10.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#دیلایت
شکلات سفید ذوب شده ۱۳۰گرم، شیر عسلی تغلیظ شده ۱۰۰گرم، پودر هل ۱/۲ق چ، پسته خرد شده، زعفران دمکرده ۱ق، گلاب ۱۵میلی لیتر، بیسکوییت پودر و الک شده
شکلات ذوبشده+شیر عسل+پسته خرد شده و گلاب و زعفران و هل را با هم مخلوط و پودر بیسکوییت اضافه کرده تا خمیر چسبناکی حاصل شود. داخل قالب روی لایه پسته ای ریخته و با انگشت رویش را صاف کنید و یکربع در فریزر قرار دهید.
شکلات زرد رنگ برای کاور، پروانه های خوراکی برای تزیین به دلخواه (طرح پروانه ها را میتوانید به دلخواه سرچ و انتخاب کنید و به لوازم قنادی یا قنادی که پرینت خوراکی میگیرن بدین چاپ خوراکی بزنن
_لبه های دیلایت را با عسل مرطوب کرده و در پودر پسته یا گل سرخ خشک شده یا ترافل بغلتانید
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#شیرینی_آناناس_ونارگیل
براے 36 عدد شیرینی
موادلازم👇
مرباے آناناس اندازه لازم
1 قاشق چایخورے پوست لیمو تازه رنده شده
1 تخم مرغ بزرگ
1ونیم قاشق چایخورے آب
1 و 3/4 پیمانه یا 150 گرم پودر نارگیل
226 گرم ڪره خردشده
2/3 پیمانه یا 140 گرم شڪر
1 قاشق غذاخورے عصاره نارگیل(ازلوازم قنادے فروشے تهیه ڪنید)
2 پیمانه یا 284 گرم آرد
طرزتهیه:
مرباے آناناس وپوست لیمو و رو مخلوط ڪنین و بذارین ڪنار.
فر رو در دماے 175-180 درجه بذارین، سینے فر رو ڪمے چرب ڪنین و ڪاغذ روغنے بذارین.
تخم مرغ و آب رو خوب با همزن دستے بزنین تا ڪاملا مخلوط بشن، در ظرف دیگه، با همزن برقے، ڪره و شڪر رو بزنید تا فقط مخلوط بشن و ڪره گلوله گلوله نباشه، #نباید اونقدر بزنین ڪه رنگش روشن بشه.عصاره نارگیل رو اضافه ڪنید و مخلوط ڪنین، آرد رو ڪم ڪم الک ڪنین و اضافه ڪنین.
حالا در یک ظرف مخلوط تخم مرغ و آب دارین و در ظرف دیگه پودر نارگیل.از خمیر 1 قاشق غذاخورے بردارین و ڪف دست گرد ڪنین و اول داخل مخلوط تخم مرغ بغلطونین بعد داخل پودر نارگیل بدارین تا روش بچسبن.
بعد با انگشتتون روشو ڪمے فشار بدین تا گودے ایجاد بشه، حالا 1/2 قاشق چایخورے از مرباے آناناس بزارین داخل گودے و بقیه خمیر روهم اینطورے درست ڪنین. شیرینے هارو 10 دقیقه در فریزر یا 30 دقیقه در یخچال بذارین بعد هر سرے به اندازه سینے فرچندتا دربیارین و داخل سینے با ڪمے فاصله بچینین و 17-19 دقیقه بپزین تا ڪناره هاشون طلایے بشه.
🍍براے مرباے آناناس:
1لیوان ڪمپوت آناناس
نصف لیوان شڪر
1 لیوان آب ڪمپوت آناناس
آب نصف لیمو ترش
🍍 آناناسها رو رنده ڪنین، وبه همراه شڪر وآب آناناس داخل قابلمه بریزین و ۲_۳ ق غ آب اضافه ڪنید و روے حرارت ڪم حدود 35 دقیقه بپزین تا آناناس هانرم بشن، درآخر آب لیمو رواضافه ڪنید و۱_۲ دقیقه دیگه بپزین تا غلیظ بشه.
این مربا تا 3 ماه در ظرف دربسته در یخچال وتا 6 ماه در فریزرماندگارے داره.
❤️نوش جان
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
👩🍳#دیلایت
شکلات سفید ذوب شده ۱۳۰گرم، شیر عسلی تغلیظ شده ۱۰۰گرم، پودر هل ۱/۲ق چ، پسته خرد شده، زعفران دمکرده ۱ق، گلاب ۱۵میلی لیتر، بیسکوییت پودر و الک شده
شکلات ذوبشده+شیر عسل+پسته خرد شده و گلاب و زعفران و هل را با هم مخلوط و پودر بیسکوییت اضافه کرده تا خمیر چسبناکی حاصل شود. داخل قالب روی لایه پسته ای ریخته و با انگشت رویش را صاف کنید و یکربع در فریزر قرار دهید.
شکلات زرد رنگ برای کاور، پروانه های خوراکی برای تزیین به دلخواه (طرح پروانه ها را میتوانید به دلخواه سرچ و انتخاب کنید و به لوازم قنادی یا قنادی که پرینت خوراکی میگیرن بدین چاپ خوراکی بزنن
_لبه های دیلایت را با عسل مرطوب کرده و در پودر پسته یا گل سرخ خشک شده یا ترافل بغلتانید
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_دنت😍😋
بیسکوییت پتی بور ۱ بسته
دنت توتفرنگی ۲ عدد
دنت طالبی ۲ عدد
دنت موزی ۲ عدد
ژله توتفرنگی نصف بسته
ژله طالبی نصف بسته
ژله موزی نصف بسته
ابتدا نصف بسته ژله رو با سه چهارم پیمانه آبجوش مخلوط میکنیم و میذاریم کنار تا کاملا خنک بشه
بعد بیسکوییت ها رو با غذاساز پودر میکنیم
و تو ظرف سرو میریزیم و دنت رو روی بیسکوییت ها میریزیم و در آخر هم ژله خنک شده رو روی دنت میریزیم و میذاریم تو یخچال تا ژله ها ببنده
بعد هم با خامه فرم گرفته یا هر چیزی که دوست داشتیم تزیین میکنیم
نوش جان😋
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی بامیه ای
پارت سوم
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بامیه ترکی
پارت آخر
🍔↝•|@ashpazi_day_gah