سلام دوستان و عزیزان
امیدوارم ..
روزی سرشار از آرامش
صبحی بخیر
صبحی نيکـو
صبحی زيبـا
صبحی پرنشاط
صبحی پراميد
صبحی پربرکت
صبحی پرانرژی
وصبحی طلایی داشته باشید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر😍
شیرسرد
پودر ژلاتین
وانیل
بستنی شکلاتی
خامه قنادی برای تزیین
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
12.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاپ کیک شکلاتی 😍😋
مواد لازم:
تخم مرغ🥚:۲ عدد متوسط
شکر🍚: نصف پیمانه
وانیل🌸: نصف ق چ
روغن مایع🥃: ۱/۳ پیمانه
شیر🥛: ۱/۳ پیمانه
بکینگ پودر🥄: ۱ ق چ سر خالی
آرد قنادی🥡: ۱ پیمانه
پودرکاکائو🍫: ۲ ق غ پر
شکلات سکه ای و شکلات چیپسی نسوز اختیاری🍫
✅دما و زمان پخت:
فر از هر نوعی که دارید از نیم ساعت قبل روشن کنید تا کامل داغ شه با دمای
فر برقی: ۱۶۵ درجه المنت پایین
توسترو سولار و ماکرو: ۱۶۰ درجه المنت پایین
فر گازی: ۱۷۵ درجه المنت پایین
زمان پخت: حدود ۲۵ دقیقه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این رولت انقدر آسون و خوشمزه اس که میشه پایه ثابت مهمونیات😍
__نان رولت:
تخم مرغ: ۵ عدد درشت
آرد: ۲۰۰ گرم
شیر: ۲ پیمانه
نمک، فلفل، آویشن
_کرم پنیری رولت:
پنیر لبنه: ۳۵۰ گرم
سس مایونز: ۲ ق غ سرپر
دیپ گودا یا چدار: ۱ ق غ سرپر
خیار شور: ۱۵۰ گرم
هویج: ۴ عدد متوسط
ژامبون: ۱۲ ورق
آرد و شیر و تخم مرغ ونمک و آویشن را با همزن دستی بزنید، اگه یکدست نشد از الک رد کنید تا کاملا یکدست بشه، تابه ۲۴در ۲۴ را با روغن چرب کنید، مایه رولت رو به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید به دلخواه میتونید رنگ خوراکی هم اضافه کنید، هر قسمت رو درون تابه که روی حرارت ملایم گذاشتید، بریزید تا کاملا خودشو بگیره رولت را برگردونید ۵ دقیقه دیگه رو حرارت بمونه وقتی پخت کمی تغییر رنگ داد از روی حرارت بردارید، از حرارت افتاد، هر رولتو با پلاستیک بپوشونید داخل یخچال بذارید تا خنک شود( این مقدار برای ۴ عدد رولت است)
پنیر خامهای و سس مایونز و دیپ و خیاشور و هویج رو مخلوط کنید طبق فیلم روی نان رولت بزنید، ژامبون رو قرار بدید و رول کنید، هر رول رو توی پلاستیک فریزر محکم بپچید یک شب داخل یخچال قرار بدید و برش بزنید.
با این مقدار ۳۶ تا رولت دارید.
*تخم مرغا ۶۵ تا ۷۰ گرمی باشه اگه خواستید موادو نصف کنید ۳ تا تخم مرغ کوچیک(۶۰ گرمی)بزنید.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
22.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جایگزین قند 😋
کنجد
شیره انگور یا خرما
خلال پسته یا بادام
#آشپزی #قند_رژیمی #رژیمی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
15.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر چقدر اسم این #دسر_خوشمزه ست😋خودش ده برابر خوشمزه تره…
تازه به ببین چقدر آسون و بی دردسر هم درست میشه👌
مواد لازم:شیر سه لیوان،شکلات ۳۰۰گرم،بیسکوییت پتی بور۲ بسته،کره ۵۰ گرم،خامه١٠٠گرم
#آشپزی #دسر_آسون
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بال_مرغ
موادلازم:
بال مرغ ۲کیلو
عسل ۱ق
نمک ۱ق م
ادویه کاری ۱ق
زیره ۱ق
فلفل قرمز ۱ق
فلفل سیاه
سیر،آویشن اگه دوستدارید
رب فلفل ۱ق
دوستان مثل کلیپ تمام موادرو باهم مخلوط کنید اگه زمان دارید یکساعت بمونه بعد داخل فر 180درجه بزارید تا زمانیکه بپزن
#آشپزی #بال_کباب
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#سالاد_کلم_و_انار
🔷مواد لازم برای۶ نفر
🔹انار ۴ عدد
🔹کلم متوسط ۱/۲ عدد
🔹گردو ۱ پیمانه
🔹سس مایونز ۳ قاشق غذا خوری
🔹ماست ۵ قاشق غذا خوری
🔹آب انار ۱/۲ پیمانه
🔹نمک و فلفل به مقدار لازم
🔹هویج ۲ عدد
♨️طرز تهیه
۱- انارهارادون کرده کلم بنفش رابعدازشستن وقتی آبش رفت ریزخوردکرده بعدهویج راتمیزکرده ورنده کرده سپس گردوهاراریزخوردکرده
۲- سپس تمام این موادراکه آماده کردیم تویک ظرف مخلوط کرده وبهش آب اناروسس مایونز وماست ونمک وفلفل رااضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم
۳- بعدازآماده سازی سالاد را داخل یخچال گذاشته تاتمام مزه هابه خوردهم بروندهرچه سالادبیشترتوی یخچال باشه خوشمزه ترمیشه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک حلوا
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
#کیک_حلوا
برای درست کردن کیک حلوا یه کیک به عنوان پایه لازم دارید و یه حلوای خوشمزه. جفتش کاملا به سلیقه خودتون بستگی داره.
من کیک هل و گلاب و حلوای زعفرانی رو انتخاب کردم خیلی با هم متناسب هستن در پست قبل طرز تهیه شونو گذاشتم.
بهتره کیک رو روز قبل یا حداقل چند ساعت قبل درست کنید، بزارید توی قالب خنک بشه. سلفون بکشید و بزارید تو یخچال.
کیک رو از یخچال دربیارید، کاغذ روغنیشو جدا کنید و روشو با شهد مرطوب کنید(من دو سه قاشق از شهد حلوا رو نگه داشتم و استفاده کردم)
حلوا رو تا گرمه روی کیک پهن کنید و صافش کنید. بعد از اینکه خنک شد سلفون بکشید و چند ساعت یا بهتره یک شب تا صبح تو یخچال بمونه و بعد با کاتر دلخواه برش بدید یا بوسیله چاقو به اندازه دلخواه برش بزنید.
موقع خارج کردن کیک از کاتر دقت کنید حلوا آسیب نبینه و ظاهرش خراب نشه.
به دلخواه کیک حلوا رو تزئین کنید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi