eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.4هزار دنبال‌کننده
785 عکس
9.1هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی صورتی و جذاب ✨ هندوانه یخ زده : ۱ لیوان سیروپ بلوکاراسائو : ۲ قاشق غذاخوری بستنی وانیلی : ۱۰۰ گرم شیر : ۲ قاشق غذاخوری یخ : ۵ تکه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
تیرامیسو موادلازم؛ خامه قنادی ۴۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم قهوه دم کرده یا اسپرسو ۳ ق غ بیسکوییت لیدی فینگر ۱ بسته نوتلا یا کرم لوتوس خامه قنادی رو فرم بدید بعد پنیرو اضافه کنید وقتی فرم گرفت قهوه غلیظ رو اضافه و دوباره هم بزنید و بریزید تو قیف یکبار مصرف. بیسکوییتها رو هم نوتلا یا لوتوس بزنید روش کرم خامه ای و بهم بچسبونید بزنید داخل قهوه و رو کپسول کاغذی قرار بدید و بزارید تو ظرف سرو روس پودر کاکائو الک و با کرم خامه ای و توت فرنگی تزیینش کنید نکته خاصی هم نداره فقط موقعی که بیسکویتها رو داخل قهوه میزنید زیاد نگه ندارید سرعت عمل داشته باشید وگرنه خمیری میشه(قهوه هم خنک باشه). 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک ابرکی نسکافه ای❤️ 📌موادلازم: تخم مرغ 5 عدد قهوه فوری 8 گرم آب جوش 50 گرم روغن مایع 45 گرم آرد سفید 65 گرم بیکینگ پودر 1/4قاشق چایخوری پودر کاکائو 12گرم وانیل 1/2قاشق چایخوری آبلیمو یا پودر کرم تارتار 1 ق چ شکر 65 گرم کمی نمک خامه قنادی به مقدار لازم 📌طرز تهیه: نسکافه رو با آب جوش حل کنید روغن مایع رو اضافه و خوب هم بزنید آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو 3مرتبه الک و به مواد اضافه کنید 🔻زرده و سفیده تخم مرغها رو جدا کنید،زرده را در سه مرحله و در آخر با وانیل به مایه اضافه وخوب هم بزنید. 🔻آبلیمو یا پودر کرم تارتار و نمک رو به سفیده اضافه و با همزن برقی بزنید کف کنه شکر رو کم کم اضافه  و خوب بزنید تا فرم بگیره و رد پره روی سفیده ها بیوفته و قله راست برسه (مثل کلیپ ) سفیده ها رو طی سه مرحله به مواد کیک اضافه  و از یک جهت مخلوط کنید 🔻داخل قالب که چرب شده وکاغذ روغنی انداختید بریزید وچند بار به سطح کار بکوبید و بره تو فر از قبل گرم شده تا بپزه بعد تایم پخت بذارید ۱۰دقیقه تو فر با فن روشن بمونه تا کم کم حرارتش کم بشه و بعد خارج کنید بعد از خنک شدن کیک میتونید با هر قالب و هر مدلی که دوست داشتید کاتر بزنید و با خامه تزیین کنید🎂🧁🍰 نوش جون 🤍🌱 سایز قالب 25*35 دمای فر 160 مدت زمان پخت 25الی28 دقیقه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
28.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر مخملی🍨🍬 شیر شکر پودر نسکافه پودر کرم کارامل پودر ژلاتین خامه بیسکوییت پتی بور رنگ ژله ای 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پچ پچ خونگی 🥐 آب ولرم خمیر مایه شکر نمک تخم مرغ آرد کره خامه صبحانه شکلات تخته ای 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
زبراچیزکیک مواد لازم : بیسکوئیت یک بسته ۲۰۰ گرمی کره ۷۵ تا ۱۰۰ گرم پودر ژله الونه ورا یک بسته آب جوش یک دوم پیمانه معادل ۸ قاشق سوپخوری پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکر یک دوم پیمانه وانیل یک قاشق چایخوری پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری طرز تهیه : *اول اب جوش رو به پودر ژله اضافه میکنیم و یا به روش ماکروفر و یا بن ماری ژله روکاملا در آب حل میکنیم. *من ژله رو به روش بن ماری حل کردم. *بعد از اینکه ژله کاملا حل شده اون رو کنار میذاریم تا دماش پایین بیاد. *بیسکوئیت رو پودر میکنیم و با کره ذوب شده مخلوط میکنیم. *مخلوط بیسکوئیت رو کف قالب کمربندی به قطری ۲۰ سانت  کاملا پرس میکنیم و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه داخل فریزر میذاریم. *من کف قالب رو کاغذ روغنی گذاشتم تا بعدا راحت به ظرف سرو منتقل کنم. * پنیر خامه ای , شکر و وانیل رو با همزن برقی هم میزنیم تا باهم مخلوط بشن . *بعد خامه رو اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم. *محلول پودر ژله رو اضافه میکنیم و خوب با همزن برقی هم میرنیم تا ژله کاملا با مخلوط ترکیب بشه. *مایه اماده شده رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و داخل یه قسمت پودر کاکائو  رو الک میکنیم. *و مخلوط میکنیم. *قالب رو از فریزر میاریم و یه ملاقه از مخلوط سفید رو در قسمت مرکز میریزیم. *بعد یه ملاقه از قسمت کاکائویی رو دوباره در مرکز و روی قسمت سفید میریزیم.در واقع قسمت کاکائویی رو در مرکز قسمت سفید میریزیم. *به همین ترتیب یکی در میون از مایه سفید و قهوه ای میریزیم تا کل مایه تموم شه. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر شکلاتی چوکو لاوا سریع راحت 🍫🥛 شیر : ۲ لیوان کره : ۵۰ گرم شکلات تخته ای : ۲۰۰ گرم بیسکوییت پتی بور : ۲ بسته 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی آسون و خوشمزه ‌‎شیرینی گردویی ‌‎آرد 1پیمانه/125 گرم ‌‎گردو خرد شده3/4پیمانه/حدود 80 گرم ‌‎کره 120گرم‎ ‌‎شکر 2 ق غ نوتلا یا شوکولات صبحانه به میزان لازم ابتدا کره و شکر با هم مخلوط میکنیم ،گردو خرد شده و آرد هم اضافه کرده و هم میزنیم.خمیر بمدت نیمساعت داخل یخچال قرار میدیم.بعد از استراحت خمیر رو به اندازه ی یه دونه گردو کوچیک برمیداریم وسطش حفره ایجاد میکنیم با شوکولات پر میکنیم و روی اون یه تيكه خمیر قرار میدیم و تو دست گِردش میکنیم.شیرینی رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بمدت 15 الی 20 دقیقه قرار میدیم که بپزه. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر شکلاتی خیلی شیک و خاص🍰 اونم بدون فر و همزن مواد لازم : شیر ۱ لیتر پودر کاکائو ۴ ق غ پتی بور شکلاتی ٢ بسته نشاسته ذرت ۶ ق غ وانیل حدود ١ ق چ شکر ١٠ ق غ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نون خامه‌ای مواد لازم : آب ۱ لیوان تخم مرغ ۴ عدد بیکینگ پودر ½ ق چ عسل یا شکر ۱ ق غ روغن مایع ۲ ق غ وانیل ½ ق چ نمک ۱ پینچ آرد ۱ لیوان 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
22.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنبه‌ای‌ترین کیک موز🎂 مواد لازم : آرد ۱۵۰ گرم شکر ۱۲۰ گرم روغن ½ لیوان تخم مرغ ۲ عدد بیکینگ پودر ½ ق چ جوش شیرین ½ ق چ پوره موز ½ لیوان دارچین ½ ق چ وانیل ½ ق چ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم تخم مرغ ۲ عدد وانیل یک ق چ شکر ۳/۴ لیوان یا ۱۱۰ گرم ماست نصف لیوان یا ۱۲۰ گرم روغن نصف لیوان ۱۰۰ گرم ارد دو لیوان نیم یا ۳۸۰ گرم بیکینگ پودر یک ق غ نمک نصف ق چ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi