eitaa logo
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
5.4هزار دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
12.3هزار ویدیو
4 فایل
ادمین : @m_haydarii 🌿برای عکس ها و مطالب بیشتر وارد گروه آشپزی شوید: eitaa.com/joinchat/757727287C531571fd80 🍓اینجا یاد میگیری با #آشپزی پول دربیاری😎 🌿تبلیغات و خدمات: @hich_club
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ها هفته ۲، روز ریشه دواندن‌🌿 بعد از شرکت تو چالش ، عکسای قشنگتونو بفرستین تا بقیه هم انرژی بگیرن و شروع به پخت و پز کنن☺️ مطمئن باش خیر این کار قشنگت بهت میرسه:👇🏻 @m_haydarii برنامه ی امروزمون چی باشه خوبه؟🤩🙏 🌸برای صبحانه نون تازه با عدسی و ابلیمو 🍋 🌸نهار خورشت بادمجان 🍆 🌸برای میان وعده ، کیک سیب و دارچین🥮 🌸میوه سیب و هویج🥕 🌸نوشیدنی ، تخم شربتی با عسل و کاسنی 🍯 🌸شام تاس کباب 🍢 ✅دخترا این فقط یه برنامه پیشنهادیه ، شما میتونین کم یا زیادش کنین.حتما نیاز نیست لیست میوه و نوشیدنی همین باشه ، با هر چی ک دارید اصلیات رو تطبیق بدین و فرعیات رو بذارید واسه بعد🙏 یعنی مثلا ۵ وعده داشته باشین اونم سبک ولی طبع هاشو با هم جور کنین😊 ✅روز رشد و بالندگی و ریشه دادن ، ینی روز تلاش مضاعف ، برای همین نذر امروز رو ب اسم حضرت فاطمه زهرا و امام حسن ع قرار میدیم ، که مصداق تلاش و ریشه و دوامن🌱 غذاهای نذری امروز رو به نیت این دو بزرگوار عالم میپزیم و خیرشو تقدیمشون میکنیم♥️ رزقمون روز افزون باد😊🙏
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
#چالش #یکشنبه ها هفته ۲، روز ریشه دواندن‌🌿 بعد از شرکت تو چالش ، عکسای قشنگتونو بفرستین تا بقیه هم ا
امروز واسه میان وعده میخانم یکم قرتی بازی دربیاریم😂 سیب و دارچین رو با کمی خامه و ژله درست میکنم ببینم چطور میشه❤️
قابلمه روییُ اصلا دست کم نگیر از فر واست بهتر نون میپزه کافیه امتحان کنی، پایه ثابت صبحونه‌ت میشه🤩🤩 یک پیمانه شیر یک قاشق غذاخوری خمیر مایه یک قاشق غذاخوری شکر نصف قاشق غذاخوری نمک یک چهارم پیمانه ماست دو قاشق غذاخوری روغن باهم مخلوط کنین سه و نیم پیمانه آرد اضافه و مخلوط کنین با دست ورز بدین تا خمیر جمع شه روشو بپوشونین و یک ساعت استراحت بدین یک الک رو داخل پارچه بذارین و به اینصورت گوشه های پارچه رو به‌هم گره بزنین پف خمیر رو بگیرین و چانه کنین به ۸ قسمت تقسیم کنین و هر قسمت رو چانه بگیرین چانه ها رو با وردنه گرد پهن کنین روشو چنگال بزنین کمی پوره سیر بمالین مقداری جعفری بریزین روشو دوباره وردنه کنین 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
11.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بورک بدون روغن👍😍 کم کم دارم به این نتیجه میرسم که میشه با هواپز همه چی درست کرد💯 💥البته این بورک بدون هواپز هم میشه نمیدونم چه جوری از عطر و طعمش بگم که حق مطلب ادا بشه تمام مراحل تو ویدیو کاملا مشخصه ولی اگه سوالی پیش اومد در خدمتم منم دفعه ی اولم بود درست میکردم باورم نمیشد انقد خوشمزه و راحت باشه😍😋 اسفناج پنیر خامه ای گردو روغن زیتون زرده ی تخم مرغ خمیر هزارلا(نیم ساعت قبل استفاده از فریزر بزارید بیرون) من ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه گذاشتم ۱۰ دقیقه ی اول روش و ۱۰ دقیقه ی دوم زیرش طلایی میشه (ولی چون تازه کارم دارم باهاش کار میکنم وسطا حتما به غذا سر میزنم) تو فر یا روی گاز با روغن هم میتونید سرخ کنید هیچ فرقی نداره👍 🍔↝•|@ashpazi_day_gah