eitaa logo
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
5.4هزار دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
12.4هزار ویدیو
4 فایل
ادمین : @m_haydarii 🌿برای عکس ها و مطالب بیشتر وارد گروه آشپزی شوید: eitaa.com/joinchat/757727287C531571fd80 🍓اینجا یاد میگیری با #آشپزی پول دربیاری😎 🌿تبلیغات و خدمات: @hich_club
مشاهده در ایتا
دانلود
11.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادام زمینی به هر اندازه که دارین پوست بگیرین و پنج شش دقیقه روی حرارت تفت بدین تا از حالت خامی دربیاد... داخل خرد کن بریزین و دستگاه روشن کنید اولش حالت پودری میشه بعد حدودی دوسه قاشق عسل بریزین و بازم میکس کنید میکس کردن رو با حوصله و با فاصله انجام بدین نه به دستگاه فشار میاد نه خودتون خسته میشید کم کم حالت خمیری میگیره و به روغن میفته.. هرچی بیشتر میکس شه نرم تر شل تر و کره ای تر میشه.... هم یخچال هم کابینت قابل نگهداریه... یخچال کمی سفت تر میشه چوت هواش سرده... اما تو کابینت روان تر و شل تره حین میکس کردن در خرد کن باز کنید و مواد یجا جمع کنید تا تمام مواد یکدست میکس بشه با این روش کره بادام درختی و فندق هم میتونی درست کنید 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
16.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قیسی (زرآلو خشک)یک کیلو⭕️ شکر چهار لیوان⭕️ آب برای شربت یک ونیم لیوان⭕️ آب یک عدد لیمو ترش یا جوهر لیمو نصف قاشق چای خوری⭕️ وانیل یا هر طعم دهنده ای دوست دارین⭕️ برای درست کردن این مربای خوشمزه اول قیسی هامون رو‌ خوب میشوریم و تا زمانی که نرم بشن توی آب خیس میکنیم.زمانی که آب به داخلشون نفوذ کرد از آب در میاریم و توی آب جوش میندازیم و اجازه میدیم بپزن.در این مرحله باید دقت بکنین که له نشن و وا نرن چون میزان خشکی قیسی ها متفاوت هست و نمیشه زمان دقیق بهتون پیشنهاد کرد برای درست کردن شربت مربامون،شکر رو با آب مخلوط میکنیم و روی شعله قرار میدیم تا شکر کاملا توی آب حل بشه و به جوش بیاد❌دقت داشته باشین حتما در ظرفتون رو بذارین❌بعد از به جوش‌اومدن،آب لیمو و یا جوهر لیمو رو بهش اضافه میکنیم و هر طعم دهنده ای که خواستین داخلش میریزیم و حالا قیسی های پخته شده رو به شربت اضافه میکنیم و با شعله ملایم سی دقیقه میپزیم وهمچنان در ظرف باید گذاشته بشه.بعد از سی دقیقه زیر قابلمه رو خاموش میکنیم و دم کنی میذاریم و اجازه میدیم تا بیست و چهار ساعت شربت به خورد زر آلو ها بره. 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
29.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نون کرم دار مخصوص عصرونه و مدرسه بچه ها 😋 مواد لازم برای این نون خوشمزه 👇 ۴ لیوان دسته دار آرد ۱ قاشق مایه خمیر ۱ قاشق شکر ۱ قاشق چایخوری نمک ۳ قاشق روغن مایع ۲ قاشق کره بعد از عمل اومدن خمیر نیازه اگه برای مدرسه درست کردید رومال شربتی نزنید 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
10.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکم_پر برای مرغ شکم پر اول مرغ رو نمک بزنید و استراحت بدید برای چند ساعت بعد با فلفل سفید و برگه ی سیر و پیاز و زردچوبه چهل دقیقه زمان بدید که بپزه و در ادامه بهش اب لیمو ترش تازه بزنید و روی مرغ رو با ترکیب روغن کنجد و زعفرون و ادویه مرغ و ادویه سیر و کره و نمک و زیره براش کنید و برای نیم ساعت با درجه ی ۱۸۰ داخل هواپز یا فر بذارید تا کاملا برشته بشه. داخل مرغ هم ترکیب پسته و برنج زعفرونی و زرشک و کشمش و برگه ی زردالو و پیاز داغ با دارچین تفت داده شده استفاده کنید. 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
23.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا حالا اسم پسران کریم‌ رو شنیدین؟👀 طرز تهیه این چلو گوشت متعلق بهشونه😍و از نظر من بهترین روش درست کردنشه😋 نکته: می تونین به جای کاراملی کردن پیاز از پیاز داغ هم استفاده کنین، کلا پیاز خیلی خوشمزش می کنه مواد لازم گوشت( میتونه ران، دست یا گردن گوسفند باشه، من دنبالچه گاو هم گذاشتم که بدونید میشه): ۱ کیلو پیاز: ۱ کیلو روغن: ۲ پیمانه برگ بو: ۲ تا ۳ عدد چوب دارچین: ۱ عدد زنجبیل: ۱ تکه سیر: ۱ بوته نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم زعفران: به مقدار لازم 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
23.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونات خونگی خوشمزه‌تر تر بازاری اونم با حداقل شکر مواد لازم کدو حلوایی ۱ عدد ۳ عدد تخم مرغ نصف پ شکر ۱ ق چ‌وانیل ۲/۳ پ شیر ۲ ق غ روغن ۲ پ آرد سفید ۱ ق چ بکینگ پودر نوش جان😍 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
او او 😍 این عکس رنگی رنگی چی میخاد بگه؟😉 افرییییین🙄👏🏻 یه بخش کوچیک دیگ از دوره ی ما رو میخوایم بهتون معرفی کنیم👊🏻😻 🤩 ↝•|@hich_club
میدونم ک همتون تمایل زیادی دارید که درست کنید و از بیرون نخرید❌ ببین منو وقتی داشتم دوره نون فانتزی ها رو براتون معرفی میکردم شاگرد زیادی گرفتیم براش 🙏 ولی حالا وقتشه ک اون دوره رو با یه استاد دیگ بگذرونی و اطلاعاتتو بیشتر کنی😊 🤩 ↝•|@hich_club
از بوی فوق العاده ی این ، طعم عالی نیمه شیرینش ، نرمی فوق العاده اش لذت میبری👌 تو دوره نون فانتزی فقط ۳ نوع نون یاد میگیری اونم بدون یادگیری بافت خمیر و ارد، الان تخصصی قراره رو خمیرش کار کنی🤩 🤩 ↝•|@hich_club