eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.5هزار دنبال‌کننده
879 عکس
9.7هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
15.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شوید پلو با دُم گوساله 🍲 ▫️دم گوساله ▫️سیر فراوون ▫️پیاز فراوون ▫️زعفران ▫️چوب دارچین ▫️روغن ▫️نمک، فلفل سیاه، ، زرد چوبه 🔸اول پیاز هارو روی تابه با حرارت کم قرار بدید (ضخیم خرد کنید) یک مقدار که آب انداخت روغن و سیر هارو به همراه زرد چوبه اضافه کنید،چند لحظه بعد دم گوساله زعفرانی شده ، زرد چوبه،فلفل سیاه هم اضافه و بعد در ظرف رو بزارید با حرارت کم بزارید یک ساعت بگذره،بعد از یک ساعت، زعفران و آب جوش وچوب دارچین رو اضافه کنید بره برای ۴ تا ۵ ساعت پخت کامل...یادتون باشه نیم ساعت تا یک ساعت آخر نمک رو اضافه کنید...👌🍚برای شوید پلو هم برنجی که از قبل خیس کردید رو به آب جوش همراه با شوید و زرد چوبه برای عطر و رنگ اضافه کنید و آبکش کنید و بزارید برای دَم کشیدن 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فینگرفود جذاب و هیجان انگیز 😍 این فینگرفود سبزیجات رو با لوبیا سبز درست کردم مواد لازم: لوبیا سبز ذرت سیب زمینی قارچ هویج فلفل دلمه سس گوجه فرنگی پنیر پیتزا مواد لازم برای کاسه های نونی: خمیر یوفکا ادویه(پاپریکا،آویشن،فلفل ) روغن زیتون دقت کنید که حتما فر رو از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید و اجازه بدین نون حدود یک ربع داخل فر بمونه تا طلایی بشه ، و بعد از سرد شدن داخل کاسه هارو پر کنید. 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگو سوخاری مواد لازم: میگو🍤 آرد گندم پودر سوخاری🍘 آب💧 نمک و فلفل سیاه 🌶🧂 آب لیمو ترش تازه 🍋 سیر🧄 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
18.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رز نارگیلی 🥥🍥🍪 🔹مواد لازم: نارگیل چرب = دو لیوان+ یک سوم لیوان معادل 180 گرم یک سوم لیوان شکر دانه ریز= معادل 70 گرم سه عدد تخم مرغ نصف لیوان آرد سفید قنادی = 60 گرم یک چهارم لیوان روغن جامد یا روغن صاف قنادی= معادل 50 گرم نصف ق چ پودر هل نوک ق چ وانیل نوک ق چ زعفران ساییده یا یک ق غ زعفران دم کرده غلیظ 🔹مواد لازم برای شهد: نصف لیوان آب یک لیوان شکر = 220 گرم نوک ق چ جوهر لیمو( یا یک ق غ آبلیموی تازه) 🔸طرز تهیه شیرینی: همه مواد را مخلوط کرده و 5 دقیقه ورز دهید داخل قیف پارچه ای با ماسوره آچاری (M1) همونکه باهاش بامیه میزنیم داخل سینی قیف بزنید(طبق ویدیو) داخل فر یا توستر گرم شده با درجه 170 طبقه وسط به مدت 25 دقیقه بپزید تا طلایی شوند . خارج کنید اجازه دهید سرد شود. 🔸شهد: اب و شکر را مخلوط با حرارت متوسط بجوشد تا شکر حل شود جوهر لیمو را بریزید یک دقیقه بجوشه و خاموش کنید ✅شهد داغ و شیرینی سرد باشد✅ روی شیرینی ها بریزید و صبر کنید تا کامل به خورد شیرینی ها برود ✅میتوانید شهد را دوبرابر درست کنید و روی شیرینی ها بریزید تا پُر شهدتر شوند. 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
31.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی لیته 🥕🫑🍆🌶🥔🧅🧄 بادمجان دو کیلو هویج پنج عدد متوسط سیر بک بوته سبزی های معطر یک پیاله سوپخوری خرد شده (نعنا ترخون مرزه شوید و ریحون از سبزی خشک هم میشه استفاده کرد) سرکه قرمز یا سفید به اندازه ای روی مواد و بگیره نمک و گلپر و زرد چوبه و فلفل سیاه و قرمز به اندازه نیاز سیاه دانه دو قاشق غذاخوری (اختیاری) بادمجان و هویج و سیر و داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید بعد سبزی و ادویه ها و نمک و ... اضافه کنید و خوب هم بزنید بعد سرکه رو بریزید و داخل شیشه های خشک تمیز بریزید یک هفته بعد امادس🥰 ✅میتونید یک سوم سرکه آب جوشیده سرد اضافه کنید ✅میتونید بادمجان ها رو با کمی سرکه بپزید ✅اگر چرخ گوشت و غذاساز نداشتین با دست ریز خرد کنید ✅اگر دوست داشتین میتونید بادمجان ها رو کبابی کنید ✅من از هویج و بادمجان خام استفاده کردم 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه یا عصرانه فوقالعاده راحت و خوشمزه 🌺😊👌 ۱ پیمانه آرد ۱/۴ پیمانه پودر شیرخشک ۱/۲ پیمانه پودر شکر نصف قاشق چایخوری جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل ۱ قاشق غذاخوری عسل ۳/۴ پیمانه شیر 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس خورشیدی 🌭 یه صبحانه دو سوته و خوشمزه سوسیس ۱ عدد زرده تخم مرغ ۲ عدد کره ۴۰ گرم نمک فلفل پیازچه یا جعفری تازه برای تزیین سوسیس را از طول به دو قسمت تقسیم کنید و مطابق فیلم برش بزنید. برش ها را خیلی سطحی بزنید تا وقت حلقه کردن سوسیس جدا نشود. تابه را چرب کنید و دو طرف سوسیس را سرخ کنید. وسط هر سوسیس یک زرده انداخته و ادویه و نمک کنید. نوش جان 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش اسفناج یکی از آش های سنتی ایرانیه که بر خلاف بقیه آش ها توش از سبزی آش استفاده نمیشه و میتونید لوبیا هم که توی این دستور وجود داره توش نریزید، خیلی مقویه و خوراک روزای سرده.. درست کردنشم خیلی راحته، فقط حتما بلغور و برنج و عدس و لوبیا رو از قبل خیس کنید و بریزید توی غذا.. 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میرزا قاسمی : مواد لازم :👇 (برای ۲ نفر) پیاز ....... ۱ عدد متوسط یا ۲ تا کوچیک گوجه ..... ۴ عدد متوسط بادمجون ... ۲ عدد متوسط سیر رنده شده .... ۳ حبه تخم مرغ......۲ عدد نمک و فلفل و ادویه ... به مقدار لازم دستور تهیه :👇 اول پیاز رو کمی تفت میدیم تا سبک شه. بهتره سیر رو در اینجا اضافه کنید.بعد گوجه هامونو پوست میکنیم و خورد میکنیم به همراه سیر به پیاز اضافه میکنیم و نمک و ادویه میزنیم.میتونید گوجتونو رنده هم بکنید.بعد در تابه رو میذاریم تا گوجه ها با حرارت کم آب بندازن و له بشن.هر از گاهی با پشت قاشق گوجه هارو له کنید.تو این فاصله بادمجون هاتونو رو شعله گاز کبابی کنید.ولی نذارید خیلی خیلی له بشن که پوست کندنش براتون سخت بشه.و بعد پوستشو میکنید و ساطوریش میکنید و به گوجه ها اضافه میکنیم.مجددا در تابه میذاریم تا حدودا ۸_۷ دقیقه تقت بخوره.در آخر تخم‌مرغ توشون میشکنیم و مدام هم میزنیم تا حرارت متوسط تا تخم مرغ هم بپزه 🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi