eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.5هزار دنبال‌کننده
875 عکس
9.7هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
🎂❤️ مطمئنم این کیک خوشمزه ،از خودش یه بیاد موندنی بجا میذاره ✅قالب ۱۸ یا ۲۰ سانت دیواره بلند ✅۶ عدد تخم مرغ ✅۱۶۰ گرم شکر ( سه چهارم پیمانه) ✅یک قاشق چایخوری وانیل ✅نصف قاشق چایخوری آبلیمو ✅یک پنس نمک ۱۷۰ گرم آرد سفید ( یک پیمانه +۴قاشق سوپخوری ✅۱۴ گرم نشاسته ( دو قاشق سوپخوری ✅یک قاشق چایخوری بکینگ پودر ✅شیر ۲ قاشق سوپخوری ✅ روغن ۴ قاشق سوپخوری ✅خامه برای فیلینگ ۶۰۰ گرم ✅خامه برای کاور ۵۰۰ گرم ⚜: شمع: فوندانت سفید ۲۰ گرم / فوندانت زرد ۸ گرم فوندانت سیاه به مقدار لازم گیلاس: فوندانت دایره بزرگ ۲۰ گرم دایره کوچیک ۱۰ گرم/ دایره قرمز ۵ گرم ✅فرم دادن خامه: یک و نیم کیلو خامه قنادی رو بزارید شل بشه و بعد فرم بدید تا خامه مات بشه ✅تزیینات باید از دو روز قبل درست بشه تا خشک بشه هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اهمیت حجاب و عفاف 👤حجت الاسلام رفیعی سخنرانی و مداحی ناب
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍳 عالی میشه حتما درستش کن 👌😍 فوروارد یادتون نره♥️ هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این انگار از بهشت اومده🧊❄️🍹🌸🪻 برای درست کردنش احتیاج داریم به شهد زعفرانی( محلول اب و شکر و زعفران ) یخ آب خنک تخم شربتی خیس خورده(با کمی آب جوش چند ثانیه بمونه کاملا باز میشه) و پنیرک دم سرد(گل پنیرک رو با آب‌ و یخ دم بدید و اضافه کنید)💝🌺 هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
🤩آموزش نان شکلاتی🤩 دوستای عزیزم سلام😍 هرچی از جذابیت و خوشمزگی این نون بگم کم گفتم🤪 حتما درستش کنین که بهتون ثابت بشه من الکی از چیزی تعریف نمیکنم😉😉😉 🔴 مواد خمیر شکلاتی👇 شیر ولرم ۱۹۰ گرم ( ۱ پ) مایه خمیر ۳ گرم ( ۱/۲ ق چ) شکر ۳۰ گرم ( ۳ ق س) آرد ۲۵۰ گرم ( ۲ پ سرخالی) پودر کاکائو ۱۲ گرم ( ۲ ق س) نمک ۱/۲ ق چ بهبود دهنده ۱/۴ ق چ کره نرم ۲۵ گرم ( ۱ ق س) 💟 آردی که من استفاده کردم آرد نان فانتزی بود 💟 بهبوددهنده اختیاریه و قابل حذف 💟 استراحت پایانی خمیر خیلی مهمه و باید کاملا حجم بگیره و ۲،۳ برابر بشه ممکنه تایمش از ۱ ساعت بیشتر یا کمتر بشه 💟 میتونین به جای ۸ چونه شما به ۱۰ چونه مساوی تقسیم کنین اینجوری سایز نون هم کوچیکتر میشه و تعداد بیشتر😉 🔴 مواد رومال:👇 زرده + کمی وانیل گردو خورد شده بیسکوییت خورد شده 🔴 مواد سس👇 سفیده تخم مرغ ۷۰ گرم( حدودا دوعدد سفیده) شکر ۵۰ گرم ( ۱/۴ پ) پودر بادام ۵۰ گرم( ۵ ق س) آرد ۱۵ گرم ( ۱ ق س+ ۱ ق چ) پودر کاکائو ۳ گرم ( ۱ ق چ) هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi