eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.3هزار دنبال‌کننده
828 عکس
8.4هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی صورتی و جذاب ✨ هندوانه یخ زده : ۱ لیوان سیروپ بلوکاراسائو : ۲ قاشق غذاخوری بستنی وانیلی : ۱۰۰ گرم شیر : ۲ قاشق غذاخوری یخ : ۵ تکه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
تیرامیسو موادلازم؛ خامه قنادی ۴۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم قهوه دم کرده یا اسپرسو ۳ ق غ بیسکوییت لیدی فینگر ۱ بسته نوتلا یا کرم لوتوس خامه قنادی رو فرم بدید بعد پنیرو اضافه کنید وقتی فرم گرفت قهوه غلیظ رو اضافه و دوباره هم بزنید و بریزید تو قیف یکبار مصرف. بیسکوییتها رو هم نوتلا یا لوتوس بزنید روش کرم خامه ای و بهم بچسبونید بزنید داخل قهوه و رو کپسول کاغذی قرار بدید و بزارید تو ظرف سرو روس پودر کاکائو الک و با کرم خامه ای و توت فرنگی تزیینش کنید نکته خاصی هم نداره فقط موقعی که بیسکویتها رو داخل قهوه میزنید زیاد نگه ندارید سرعت عمل داشته باشید وگرنه خمیری میشه(قهوه هم خنک باشه). 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک ابرکی نسکافه ای❤️ 📌موادلازم: تخم مرغ 5 عدد قهوه فوری 8 گرم آب جوش 50 گرم روغن مایع 45 گرم آرد سفید 65 گرم بیکینگ پودر 1/4قاشق چایخوری پودر کاکائو 12گرم وانیل 1/2قاشق چایخوری آبلیمو یا پودر کرم تارتار 1 ق چ شکر 65 گرم کمی نمک خامه قنادی به مقدار لازم 📌طرز تهیه: نسکافه رو با آب جوش حل کنید روغن مایع رو اضافه و خوب هم بزنید آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو 3مرتبه الک و به مواد اضافه کنید 🔻زرده و سفیده تخم مرغها رو جدا کنید،زرده را در سه مرحله و در آخر با وانیل به مایه اضافه وخوب هم بزنید. 🔻آبلیمو یا پودر کرم تارتار و نمک رو به سفیده اضافه و با همزن برقی بزنید کف کنه شکر رو کم کم اضافه  و خوب بزنید تا فرم بگیره و رد پره روی سفیده ها بیوفته و قله راست برسه (مثل کلیپ ) سفیده ها رو طی سه مرحله به مواد کیک اضافه  و از یک جهت مخلوط کنید 🔻داخل قالب که چرب شده وکاغذ روغنی انداختید بریزید وچند بار به سطح کار بکوبید و بره تو فر از قبل گرم شده تا بپزه بعد تایم پخت بذارید ۱۰دقیقه تو فر با فن روشن بمونه تا کم کم حرارتش کم بشه و بعد خارج کنید بعد از خنک شدن کیک میتونید با هر قالب و هر مدلی که دوست داشتید کاتر بزنید و با خامه تزیین کنید🎂🧁🍰 نوش جون 🤍🌱 سایز قالب 25*35 دمای فر 160 مدت زمان پخت 25الی28 دقیقه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
28.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر مخملی🍨🍬 شیر شکر پودر نسکافه پودر کرم کارامل پودر ژلاتین خامه بیسکوییت پتی بور رنگ ژله ای 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پچ پچ خونگی 🥐 آب ولرم خمیر مایه شکر نمک تخم مرغ آرد کره خامه صبحانه شکلات تخته ای 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
زبراچیزکیک مواد لازم : بیسکوئیت یک بسته ۲۰۰ گرمی کره ۷۵ تا ۱۰۰ گرم پودر ژله الونه ورا یک بسته آب جوش یک دوم پیمانه معادل ۸ قاشق سوپخوری پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکر یک دوم پیمانه وانیل یک قاشق چایخوری پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری طرز تهیه : *اول اب جوش رو به پودر ژله اضافه میکنیم و یا به روش ماکروفر و یا بن ماری ژله روکاملا در آب حل میکنیم. *من ژله رو به روش بن ماری حل کردم. *بعد از اینکه ژله کاملا حل شده اون رو کنار میذاریم تا دماش پایین بیاد. *بیسکوئیت رو پودر میکنیم و با کره ذوب شده مخلوط میکنیم. *مخلوط بیسکوئیت رو کف قالب کمربندی به قطری ۲۰ سانت  کاملا پرس میکنیم و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه داخل فریزر میذاریم. *من کف قالب رو کاغذ روغنی گذاشتم تا بعدا راحت به ظرف سرو منتقل کنم. * پنیر خامه ای , شکر و وانیل رو با همزن برقی هم میزنیم تا باهم مخلوط بشن . *بعد خامه رو اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم. *محلول پودر ژله رو اضافه میکنیم و خوب با همزن برقی هم میرنیم تا ژله کاملا با مخلوط ترکیب بشه. *مایه اماده شده رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و داخل یه قسمت پودر کاکائو  رو الک میکنیم. *و مخلوط میکنیم. *قالب رو از فریزر میاریم و یه ملاقه از مخلوط سفید رو در قسمت مرکز میریزیم. *بعد یه ملاقه از قسمت کاکائویی رو دوباره در مرکز و روی قسمت سفید میریزیم.در واقع قسمت کاکائویی رو در مرکز قسمت سفید میریزیم. *به همین ترتیب یکی در میون از مایه سفید و قهوه ای میریزیم تا کل مایه تموم شه. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی چوکو لاوا سریع راحت 🍫🥛 شیر : ۲ لیوان کره : ۵۰ گرم شکلات تخته ای : ۲۰۰ گرم بیسکوییت پتی بور : ۲ بسته 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی آسون و خوشمزه ‌‎شیرینی گردویی ‌‎آرد 1پیمانه/125 گرم ‌‎گردو خرد شده3/4پیمانه/حدود 80 گرم ‌‎کره 120گرم‎ ‌‎شکر 2 ق غ نوتلا یا شوکولات صبحانه به میزان لازم ابتدا کره و شکر با هم مخلوط میکنیم ،گردو خرد شده و آرد هم اضافه کرده و هم میزنیم.خمیر بمدت نیمساعت داخل یخچال قرار میدیم.بعد از استراحت خمیر رو به اندازه ی یه دونه گردو کوچیک برمیداریم وسطش حفره ایجاد میکنیم با شوکولات پر میکنیم و روی اون یه تيكه خمیر قرار میدیم و تو دست گِردش میکنیم.شیرینی رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بمدت 15 الی 20 دقیقه قرار میدیم که بپزه. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر شکلاتی خیلی شیک و خاص🍰 اونم بدون فر و همزن مواد لازم : شیر ۱ لیتر پودر کاکائو ۴ ق غ پتی بور شکلاتی ٢ بسته نشاسته ذرت ۶ ق غ وانیل حدود ١ ق چ شکر ١٠ ق غ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون خامه‌ای مواد لازم : آب ۱ لیوان تخم مرغ ۴ عدد بیکینگ پودر ½ ق چ عسل یا شکر ۱ ق غ روغن مایع ۲ ق غ وانیل ½ ق چ نمک ۱ پینچ آرد ۱ لیوان 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنبه‌ای‌ترین کیک موز🎂 مواد لازم : آرد ۱۵۰ گرم شکر ۱۲۰ گرم روغن ½ لیوان تخم مرغ ۲ عدد بیکینگ پودر ½ ق چ جوش شیرین ½ ق چ پوره موز ½ لیوان دارچین ½ ق چ وانیل ½ ق چ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم تخم مرغ ۲ عدد وانیل یک ق چ شکر ۳/۴ لیوان یا ۱۱۰ گرم ماست نصف لیوان یا ۱۲۰ گرم روغن نصف لیوان ۱۰۰ گرم ارد دو لیوان نیم یا ۳۸۰ گرم بیکینگ پودر یک ق غ نمک نصف ق چ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کوکی شکلاتی ترک دار🍪• مزه بهشت میده فقط کافیه یکبار امتحانش کنی🤩 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•لازانیای سریع و راحت و بدون فر😋• خوشمزه ترین غذا بااختلاف همین لازانیاس🥳 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سـ🥰✋ـلام صبح قشنگـــ زمستونیتون بخیر 🌸🍃 امـروز از خـــدا میخـواهم🌸🍃 هـر آنچه بهترین هـست 🌸🍃 برایتان رقم بزند روزی فراوان دلی خوش🌸🍃 و شـادیـهای بـی پایان سه شنبه تـون عـالـی و بی نظیـر🌸🍃 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
شکر: 800 گرم انجیر: یک کیلو‌ آبلیمو: یک قاشق غذا‌خوری گلاب: 2 قاشق غذا‌خوری آب: یک لیوان (پودرهل در صورت تمایل کمی) ابتدا انجیر‌ها را شسته و روی انجیر‌ها با چنگال یا با خلال دندان چند سوراخ ایجاد کنید. شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیر‌ها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید. در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیر‌ها نفوذ کند و مربا آماده شود.برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیر‌های ریز و سبز استفاده کنید. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅️یکی از خوشمزه ترین غذاهای استان هرمزگان همین گوبولی مرغ هستش😍 مرغ برنج نخود پیاز سیب زمینی اول مرغ رو آبپز میکنیم بعد سرخ میکنیم و آب مرغ رو صاف میکنیم ، پیاز رو تفت میدیم به همراه ادویه ها برنج خیس شده رو بهش اضافه میکنیم و با آب مرغ میپزیم و میذارم دم بکشه ، سیب زمینی ها رو با نمک و زردچوبه سرخ میکنیم و برای حشو پیاز رو با ادویه تفت میدیم و نخود پخته شده رو اضافه میکنیم و نوش جان ⚘️ ادویه ها برای مرغ : زردچوبه ، میخک ، هل ، دارچین ، زیره 🌻 ادویه ها برای پیازِ برنج : زردچوبه ، فلفل سیاه ، نمک 🪻 ادویه برای حشو : زردچوبه ، نمک ، کاری ، میخک ، دارچین ، زیره ، فلفل سیاه 🌷 برای ۳ نفر : مرغ ۳ تیکه ، پیاز ۱ عدد برای برنج ، ۲ عدد برای حشو ، ۱ عدد برای آبپز کردنِ مرغ ، سیب زمینی ۳ عدد ، برنج ۵ پیمانه ، اندازه ی ادویه ها بستگی به خودتون داره 🌾 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2 موز 2 عدد تخم مرغ؛ 1 قاشق چای خوری وانیل یک کم نمک؛ 30 گرم شکر 160 میلی لیتر شیر گرم ؛ 60 میلی لیتر روغن نباتی 8 گرم بیکینگ پودر برای کیک ؛ 150 گرم آرد ؛ 15 میلی لیتر سرکه سفید ؛ خامه فندق 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 زرده تخم مرغ • 100 گرم یا 1/2 فنجان شکر • 1 لیوان شیر • 1/2 قاشق چایخوری پودر بیکینگ • 2 فنجان ارد • نمک • روغن آماده سازی: زرده را با شکر مخلوط کنید. شیر را اضافه کرده و هم بزنید. آرد ، نمک و پودر بیکینگ را اضافه کنید. مخلوط کردن. خمیر را به کیسه شیرینی منتقل کنید. خمیر را روی یک قاشق با یک الگوی فشار دهید و در روغن داغ غوطه ور کنید. امیدوارم درست کنید و حسابی لذت ببرید🌈 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi