eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.3هزار دنبال‌کننده
811 عکس
8.9هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکم پر سرعتی🌮😍😋 یکبار درستش کنی پایه ثابت وعده های غذاییت میشه🤤 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
هدایت شده از لقمه 🌯
گروه دورهمی بانوان 👩‍🦰🧑‍🦰👱‍♀👩🏻‍🦱 https://eitaa.com/joinchat/4152230371C984b3d6ffd 👠👛💝🛍👒👗💄💅 ⛔️⛔️ورود آقایان ممنوع⛔️⛔️ ⛔️ ارسال تبلیغات = ریپورت ⛔️ فعال ترین و باحال ترین گروه چت خانم ها همینجاست 😂😅😍🤩
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻‍🍳آموزش 😋😍 شیرینی سه سوته با ۲-۳ تا مواد اولیه ساده برای تیرامیسو هم میتونید ازش استفاده کنید دیگه چی از این بهتر😍 مواد لازم برای حدود ۲۰ تا شیرینی تخم مرغ ۲ عدد شکر ۶۰ گرم آرد ۶۰ گرم بکینگ پودر نوک ق چ وانیل ۱/۴ ق چ (بسته به نوع وانیل میتونید کمی بیشتر هم بریزید) طرز تهیه اگه قالب دارید که بهتر ولی اگه مثل من قالب ندارید توی کاغذ روغنی مستطیل هایی به سایز ۱۰*۳ بکشید و بعد کاغذ رو توی سینی چرب شده پهن کنید. فر رو‌هم با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه. زرده و سفیده ی تخم مرغ رو جدا کنید یه ق شکر به زرده ها اضافه کنید و‌کنار بزارید سفیده ها رو با دور تند هم‌ بزنید و‌ کم کم شکر باقیمونده رو بهش اضافه کنید تا کاملا فرم‌ بگیره و حالت فومی پیدا کنه. سفیده رو‌تو یخچال بزارید. به زرده و شکر، وانیل رو‌ اضافه کنید و با دور تند هم‌ بزنید تا حالت کرمی و‌کشدار پیدا کنه. زرده ها رو به سفیده فرم گرفته اضافه کنید و به آرومی با لیسک هم بزنید بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی ۲ مرحله روی مواد قبلی کنید و به آرومی با لیسک هم بزنید تا یکدست بشه. مواد رو‌ تو قیف بریزید و‌ تو‌ مستطیل هایی که کشیدید یکدست قیف بزنید. روش پودر قند الک‌کنید و ۸-۱۰ دقیقه تو‌ فر بزارید تا بپزه در آخر هم گریل رو روشن کنید تا روی شیرینی ها طلایی و‌ خوشرنگ بشه بعد از خنک شدن به راحتی از سینی جدا میشه. ‎‏🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
14.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻‍🍳آموزش 😍😋 . اینارو بخر برای تهچینن: ۲ پ برنج دو عدد ران مرغ ۱ عدد پیاز نمک،فلفل سیاه، چوب دارچین و زعفران برای پخت مرغ ۲ عدد بادمجان ترکیب پایه تهچین: ۲ عدد زرده و‌یک عدد تخم مرغ کامل ۱ ق عرق هل یا پودر هل درصورت تمایل کمی گلاب زعفران غلیط ۱ ق غ ماست ۱ق غ خامه کمی روغن و نمک کمی دارچین برای عطر بهتر زرشک تفت داده به همراه کمی شکر اگر احساس کردین برنج‌رو نرم آبکش کردین، آب مرغ به اندازه ۱/۴ پیمانه بریزین. ولی حذف نکنید. چون خیلی خیلی لذیذتر میشه!😋 برای ته چین برنجی که از قبل خیس خورده، ۶ دقیقه جوش کافیه. ‎🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
13.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین روش نگهداری به مدت طولانی 🧄🧄 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•نوشیدنی بهشتی🍹• از اون خوشمزه هاست که هیچ جا پیداش نمیکنی 🥰 مواد لازم : سیروپ بلوکارسائو آب گازدار آب پرتقال آب آلبالو یخ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
••✾❀🍃♥️🍃❀✾•• 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
10.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍕🍦 اصن خوشمزه تر و پر طرفدار تر از پیتزا نداریم😍 (🧂ادویه:نمک فلفل،سیاه،پولبیبر،پاپریکا ) 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳آموزش 😋😍 کیک کاستلا یک نوع کیک اسفنجی ژاپنی هست که بافت خیلی نرم و لطیفی داره👌🏻 این کیک فوق العاده لطیفه طوری که توی دهن آب میشه و اینکه نسبتا راحته، با مواد ساده و در دسترس میتونید درستش کنید🙂 آرد ۷۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد روغن مایع ۵۰ گرم پودر کاکائو ۳۰ گرم شکر دانه ریز ۹۰ گرم شیر ۹۰ میلی لیتر آبلیمو نصف قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری(قابل حذف) . این کیک نیازی به بیکینگ پودر یا پودر تارتار نداره و اصلا بوی تخم مرغ نمیده. به دلخواه میتونید وانیل اضافه کنید. کف و دیواره های قالب رو با کاغذ روغن بپوشونید.من چون از قالب کمربندی استفاده کردم قالب رو با فویل پوشوندم تا آب نفوذ نکنه. حالا قالب رو داخل یک قالب بزرگ تر از خودش میزاریو. مواد کیک رو داخل قالب بریزید. قالب رو تا نصف پر از آب جوش میکنیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه میزاریم تا بپزه. بعد از پخت از فر بیرون میاریم و کنار میزاریم تا از داغی بیوفته و بعد به آرومی کیک رو از قالب خارج میکنیم. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
13.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 مواد لازم : ژله با طعم دلخواه (من ۵ رنگ استفاده کردم) بستنی وانیلی آب جوش 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
8.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻‍🍳آموزش 😍😋 كوكوى كدوسبز تا حالا خوردى؟😚😚 يكى از خوشمزه ترين كوكوههايى ميشه كه خوردى چون عطر و طعمش محشره پس حتما امتحانش كن👌🏻😋👌🏻 كدوسبز ٤ عدد متوسط سيب زمينى ٢ عدد بزرگ شويد به مقدار دلخواه ( خوش عطر و طعمش ميكنه كم نريزين) پيازچه ٣،٤ شاخه (قسمت سفيدش) تخم مرغ ٣عدد آرد ٥ ق غ بكينگ پودر ١ ق چ نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم فلفل چيلى( پول بببر) ١ق چ پودر پياز ٢ق م روغن زيتون ٥ ،٦ ق غ پنير پيتزا به دلخواه 🔘ق غ = قاشق غذاخورى 🔘ق م= قاشق مرباخورى 🔘ق چ= قاشق چايخورى همه ى مراحل تو ويديو هست سوالى بود زير همين پست بپرسين با جون و دل جواب ميدم🥰❤️ ❌ميتونين روغن رو حذف كنين و به شكل دلخواهتون كوكوهارو تو روغن سرخ كنين ❌اگه بذارين داخل فر ١ساعت بذارين داخل فر ١٨٠ درجه و ميتونين ١٠ دقيقه ى اخر پخت روش پنير پيتزا اضافه كنين ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi