فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی پنکیک موزی😍🥞
مواد لازم :
آرد ۱۵۰ گرم
نمک ۱ پیمانه
شکر ۲۵ گرم
بیکینگ پودر ۸ گرم
شیر ۱۵۰ میلی لیتر
روغن ۱۵ میلی لیتر
تخم مرغ ۱ عدد
عصاره وانیل
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
یه اموزش سالم و خوشمزه براتون اوردم که کلی براتون مفیده 😍
یه کالباس خونگی خوشمزه
#کالباس
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کالباس خونگی🍖
مواد لازم :
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ حبه
قارچ ۴ عدد
مرغ ۸۰۰ گرم
هویج ۲ عدد
فلفل دلمه ½
ژلاتین ۳ ق غ
ادویه دودی
نمک، فلفل
دارچین
پاپریکا
برگ بو
هل
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس فرانسوی ۵ دقیقهای🥣
با کمترین هزینه این سس و آماده کن
مواد لازم :
پاپریکا ۱ ق چ
پودر سیر ۱ ق چ
سس مایونز ۵ ق غ
روغن زیتون ۲ ق غ
سس کچاپ ۲ ق غ
پودر پیاز ۱ ق چ
آبلیمو ۱ ق غ
نمک ۱ ق چ
فلفل سیاه
#سس
#سس_فرانسوی
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقلوا😍
مواد لازم :
کره ۱ پیمانه
یوفکا باقلوا ۱ بسته
گردو خرد شده ۱ پیمانه
پسته خرد شده ۱ پیمانه
مواد لازم شربت :
آب ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آبلیمو ۱ ق غ
زعفران ۲ ق غ
هل چند دونه
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ پیتزا🍕
مواد لازم :
ژامبون چند ورق
پنیر گودا چند ورق
چیپس با طعم دلخواه
قارچ چند عدد
مواد سس :
مایونز ۲ ق
خردل ۱ ق
ادویه دلخواه :
فلفل سیاه
پودر سیر
خیارشور
پاپریکا
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
🍊خوراک مرغ و پرتقال🧆🥘
آب پرتقال: 1 لیوان
آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
زعفران آبکرده: 3 قاشق غذاخوری
رزماری: 1 ساقه
آب: 2 لیوان
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن ذرت: به مقدار لازم
🍊ابتدا مرغ ها را با نمک و فلفل مزه دار کرده، با مقداری روغن ذرت در تابه سرخ کنید.
سپس آب را اضافه کرده و حدود 40 دقیقه فرصت دهید تا مرغ ها پخته شده و آب آن کشیده شود.
اکنون شکر، آب پرتقال، آب لیمو، زعفران و رزماری را به مرغ ها اشافه کنید.
20 دقیقه دیگر حرارت دهید تا آب مرغ کامل کشیده شده و نسبتا به غلظت برسد.
پرتقال ها را به مدت 5 تا 7 دقیقه بجوشانید.
سپس آن ها از عرض برش زده و به مرغ اضافه کنید.
پس از اینکه خوراک جا افتاد آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید.
🍊نکته: می توان از پرتقال های تزیینی (کامکوات) نیز برای زیبایی و خوشمزه تر شدن استفاده کنید.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah