eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.6هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
12.7هزار ویدیو
1 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر کاکائو بازاری 🥛🤎 📌مواد لازم: شیر🥛 دولیوان شکر 🍚سه قاشق غ خوری پودر کاکائو 🤎سه قاشق اگه رنگش تیرست مقدارشو کمتر بریزین نشاسته ذرت🌽 ( جایگزین نداره) یه قاشق مربا خوری شکلات کاکائویی 🍫دو تکه کوچیک ( قابل حدف ) ولی طعمشو لذیذ تر میکنه هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بال کبابی رو اینجوری درست کن هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک یک تخم مرغی مواد لازم....... تخم مرغ درشت یک عدد شکر سه چهارم لیوان اگر خیلی شیرین دوست دارین یک لیوان روغن نصف لیوان شیریک لیوان آرددولیوان سرصاف بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری پر وانیل نصف قاشق چایخوری طرز تهیه....... تخم مرغ ووانیل وشکر را پنج دقیقه بزنید تا کرمی بشه بعد روغن را اضافه ودرحد مخلوط شدن برنید بعد شیر را اضافه وکمی بزنید ارد وبیکنیگ پودرازقبل الک شده را در دومرحله اضافه و با هم زن دستی مخلوط کنید قالب سایز 18تا 20سانت را کاغذ بیندازید ودیواره وکف را با ارده یا روغن جامد چرب کنید مایه کیک را توی قالب ریخته چند ضربه بزنبد تا هوای بین مواد خارج ودرفریا تستر از ده دقیقه قبل گرم شده بذاربد 180درجه بمدت تقریبی 45تا 50دقیقه حتما تست کنید ودر اخر چند دقیقه روی کیک را گریل کتید تا طلایی بشه سرد که شد اطرافش را ازاد وار قالب خارج کنید وبرش بزنید مناسب برای تغدیه بچه ها ست هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیاز و لپه گوشت ادویه(فلفل،دارچین،زردچوبه) رب گوجه فرنگی و لیموعمانی هل و گلاب زعفرون و ادویه مخصوص قیمه برنج و روغن مایع تخم مرغ و ماست سیب زمینی و زرشک هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
یکی ازبهترین کیک های پایه تولد😍کیک شیفون هست👌که من برای این کیک استفاده کردم. این کیک تولد نیازی به خامه کشی نداره چون در نهایت کل سطح کیک با پودر نارگیل پوشیده میشه و خوشگل میشه😍😍 میتونید پودر نارگیل رو با رنگ خوراکی ژله ای رنگ کنید و استفاده کنید یعنی چند قطره رنگ دلخواهتون رو توی کیسه فریزر بریزید و پودر نارگیل رو اضافه کنید وتکون بدین تا رنگی بشه. ♦️داخل فر دست ساز هم میتونید این کیک رو درست کنید حدود ۵۰ دقیقه زمان میبره. مواد لازم:👇 ✅تخم مرغ ۴ عدد ✅شکر یک لیوان سرخالی ✅وانیل نصف قاشق چایخوری ✅روغن مایع ۱/۴ لیوان ✅شیر ۱/۴ لیوان ✅آرد یک و ۱/۴ لیوان ✅بکینگ پودر یک قاشق چایخوری ✅خامه قنادی حدود ۵۰۰ گرم ✅پودر نارگیل به مقدار لازم ♦️برای فیلینگ گردو موزشکلات..... تمام مواد کیک به دمای محیط رسیده باشن. ♦️آرد و بکینگ پودر حتما سه بار الک بشن. ♦️فقط کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید و دیوارها چرب نشه. ♦️برای اینکه کیک راحت راحت تر برش بخوره بهتره سلفون بپیچید و یک شب تا صبح داخل یخچال بمونه. ♦️خامه قنادی باید یخمکی باشه و اول با دور کند حدود یکی دو دقیقه بزنید بعد با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیره و رنگش مات بشه و خامه شروع کنه به پرت شدن به دیواره های ظرف،دیگه بیشترنزنید که خراب میشه. ✅این مقدار مواد برای قالب ۲۰ سانت با ارتفاع ۷یا ۱۸ سانت با ارتفاع ۱۰ مناسبه 📌برای فر گازی دمای ۱۸۰ فر از قبل گرم شده حدود ۴۰ دقیقه الی یک ساعت (دمای فرها متفاوته) 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi