eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.3هزار دنبال‌کننده
755 عکس
8.5هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط ۳ ماده اولیه تا رسیدن به خوشمزه ترین ترکیب فاصله داری😍 یه قوطی شیر عسلی رو به همراه ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو مخلوط کنین ۵۰ گرم کره آب شده اضافه و یکدست کنین ۴۰۰ گرم بیسکوییت پتی بور رو با غذاساز کامل پودر کنین مخلوط شیر عسلی رو به پودر بیسکوییت اضافه و یکدست کنین تا منسجم شه از مواد یه قاشق به اندازه گردو بردارین و به اینصورت با دست شکل بدین کمی بادام زمینی رو خرد کنین شکلات ها رو به عسل یا شکلات کاکائو آغشته و بعد داخل پودر بادام بغلتونین حتما امتحانش کن که خیلی خوشمزه میشه منکه عاشقش شدم. نوش جان🥰 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ ۵ عدد درشت آرد دو سوم لیوان شکر دو سوم لیوان عسل رقیق شده یا شربت بار ۳ قاشق غذاخوری وانیل ۱ قاشق چای خوری آب جوش ۳ قاشق غذاخوری __مواد لازم حلوا آرد گندم ۱ لیوان شکر ۱ لیوان آب یک و نیم لیوان گلاب یک دوم لیوان زعفران به مقدار لازم روغن جامد یا نیمه جامد به مقدار لازم 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد یه پیمانه ۱/۵پیمانه شیره انگور یه قاشق غذا خوری نشاسته یک قاشق مربا خوری دارچین ۲ تا پیمانه آب سرد اول آرد.شیره انگور..نشاسته رو مخلوط کردم هم زدم گلوله نشه دارچین رو اضافه کردم بعد آب با همزن دستی هم زدم گلوله نشه بعد روی حرارت ملایم گذاشتم قوام که آمد گردوهایی رو که با سوزن توی نخ کرده بودم توی باسلوق گذاشتم تا همه جاش آغشته بشه بعد آویزان کردم بعداز یک ربع دیگه دوباره توی مواد باسلوق زدم و گذاشتم چند روز بمونه و خشک بشه....من یه مقدارش رو هم توی ظرفی که پلاستیک ته ظرف بود ریختم و گذاشتم یخچال سفت بشه بعد برش زدم و پودر نارگیل روش پاشیدم 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بقچه بروکلی پنیری مواد لازم: 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 پیاز کوچک، ریز خرد شده 1 حبه سیر، ریز شده 1 کلم بروکلی، رنده شده قسمت گل 1 فنجان پنیر چدار ¼ فنجان خامه 2 برگ خمیر آماده زرده تخم مرغ دستورالعمل ها فر را با دمای ۱۹۰ درجه پیش گرم کنید. روغن زیتون را در یک تابه بزرگ بریزید و سپس کلم و پیاز و سیر را تا 5 دقیقه دقیقه حرارت دهید تا زمانی که کلم بروکلی شفاف باشد آن را از اجاق بردارید، سپس پنیر چدار و خامه ترش بزنید و مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود. آن را کنار گذاشته و خمیر پای تهیه کنید یا از خمیر آماده استفاده نمایید، آن را پهن کنید و با لیوام برش بزنید . خمیر برش خورده را در ظرف فر قرار دهید و روی هر کدام در حدود 1 قاشق غذا خوری کلم بروکلی و مخلوط پنیر را در وسط قرار دهید، مراقب باشید آنها را بیش از حد نگذارید. خمیر پای را روی نیمه دایره قرار دهید و لبه ها را به هم بزنید و مهر و موم کنید. شما همچنین می توانید چنگال را برای چسباندن لبه ها استفاده کنید. روی ان را زرده تخم مرغ بریزید و برای 20-22 دقیقه در فر قرار دهید و تا ترد و طلایی شدن اجازه پخت دهید. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
