هدایت شده از 💻 کارگروه موسسه هیچ 💻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸پکیج بینظیر آموزش آنلاین #شیرینی #عید 🌸
هنرجویان عزیز
باز با یه پکیج پربار و پر از آموزش
با قیمت استثنایی اومدم خدمتتون😘
💯امسال قراره که خودمون بهترین شیرینی ها رو تو خونه درست کنیم و کام عزیزانمون رو شیرین کنیم😍
💯آموزش ها همه در کمترین زمان تهیه میشه با مواد اولیه ای که در دسترس همگی هست 👌😍
💯پکیجی که هم شیرینی های مدرن داره
هم شیرینی های سنتی با روش های اصولی👌
💯خانمهایی که به شیرینی پزی علاقهمند هستند و دوست دارن برای عید یا کسب و کار خانگی شیرینی درست کنند حتما این پکیج پرو پیمون رو امتحان کنن👌☺️
بیش از ۱۵ دستور تهیه شیرینی😱
💠 آیتم ها شامل:
❌گلفام شکلاتی
❌گردو نارگیل
❌کرم کنجدی
❌شیرینی چای
❌نخود چی
❌برنجی اجیلی
❌بیسکوپسته
❌ارده کنجد
❌دارچینی فندقی
❌باتر کوکی گردویی
💠و 5 دستور هدیه بی نظیر و امتحان شده
فقط متن و عکس
💕نان مربایی
💕تارت گردویی
💕روبی جوئلت
💕زنجلان یخچالی
💕چاکلت هازلنات
💳هزینه آموزش:
با احترام
100 هزارتومان
🕐شروع برگزاری آموزش در ایتا :
از 26 اسفند ماه
📆مهلت ثبت نام در این کارگاه : فقط و فقط تا 25 اسفند ماه
✅برای ثبت نام فقط و فقط به آیدی زیر پیام بدید :
@m_haydarii
📹آموزش ها با فیلم و نکته به نکته و گروه رفع اشکال هست( #پشتیبانی_کامل )
🤩 ↝•|@hich_club
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
چیزکیک باقلوا:
موادِ لازم برایِ شربت:
آب ۱ پیمانه(۲۴۰ میلی لیتر)
شکر ۱ پیمانه(۲۰۰ گرم)
عسل ۱/۴ پیمانه(۸۵ گرم)
گلاب ۴ ق س
هل و چوبِ دارچین به مقدار لازم
اولین کاری که باید انجام بدین، درست کردنِ شربته. مطابقِ فیلم شربت رو آماده کنین، کمی که غلیظ شد(فقط کمی) از رویِ حرارت بردارید و اجازه بدید تا کاملا سرد بشه
.
موادِ لازمِ باقلوا:
خمیر باقلوا(فیلو-phyllo) ۱ بسته
کره مذابِ خنک شده ۲۰۰ گرم
گردویِ خرد شده ۲ پیمانه
پسته خرد شده(پودر پسته درشت) ۲ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
پودرِ دارچین ۱-۲ ق چ
.
موادِ لازم قسمتِ پنیری:
پنیرخامه ای ۲ پیمانه(۴۵۰ گرم)
شکر ۳/۴ پیمانه(۱۵۰ گرم)
تخم مرغ کامل ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
اسانسِ وانیل ۱/۲ ق چ
شیر ۱/۴ پیمانه(۶۰میلی لیتر)
آرد سفید ۱/۴ پیمانه(۳۵ گرم)
.
سایزِ قالب:
کمربندی به قطرِ ۲۳-۲۵ سانتی متر یا مستطیلی دیواره بلند بزرگ ۲۵ در ۳۵
.
برایِ راحتیِ شما مراحلش رو این پایین براتون مینویسم👇🏻
۴ لایه خمیر باقلوا👈🏻مقداری از مخلوطِ مغزها👈🏻۴لایه خمیر باقلوا👈🏻مقداری از مخلوطِ مغزها👈🏻 ۱-۲ لایه خمیرِ باقلوا👈🏻 موادِ پنیری👈🏻 مخلوطِ مغزها👈🏻 چند لایه خمیر برایِ پوشاندنِ سطح چیزکیک
.
⏰دما برایِ فر های برقی و سولاردوم ۱۶۵ درجه باشه، مدت زمانِ پخت کاملا به فرِ شما بستگی داره، معمولا بعد از ۷۰ دقیقه میپزه
.
❌نکته بسیااار مهممم: بعد از پختنِ چیزکیکِ باقلوا، اجازه بدید کمی از دما بیفته و برایِ حداقل ۴ ساعت وحداکثر ۱۲ ساعت داخلِ یخچال قرار بدین و بعد بُرش بزنین، اگر داغ داغ برش بزنین، مواد پنیری هنوز کامل نبسته و کمی شُل هست❌
تا پنج روز تو یخچال نگهداری میشه
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#چیزکیک_آبی_رنگ
وگان بدون گلوتن بدون لبنیات
مواد لازم برای کراست:
• 60 گرم فندق
• 50 گرم آرد بادام
• 2 عدد خرمای بدون هسته
• 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل (جایگزین کره)
• 1/4 قاشق چای خوری نمک
مواد لازم برای کرم:
• بادام هندی 150 گرم ، یه شب توی آب میخیسونیمش
• 180 گرم کرم نارگیل (دستور در کامنت)
•60 گرم شربت افرا یا عسل
• 1 قاشق چایخوری پودر آگار یا ژلاتین
مواد لازم برای کرم آبی:
به همون میزان موادی که برای موس سفید استفاده کردیم نیاز داریم +
• 1 قاشق غذاخوری پودر خوراکی آبی
ژله:
• 240 گرم آب
• 1 قاشق چایخوری آگار یا ژلاتین
• 60 گرم شربت افرا
• 1 قاشق غذاخوری پودر خوراکی آبی
طرز تهیه:
کراست؛
1. یه قالب مستطیلی رو کاغذ روغنی بکشید و کنار بذارید.
2. تمام مواد کراست رو توی غذاساز بریزید. بزنید تا به یه خمیر چسبناک تبدیل بشه.
3. مخلوط رو داخل قالب بریزید و فشار بدید تا لایه نازکی ایجاد بشه.
کرم؛
1. بادام هندی رو با 1/2 کرم نارگیل و شربت افرا توی مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا یه مخلوط نرم و ابریشمی بدست بیاد.کنار بذاریدش
2. بقیه کرم نارگیل و پودر آگار رو با هم روی حرارت مخلوط کنید تا ترکیب شن نیاز نیس زیاد گرم شه همینکه کامل ترکیب شن کافیه و چند دقیقه کنار بزارید تا از دما بیفته و با مخلوط شماره ی دو قاطی کنید و توی مخلوط کن بریزید. مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب بشن.
3. نیم ساعت بزاریدش توی یخچال تا استراحت کنه.
4- کرم آبی رو هم باز مثل مراحل 1-3 انجام بدین و پودر خوراکی آبی رو توی مرحله ی اول اضافه کنید .
5. لایه های کرم رو روی کراست بریزید ، اول لایه ی سفید و بعد لایه ی آبی و میزاریمش توی یخچال تا خودشو بگیره.
ژله؛
1. وقتی کرما خودشونو گرفتن ژله رو آماده کنید.
2. توی یه قابلمه یه پیمانه آب بریزید و سپس پودر آگار رو اضافه کنید. مخلوط رو روی حرارت بزارید تا پودر آگار شفاف شه.
3. قابلمه رو از روی حرارت بردارین و بقیه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید.
4- بذارید ژله خنک بشه و بعد روی کرم بریزیدش.
5. ظرف را دوباره توی یخچال بزارید تا خودشو بگیره.
نوش جان
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
نان فتير سراب:
مواد لازم:
تخم مرغ ٣ عدد
شير نيم ليتر
مايه خمير يك ق س پر
شكر يك و نيم ليوان
روغن مايع نصف ليوان
روغن جامد يك ليوان
نمك يك دوم ق چ
زردچوبه يك ق چ
آرد به ميزان لازم
آب نصف ليوان
مواد مياني:
شكر يك ليوان
آرد ٣ ليوان
كره ١٠٠ گرم
روغن مايع تا جايي كه مواد حالت خرده نان و پودري بشه
هل و زنجبيل اگه دوست داشتيد
طرز تهيه:
ابتدا مايه خمير و اب و يك ق شكر را مخلوط كرده صبر مي كنيم تا عمل بيايد.تخم مرغ ها و شكر و روغن و شير و زرچوبه و بعد مايه خمير را اضافه كرده مخلوط مي كنيم در آخر آرد را كم كم اضافه كرده تا جايي كه خمير لطيفي به دست بياد اگر زياد باشه نان سنگين و خشكي خواهيد داشت.سپس خمير را ٢ ساعت استراحت داده تا ور بيايد و حجمش دو برابر شود.براي تهيه مواد مياني آرد را كمي تفت مي دهيم تا فقط بوي خامي اش از بين بره بعد شكر را اضافه كرده بعد هم كره و روغن مايع را تا جايي اضافه مي كنيم كه حالت پودري بشه اگر دوست داشتيد مي توانيد از هل و زنجبيل هم داخلش بريزيد.بعد از اينكه خميرتان خوب ور آمد خمير را چونه هايي به اندازه يك پرتقال گرفته مثل كوفته وسطش را باز كرده مواد مياني مي گذاريم و مي بنديم بعد در سيني چرب كرده گذاشته با دست فشار مي دهيم رويش را تا مسطح بشه بعد رويش را رومال زرده تخم مرغ و زعفران زده نقش مي اندازيم بعد با سوزن چند تا سوراخ روش مي زنيم تا هنگام پخت باد نكنه.در فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ مي پزيم تا طلايي بشه و بپزه.اگر دوست داشتيد مي تونيد داخل مواد مياني از گردو خرد شده هم استفاده كنيد.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک نوتلا🥳🥳🥳🥳
مواد لازم:
آرد 🥡 ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق م
پودر کاکائو ۲ ق غ
تخم مرغ🥚 ۴ عدد
شکر 🍚 ۱ پیمانه
وانیل🌸 ۱ ق چ
نوتلا🍫 ۲ ق غ
شیر 🥛 ۱ پیمانه
روغن ۱ پیمانه
.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا فوری😍
.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قیمه_شاه_عباسی
۱. لپه حتما جداگونه پخته بشه تا هم بوی اون از بین بره و هم زمان پختش با گوشت متفاوت هست
٢.برنج مقداری زنده تر آبکش بشه.
٣.غلظت مواد مثل مایع لوبیا پلو باشه. نه کاملا خشک، نه آبدار
٤. میزان پخت گوشت و لپه در حدی باشه که موقع سرو له نشه. یعنی مقداری سفت باشه با برنجحتما دم میکشه
٥. اگر روغن کرمانشاهی دوست داشته باشین، طعم غذارو چندبرابر لذیذ میکنه
٦. پوست پرتقال از نکات ریز خوشمزه شدنشه. حتما از این خوشمزه همیشه تو خونتون داشته باشین
٧ مواد کاملا لابلای برنجباشه تا حسابی دم بکشه
٨. میتونین برای لابلای برنجبازهم پودر دارچین یا ادویهپلویی بر اساس ذائقتون اضافه کنید.
٩برای غذاهای رب دار، رب رودر حدی تفت بدین که روغنتون کاملا قرمز رنگ بشه.
١٠. علت تفت پیاز بدون روغن اینه که اول حسابی خشک میشه و بعد روغن اضافه میشه، اینجوری پیاز بهتر وزودتر سبک (طلایی) میشه
١١. برای روی غذا مقداری زرشک و خلال پسته و بادام خیس کرده(با آب وگلاب) و زعفرون و یک ق غ شکر با مقداری روغن کرمانشاهی یا کره تفت بدین و میل کنید😋
١٢. لپه رو هم همیشه ی تفت ریز بدین تا داخل غذا وا نره(له نشه)
.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
30.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#شیرینی_شکلات_کارامل👩🍳
مواد لازم:
کره به دمای محیط رسیده: 100 گرم
آرد: 140 گرم
شکر: 50 گرم
زرده تخم مرغ : 2 عدد
وانيل: 1/4 ق چ
نمک : 1 پنس
شکلات شیری يا تلخ: 100 گرم
سس کارامل: به ميزان لازم
🍔↝•|@ashpazi_day_gah