11.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_مرغ آسون 😍😋
مواد لازم:
کاهو🥬
سینه ی مرغ پخته 🍗
خیار شور🥒
ذرت🌽
برای سس:
سس مایونز 🥣
ماست🍶
شوید🌿
نمک و فلفل🌶🧂
آبلیمو🍋
پودر سیر 🧄
#ساندویچ
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
13.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چقد این سبک مرغ سوخاری سبک و باحاله
با اینکه هیچ ادویهای نداره ولی خیلی خوشمزه میشه😍😋
جوجه
مواد لازم:
۱-مرغ متوسط (۱۸۰۰ گرمی) ۱ عدد
۲-آب ۵ لیتر
۳-نمک ۳۷۵ گرم
۴-آرد نان بربری ۵۰۰ گرم
نکات:
این غذا با سیب زمینی سرخکرده سرو میشه و حتما وزن مرغ زیر ۲ کیلوگرم
🍕🌭
#آشپزی
#خانه_داری
#ترفند
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی صبحانه
مواد لازم
تخم مرغ دو عدد
شیر یکو نیم لیوان
آرد دو لیوان
بکینگ پودر دو ق چ
نمک دو ق چ
شکر یک ق چ
روغن مایع دو ق غ
تخم مرغ آب پز خرد شده دو عدد
ساقه پیازچه خرد شده نصف لیوان
پارت ۱
#آشپزی
#خانه_داری
#ترفند
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•
یه ته دیگ خوشگل و زیبا تقدیم نگاهتون 🤗
فقط زیرش رو دقت کنین کم باشه که ته دیگ تون نسوزه
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#کیک_شیفون_دورنگ_پرتقالی
🥧تخم مرغ ۳عدد
🥧آرد یک پیمانه
🥧شکر ۱/۲پیمانه سرپر
🥧نمک یک پنسه
🥧بیکینگ پودر1قاشق چایخوری
🥧شیر یک دوم پیمانه سرخالی
🥧روغن یک دوم پیمانه سرخالی
🥧وانیل کمی
🍰طرز تهیه:🍰
سفیده رو از زرده جدا کنید سفیده رو بزنید تا سفت وفرم گرفته بشه بعد کم کم نصف شکر رو بهش اضافه کنید وبا هنزن بزنید تا خوب فرم بگیره.
زرده وباقی شکر ووانیل رو به مدت ۵دقیقه بزنید تا حجمش دوبرابر بشه ورنگش روشن بشه در آخر بهش رنده پوست یک عدد پرتقال رو اضافه کنید.
حالا آرد و شیر رو بصورت متناوب با همزن به زرده ها اضافه کنید تا موادتون تموم بشه .
بعد روغن رو اضافه کنید وسی ثانیه با دور تند بزنید.
همزن رو خاموش کنید وبا لیسک سفیده ها رو طی سه مرحله به موادتون اضافه کنید.
چهار قاشق از مواد کیکتون رو بردارید وبهش پودر کاکائو اضافه کنید.
ته قالب رو با کره چرب کنیدوآرد پاشی کنیدیک مقدار از مواد کیکتون رو داخل قالب بریزید وبعد مواد شکلاتی رو بریزید ودوباره باقی مواد ساده کیک رو روش بریزید ودر فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت تقریبا ۱ساعت بزارید تا بپزه این تایم بستگی به فر ها وقالبها زمانش فرق داره.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فرنی با طعم پودر نارگیل و پسته
مواد لازم:
3 قاشق غذاخوری آرد برنج
6 قاشق غذا خوری شکر
3 پیمانه شیر
2 قاشق غذاخوری سرخالی پودر نارگیل
1 قاشق غذاخوری گلاب
1 قاشق غذاخوری خامه یا کره
1 قاشق غذاخوری پودر پسته یا خلال پسته
طرز تهیه:
تمام مواد را با هم مخلوط کرده هم میزنیم تا یکدست بشه با همزن دستی هم بزنید تا گلوله های آرد باز بشه بعد روی شعله ی ملایم اجاق بذارید ومرتب هم بزنید
اگه شعله اجاق زیاد باشه فرنی ته میگیره و هم بوی خامی آرد برنج از بین نمیره. در اواخر قوام اومدن کره یا خامه رو اضافه میکنیم بعد از اماده شدن داخل ظرف مورد نظر ریخته و اجازه بدید تا رویه ببنده.
برای تزئین هم از خلال پسته و غنچه گل و پودر نارگیل استفاده کردم خیلی خوشمززه و عاالی شده بود .
🍔↝•|@ashpazi_day_gah