54.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کاپ کیک شکلات و گردو👆❤️ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر لیوانی با طعم شکلات و تمشک 🍇🍫 مقداری تمشک یکم خامه بیسکویت کاکائویی سیروپ کرن‌ بری 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر پرتقال رژیمی خوشمزه و ساده 🍊🍃 آب پرتقال : ۲ لیوان شکر قهوه‌ ای : ۲ قاشق غذاخوری آرد جو : ۲ قاشق غذاخوری سر صاف پودر ژلاتین : ۲ قاشق غذاخوری 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام دوستان و عزیزان امیدوارم .. روزی ‌سرشار از آرامش صبحی بخیر صبحی نيکـو صبحی زيبـا صبحی‌ پرنشاط صبحی پراميد صبحی پربرکت صبحی پرانرژی وصبحی طلایی داشته باشید 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر😍 شیرسرد پودر ژلاتین وانیل بستنی شکلاتی خامه قنادی برای تزیین 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک شکلاتی 😍😋 مواد لازم: تخم مرغ🥚:۲ عدد متوسط شکر🍚: نصف پیمانه وانیل🌸: نصف ق چ روغن مایع🥃: ۱/۳ پیمانه شیر🥛: ۱/۳ پیمانه بکینگ پودر🥄: ۱ ق چ سر خالی آرد قنادی🥡: ۱ پیمانه پودرکاکائو🍫: ۲ ق غ پر شکلات سکه ای و شکلات چیپسی نسوز اختیاری🍫 ✅دما و زمان پخت: فر از هر نوعی که دارید از نیم ساعت قبل روشن کنید تا کامل داغ شه با دمای فر برقی: ۱۶۵ درجه المنت پایین توسترو سولار و ماکرو: ۱۶۰ درجه المنت پایین فر گازی: ۱۷۵ درجه المنت پایین زمان پخت: حدود ۲۵ دقیقه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این رولت انقدر آسون و خوشمزه اس که میشه پایه ثابت مهمونیات😍 __نان رولت: تخم مرغ: ۵ عدد درشت آرد: ۲۰۰ گرم شیر: ۲ پیمانه نمک، فلفل، آویشن _کرم‌ پنیری رولت: پنیر لبنه: ۳۵۰ گرم سس مایونز: ۲ ق غ سرپر دیپ گودا یا چدار: ۱ ق غ سرپر خیار شور: ۱۵۰ گرم هویج: ۴ عدد متوسط ژامبون: ۱۲ ورق آرد و شیر و تخم مرغ ونمک و آویشن را با همزن دستی بزنید، اگه یکدست نشد از الک رد کنید تا کاملا یکدست بشه، تابه ۲۴در ۲۴ را با روغن چرب کنید، مایه رولت رو به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید به دلخواه میتونید رنگ خوراکی هم اضافه کنید، هر قسمت رو درون تابه که روی حرارت ملایم گذاشتید، بریزید تا کاملا خودشو بگیره رولت را برگردونید ۵ دقیقه دیگه رو حرارت بمونه وقتی پخت کمی تغییر رنگ داد از روی حرارت بردارید، از حرارت افتاد، هر رولتو با پلاستیک بپوشونید داخل یخچال بذارید تا خنک شود( این مقدار برای ۴ عدد رولت است) پنیر خامه‌ای و سس مایونز و دیپ و خیاشور و هویج رو مخلوط کنید طبق فیلم روی نان رولت بزنید، ژامبون رو قرار بدید و رول کنید، هر رول رو توی پلاستیک فریزر محکم بپچید یک شب داخل یخچال قرار بدید و برش بزنید. با این مقدار ۳۶ تا رولت دارید. *تخم مرغا ۶۵ تا ۷۰ گرمی باشه اگه خواستید موادو نصف کنید ۳ تا تخم مرغ کوچیک(۶۰ گرمی)بزنید. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جایگزین قند 😋 کنجد شیره انگور یا خرما خلال پسته یا بادام 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر چقدر اسم این ست😋خودش ده برابر خوشمزه تره… تازه به ببین چقدر  آسون و بی دردسر هم درست میشه👌 مواد لازم:شیر سه لیوان،شکلات ۳۰۰گرم،بیسکوییت پتی بور۲ بسته،کره ۵۰ گرم،خامه١٠٠گرم 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم: بال مرغ ۲کیلو عسل ۱ق نمک ۱ق م ادویه کاری ۱ق زیره ۱ق فلفل قرمز ۱ق فلفل سیاه سیر،آویشن اگه دوستدارید رب فلفل ۱ق دوستان مثل کلیپ تمام موادرو باهم مخلوط کنید اگه زمان دارید یکساعت بمونه بعد داخل فر 180درجه بزارید تا زمانیکه بپزن 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
🔷مواد لازم برای۶ نفر 🔹انار ۴ عدد 🔹کلم متوسط ۱/۲ عدد 🔹گردو ۱ پیمانه 🔹سس مایونز ۳ قاشق غذا خوری 🔹ماست‏ ۵ قاشق غذا خوری 🔹آب انار ۱/۲ پیمانه 🔹نمک و فلفل به مقدار لازم 🔹هویج ۲ عدد ♨️طرز تهیه ۱- انارهارادون کرده کلم بنفش رابعدازشستن وقتی آبش رفت ریزخوردکرده بعدهویج راتمیزکرده ورنده کرده سپس گردوهاراریزخوردکرده ۲- سپس تمام این موادراکه آماده کردیم تویک ظرف مخلوط کرده وبهش آب اناروسس مایونز وماست ونمک وفلفل رااضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم ۳- بعدازآماده سازی سالاد را داخل یخچال گذاشته تاتمام مزه هابه خوردهم بروندهرچه سالادبیشترتوی یخچال باشه خوشمزه ترمیشه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک حلوا کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 برای درست کردن کیک حلوا یه کیک به عنوان پایه لازم دارید و یه حلوای خوشمزه. جفتش کاملا به سلیقه خودتون بستگی داره. من کیک هل و گلاب و حلوای زعفرانی رو انتخاب کردم خیلی با هم متناسب هستن در پست قبل طرز تهیه شونو گذاشتم. بهتره کیک رو روز قبل یا حداقل چند ساعت قبل درست کنید، بزارید توی قالب خنک بشه. سلفون بکشید و بزارید تو یخچال. کیک رو از یخچال دربیارید، کاغذ روغنیشو جدا کنید و روشو با شهد مرطوب کنید(من دو سه قاشق از شهد حلوا رو نگه داشتم و استفاده کردم) حلوا رو تا گرمه روی کیک پهن کنید و صافش کنید. بعد از اینکه خنک شد سلفون بکشید و چند ساعت یا بهتره یک شب تا صبح تو یخچال بمونه و بعد با کاتر دلخواه برش بدید یا بوسیله چاقو به اندازه دلخواه برش بزنید. موقع خارج کردن کیک از کاتر دقت کنید حلوا آسیب نبینه و ظاهرش خراب نشه. به دلخواه کیک حلوا رو تزئین کنید 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه: یک کیلو(لیتر) شیر+۲قاشق غذاخوری آرد+ ۱/۵قاشق غذاخوری پرپودرنشاسته ذرت+۶قاشق غذاخوری شکر همگی رادرظرفی ریخته وروی حرارت گذاشته ومرتب هم میزنیم تا غلیظ شود وبوی خامی آردگرفته شود وبعدازروی حرارت برداشته ووانیل رااضافه میکنیم . استکان یا لیوانهارا خیس کرده ولی آب توی لیوانهانباشدازموادریخته وبرای چندساعت هرچه بیشتربماندبهترهست حداقل ۵_۶ساعت دریخچال گذاشته وبعد ازبستن اطراف لیوان راباچاقو آزاد کرده،طبق فیلم ولیوانهاراوارونه کرده تادسر بیرون بیاد وآن رابه چندلایه تقسیم کرده ومابین آنها خامه فرم گرفته گذاشته ولایه دیگرراروی آن وبعددرپودرنارگیل زده و روی آن شکلات آب شده وپودرپسته ریخته وتزیین میکنیم. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi