eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.3هزار دنبال‌کننده
810 عکس
8.3هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: تخم مرغ 🥚۳عدد سوسیس🌭 ۱عدد قارچ🍄 ۲عدد فلفل دلمه ای🫑 گوجه گیلاسی🍅 ۳عدد زیتون🫒 پنیر پیتزا ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎‎‌ ‌🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترد خوشمزه مستر تابه🥒 مواد لازم : خيار 🥒 ٢ كيلو سبزي ( نعنا ،ترخون، مرزه ) كلا ٢٠٠ گرم 🌿☘ سير🧄 ٨ حبه نخود خام يك چهارم پيمانه نمك 🧂١ پيمانه آب💧 ١٤ پيمانه سركه سفيد🍇١ پيمانه فلفل تند 🌶 ٦ عدد طرز تهيه خيار و فلفل رو بشوريد و كاملا خشك كنيد حالا مواد رو داخل ظرف پر كنيد،روي فلفل ها چنگال بزنيد،آب و نمك رو كامل بجوشونيد ، ولرم كه شد سركه رو اضافه كنيد،نخودباعث ترد شدن خيار شور ميشه ،مايع رو داخل ظرف بريزيد(سر پر) درش رو محكم ببنديد و در جاي سايه و خنك نگهداري كنيد،بين ٧ تا ١٠ روز آمادست 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎‎‌ ‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: یک بسته ژله انار یک بسته ژله آلوورا 🌱 ۱۰۰ گرم بستنی وانیلی 🍦 ۲ لیوان دسته فرانسوی آبجوش 💧 ۴ ق‌غ تخم شربتی لعابدار پودر پسته 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎‎‌ ‌‌
27.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. موادلازم: سینه مرغ 1 عدد خیارشور 100 گرم تخم مرغ 2 عدد سس مایونز یا سس الویه سیب زمینی 4 عدد متوسط نمک فلفل پودرسیر نان تست گوجه فرنگی جعفری 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎‎‌ ‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍹 موادلازم: -گل پنیرک ۱ مشت - نصف لیوان آب سرد -تخم شربتی ۱ ق غ -یک فنجان آب گرم -شربت یا سیروپ زعفران و یا هر شربت دلخواه دیگه -یخ به مقدار لازم در آخر یکم آبلیمو ریختم و رنگ بنفش ؛ صورتی شد🥰 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎
مواد لازم: یک کیلو گوشت مرغ مخلوط ران سینه سه حبه سیر یک پیمانه یخ خرد شده پودر سیر یک قاشق غذاخوری پودر آویشن یک قاشق چایخوری پاپریکا یک قاشق غذاخوری پول بیبر یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز دو قاشق چایخوری پودر فلفل یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق غذاخوری جوز هندی یک پنس گلوتن ۴قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری آرد دو قاشق غذاخوری شیر خشک ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع نصف پیمانه مقداری یخ ✅یک هفته داخل یخچال و یکماه داخل فریز قائل نگهداری هست 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎‎‌ ‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-زیتون بدون هسته ۱ کیلو -گردو تازه ۳۰۰ گرم -سبزی های محلی چوچاق و گشنیز هرکدام یک مشت ( جایگزین نعنا و جعفری) میتونید سبزی خشک هم استفاده کنید -روغن زیتون ۲ قاشق -رب انار ترش سه قاشق -آب انار ترش غلیظ (دلخواه)۵ قاشق -گلپر ۱ قاشق چایخوری -دو حبه سیر به صورت دلخواه بهتره یک ساعت داخل یخچال بمونه 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎‎‌ ‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی ۳عدد هویج پخته نگینی ۱پیمانه فلفل دلمه خردشده ۱پیمانه نخود فرنگی ۱پیمانه ذرت ۱پیمانه سینه مرغ پخته ریش شده ۱پیمانه پیازچه خرد شده ۱پیمانه سس مایونز به مقدار نیاز کف ظرفتون رو مرطوب کنید وکیسه فریزر قرار بدین یه لایه سیب زمینی رو حسابی تخت وفشرده کنید و سس مایونز بزنید و باقی مواد رو به ترتیب رنگ سلیقتون بریزید وبین هرلایه سس بزنید لایه اخر روسیب زمینی بزنید وتخت کنید روشو بپوشونید وچند ساعت داخل یخچال قرار بدین بعد به دلخواه تزیین کنید برش بزنید نوش جون ‎‏🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی ۳عدد هویج پخته نگینی ۱پیمانه فلفل دلمه خردشده ۱پیمانه نخود فرنگی ۱پیمانه ذرت ۱پیمانه سینه مرغ پخته ریش شده ۱پیمانه پیازچه خرد شده ۱پیمانه سس مایونز به مقدار نیاز کف ظرفتون رو مرطوب کنید وکیسه فریزر قرار بدین یه لایه سیب زمینی رو حسابی تخت وفشرده کنید و سس مایونز بزنید و باقی مواد رو به ترتیب رنگ سلیقتون بریزید وبین هرلایه سس بزنید لایه اخر روسیب زمینی بزنید وتخت کنید روشو بپوشونید وچند ساعت داخل یخچال قرار بدین بعد به دلخواه تزیین کنید برش بزنید نوش جون ‎‏🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
این یکی از بهترین رسپی های اکبر جوجست🍗 که با این روش مرغ کاملا مغز پخت و خوشمزه تر میشه😍🍖 موادلازم: 🍗جوجه:۸۰۰ الی ۹۰۰ گرمی 🧈روغن یا کره:به دلخواه مقداری باشه که روی جوجه رو بپوشونه مرینیت جوجه برای۹۰۰ گرم: 🧂نمک:۱۳ گرم(معادل تقریبا یک و نیم ق،غ) 🍺سس خردل:۲ق.غ 🍶ادویه کاری:۱۰ گرم(معادل تقریبا ۱ ق.غ) 🥤سس گلوریا:۲ق.غ 🫚زنجبیل:کمی 🫗روغن سرخ کردنی 🥃زعفران 🧅پیاز و کرفس مواد لازم برای سس مخصوص🤤 🧅پیاز نگینی 🧆گردو آسیاب شده 🥫رب انار 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎‎‌ ‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳آموزش 😋😍 بهترین شیرینی شربتی که خوردم همینه😋 امتحانش کنین که مطمئنا شیررینی محبوب شما هم‌میشه کره یا مارگارین هم دمای محیط ۱۲۵ گرم روغن مایع نصف فنجان تخم مرغ یک عدد+یک عدد برای رومال ماست یک قاشق غذاخوری پر یک قاشق پودر قند دو قاشق غذاخوری پودر نارگیل ایرمیک ۳ قاشق غذا خوری وانیل نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری وانیل نوک قاشق مرباخوری آرد دو و نیم الی سه لیوان مواد شربت دو لیوان شکر دو لیوان آب یک پر لیمو ترش طرز تهیه کره ، روغن مایع ،تخم مرغ، ماست رو کمی هم میزنیم و بعد پودر قند، پودر نارگیل، ایرمیک، وانیل و بکینگ پودر و دو لیوان از آرد رو اضافه کرده با نوک انگشتان خمیر رو جمع میکنیم . در صورت نیاز بقیه آرد رو کم کم بهش اضافه میکنیم و کمی ورز میدیم که خمیر لطیفی به دست بیاد خمیر رو بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانت باز میکنیم و کاتر میزنیم و نصف شیرینی ها رو تو خالی میکنیم. شیرینی های ساده را داخل سینی فی میچینیم و روشون سفیده تخم مرغ میزنیم شیرینی های تو خالی رو روشون قرار میدیم و روی شیرینی ها زده تخم مرغ میزنیم و در قسمت تو خالی مغزی دلخواه رو میریزیم و داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه میپزیم تا جایی که روی شیرینی ها سرخ بشن بعد از قالب جدا میکنیم و شربت خنک رو روی شیرینی های گرم میریزیم و در ظرف رو میذاریم تا دو ساعت استراحت کنه و شربت رو جذب کنه ‎‏🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
💯 نگهداری آبلیمو 🍋🍋 آبلیموها را بطری‌های تیره یا در محل‌ های تاریک از جمله کابینت و یخچال نگهداری شوند. چرا که ویتامین C موجود در آن به نور و حرارت حساس بوده و از بین می‌روند 👌👌 ‎‏🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه نوشیدنی جذاب و خیلی خوشگل که برای درست کردنش فقط ۳ قلم مواد نیاز داری مواد لازم : سودا یا اسپرایت گل پنیرک • که ۵ مین توی آب سرد مونده ژله یخ ‎‏🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
;اقتصادی و خوشمزه پوک و ترد 🍔 اگه گوشت نداری اینجوری کتلت بپز👇 مواد لازم برای ۱۰ عدد کتلت: یک لیوان سویا دو عدد سیب زمینی یک عدد پیاز رنده و آب گرفته شده یک حبه سیر دو ق غ پودر سوخاری یک عدد تخم مرغ ادویه ها شامل(نمک،زردچوبه،فلفل سیاه) نصف ق غ جعفری خشک یا دو ق غ جعفری تازه ‎‏🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین چیزکیکی که تاحالا خوردم همین چیزکیک شکلاتی😋🙂 موادلازم : بیسکوئیت ساقه طلایی ۱عدد کره ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای نصف بسته خامه صبحانه ۱عدد ژلاتین ۲ق غ شکلات صبحانه ۲قاشق برای لایه دوم شکلات صبحانه ۱قاشق پر شیر کاکائو نصف لیوان ژلاتین ۱ق غ طرز تهیه : بیسکوئیت پودر کنین وبا کره ذوب شده مخلوط کنین وبریزین تو قالب پنیر خامه ای وخامه رو به همراه ژلاتین وشکلات صبحانه با همزن بزنین وروی بیسکوئیت ها بریزین برای لایه دوم شکلات صبحانه رو به همراه شیر کاکائو ‌ژلاتین بنماری شده قاطی کنین وبریزین روی چیز کیک 🙂 وبه مدت ۲ساعت بزارین تو بخچال 😉 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi ‎‏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋😍 کپشن حتما بخون راز مهمی برات گفتم خوراک لوبیا چیتی خوشمزه و لعاب دار را اینجوری درست کن که عاشقش میشی 👇 خوراک لوبیا چیتی با قارچ موادلازم👇 لوبیا چیتی ۱پیمانه پیاز ۱عدد سیب زمینی ۱عدد متوسط قارچ ۶عدد رب گوجه ۲قاشق ادویه ها .نمک .فلفل.زردچوبه.ادویه کاری.گلپر ♥️اول پیاز را نگینی خورد و سرخ کنید زردچوبه اضافه و تفت بدید ♥️لوبیا و سیب زمینی نگینی شده را اضافه و کمی تفت بدید ♥️نمک و رب اضافه و کمی تفت بدید و درنهایت آب را اضافه کنید و بزارید دوساعت بپزه ♥️حالا فلفل.کاری و گلپرو قارچ خوردشده اضافه و بزارید ۱ساعت دیگه بپزه ♥️درنهایت میتونید این خوراک خوشمزه را با کنسرو ماهی سرو کنید نکته مهم👈 اگر بعداز پخت لوبیاتون لعاب ننداخت ۱قاشق آرد قنادی را با نصف لیوان آب سرد مخلوط و به لوبیا اضافه کنید حسابی لعاب دار میشه👌👌 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi ‎‏
45.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند و نگهداری آبغوره و آبلیمو الان که فصل آبغوره و آبلیموی تازه است حتما به این نکات توجه کنید 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi ‎‏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍫 شکلات دوستا کجان😊 بدویین که یه کیک با بافت عالی و خوشمزه آوردم براتون😁😅 💥بدون خامه یه تزیین شیک کن و بزار جلو مهمونات🎂 برای شکلات روی کیک از چند تا شکلات سوربون با یکی دو قاشق روغن مایع استفاده کنید🍫🥜🍌 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
چی بهتر از خوردن بستنی سنتی اونم از نوع خونگیش که عطر و طعم زعفرونیش از تو عکسم مشخصه😋😋😋 مواد لازم: ✅شیر پرچرب ۱ لیتر(۵پیمانه) ✅خامه صبحانه ۱۰۰گرم(۴ ق س سرپر) ✅شکر ۳۰۰ گرم(۱پ +۱/۲ پ) ✅ثعلب ۶ گرم(۱ق چ سرپر) ✅گلاب ۱۲۰ گرم(۲/۳ پیمانه) ✅زعفران دم شده غلیظ ۱ق س ❌من به جای ۱۰۰ گرم خامه صبحانه از مخلوط ۵۰ گرم ته شیر و ۵۰ گرم خامه صبحانه استفاده کردم اگر ته شیر در دسترستون نیست مشکلی نداره از همون خامه صبحانه استفاده کنین چون هرچی شیر و خامه پرچرب تر باشه احتمال یخ زدگی بستنی کم میشه و ته شیر هم خیلی پرچربه، دقت کنین که ته شیر با سرشیر فرق میکنه ها😁😁😁 ❌دمای مواد وقتی ثعلب اضافه میشه باید ولرم رو به خنک باشه ❌میتونین برای اولین بار با نصف دستور تست کنین که در اون صورت تایم اولیه که بستنی تو فریزر میره کمتر میشه ❌تکرار دفعاتی که بستنی داخل فریزر میره و هم میخوره به مقدار مواد و سرمای یخچال شما بستگی داره پس تا وقتی تکرار میشه که مایه بستنی سفت بشه مثل غلظت تو فیلم ✅خامه صبحانه برای یخ زدن ۱۰۰گرم 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi ‎‏