eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.2هزار دنبال‌کننده
788 عکس
8.6هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
اقتصادی با بهترین طعم درست کن😍 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
16.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاش این نکته ها زودتر میدونستم 🤷🏼‍♀️ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ ۴ عدد آرد ۱ و ۱/۴ لیوان شکر ۱ لیوان کاملاً سرخالی شیر ۱/۴ لیوان روغن ۱/۴ لیوان بکینگ پودر ۱ ق چ وانیل ۱/۲ ق چ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خودت بساز محشر 🤤🔥 ۲لیوان شیر ۳قاشق نشاسته ۳قاشق ارد ۴قاشق شکر ۱قاشق کره ۱قاشق چ خوری وانیل ۱بسته خامه صورتی 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام فوری این بندری خوشمزه هم سریع آماده میشه و هم خیلی خوشمزه ست👌👌 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندی که باید بدونی بیا تا بهت بگم که این مواد غذایی رو چه جوری بهتر نگه داری کنی👌 زرشک بهتره تو فریزر نگهداری بشه چون از کرم زدگیش جلوگیری میکنه و هم تازه تر میمونه و رنگ شفافش از بین نمیره سبزی خشکای اضافه رو داخل یخچال نگهداری کن اینجوری نه رنگش کدر میشه نه کرم و پروانه میزنه زعفرون رو بهتره تو فریزر نگهداری کنی چون عطر و رنگش حفظ میشه هم موقع دم کردن تمام عطرش رنگش آزاد میشه ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 https://eitaa.com/joinchat/350159016C84ff0034d2 ❤️🧡💛💚💙💜🤍
جاریم سرِ شکم آخر خودشو به باد میده😐😂 زنِ گُنده پاشده اومده خونمون ناخنک زنی😐😂 هیچی دیگههههه خانم برگشته با پرروییه کامل میگه اومدم از خونتون ببرم😩 دیدم نمیصرفه بابا 😂 لینک کانالی که یاد گرفتم دادم بلکه بره 😍😅 عالیه دستوراش خانما👇 https://eitaa.com/joinchat/3866427437C0da1247a8f
هدایت شده از  آشپزی آسان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمـوزش ۵۰ مـدل و 🍘 مـخـصـوص مـامـانـا و شـاغـلا😘 بـدو بـیـا☺️جـا نـمـونـی💃 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍰🍔🍕🍟🌭🥘🍤🥐🌯🍩
14.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسکرانچی درست کنیم♥️ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه از گردگیری خسته شدی حتما این محلول رو امتحان کن😍 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم هم 🍞🥪 تخم مرغ🥚 نان تست🍞 پنیر پیتزا 🧀 فلفل دلمه رنگی🫑 نمک، فلفل 🌶 کالباس ، پیاز😭 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
هدایت شده از شیرینی پزون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش‌ها ژله و دسر راحت از قالب خارج میشه 🔹نکات مهم: ➖برای حل کردن ژله بعد از ریختن اب جوش درظرف ژله حتما روی بخار کتری یا سماور بذارید و هم بزنید تا تمام ذرات ژلاتین موجود در پودر ژله باز بشه اگه این ذرات باز نشه باعث شکسته شدن ژله زمان خارج کردن از قالب میشه. ➖بهترین قالب واسه ژله قالب پلاستیک هست چون خیلی راحت در میاد. ➖اگه مبتدی هستین از از قالب سیلیکون مخصوصا اگه خیلی طرح یا شیارریز داره داره استفاده نکنید. ➖قبل از برگردوندن ختما با نوک چاقو یا سیخ چوبی لبه ژله رو از کناره قالب جدا کنید. ➖به ژله آب زیادی اضافه نکنید، هر چی ژله سفت‌تر باشه راحت‌تر از قالب جدا میشه وخوشمزه‌تر هست واسه هر بسته ژله بین یک تا یک ونیم ایوان اب کافیه. ➖حداقل ۴-۵ ساعت زمان بدید تا کامل ببنده، ژله هر چی بیشتر تو یخچال بمونه بهتر از قالب در میاد. ➖آب جوش رو داخل یک ظرف بریزید ۱-۲ دقیقه کنار بذارید وبعد ظرف قالب ژله رو چند ثانیه داخلش قرار بدین وبعد برگردونید. ➖اگه مبتدی نیستین میتونید از باد گرم سشوار هم استفاده کنید. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇https://eitaa.com/joinchat/3726704778C27789c7caa 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
17.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نوستالژی و خوشمزه🍘 آرد۴لیوان تخم مرغ۲تا نمک نوک قاشق بکینگ پودر یه قاشق مربا خوری شیر یک لیوان اندازه ها کاملا دقیقه وهیچ کدوم از موادشو کم و زیاد نکنید❌ وقتی خمیر رو خواستین ورز بدین اولش سفته وشاید فکرکنید نیاز به آب ویا شیر داشته باشه ولی ۱۰ دقیقه که ورز بدین یه خمیر نرمی که به دست نمیچسبه به دست میاد آرد۴لیوان⚡️ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
16.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرکه سفید/ اب جوش/ شیشه پاک کن بزن به هودت و اجاقت چربیاش از بین بره😍 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
16.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه همدانی🥮🥞 آرد. ۳۰۰گرم شکر حدود هشتاد گرم تخم مرغ یک عدد نمک ۱/۴قاشق چایخوری زعفرون یک قاشق چایخوری شیر ولرم رو به گرمی ۱۲۰ گرم خمیر مایه فوری ۴گرم کره یا روغن جامد هم دما با محیط ۱۵گرم ‌‌ آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍕🍗🥘
هدایت شده از  آشپزی آسان
لاستیکِ لباسشوییم کَپک زده بود🤢🤮😫 فقط بلدیم هر بار یه شیشه پاک کن بگیریم دستمون الکی پیس پیس راه بندازیم شیشه و بدنشو پاک کنیم😐😑 بیا اینجا اون لاستیک لباسشوییت😑 اون تایدایی که تو مث سنگشده رو نظافتشو یادبگیر☺️👇 https://eitaa.com/joinchat/350159016C84ff0034d2 خوراکِ خانماییکه خونشون تمیزه👍