eitaa logo
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
5.4هزار دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
12.3هزار ویدیو
4 فایل
ادمین : @m_haydarii 🌿برای عکس ها و مطالب بیشتر وارد گروه آشپزی شوید: eitaa.com/joinchat/757727287C531571fd80 🍓اینجا یاد میگیری با #آشپزی پول دربیاری😎 🌿تبلیغات و خدمات: @hich_club
مشاهده در ایتا
دانلود
10.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: کره به دمای محیط رسیده: 100 گرم‌ آرد: 140 گرم‌ شکر: 50 گرم‌ زرده تخم مرغ : 2 عدد وانيل: 1/4 ق چ نمک : 1 پنس شکلات شیری يا تلخ: 100 گرم‌ سس کارامل: به‌ ميزان لازم 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
10.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 شکلات سفید ذوب شده ۱۳۰گرم، شیر عسلی تغلیظ شده ۱۰۰گرم، پودر هل ۱/۲ق چ، پسته خرد شده، زعفران دمکرده ۱ق، گلاب ۱۵میلی لیتر، بیسکوییت پودر و الک شده شکلات ذوبشده+شیر عسل+پسته خرد شده و گلاب و زعفران و هل را با هم مخلوط و پودر بیسکوییت اضافه کرده تا خمیر چسبناکی حاصل شود. داخل قالب روی لایه پسته ای ریخته و با انگشت رویش را صاف کنید و یکربع در فریزر قرار دهید. شکلات زرد رنگ برای کاور، پروانه های خوراکی برای تزیین به دلخواه (طرح پروانه ها را میتوانید به دلخواه سرچ و انتخاب کنید و به لوازم قنادی یا قنادی که پرینت خوراکی میگیرن بدین چاپ خوراکی بزنن _لبه های دیلایت را با عسل مرطوب کرده و در پودر پسته یا گل سرخ خشک شده یا ترافل بغلتانید 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
براے 36 عدد شیرینی موادلازم👇 مرباے آناناس اندازه لازم 1 قاشق چایخورے پوست لیمو تازه رنده شده 1 تخم مرغ بزرگ 1ونیم قاشق چایخورے آب 1 و 3/4 پیمانه یا 150 گرم پودر نارگیل 226 گرم ڪره خردشده 2/3 پیمانه یا 140 گرم شڪر 1 قاشق غذاخورے عصاره نارگیل(ازلوازم قنادے فروشے تهیه ڪنید) 2 پیمانه یا 284 گرم آرد طرزتهیه: مرباے آناناس وپوست لیمو و رو مخلوط ڪنین و بذارین ڪنار. فر رو در دماے 175-180 درجه بذارین، سینے فر رو ڪمے چرب ڪنین و ڪاغذ روغنے بذارین. تخم مرغ و آب رو خوب با همزن دستے بزنین تا ڪاملا مخلوط بشن، در ظرف دیگه، با همزن برقے، ڪره و شڪر رو بزنید تا فقط مخلوط بشن و ڪره گلوله گلوله نباشه، اونقدر بزنین ڪه رنگش روشن بشه.عصاره نارگیل رو اضافه ڪنید و مخلوط ڪنین، آرد رو ڪم ڪم الک ڪنین و اضافه ڪنین. حالا در یک ظرف مخلوط تخم مرغ و آب دارین و در ظرف دیگه پودر نارگیل.از خمیر 1 قاشق غذاخورے بردارین و ڪف دست گرد ڪنین و اول داخل مخلوط تخم مرغ بغلطونین بعد داخل پودر نارگیل بدارین تا روش بچسبن. بعد با انگشتتون روشو ڪمے فشار بدین تا گودے ایجاد بشه، حالا 1/2 قاشق چایخورے از مرباے آناناس بزارین داخل گودے و بقیه خمیر روهم اینطورے درست ڪنین. شیرینے هارو 10 دقیقه در فریزر یا 30 دقیقه در یخچال بذارین بعد هر سرے به اندازه سینے فرچندتا دربیارین و داخل سینے با ڪمے فاصله بچینین و 17-19 دقیقه بپزین تا ڪناره هاشون طلایے بشه. 🍍براے مرباے آناناس: 1لیوان ڪمپوت آناناس نصف لیوان شڪر 1 لیوان آب ڪمپوت آناناس آب نصف لیمو ترش 🍍 آناناسها رو رنده ڪنین، وبه همراه شڪر وآب آناناس داخل قابلمه بریزین و ۲_۳ ق غ آب اضافه ڪنید و روے حرارت ڪم حدود 35 دقیقه بپزین تا آناناس هانرم بشن، درآخر آب لیمو رواضافه ڪنید و۱_۲ دقیقه دیگه بپزین تا غلیظ بشه. این مربا تا 3 ماه در ظرف دربسته در یخچال وتا 6 ماه در فریزرماندگارے داره. ❤️نوش جان 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
👩‍🍳 شکلات سفید ذوب شده ۱۳۰گرم، شیر عسلی تغلیظ شده ۱۰۰گرم، پودر هل ۱/۲ق چ، پسته خرد شده، زعفران دمکرده ۱ق، گلاب ۱۵میلی لیتر، بیسکوییت پودر و الک شده شکلات ذوبشده+شیر عسل+پسته خرد شده و گلاب و زعفران و هل را با هم مخلوط و پودر بیسکوییت اضافه کرده تا خمیر چسبناکی حاصل شود. داخل قالب روی لایه پسته ای ریخته و با انگشت رویش را صاف کنید و یکربع در فریزر قرار دهید. شکلات زرد رنگ برای کاور، پروانه های خوراکی برای تزیین به دلخواه (طرح پروانه ها را میتوانید به دلخواه سرچ و انتخاب کنید و به لوازم قنادی یا قنادی که پرینت خوراکی میگیرن بدین چاپ خوراکی بزنن _لبه های دیلایت را با عسل مرطوب کرده و در پودر پسته یا گل سرخ خشک شده یا ترافل بغلتانید 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁣😍😋 بیسکوییت پتی بور ۱ بسته⁣ دنت توتفرنگی ۲ عدد⁣ دنت طالبی ۲ عدد⁣ دنت موزی ۲ عدد⁣ ژله توتفرنگی نصف بسته⁣ ژله طالبی نصف بسته⁣ ژله موزی نصف بسته⁣ ابتدا نصف بسته ژله رو با سه چهارم پیمانه آبجوش مخلوط میکنیم و میذاریم کنار تا کاملا خنک بشه ⁣ ⁣ بعد بیسکوییت ها رو با غذاساز پودر میکنیم⁣ و تو ظرف سرو میریزیم و دنت رو روی بیسکوییت ها میریزیم و در آخر هم ژله خنک شده رو روی دنت میریزیم و میذاریم تو یخچال تا ژله ها ببنده⁣ ⁣ بعد هم با خامه فرم گرفته یا هر چیزی که دوست داشتیم تزیین میکنیم ⁣ نوش جان😋 🍔↝•|@ashpazi_day_gah