فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کاپ_کیک_زبرا 😋🍫
✅ تخم مرغ: 2 عدد
✅ شکر: 70 گرم
✅ آرد: 100 گرم
✅ شربت بار: نصف قاشق غذاخوری
✅ روغن مایع : 40 گرم
✅ بکین پودر: نصف قاشق مرباخوری
✅وانیل : یذره
🍫پودرکاکائو: مقداری
⭕️قالب پای سیب: 3 عدد
🩵 ابتدا تخم مرغ+شکر+وانیل رو ۸ دقیقه میزنیم
💜در ادامه شربت بار+روغن اضافه میشه
💛 بعد مخلوط آرد و بکین پودر اضافه میشه
🧡 طبق فیلم قیف میزنیم
🔥حتما ۱۰ دقیقه قبل فریا توسترتونرو روشن کنید
🌡دمای فر: بین 170 تا 190
🌡دمای توستر: بین 150 تا 165
⏰تایم پخت حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
دوستان عزیزمدمای فرها و توسترها متفاوت طبق
تجربه خودتون از دستگاهتون پخت کنید
نوش جانتون
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه #زرشک_پلو مرغ متفاوت 🍗👌
اگه دوس داری یه غذای خوشمزه با مرغ درست کنی، حتما این آموزش را ببین😍
🔸ادویههای #سس :
زردچوبه
کاری
پاپریکا
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند سیخ گرفتن جوجه #کباب رستورانی 😋👌
نکته:سینه های مرغ اول برش بزنید و حسابی بکوبید✅️
نکته:برش۱ چهار انگشت باشه،برش۲ سه انگشت، برش۳ دو انگشت✅️
نکته:سیخ از وسط برش های جوجه به داخل هدایت بدین طوری که دوطرف مساوی باشد، تا سیخ رو منقل درست وایسه✅️
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
هدایت شده از آشپزی آسان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زن نیستی اگه تو هوای گرم جلو مهمونات #چایی بزاری😐
آبروی هر چی زنه بردی🤦♀
بیا اینجا کلی #شربت خوشمزه و #کم_خرج یاد بگیر که سه سوته حاضر میشن👇👇
https://eitaa.com/joinchat/350159016C84ff0034d2
یک شربتو به #دوازده_رنگ میتونی در بیاری اگه رازشو بدونی😜👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #نوشیدنی مدرن🍺
موادلازم 👇
شاه توت
نعنا
لیمو
آب گاز دار
شکر
آب
به همین راحتی یه #شربت جذاب داشته باشید ❤️😍
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عالیه این فلافل ترد😍
#فلافل لپه
مواد لازم:
لپه (یک شب خیس خورده )
به ازای هر دو لیوان لپه خیس خورده👇
3 حبه سیر یا به میزان دلخواه
کمی آب
نمک و فلفل سیاه
بیکینگ پودر
کنجد تفت داده شده به میزان دلخواه
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذرت این مدلی درست کن خیلی خوشمزه میشه 😋
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌ایده و ترفند های آشپزخونه ای👌
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #شربت جذاب و خوش مزه کهکشانی داریم
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوز نارگيل
🔹نكاتي از لوز نارگيل كه بهش رسيدم👇🏻
بهتره اول پودر نارگيل رو داخل فريزر بذارين و بعد يكي دو پالس آسياب كنين.
بهتره كه پسته رو اگر درشت بود نگيني درشت خرد كنين.
با همين روش ميتونين، لوزبادام درست كنين.
🔸موادلازم لوز نارگيل؛👇🏻
پودر نارگيل چرب ٢٥٠ گرم (٢/٥ ليوان پر)
شيرعسلي دوتاسه قاشق
زعفران دم شده (يك قاشق چ)
پسته ي نگيني ٣٠ گرم
بعد از آماده شدن باقلوا، داخل فربرقي ١٦٠ درجه به مدت ١٥ دقيقه ،پخت را انجام بدين.و روي باقلوا رو شربت ولرم بريزين.
بعد از خنك شدن كامل باقلوا رو چند ساعتي داخل فريزر بذارين و بعد برش بزنين.
خمير نبايد تغيير رنگ بده
اندازه ي قالب من 👈🏻٢٠ در١٣
و. ١٠ در ٦ بود.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
هدایت شده از لقمه 🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🙈دیروز رفتم بازار از کنار شیرینی فروشی رد میشدم شرینی هاشو دیدم دلم خواست😋☹️ ولی پولشو نداشتم بخرم😢
🍰
بعد اومدم خونه گوشیمو برداشتم رفتم تو کانال آشپزی آسان دیدم آموزش ساده کیک و شرینی رو رایگان گذاشته و موادش هم تو خونه داشتم درست کردم با آقایی و بچه ها خوردیم جاتون خالی خیلی چسبید😇😌
🍰
لینک کانال آشپزی آسان رو واستون گرفتم🙈👇
https://eitaa.com/joinchat/3866427437C0da1247a8f
آموزش سادهواصولی انواع شرینیوکیک😍
هدایت شده از آشپزی آسان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیههای عمه خانم حتما دنبال کن ♡
📌سیر تا پیاز #خانه_داری ☺️
تمیز کردن سرشعله های گاز با...؟؟
تمیز کردن پشت قابلمه با...؟؟
تمیز کردن شیرالات و برق انداختن سینک با..؟
فقط توی کانال ببین👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
کانال بزرگ #آشپزی و #ترفند پر از ایدهای جذاب
آخر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹نوشیدنی هندونه نعنایی تابستونی🍹🍉 بسی خنک و دلچسب
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سوپ_سیب_زمینی👩🍳
مواد لازم👇
سیب زمینی متوسط:۵عدد
آب:۲لیوان
هویج رنده شده:۱عدد
ذرت پخته شده:۵ق.غ
خامه صبحانه:۱بسته ۲۰۰گرمی
شیر:۵۰۰گرم
نمک و فلفل سیاه:مقدارلازم
کره:۵۰گرم
پولبیبر:۱ق.م
عصاره مرغ:۱عدد
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کباب_لقمه🥙🧆
گوشت چرخکرده گوساله ۲۵۰ گرم
نعنا و جعفری به اندازه یک دسته
فلفل دلمه رنگی یک عدد
یک قاشق سر پر آرد ذرت
یک قاشق سر پر آرد نخود چی
یک قاشق غذا خوری پاپریکا
یک حبه سیر
نصف عدد پیاز
یک قاشق چایخوری زیره
نصف لیموترش
نمک و فلفل به اندازه کافی
همه مواد رو مخلوط میکنید و همانطور که در ویدیو میبینید شکل میدین و تو روغن با حرارت کم سرخ کنید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi