو با چنگال یا همزن دستی میزنیم تا یکدست بشه روغن و شیر و گلاب رو اضافه و میزنیم بعد از آن بیکینگ پودر و آرد را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط میکنیم تا کیک یکدست بشه.مخلوط کیک را داخل لیوان کاغذی یا قالب کاپکیک ویا قالب گرد با قطر ۲۰ سانتیمتر که از قبل چرب و آردپاشی شده می ریزیم حتما و حتما نصف قالب بیشتر پر نشه چون پف کیک زیاده میریزه بیرون من روی کیک مغزیجات ریختم روش پخت روی گاز یک قابلمه بزرگتر از ظرف کاپ کیک یا قالب رو یک پایه استیل داخلش میزلریم و مدت بیست دقیقه روی شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد ظرف کیک رو روش قرار بدین درش رو ببندین و در و دم کنی میزلریم اگر داخل ظرف کاپ کیک ریختین مدت سی تا چهل دقیقه پخت میخواد 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌿🍃🌸🌿 🍃🌸    🌿🍃🌸🌿🍃🌸   🍃🌸🌿🍃🌸    🌸🌿🍃🌸   🌿🍃🌸 🍃 🌸     🌸  🌸 س‍ـــ🥰✋ــلام صبح دوشنبه تـون بـخیر🌸🍃 آرامـش با ارزش‌تریـن🌸🍃 حس دنیاست براتون یه دنیا آرامش🌸🍃 یـه دنیـا تنـدرستی و یک عالمه خوشبختی🌸🍃 و بـرکت آرزومندم دوشنبه تـون عـالـی و بینظیـر 🌸🍃 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک خیس شکلاتی ۵ دقیقه ای تا حالا درست کردید؟ همین الان پاشو دستبکار شو😍 بدون شکر و آرد! کیک شکلاتی در 5 دقیقه آماده کنید - در 1 دقیقه و در مایکروویو مخلوط کنید. کیک سبک و ساده طرز تهیه و آماده سازی: 2 عدد موز. 2 عدد تخم مرغ. کاکائو 4 قاشق غذاخوری. بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری. به قطر 12 سانتی متر به مدت 5-7 دقیقه در مایکروویو قرار دهید. شکلات 50 گرم + شیر 50 میلی لیتر. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
مواد لازم برای کف ظرف پیرکس بیسکویت دایجستیف یا ساقه طلایی را اسیاب کرده با کره ورز میدهیم واگر تمایل داشتیدمیتوانید کمی هم خامه اضافه کنید تاخمیر منسجم به دست اید کف پیرکس مورد نظر میریزیم وصاف میکنیم ودر یخچال میگذاریم مواد روی بیسکویت: ۱بسته شیرعسلی* ۱بسته خامه صبحانه* ۱پیمانه ونیم پسته اسیاب شده* همه مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم غلظت مواد باید متوسط باشد نه خیلی رقیق نه خیلی غلیط بعد ان را روی بیسکویت پایه به صورت یکنواخت ریخته وصاف میکنیم در فر با حرارت ملایم به مدت ۲۰دقیقه میگذاریم تا خودش را بگیرد بدون اینکه طلایی شود *فقط شعله پایین فر را روشن میکنیم * بعد از اینکه کامل سرد شد به دلخواه برش زده ودر ظرف سرو میچینیم 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرم بیسکوییت بهتر از بیرونیا 🍪🧈 بیسکوییت پتی بور : ۲۰۰ گرم شکر : ۲ قاشق غذاخوری لیمو ترش کوچک : ۱ عدد شیر : ۱ استکان کره ذوب شده : ۵۰ گرم 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi