10.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ته_انداز_مرغ_و_سیب_زمینی
مواد لازم:
سیب زمینی 🥔
مرغ🍗
پیاز🧅
نمک و زردچوبه🧂
زعفران💛
برنج🍙
نکته:
میتونید به برنج شوید هم اضافه کنید
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
17.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رول_ژامبون_مرغ_پنیری 🍗🌮
اگه دنبال یه فینگر فود خاص و خوشمزهای حتماً ذخیره کن
مواد لازم کرپ 🫓 :
تخم مرغ ۳عدد
شیر ۱پیمانه
ارد ۱پیمانه
روغن ۱/۴پیمانه
نمک ۱ ق چ
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز ۲مدل #سالاد داریم که به نسبت سالادای دیگه خیلی مواد کمتری دارن اما طعم خوبی دارن و برای تنوع خیلی خوبه 💕😊
#سالاد_سیب_زمینی:🥗🥔
۲عدد سیب زمینی درشت
یک استکان ذرت پخته
یک استکان خیارشور نگینی خورد شده
پنج عدد پیازچه خورد شده
شوید
🍶برای سس: سس خردل و مایونز روغن زیتون،نمک و فلفل،آبلیمو
#سالاد_کلم:🥗
نصفِ کلم متوسط
هویچ یک عدد و نصف
کشمش ۳ قاشق غ
نمک و فلفل و مایونز و ماست و ابلیمو تازه
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید😍
قسمت دوم
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز ۲ مدل #سالاد
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
قسمت 2⃣
#شیر_و_گوشت
💠 یک غذای خارجی با پایه اسلامی و پختن شیر و گوشت
#کشور:ایتالیا،روسیه
#نام غذا: بیف استراگانف
مواد لازم:
گوشت بره 400گرم یا...
شیر گاو طبیعی یک لیوان
پیاز یک عدد
خامه یا سر شیر طبیعی 3قاشق
آرد گندم یا سویق گندم 2قاشق
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
دستور طبخ:
گوشت را به قطعات کوچک و باریک( به اندازه انگشت) ببرید.
پیاز را نیز خلالی خرد کنید.
گوشت را داخل ماهیتابه بریزید و ترجیحا با چربی خود گوشت( دنبه تازه را ریز خرد کنید تا سریع آب شود و زیر دندان نیاید) و یا همراه با روغن شحم و یا زیتون تفت دهید.ابتدا با شعله کم،تا گوشت آب بیندازد و چربی آب شود و گوشت داخل چربی خودش بپزد بعد از اینکه کمی تفت خورد،پیاز را با آن مخلوط کنید و دوباره تفت دهید.مقداری آب بریزید حدودا یک لیوان و اجازه دهید تا گوشت بپزد و آب کاملا خشک شود و دوباره به حالت سرخ کردنی در بیاید.
سپس آرد را اضافه کرده 30ثانیه هم بزنید. و سپس شیر را اضافه کنید و مداوم هم بزنید.
تا جوش بیاید. سپس خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید یکی دو دقیقه تا زمانی که خامه جوش ریز بزند و شعله را خاموش کنید و سرو کنید.
نوش جان😋
غذایی بسیار شیک،خوشمززززه و عالی
* در روایات ما طبخ گوشت با شیر بسیار تاکید شده و فواید فراوانی دارد از جمله بیماری های قلبی، تقویت بدن،گوشت آوردن عضلات و...
✔️نکته بسیار جالب اینکه زمانی که درمانگران طب اسلامی این ترکیب را برای بیماران تجویز می کنند، مردم و چه بسا خود طبیب محترم😊 تعجب می کنند که مگر می شود؟؟!!!
و زمانی که از کشورهای دیگر و با نام های شیک و های کلاس وارد می شود با جان و دل می پذیریم و بعد تازه متوجه می شویم که ما مسلمانان های کلاس ترین انسان های کره زمین هستیم😉
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
خوراک کدو و بادمجان🔵
🔶 #کدو
1⃣آرامش بخش می باشد
2⃣ درمان عصبانیت است
3⃣غذای پیامبران بوده است
4⃣غذایی سبک و رو هضم است
5⃣مناسب برای بیماران
6⃣موجب تقویت مغز و حافظه
7⃣جبران آسیب های مغزی
🔶 #بادمجان؛
1⃣دربردارنده همه مزه ها،
2⃣بدون ضرر،
3⃣سازگار با طبع،
4⃣معتدل در ميان گونه هاى خويش،
5⃣مناسب براى پير و جوان،
6⃣ميانه در گرما و سرما،
7⃣مفید برای رفع سودا.
8⃣و گرم است در جایی که بدن احتیاج به گرما دارد و سرد در جایی که بدن احتیاج سرما دارد.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#آش_عباسعلی
مواد لازم📝
نخوديك چهارم پيمانه
لوبيا سفيديك پيمانه،
عدس کوهی يك پيمانه
خامكوب (گندم سبوسدار نيم كوب شده يك و نيم پيمانه درصورتى كه به خامكوب دسترسى نداشتيد از بلفور گندم استفاده كنيد)
برنج نيم دانه معطر يك و نيم پيمانه
گوشت مغز ران گوساله يك كيلو گرم
پياز داغ يك و نيم تا دو پيمانه
روغن كرمانشاهى به دلخواه
پياز خام يك عدد
طرز تهیه 📝
گوشت را با آب و يك عدد پياز پخته،حبوبات و غلات را جداجدا پخته گوشت را با نيمى از حبوبات كوبيده،همه حبوبات و گوشت رو به همراه پياز داغ نمك زردچوبه فلفل قرمز و سياه براى شما به مقدار لازم براى من فراوان، مخلوط كرده چهار تا پنج ساعت با حرارت كم هم زده تا آش جابيافتد و كاملا"كشدار و لعابدارشود.
در تمام اين مدت حواستون باشه به دليل وجود گوشت و حبوبات له شده آش سريع ته مى گيره.
اين آش بايد تند و نيز و چرب و چيلى باشه.
حتما از فلفل سياه بيشتر از فلفل قرمز استفاده كنيد چون معطر هستش و روى عطر و بوى آشتون خيلى تأثير داره.
حتما از روغن كرمانشاهى مرغوب كه بازهم در معطر شدن آش تأثير فوق العاده اى داره استفاده كنيد.
حتما از همين مقدار پياز داغ استفاده كنيد چون علاوه بر گوشت پياز داغ هم تأثير مستقيم روى كشدار شدن آش داره.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#آش_انار
برنج 1 لیوان
سبزی آش ( تره.جعفری.گشنیز.نعناع ) 1 کیلو
لپه نصف لیوان
دانه انار 2 کیلو
پیاز سرخ کرده 4 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
گلپر 2 قاشق غذاخوری
روغن 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه : لپه را با پیاز سرخ کرده و 5 لیوان آب و کمی نمک و فلفل درون ان بریزید و بگذارید تا لپه کمی بپزد سپس برنج شسته شده را داخل لپه هایی که کمی پخته شده بریزید و اجازه دهید برنج کاملا بپزد.
گوشت چرخ کرده را با 2 پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و قلقلی درست کنید و پس از سرخ کردن داخل آش بریزید.
سبزی را تمیز کرده و بشویید و خرد کنید سپس به مایه آش اضافه نمائید و بگذاریم آهسته بجوشد تا آش جا بیفتد ، باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد.
دانه های انار را داخل آش بریزید و در انتها گلپر را اضافه کنید ، برای سرو کردن آش را در ظرف ریخته و با کمی دانه انار روی ان را تزئین کنید.
نکته ها : میتوانید روی اش را با نعناع داغ تزئین کنید ( 1 قاشق سوپخوری نعناع خشک نرم را با 3 قاشق سوپخوری روغن کمی روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ ان کمی تغییر کند اما مراقب باشید نعنا نسوزد ) ، میزان له شدن مواد بستگی به خودتان دارد ، میتوانید مواد را تا حدی که له شوند نیز بپزید.
بجای دانه های انار از رب انار نیز میتوانید استفاده کنید و در اینصورت بجای 2 کیلو دانه انار از نصف پیمانه رب انار استفاده کنید ، انار هرچه ترش تر باشد اش شما خوشمزه تر خواهد شد.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#دونات_کدو_حلوایی
آرد 1 و 3/4 لیوان
شیر ولرم 1/2 لیوان
شکر سرخ یا عسل1/2 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
پوره کدو حلوایی 3/4 لیوان
وانیل مقداری
روغن کنجد 1/3 لیوان
پودر دارچین 2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه : داخل کاسه ای آرد ، بکینگ پودر ، نمک و دارچین را باهم مخلوط کنید ؛ برای تهیه پوره کدو حلوایی ابتدا کدو را پوست بکنید و خرد کنید سپس با چند لیوان آب بپزید و پس از پخت با پشت چنگال له کنید.
تخم مرغ ، پوره کدو حلوایی ، شکر ، شیر ، روغن ، وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس قاشق قاشق مخلوط آرد را به مایه دونات اضافه کنید.
به آرامی و با استفاده از لیسک مواد را مخلوط کنید تا مایه دونات منسجم شود ، داخل قالب مخصوص دونات یا کاپ کیک را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید سپس داخل هر قالب را تا 2/3 از مایه دونات پر کنید ( برای راحتی کار میتوانید مایه دونات را داخل قیف بریزید ).
قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 5 تا 10 دقیقه قرار دهید تا دونات ها پخته و طلایی شوند ( بسته به دما و مدل هر فر مدت زمان پخت دونات ها متفاوت میباشد ).
پس از پخت قالب را از فر خارج کنید ، چند دقیقه صبر کنید تا دونات ها کمی خنک شوند سپس دونات ها را از قالب خارج کنید.
برای تزیین دونات مقداری کره را ذوب کنید و دونات ها را داخل کره بغلطانید سپس در مخلوط شکر و پودر دارچین بزنید تا تمام سطح دونات ها شکری شود ، میتوانید از تزیینات مختلف دیگری مانند شکلات آب شده ، سس شکلاتی ، کرم کره ای و … استفاده کنید.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#دسر_گندمی
برای درست کردن دسر
یک پیمانه ارد گندم سبوس دار
دو پیمانه شکر سرخ
6 پیمانه شی ر محلی
نصف پیمانه گلاب
نان تست(یا کیک اسفنجی ساده با قطر کم و میزان شیرینی کم) به میزان لازم برای لایه میانی
آرد و شکر و شیر رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم .
مثل فرنی انقدر هم میزنیم تا جوش بیاد و سفت بشه.
میتونید بهش زعفران هم اضافه کنید.
ظرف مناسب انتخاب کنید اول یک لایه از مایع میریزید و لایه بعدی نان تست میگذاریم و لایه بعدی باز هم مایع دسر را میریزیم.
میتونید چند رنگ درست کنید.
و لایه های بعدی رو ترک یا فرنی درست کنید.
در یخچال بگذارید تا سفت شود
میتونید با مویز یا پودر پسته و گردو یا... تزیین کنید..
نوش جان.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
بسم الله الرحمن الرحیم
#غذای_سنتی
#آش_مصطفی_یا_مستو
( استان مرکزی )
🌸موادلازم :
کشک طبیعی : یک لیوان
برنج ایرانی : 1 پیمانه
نخود : نصف پیمانه
روغن زیتون یا کنجد : 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه و نمک دریا یا پودر سنگ نمک : به مقدار لازم
🌸خواص :
این غذا حدود 20% انرژی مورد نیاز یک بزرگسال را تأمین میکند .
مفید برای ناباروری.
محتوای پروتئینی مطلوبی دارد و حاوی حبوبات مفید است .
بهتر است از نمک کمی در این غذا به واسطه وجود کشک استفاده کنیم.
🌸دستور پخت
برنج و نخود را جداگانه میپزیم .
وقتی پخته شد ، آنها را با هم مخلوط کرده و کشک و روغن و نمک و زردچوبه را اضافه میکنیم .
روی حرارت گذاشته و اجازه پخت میدهیم تا به غلظت مطلوب برسد .
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#سس_مخصوص_سالاد_الویه
📝مواد لازم
ارده یک قاشق غذا خوری
سیر یک حبه
نخود پخته شش قاشق غذا خوری
نمک دریا یک قاشق غذا خوری
فلفل قرمز یک قاشق مرباخوری
روغن زیتون یک لیوان
آب لیمو ترش تازه نصف لیوان
طرز تهیه
تمام مواد را در مخلوط کن کاملا مخلوط کنیدتا سس کاملا یکنواختی بدست آید. در صورت غلیظ شدن سس مقداری آب نخود به آن بیافزایید. و اگر رقیق بود نخود اضافه نمایید
✅نکته این سس برای غذاهای مشابهه و سالادهایی نظیر سالاد کلم نیز استفاده می شود
✅می توانید به جای سیر از پودر سیر استفاده نمایید
🍔↝•|@ashpazi_day_gah