فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤍بیدارشو
صبح آمده ☀️
بر روی لبت خنده بڪارد
خورشید رسیده است☀️
ڪه با جوهر نورش
نقشی ز خُــღــدا
بر دل پاکت بنگارد🤍
🤍ســلام
امروزتون سرشاراز نورخدای مهربان🤍
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوسیب زمینی
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبگوشت داخل ظرف سوفالی ی چیز دیگس😋😍
به ازای هر نفر ی مشت بسته حبوبات نخود و لوبیا
گوجه ی تیکه
دنبه ی تیکه
گوشت حدود صد گرم
مرزه و ادویه و نمک به میزان لازم و ی تیکه پیاز
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#کرم_زعفرونی
موادلازم
شیر 2 لیوان
شکر نصف لیوان
خامه صبحانه صد گرم
آب 2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
گلاب یک قاشق غذاخوری
زعفران کمی
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
طرزتهیه
پودر ژلاتین رو با آب مخلوط میکنیم و به روش بن ماری حل می کنیم
شیر و شکر را روی حرارت با شعله کم میزاریم تا هم شکر حل بشه و شیر بجوشه
وقتی شیر جوشید زعفران و وانیل و گلاب را اضافه میکنیم تا رنگ زعفران بگیرد
بعد ژلاتین رو اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم تا یکدست شود وقتی کمی خنک شد خامه رو اضافه و هم میزنیم تا مواد یکدست بشن (اگه خیلی داغ باشه ممکنه خامه داخلش ببره پس خامه رو هم از قبل بیرون بزارین تا مشکلی پیش نیاد) سپس داخل قالب مورد نظر میریزیم و به مدت 4 ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش رو بگیره .
.
برای دو رنگ شدنش مواد رو نصف کردم بعد به نصفیش زعفرون زدم گذاشتم یخچال تا کمی خودشو بگیره
سپس بقیه مواد رو تو دمای محیط گذاشتم هر از گاهی هم میزدم که سفت نشه وقتی زعفرونی یکمی خودشو گرفت مواد سفید رو ریختم روش و یخچال گذاشتم
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_اسکار 😋
مواد لازم ؛
زرده تخم مرغ ؛ یکعدد
سفیده تخم مرغ ؛ یکعدد
کره نرم به دماي محيط رسيده 100گرم(ميتونيد روغن صاف قنادي استفاده كنيد)
آرد 165 گرم
پودر قند ؛ 50 گرم(من شكر و به همين مقدار آسياب كردم)
هل ؛ 1/2 ق چ
گردو و پسته خرد شده ؛ به میزان لازم برای غلطاندن شیرینیها
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#کمپیر سیب،زمینی.سوسیس.کالباس.ذرت.قارچ.فلفل دلمه ای .پنیر پیتزا.سیب زمینی رو آب پز کنید و با کره و ذره ای شیر و نمک و فلفل پوره کنید, با کمی پنیر پیتزا مخلوط کنید و یه لایه نازک کف پیرکس بریزید و صاف کنید,روش یه لایه پنیر بعد دوباره لایه ای از پوره.حالا بقیه موادتونو که من همشونو یه تفت از قبل دادم روش پهن کنید و بعد دوباره پنیر. فر180 درجه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#دسر_نسکافه
طبقه اول:
بیسکوییت پتی بور به میزان لازم
نسکافه فوری یک عدد
نسکافه رو با یک لیوان آب سرد مخلوط میکنیم و بیسکوییت هارو در نسکافه میزنیم و در ظرف دو ردیف روی هم میچینیم
طبقه دوم :
آب دو لیوان + شیرخشک ۳ ق غ + پودر کرم کارامل ۲ بسته
روی حرارت میزاریم یک جوش که خورد کافیه
۱۸ حبه بیسکوییت پتی بور پودر شده و ۱۵۰ گرم خامه صبحونه و یک عدد پودر نسکافه فوری در میکسر میریزیم و مواد کاراملی رو بهش اضافه میکنیم و میکسر رو روشن میکنیم تا مخلوط بشن (ورق بزنید فیلم اموزشی رو ببینید)
مواد رو روی بیسکوییت میریزیم چنیم ساعتی میزاریم یخچال تا ببنده
طبقه سوم :
۳ ق غ نوتلا یا شکلات صبحونه (ذوب شده ) رو با ۱۵۰ گرم خامه مخلوط میکنیم و روی دسر میریزیم و با هر چی دوست داشتین میتونین تزیین کنید .
چند ساعتی بزارین یخچال سپس میل کنید .
این دسر برای کساییکه اهل نسکافه هستن بینظیره
_میتونید نسکافه رو کلا حذف کنید .
_میتونید لایه دوم رو حذف کنید و فقط پودر کاکائو الک کنید .
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#عیش_السرایا 🍨 😋
🔸درابتدا چهارعددنان تست رابصورت مربع های کوچک برش میدیم وداخل تابه بدونه روغن تفت میدیم تانون ها خشک بشه بعد یک پیمانه شکروبادوپیمانه آب وکمی زعفران ودوقاشق غذا خوری گلاب روی حرارت میزاریم تاقوام بیاید وقتی که شربت آماده شد روی نون هامیریزیم وداخل یخچال قرارمیدیم بعد ی ظرف ديگه برميداریم ودوپیمانه شیر روبادوقاشق غذا خوری نشاسته گل وچهارقاشق غذاخوری شکرروبهش اضافه می کنم ورود حرارت میزاریم ومرتب هم میزنیم وبعد یک بسته خامه صبحانه صورتی روبهش اضافه میکنیم وتاوقتی که مثل فرنی سفت شودروی حرارت میزاریم وبعد که شروع به حباب زدن کرد زیر اجاقو خاموش میکنیم وموادروروی موادی که داخل یخچال گذاشته بودیم میریزیم ودوباره به مدت دوسه ساعت داخل یخچال قرارمیدیم وموقع سرو باپسته وگردوویاهرمغزدیگه ای که دوست داریم تزیین میکنیم
♦️شربت نباید زیاد سفت بشه ودر غیر این صورت شکرک ميزنه
ده دقیقه روی حرارت باشه کافیه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده #شیرینی😍😋
یک و نیم لیوان جودو سر پرک ریز
دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
چهار تا شش قاشق غذاخوری عسل
شش قاشق غذاخوری شیر
با هم مخلوط کنین
مواد رو روی یک کاغذ روغنی باز کنین
چند تکه شکلات رو ذوب کنین و روی شیرینی ها بریزین
مقداری گردوی خرد شده
داخل یخچال بزارین تا خودشو بگیره
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام فوری و خوشمزه😍😋
مواد لازم:
پیاز 🧅
سینه کامل مرغ🍗
فلفل سیاه🌶
نمک🧂
پودر سیر 🧄
سیب زمینی 🥔
۲ عدد تخم مرغ🥚
۱ لیوان شیر🥛
۱ قاشق چایخوری پودر کاری🥄
نصف قاشق چایخوری پودر آویشن🍃
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انارگلاسه😍😋
این مقدار برای چهار لیوان
ژله انار یک بسته
آب انار طبیعی دو لیوان
آب دو لیوان
انار دون شده یک لیوان پر
بستنی وانیلی چهار اسکوپ
دو لیوان آب بزارید رو گاز تا بجوش بیاد.
جوش که اومد پودر ژله بریزید با قاشق بزنید تا حل بشه یک الی دو جوش که زد گاز رو خاموش کنید.وبزارید کنار تا سرد سرد بشه
انار دون شده رو بریزید تو جام (حدود پنج سانت) از ژله سرد شده با قاشق بریزید رو انار به اندازه ای بریزید که فقط روی انار رو بگیره (اینکار به این دلیله که انار بالا نیاد) وبزارید یخچال تا ژله کمی خودشو بگیره کمی که خودشو گرفت چند قاشق دیگه ژله بریزید وبزارید یخچال تا کامل ببنده.
ژله که سفت شد از یخچال بیرون آورده یک اسکوپ بستنی وانیلی بریزید رو ژله و آب انار رو بستنی🙂به همین راحتی خیلی خوشمزس ایده خوبیه برای شب یلدا😊
برای آب انار اگر دستگاه ندارید
انار رو دون کنید بریزید تو صافی وبا گوشت کوب حسابی بکوبید سپس از الک رد کنید.
ویا میتونید تو کیسه نخی بریزید وبا وردنه بزنید.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پیروگی🧑🍳
ماست سان ماس رامک ... ۱/۲ پیمانه
تخممرغ ... ۱ عدد
آرد ... ۲ پیمانه
کره ... ۱/۴ پیمانه
مواد میانی:
پنیرخامهای رامک ... ۱/۳ پیمانه
کره ... به میزان دلخواه
پیازچه ... به میزان دلخواه
قارچ ... ۱/۲ پیمانه
جعفری خرد شده ... ۱ ق غ
نمک/ پودر سیر/ فلفل قرمز/ فلفل سیاه ... به میزان دلخواه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک رژیمی بدون شکر و روغن
چند نکته :👇
این کیک شکر نداره و شیرینی خیلی کمی داره و رنگ کیک بخاطر وجود شیره هست و در این کیک هیچ مواد افزودنی و رنگ خوراکی اضافه نشده پس با خیال راحت می تونید این کیک رو در کنار یک فنجان چای میل کنید
لطافت این کیک نسبت به کیک های دیگر کمترهست بخاطر نداشتن روغن
همچنین شما می تونید از هرنوع شیره که در دسترستون هست استفاده کنید. من چون با شیره خرما درست کردم از نصف پیمانه خرما خشک هم استفاده کردم. شما می تونید در این کیک از کشمش یا گردو هم استفاده کنید.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کیک هویجی شیک و خوشمزه مهموناتو انگشت به دهن میذاره😍
۳ تا هویج کوچیک رو رنده کنین،
۸۰ گرم کره
۵۰ گرم روغن مایع
۱۶۰ گرم شکر سفید و قهوه ای رو
داخل ظرف بریزین و هم بزنین
سه عدد تخم مرغ رو به تدریج اضافه و یکدست کنین
بعد هویج های رنده شده رو اضافه و مخلوط کنین
۲۴۰ گرم آرد رو همراه
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر روی مواد الک کنین
¼ پیمانه شیر رو به آرد اضافه و یکدست کنین
۱۰۰ گرم شکلات کاکائویی رو با ۱۰۰گرم گردو خرد کنین ،
با یک قاشق آرد
به مواد اضافه و هم بزنین
و در آخر ۱ قاشق چایخوری دارچین
مواد رو داخل قالب ۱۵ در ۳۰ بریزین
۵۰دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بذارین
برای تزیین ۱۵۰ گرم پنیر ماسکار پونه رو با
۵۰ گرم خامه و ۱ قاشق پودر شکر مخلوط کنین
روی سطح کیک بزنین و کمی دارچین بپاشید
اینکار طعم عالی کیکتون رو دو چندان میکنه
نوش جان🥰
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#ژله_شیر_و_عسل
♨️طرز تهیه
شما از هر رنگ ژله ای که دوست داشته باشید میتونید استفاده کنید . من اول هر بسته ژله با یک و یک چهارم لیوان آبجوش خوب حل کردم بعد گذاشتم تا تو دمای محیط کاملا خنک بشه . هم زمان هم یک چهارم لیوان شیر هم در دمای محیط گذاشتم تا با ژله خنک شده هم دما باشه .
بعد اینکه هردو هم دما شدن اول چند قاشق از ژله ریختم تو شیر هم زدم بعد مخلوط شیر ریختم تو ظرف ژله و خوب هم زدم . رعایت این نکات باعث میشه که ژله شما با شیر نبره . خب اول قالبمو با یکم روغن چرب کردم و در هر قسمت از تیکه های ستاره در حد یک لایه نازک از رنگ های مختلف ریختم گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه. و بعد از رنگ های مخلف لایه لایه ریختم تا قالب پر بشه .
برای خارج کردن قالب شب تا صبح تو یخچال مونده بود و ژله خوب خودش گرفته بود . دور تا دورش با چاقو آزاد کردم و یکم با انگشت به اطراف کشیدم تا حسابی آزاد بشه . ظرفی که میخواستم ژله برگردونم یکم خیس کردم تا اگه کج در اومد راحت جابه جا کنم و ژلمو راحت تو ظرف برگردوندم . خیلی راحت جدا شد و نیازی به آبجوش نداشت
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕:
#مارمالاد_نارنگی
🔷مواد لازم
🔹نارنگی 1 کیلو
🔹شکرنیم کیلو
🔹ورق ژلاتین3 عدد
🔹رنده پوست نارنگی 1.5 قاشق غذاخوری
♨️طرز تهیه
برای تهیه مربای نارنگی، نارنگیها را پوست بگیرید و هسته آنها را جدا کنید.مقداری از نارنگیها را کف قابلمه بچینید و مقداری شکر روی آنها بپاشید.بقیه نارنگیها را روی آنها بچینید و باقیمانده شکر را روی نارنگیها بریزید.با پشت یک قاشق یا هر وسیله دیگری، کمی نارنگیها را بکوبید و با شکر مخلوط کنید.قابلمه را روی گاز با شعله زیاد قرار دهید تا به جوش بیاید.حالا شعله را کم کنید و مرتب مواد را هم بزنید.اینقدر این کار را تکرار کنید تا مواد به غلظت برسند.در این مرحله، ورقهای ژلاتین را با یک لیوان و نیم آب جوش حل کنید و به مارمالاد داخل قابلمه روی گاز اضافه کنید.مواد را هم بزنید و در همین حال که حرارت کم است، رنده پوست نارنگی را به مواد اضافه کنید و بعد از 2 یا 3 دقیقه از روی گاز بر دارید.مارمالاد ما بعد از سرد شدن قابل استفاده هست.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دخترا اومدم با یه #دسر_فوریوساده
حتما درستش کنید👩🍳🧑🍳
رولت نارنگی 😋😋
بیسکوییت ۳۵۰ گرم
پودر کاکائو ۲ ق غ موز ۲ عدد
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای ۴۵۰ گرم
عسل ۳ ق غ
نارنگی
طرز تهیه
برای این رولت احتیاجی به آرد و تخم مرغ نداریم .
ابتدا بسیکوییت رو پوره میکنیم
دوعدد موز هم پوره کنید و به بیسکوییت اضافه کنید و بعد پودر کاکائو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا خمیر بشه.
حالا برای خامه وسط پنیر و عسل رو مخلوط میکنیم تا صاف و یکدست بشه
بقیه مراحل در کلیپ مشخصه میتونید بجای نارنگی از موز هم میتونید استفاده کنید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_خامه_ای😍😋
مواد لازم کیک
3 عدد تخم مرغ
نصف فنجان شکر (90 گرم)
وانیل
یک کم نمک
آرد یک چهارم فنجان (90 گرم)
پودر کاکائو (8 گرم)
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل و نمک را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا دوبرابر شود وکرم رنگ بعد پودر کاکائو را به مواد بالا اضافه کرده ومخلوط کنید آرد والک کنید و تو دومرحله به مواد بالااضافه کرده و مخلوط کنید بعد در قالب که کف ان کاغذ روغنی گذاشته میریزیم و در فر از قبل گرم شده با درجه۱۸۰به مدت۱۲ تا ۱۵ دقیقه
برای ترکردن کیک
- نصف فنجان آب (100 میلی لیتر)
- 3 قاشق غذاخوری شکر (45 گرم)
- 1 قاشق غذاخوری قهوه فوری
مواد را باهم مخلوط کرده و دو تاسه دقیقه روی حرارت بزارین تا شکر حل بشه وبعد از سرد شدن کیک اماده را بعد از خنک شدن قالب بزنید و در مواد بالا بخیسانید .
برای کرم
- یک فنجان خامه قنادی(200 میلی لیتر)
2 قاشق غذاخوری قهوه فوری
- نصف فنجان پودر قند (50 گرم)
را هم بزنید و بعد یک لایه کیک یک لایه مواد خامه ایی را در ظرف سرو بچینید .
وبعد به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید و بعد با پودر قهوه تزیین کنید.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا ارده خونگی😋
مگه میشه فقط با سه قلم؟؟!😍
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
🌸پیشكش میكنم
💞مهربانی را به كسانی كه
🌸از دل شكستن بیزارند
💞و درتمنای آنند
🌸كه دلی بدست آورند
💞آنانكه رحمت آفرینند
🌸نه زحمت آفرین
💞و برآنند که در زندگی
🌸پل باشند نه دیوار
💞سه شنبه تون پراز مهربانی
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سردست همایونی😍😋
مواد لازم:
۱ دونه سردست گوسفندی🍖
نمک وفلفل سیاه🌶🧂
۱/۲ ق.چ فلفل قرمز🌶
۲ تا برگ بو🍃
۱ دونه چوب دارچین🪵(اواسط پخت درش بیارین)
۱/۲ ق.چ زردچوبه
زعفران💛
۳ عدد پیاز درشت خلالی🧅
۲ قپه سیر🧄
۱ لیوان روغن🥃
۱ لیوان اب💧
آب نصف نارنج یا آبغوره یا آبلیمو 🍋
تا جایی بپزید که گوشتتون مث پنبه نرم بشه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی بدون شکر و روغن(رژیمی)
✵✵✵✵✵✵✵✵✵✵✵✵✵✵✵
مواد لازم:
جودو سرپرک🌾 ۱۰۰ گرم
شیر 🥛۱۴۰ ml
تخم مرغ🥚 ۲ عدد
نمک🧂۱ پینچ
وانیل🌸 ۱/۴ ق چ
سیب رنده شده🍎 ۲ عدد
به همین راحتی یه کوکی خیلی خوشمزه درست میکنید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک خیس فنجونی😍😋
کیک خیس فنجونی خیلییی خوشمزه😍
اونم بدون فر و همزن😎❤️
مواد لازم برای چهارتا فنجون متوسط:
آرد ده قاشق غذاخوری
پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری
شکر یک لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
تخم مرغ یک عدد
شیر نصف لیوان
روغن مایع یک چهارم لیوان
طرز تهیه:
شیر و شکر و پودر کاکائو رو خوب هم بزنین
نصفشو جدا کنین بریزین تو قابلمه
به بقیه ش تخم مرغ و روغن مایع و وانیل بزنین و خوب همبزنین بعدش آرد و بیکینگ پودرو روش الک کنین و هم بزنین
خمیر کاملا غلیظ و سنگینه
فنجونا رو چرب کنین و تا نصف از مایع کیک بریزین و بچینین داخل قابلمه و تا نصف ارتفاع فنجونا،توی قابلمه آب بریزین و درشو با دمکنی بذارین
با حرارت متوسط بذارین نیم ساعت بپزه(شعله به اندازه ای نباشه که آب قل قل کنه بریزه تو فنجونا)
تو این فاصله سس رو که جدا کرده بودین دو سه دقیقه روی حرارت کم هم بزنین تا شکر حل بشه(نذارین بجوشه)
بعد از نیم ساعت با چاقو چک کنین کیک پخته باشه
وقتی خنک شد با خلال سطح کیکارو سوراخ کنین و سس بریزین
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi