8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳آموزش #پای_آناناس 😋😍
.
نزدیک باز شدن مدرسه هاست و این پای آناناس میتونه یه تغذیه عالی برای بچه هاتون باشه، پس سیوش کن😉😍
.
✅ مواد لازم برای ۱۲ تا پای:
کمپوت آناناس (کوچیک یا بزرگ)
تخم مرغ: ۳ عدد (۱۸۰ گرم با پوست)
شکر: ۲/۳ پیمانه (۱۵۰ گرم)
وانیل: نصف ق چ (۱ گرم)
روغن مایع: ۲/۳ پیمانه (۱۵۰ گرم)
آب کمپوت آناناس: ۱/۴ پیمانه (۵۰ گرم)
پودر نارگیل چرب: ۲ ق غ ( ۱۵ گرم)
آرد قنادی: ۱ و نیم پیمانه ( ۲۲۵ گرم)
بیکینگ پودر: ۱ ق چ (۵ گرم)
✅ دما و زمان پخت:
فر حتما از یک ربع قبل روشن بشه
فر گازی با دمای ۱۸۰ درجه المنت پایین
فر برقی ۱۶۰ درجه المنت پایین و دور فن
توستر: ۱۵۰ درجه ( الممت بالا و پایین)
ماکروویو و سولار: ۱۶۰ درجه کانوکشن
طبقه وسط به مدت نیم ساعت
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
آموزش #سیب_پلو_کرمانشاهی 😋😍
سیب پلو کرمانشاهی یه غذای ساده ولی بی نهایت خوشمزه ست مخصوصن اگه با تهدیگ بال کبابی باشه که دیگه بچه ها از خوردنش سیر نمیشن👌🏻🤤
مواد لازم
برنج : دو نیم پیمانه
سیب زمینی بزرگ : یک عدد
بال مرغ : به تعداد لازم
شوید خرد شده : ۲ پیمانه
آب لیمو ترش تازه : یک عدد
زعفرون دمکرده
ادویه : فلفل سیاه ، پودر سیر ، پودر پولبیبر و نمک
طرز تهیه :
اول روی بال ها با نوک چاقو روزنه ایجاد میکنیم بعد با زعفرون و آب لیمو ترش و نمک و ادویه ها خوب مزه دار میکنیم و یه ساعتی میذاریم یخچال
برنج به صورت کته باید آماده بشه وقتی در حال جوشِ سیب زمینی های نگینی خرد شده رو بهش اضافه میکنیم بعد شوید خرد شده و مخلوط میکنیم
کف قابلمه نچسب دو قاشق روغن و در صورت تمایل کمی کنجد میپاشیم و بال ها رو میچینیم و از مخلوط سیب پلو روش میریزیم و سطحش رو صاف میکنیم و یه ساعت با شعله ملایم دم میزاریم
بجای بال میتونید از ساق رون مرغ هم استفاده کنید
این غذا در عین سادگیش خیلی خیلی خوشمزست😋
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پفک_خونگی
با صدا ببینید🔈
سیب زمینی سه عدد متوسط
ارد ذرت سه قاشق چهار قاشق
نمک فلفل و زرد چوبه به علاوه اویشن یک قاشق چای خوری
روغن شمش طلا به میزان اندک
اول سیب زمینی هارو پوست بکنید برش بزنید و بذارید خوب بپزه
اون هارو از اب جدا کنید ادویه ها وارد رو بهش اضافه کنید بعد پهنش کنید اروم برشش بزنید و روغن رو بذارید داغ داغ شه اروم داخل روغن بندازید بعد از پنج دقیقه حدودا تمامه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
10.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکاتی در خصوص خوش پخت شدن برنج
#ترفند
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
47.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#روکر_موز
✅مواد لازم:👇
🌱شیر ۲لیوان
🌱شکر سه چهارم لیوان
🌱آب سرد ۱ لیولن
🌱پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
🌱خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
🌱موز ۲عدد
🌱گردو ۵ عدد
🌱بیسکویت پتی بور ده عدد
🌱تخم مرغ ۱ عدد
🌱پودر ژلاتین ۳ق غ
🌱نشاسته ذرت ۳ق غ
🌱ژله آلوئه ورا یک بسته
✅مواد ژله رولی🍭
پودر ژله یک بسته
بستنی وانیلی یک لیوان
قالب من گنجایش ۶لیوان آب رو داشت
📌نکات مربوط به ژله رولی (سایز۳۰ سینی،یک بسته ژله با سه چهارم در ۴۵،۲۰ دقیقه داخل لیوان آب جوش مخلوط بشه و یخچال بمونه)
📌تخم مرغ بافت دسر رو لطیف میکنه حذف نکنید
اگر دسر به قالب چسبید هر دوثانیه یکبار داخل آب جوش بذارید بیرون بیارید و تست کنیدکه جدا میشه یا نه بیشتر نمونه که دسر آب میشه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر کاکائو بازاری
🥛🤎
📌مواد لازم:
شیر🥛 دولیوان
شکر 🍚سه قاشق غ خوری
پودر کاکائو 🤎سه قاشق اگه رنگش تیرست مقدارشو کمتر بریزین
نشاسته ذرت🌽 ( جایگزین نداره) یه قاشق مربا خوری
شکلات کاکائویی 🍫دو تکه کوچیک ( قابل حدف ) ولی طعمشو لذیذ تر میکنه
#شیر_کاکائو
#آشپزی
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi