فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی صورتی و جذاب ✨
هندوانه یخ زده : ۱ لیوان
سیروپ بلوکاراسائو : ۲ قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی : ۱۰۰ گرم
شیر : ۲ قاشق غذاخوری
یخ : ۵ تکه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
تیرامیسو
موادلازم؛
خامه قنادی ۴۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
قهوه دم کرده یا اسپرسو ۳ ق غ
بیسکوییت لیدی فینگر ۱ بسته
نوتلا یا کرم لوتوس
خامه قنادی رو فرم بدید بعد پنیرو اضافه کنید وقتی فرم گرفت قهوه غلیظ رو اضافه و دوباره هم بزنید و بریزید تو قیف یکبار مصرف.
بیسکوییتها رو هم نوتلا یا لوتوس بزنید روش کرم خامه ای و بهم بچسبونید بزنید داخل قهوه و رو کپسول کاغذی قرار بدید و بزارید تو ظرف سرو روس پودر کاکائو الک و با کرم خامه ای و توت فرنگی تزیینش کنید
نکته خاصی هم نداره فقط موقعی که بیسکویتها رو داخل قهوه میزنید زیاد نگه ندارید سرعت عمل داشته باشید وگرنه خمیری میشه(قهوه هم خنک باشه).
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک ابرکی نسکافه ای❤️
📌موادلازم:
تخم مرغ 5 عدد
قهوه فوری 8 گرم
آب جوش 50 گرم
روغن مایع 45 گرم
آرد سفید 65 گرم
بیکینگ پودر 1/4قاشق چایخوری
پودر کاکائو 12گرم
وانیل 1/2قاشق چایخوری
آبلیمو یا پودر کرم تارتار 1 ق چ
شکر 65 گرم
کمی نمک
خامه قنادی به مقدار لازم
📌طرز تهیه:
نسکافه رو با آب جوش حل کنید
روغن مایع رو اضافه و خوب هم بزنید
آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو 3مرتبه الک و به مواد اضافه کنید
🔻زرده و سفیده تخم مرغها رو جدا کنید،زرده را در سه مرحله و در آخر با وانیل به مایه اضافه وخوب هم بزنید.
🔻آبلیمو یا پودر کرم تارتار و نمک رو به سفیده اضافه و با همزن برقی بزنید کف کنه
شکر رو کم کم اضافه و خوب بزنید تا فرم بگیره و رد پره روی سفیده ها بیوفته و قله راست برسه (مثل کلیپ )
سفیده ها رو طی سه مرحله به مواد کیک اضافه و از یک جهت مخلوط کنید
🔻داخل قالب که چرب شده وکاغذ روغنی انداختید بریزید وچند بار به سطح کار بکوبید
و بره تو فر از قبل گرم شده تا بپزه
بعد تایم پخت بذارید ۱۰دقیقه تو فر با فن روشن بمونه تا کم کم حرارتش کم بشه و بعد خارج کنید
بعد از خنک شدن کیک میتونید با هر قالب و هر مدلی که دوست داشتید کاتر بزنید و با خامه تزیین کنید🎂🧁🍰
نوش جون 🤍🌱
سایز قالب 25*35
دمای فر 160
مدت زمان پخت 25الی28 دقیقه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
28.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر مخملی🍨🍬
شیر
شکر
پودر نسکافه
پودر کرم کارامل
پودر ژلاتین
خامه
بیسکوییت پتی بور
رنگ ژله ای
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پچ پچ خونگی 🥐
آب ولرم
خمیر مایه
شکر
نمک
تخم مرغ
آرد
کره
خامه صبحانه
شکلات تخته ای
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
زبراچیزکیک
مواد لازم :
بیسکوئیت یک بسته ۲۰۰ گرمی
کره ۷۵ تا ۱۰۰ گرم
پودر ژله الونه ورا یک بسته
آب جوش یک دوم پیمانه معادل ۸ قاشق سوپخوری
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکر یک دوم پیمانه
وانیل یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
*اول اب جوش رو به پودر ژله اضافه میکنیم و یا به روش ماکروفر و یا بن ماری ژله روکاملا در آب حل میکنیم.
*من ژله رو به روش بن ماری حل کردم.
*بعد از اینکه ژله کاملا حل شده اون رو کنار میذاریم تا دماش پایین بیاد.
*بیسکوئیت رو پودر میکنیم و با کره ذوب شده مخلوط میکنیم.
*مخلوط بیسکوئیت رو کف قالب کمربندی به قطری ۲۰ سانت کاملا پرس میکنیم و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه داخل فریزر میذاریم.
*من کف قالب رو کاغذ روغنی گذاشتم تا بعدا راحت به ظرف سرو منتقل کنم.
* پنیر خامه ای , شکر و وانیل رو با همزن برقی هم میزنیم تا باهم مخلوط بشن .
*بعد خامه رو اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم.
*محلول پودر ژله رو اضافه میکنیم و خوب با همزن برقی هم میرنیم تا ژله کاملا با مخلوط ترکیب بشه.
*مایه اماده شده رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و داخل یه قسمت پودر کاکائو رو الک میکنیم.
*و مخلوط میکنیم.
*قالب رو از فریزر میاریم و یه ملاقه از مخلوط سفید رو در قسمت مرکز میریزیم.
*بعد یه ملاقه از قسمت کاکائویی رو دوباره در مرکز و روی قسمت سفید میریزیم.در واقع قسمت کاکائویی رو در مرکز قسمت سفید میریزیم.
*به همین ترتیب یکی در میون از مایه سفید و قهوه ای میریزیم تا کل مایه تموم شه.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر شکلاتی چوکو لاوا سریع راحت 🍫🥛
شیر : ۲ لیوان
کره : ۵۰ گرم
شکلات تخته ای : ۲۰۰ گرم
بیسکوییت پتی بور : ۲ بسته
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی آسون و خوشمزه
شیرینی گردویی
آرد 1پیمانه/125 گرم
گردو خرد شده3/4پیمانه/حدود 80 گرم
کره 120گرم
شکر 2 ق غ
نوتلا یا شوکولات صبحانه به میزان لازم
ابتدا کره و شکر با هم مخلوط میکنیم ،گردو خرد شده و آرد هم اضافه کرده و هم میزنیم.خمیر بمدت نیمساعت داخل یخچال قرار میدیم.بعد از استراحت خمیر رو به اندازه ی یه دونه گردو کوچیک برمیداریم وسطش حفره ایجاد میکنیم با شوکولات پر میکنیم و روی اون یه تيكه خمیر قرار میدیم و تو دست گِردش میکنیم.شیرینی رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بمدت 15 الی 20 دقیقه قرار میدیم که بپزه.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر شکلاتی خیلی شیک و خاص🍰
اونم بدون فر و همزن
مواد لازم :
شیر ۱ لیتر
پودر کاکائو ۴ ق غ
پتی بور شکلاتی ٢ بسته
نشاسته ذرت ۶ ق غ
وانیل حدود ١ ق چ
شکر ١٠ ق غ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نون خامهای
مواد لازم :
آب ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
بیکینگ پودر ½ ق چ
عسل یا شکر ۱ ق غ
روغن مایع ۲ ق غ
وانیل ½ ق چ
نمک ۱ پینچ
آرد ۱ لیوان
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
22.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنبهایترین کیک موز🎂
مواد لازم :
آرد ۱۵۰ گرم
شکر ۱۲۰ گرم
روغن ½ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
بیکینگ پودر ½ ق چ
جوش شیرین ½ ق چ
پوره موز ½ لیوان
دارچین ½ ق چ
وانیل ½ ق چ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#نان_قندی👩🍳
مواد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل یک ق چ
شکر ۳/۴ لیوان یا ۱۱۰ گرم
ماست نصف لیوان یا ۱۲۰ گرم
روغن نصف لیوان ۱۰۰ گرم
ارد دو لیوان نیم یا ۳۸۰ گرم
بیکینگ پودر یک ق غ
نمک نصف ق چ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi