فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•اوتمیل یخچالی😍😋
خوشمزه ترین صبونه رژیمی دنیاس🤤
(هم مقویه😋،هم شکلاتیه🍫،هم موزیه🍌)
خلاصه که آنچه خوبان همه دارن اوتمیل یهجا داره😁🥰
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک براونی فاجی🍫
براونی از اون کیکهاس که مطمئنم
خیلیها دوستش دارن😋
⠀⠀
مواد لازم :
کره ۲۳۰ گرم
شکر سفید ۳۱۰ گرم
پودر کاکائو ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۳۰ میلی لیتر⠀
شکر قهوهای ۱۵۰گرم
شکلات ۶۰٪ ۲۰۰ گ⠀
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ½ ق چ⠀
نمک ¼ ق چ⠀⠀
آرد ۱۳۰ گ
⠀
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅️مرغ با طعم متفاوت و خوشمزه 😋
مرغ
❌ دیگه میدونید که من همیشه دوست دارم طعم های جدیدو امتحان کنم، اینبار مرغ رو به یه روش جذاب و خوشمزه درست کردم که بینظیرررررر شد🤌🏻😋
ممنونم ک با لایک و سیو کردنتون از پیج آشپزی بیست حمایت میکنید🥰😘
مواد لازم:👇👇
ساق و بال به تعداد لازم
پیاز یک عدد
گوجه فرنگی دو عدد
فلفل تند یک عدد
سیر چهار حبه
آب لیمو ترش یک قاشق غ
پاپریکا یک ق غ
نمک به مقدار لازم
مراحل کار تو فیلم مشخصه 😍 فقط وقتی مرغ هارو با سس مخلوط میکنیم میزاریم یک ساعت تو یخچال بمونه تا قشنگ طعم بگیره🤗
بعد توی روغن با حرارت کم میزاریم تا خوب بپزه.🤌😊
میتونید تو فر هم بذارید که عاااااالی میشه به مدت ۲۰دقیقه در دمای ۱۸٠😍👌
نوش جان ❤
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_سیب_و_گردو😍😋
- 4 عدد سیب (پوست گرفته و برش داده شده، شکر و آبلیمو و کمی دارچین رویش بپاشید).
برای خمیر👇
- 5 عدد تخم مرغ را با 150 گرم شکر بزنید تا یک کرم غلیظ شود، سرعت همزن را کم کنید و 30 میلی لیتر روغن آفتابگردان، 1 قاشق غذاخوری خامه ترش و 170-180 گرم آرد را با یک ق چ بکینگ پودر اضافه کنید! اگر همزن ندارید، آرد را با همزن دستی اضافه کنید و مخلوط کنید. به آرامی با حرکات از پایین به بالا مخلوط کنید !!!
قالب من 22 سانتی متر 🔲
سیب ها را روی و داخل خمیر می گذاریم و مخلوط می کنیم (کمی برای تزئین بگذارید)
50 گرم گردوی خرد شده بپاشید!!
ما در 180 درجه به مدت 30 دقیقه می پزیم!
🥧کیک هم گرم و هم بعد از اینکه یک شب در یخچال بماند خوشمزه است
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_عراقی😍😋
• متفاوت ترین حلوایی که میشه درست کرد همین حلوا عراقی یا نجفیه
سه پیمانه آرد الک کنید
سه پیمانه شکر
یک پیمانه پودر نارگیل
یک پیمانه کره یا روغن جامد
یک دوم پیمانه شیر
یک قاشق چایخوری پودر هل
نصف پیمانه شیره خرما
کاملا مخلوط کنید
روی حرارت تفت بدین تا گرم بشه و شکر ها کمی ذوب بشن
داخل ظرف مناسب فر رو چرب کنین و پودر نارگیل بپاشین
مواد حلوا رو بریزین و روشو تزئین کنید
۳۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۵۰ درجه بزارین
بعد از سرد شدن سفت تر میشه
نوش جان❤️🌺
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر مرغ😋😍
برای هر نفر ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم سینه مرغ کافیه. از رون مرغ هم میشه استفاده کرد.
سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چای خوری
قرص برگر رو درست کنید و توی ماهیتابه داغ هر طرفش رو ۴-۵ دقیقه سرخ کنید.
سس قارچ🔻
قارچ: ۶-۷ عدد
نمک
فلفلسیاه
شیر: نصف فنجون
پارمسان (یا خامه)
از کاهو، گوجه، خیارشور و پیاز برای تکمیل برگر استفاده کنید.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنی شکلاتی
𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠𖣠
مواد لازم:
شیر🥛
آرد برنج🍙
شکر🍚
پودر کاکائو🍫
وانیل🌸
زرده ی تخم مرغ🥚
شکلات تخته ای🍫
کره🧈
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام فوری و خوشمزه😍😋
مواد لازم:
پیاز 🧅
سینه کامل مرغ🍗
فلفل سیاه🌶
نمک🧂
پودر سیر 🧄
سیب زمینی 🥔
۲ عدد تخم مرغ🥚
۱ لیوان شیر🥛
۱ قاشق چایخوری پودر کاری🥄
نصف قاشق چایخوری پودر آویشن🍃
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی آتیشی🔥🥔😍😋
مواد لازم:
سیب زمینی 🥔
روغن
پول بیبر🌶
برای سس مخصوص
پنیر فتا🧀
خامه صبحانه
سیر رنده شده 🧄
نمک و فلفل🌶🧂
جعفری ساطوری شده 🍀
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_بیسکویتی😍😋
یکی از خوشمزه ترین حلواهای عمرتون و درست کنید
اونم فقط با ۴قلممواد اونم سه سوته
ببین یه بار درست کنید عاشقش میشید اینقدر که خوشمزه اس و طعم فوقالعاده ای داره
یه طعم بیسکویتی همراه گلاب و زعفرون ها
خودتون دیگه تصور کنید چی میشه😋😋😋
بریم سراغ مواد اولیه این حلوای خوشمزه:
بیسکویت پتی بور اسیاب شده(1پیمانه)
روغن مایع(1/3پیمانه)
کره(25گرم)
شیر(1پیمانه)
شکر(1/2پیمانه)
هل(1ق.چ)
زعفران دم کرده(به مقدار لازم+
گلاب(1/4پیمانه)
حتما بیسکویت پودر شده رو از الک رد کنید
شیره حلوا به هیچ عنوان نجوشه،همین که شکر حل بشه کافیه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربا انجیر
انجیر یک کیلو
شکر ۷٠٠ گرم
آب دو لیوان
زعفران به دلخواه دو ق. غ
آبلیمو یک ق. غ
گلاب یک ق. غ
ابتدا شکر رو به همراه آب روی حرارت تا شکر حل بشه اطراف قابلمه رو با برس آغشته به آب و آبلیمو تمیز کنید تا شکرک نزنه و اجازه بدید تا شهد قوام بیاد
انجیر ها رو با خلال دندون سوراخ کنید و به شهد اضافه کنید یک ساعت اجازه بدید تا بپزه
بعد از این مدت ابلیمو، گلاب و زعفران رو اضافه کنید
سرد که شد داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#شامی_بابلی
🔷مواد لازم
🔹سبزی معطر چرخ شده 150 گرم
🔹گوشت مغز ران هر کدام 500 گرم
🔹لپه 250 گرم
🔹پیاز دو عدد
🔹تخم مرغ چهار تا پنج عدد
🔹آب زعفران یک قاشق غذاخوری
🔹نمک، فلفل وزردچوبه، روغن به میزان لازم
♨️طرز تهیه
ابتدا گوشت را با دو عدد پیاز، ادویه ، زردچوبه و دو لیوان آب روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا بپزد به طوری که آب آن به خورد گوشت برود. لپه را که از دو تا سه ساعت قبل خیس کرده ایم، می پزیم به طوری که آبی از آن نماند.
گوشت، لپه و سبزی را از چرخ گوشت رد می کنیم به آن نمک، فلفل و آب زعفران اضافه و مخلوط می کنیم.تخم مرغ را یکی یکی افزوده و مواد شامی را ورز می دهیم. در تابه مناسبی روغن ریخته و می گذاریم تا داغ شود. سپس شامی ها را روی حرارت ملایم سرخ می کنیم.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معجون_لیوانی😍😋
📍مواد لازم برای ۲ نفر:
🥛شیر ۱ لیوان (هرچی کمتر بریزین معجون غلیظ تر میشه)
🍦بستنی ۲۰۰ گرم (طعمش به دلخواهه ولی وانیلی بهتره)
🍌موز ۲ عدد
🥣مغزیجات ۴_۵ ق غ (مثل گردو، پسته، بادام و…)
🥄کنجد ۱ ق غ
🫘خرمای بدون هسته ۵ عدد
🔻در صورت تمایل میتونین کمی پودر نارگیل و نصف ق چ پودر دارچین هم بریزین.
🔻موادش سلیقه ایه، میتونین به دلخواه خودتون جایگزین کنین.
🔻شیرینیش کافیه ولی در صورت تمایل میتونین کمی عسل، شیره انگور یا شیره خرما بزنین.
🔻اگه موز رو برش بزنین و دو ساعت بذارین فریزر یخ بزنه بعد استفاده کنین بهتره یا اگه مثل من عجله داشتین میتونین همینجوری استفاده کنین.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موهیتو_پشمک☝️🎥
نوشیدنی جدید و شیک 👌
واستون یه نوشیدنی یلدایی عالی دارم اسان وسریع درست می شه ولی هر چی از طعمش بگم کمه خودتان تجربه کنید
مراحل توی فیلم کاملا واضحه😊
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• .
فکر نمیکنم کیک بستنی نیاز به تعریف و تمجید داشته باشه درسته؟ 😍🤤
برایم برای آموزش این خوشمزه
کیک بستنی
سه عدد تخم مرغ
شکر یک پیمانه
آرد یک و نیم پیمانه
شیر یک سوم پیمانه
روغن مایع یک سوم پیمانه
وانیل یک چهارم ق چ
بکینگ پودر یک ق م
بستنی سیصد گرم
میوه و مغزی جات به دلخواه
تخم مرغ وانیل شکر پنج دقیقا با همزن برقی بزنید بعد شیر و روغن اضافه و بعد آرد و بکینگ پودر الک شده یکدست که شد بریزید تو قالب لوف یا هر چیزی که دارید با دمای ١٨٠ درجه حدود چهل دقیقه تو فر دستساز هم میشه
وقتی پخت و خنک شد و سانت از بالا کیک رو برش بدید و جدا کنید
وسط کیک هم با فاصله از دیواره و کف برش زده و خالی کنید دوباره تو قالب بزاريد حالا بستنی که تو دمای محیط نرم شده رو بریزید وسطش اگر دوست داشتید مغزیحات و میوه هم بزارید و دوباره روش رو پر کنید در آخر لایه ی کیک که جدا کردید و تو نایلون بزارید و تو فریزر دو الی سه ساعت قرار بدید تا ببنده و هر موقع خواستید سرو کنید خارج کنید و نوش جان کنید ❤️❤️
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
🌸چهارشنبه تون زیبا
🌿دلتون شاد
🌸و روزگارتان پر از معجزات خداوند
🌿آرزومندم امروز
🌸عزمت راسخ
🌿نیرویت بی پایان
🌸سلامتیات پایدار
🌿کامیابیات روز افزون
🌸دست یاری دهندهات پرتوان باشد
🌿روزتون پراز موفقیت و کامیابی
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كيك موز و گردو🍌
مواد لازم:تخم مرغ ٢عدد؛شكر نصف پيمانه (صد گرم)،آرد يك پيمانه(١٥٠ گرم)،موز١/٣پيمانه(٨٠گرم)،روغن ١/٢پيمانه(٩٠ گرم)،وانيل مقداري،بكينگ پودر ١ق چ،جوش شيرين ١ق چ( قابل حذف)،دارچين نصف ق چ در صورت دلخواه،گردو نصف پيمانه در صورت دلخواه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از راحت ترین شیرینی ها😍
شکومالد
پودر نارگیل دو لیوان
شیرعسلی یک لیوان
شکلات سفید خرد شده یک لیوان
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین کیک با تکنیک جذاب فالت لاین✨🍰
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دابل چاکلت🍰
مواد لازم :
آرد ۲۷۵ گرم
شکر ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
پودر کاکائو ۶۰ گرم
روغن مایع ۱۸۰ گرم
بیکینگ پودر ۳ ق چ
سرکه سفید ۲ ق غ
آبجوش ۱۵۰ گرم
وانیل ۱ ق چ
شیر ۱۶۰ گ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا با طعم بهشتی😍😋
مواد لازم :
پنیر چدار
فلفل سبز ۱ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد⠀
فلفل کاپیا ۱ عدد
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
پوره گوجه فرنگی ۱ فنجان
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
فلفل چیلی ½ ق چ
آب گرم ۱ لیوان
فلفل ۱.۵ ق چ
آویشن ۱ ق چ⠀
لازانیا ۱ بسته
هویج ۱ عدد
نمک ۱ ق چ
سیر ۲ حبه
سس بشامل :⠀
کره ۲ ق غ
جوز هندی ½
فلفل سیاه ½ ق چ⠀
روغن زیتون ۲ ق غ⠀
شیر ۳.۵ فنجان
آرد ۲.۵ ق غ⠀
نمک ۱ ق چ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کیک نارگیلی خیلی خوشبافت و خوشمزه که خیلی هم سریع آماده میشه 🥥😍😋
مواد لازم:تخم مرغ 3 عدد،وانیل،شکر 1 پیمانه ،ماست 1 پیمانه،روغن 1/2 پیمانه،آرد 1و 1/2 پیمانه،بیکینگ پودر 1 ق غ،پودر نارگیل 1/2 پیمانه،عسل
مواد رو توی قالبی که کاغذ روغنی گذاشتین بریزید و بزارید توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 تا 40 دقیقه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون شیر😋
مواد لازم؛
آرد ۳۲۰ گرم(۲/۵پیمانه)
شیر ۱۱۲ گرم(۳/۴پیمانه)
کره آب شده ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱عدد
شکر ۵۰ گرم(۴ق غ)
نمک ۵ گرم(نوک ق غ)
خمیر مایه ۶ گرم(۱ق غ سرصاف)
شیر خشک ۲۰گرم
مواد لازم برای تنگ ژانگ
آرد یک و نیم قاشق غذاخوری
آب ۴۰گرم(۴ق غ)
شیر ۴۰گرم(۴ق غ)
اول تنگ ژانگ رو درست میکنیم
شیر آب و آردو مخلوط میکنیم میذاریم روی حرارت ملایم و مدام هم میزنیم تا مثل فرنی بشه
از روی حرارت برمیداریم روش سلفون میکشیم میذاریم کنار
بعد همه ی مواد رو با هم ترکیب میکنیم و آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع شه و خوب ورز میدیم
حدود یک ربع تا خمیر لطیف شه
بعد به خمیر نیم ساعت استراحت میدیم
بعد از نیم ساعت چونه های صد گرمی میگیریم و ده دقیقه هم به چونه ها استراحت میدیم
بعد از ده دقیقه چونه هارو حالت میدیم
و دوباره ۴۵دقیقه به خمیر استراحت میدیم
بعد از ۴۵ دقیقه روی نونا آرد پاشیدم و با تیغ خط انداختم
گذاشتم داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰درجه😊
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی نوتلا با دوتا چیز ساده 🥛🍫
شکلات بی ردی نوتلا
مقداری شیر
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#_ژله_خالخالی
طرز تهیه:
اول یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش کاملا حل کنید.برای اینکه بهتر دونه های ژله توی آبجوش حل بشن میتونید بزارید روی بخار کتری و هم بزنید تا شفاف بشه،
حالا بزارید حدود یک ربع توی آشپزخونه بمونه تا خنک بشه ،نصف لیوان شیر رو هم بزارید توی محیط آشپزخونه تا هم دما بشن. وقتی کاملا خنک شد نصف لیوان شیر بهش اضافه کنید و هم بزنید.
حالا اونو توی قالب چرب شده مستطیل ۲۵ در ۳۵ بریزید
باید قطر ژله نیم تا یک سانت بیشتر نشه. میتونید از سینی هم استفاده کنید بزارید یخچال تا کاملا سفت بشه.توی این فاصله یک بسته دیگه ژله با رنگ و طعم دلخواه طبق دستور بالا درست کنید و کنار بزارید.
ژله سفید که کاملا سفت شده رو با قالب کوچیک گرد قالب بزنید و اونا رو دور تا دور لیوان بصورت نامنظم و با فاصله بچینید . ژله های دایره ای رو به دیواره فشار بدید که هوا زیرش نباشه و خوب چسبیده باشه. فقط بگم که لیوان باید کاملا خشک باشه.
حالا از ژله رنگی که درست کردید و خنک شده توی لیوانا بریزید آروم این کار رو انجام بدید.بزارید یخچال تا ژله کمی سفت بشه.
مابقی ژله سفید که اضافه موند رو دوباره روی بخار کتری حرارت بدید تا ذوب بشه ، بزارید خنک بشه و روی ژله بریزید. و دوباره بزارید یخچال ژله های خوشکل اماده میشن
به همین راحتی و خوشمزگی من روی ژله هامو مروارید خوراکی ریختم شما میتونید با هر چیزی که دوس دارید تزیین کنید.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi