eitaa logo
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
5.4هزار دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
12.3هزار ویدیو
4 فایل
ادمین : @m_haydarii 🌿برای عکس ها و مطالب بیشتر وارد گروه آشپزی شوید: eitaa.com/joinchat/757727287C531571fd80 🍓اینجا یاد میگیری با #آشپزی پول دربیاری😎 🌿تبلیغات و خدمات: @hich_club
مشاهده در ایتا
دانلود
❤️و اما الان درخواست دوم که خیلی عزیزان خواسته بودن 😄:❤️ ✅طرز تهیه 🍎:✅ سرکه سیب غیر از همه خواصی که برای زیبایی و سلامت پوست و مو دارد، می‌تواند به‌عنوان یک آنتی‌هیستامین، علائم آلرژی را کم‌رنگ کند.😍 به گزارش هلث، اگر دچار آلرژی فصلی هستید، می‌توانید با خوردن روزانه یک قاشق غذاخوری سرکه سیب با یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری عسل، بهتر نفس بکشید و از شر آبریزش بینی خلاص شوید.😝 این معجون ضدآلرژی را می توانید تا سه بار در روز بنوشید.3⃣ اما متخصصان معتقدند بهترین سرکه سیب نوع خانگی آن است. اگر دلتان می خواهد با سیب های زرد زمستان سرکه سیب درست کنید، از این دستور تهیه پیروی کنید.🍏🍎 ✅طرز تهیه 🍎:✅ ✅مواد لازم برای روش اول تهیه سرکه سیب :✅ 🍎سیب 3 کیلو  🍎سرکه سفید3 فنجان   🍎شکر3 قاشق غذاخوری   🍎نمک 3 قاشق چایخوری  🍎نخود 20 عدد  🍎آب به میزان لازم ❇️درست كردن سركه سيب در منزل :❇️ ابتدا سیب ها را با پوست خوب بشویید و بگذارید خشک شوند. سپس آن ها را به چهار قسمت تقسیم کنید و هسته های آن ها را جدا کنید.4⃣ سیب های خرد شده را در دبه ای مناسب بریزید. حدود 1/4 دبه خالی باشد، دبه را نباید پر کرد. زیرا باید فضای خالی داشته باشد.🅾 سپس شکر، نمک، نخود و سرکه را با هم مخلوط کرده و با  آب داخل دبه بریزید. مراقب باشید آب، دبه را پر نکند. مواد داخل دبه را با قاشق چوبی خوب هم بزنید. پارچه ای روی دبه بگذارید و با کش دور آن را ببندید. این کار را به جای بستن در دبه انجام بدهید. چون در دبه ممکن است خوب بسته نشود و هوا و رطوبت وارد دبه شده و سرکه کپک بزند.❌ بعد از بستن پارچه روی در دبه، آن را در جای گرم و تاریک بگذارید. تا ده روز اول هر روز در ظرف را باز کنید و مخلوط را با قاشق چوبی زیر و رو کنید. سیب ها را به سمت پایین دبه  فشار دهید. بعد از ده روز در ظرف را محکم ببندید و ده روز زمان بدهید. در ده روز دوم به هیچ عنوان در ظرف را باز نکنید. بعد از 20 روز سیب ها نرم شده و ته ظرف ته نشین می شوند. سرکه را حداقل 50 روز دست نزنید تا جا بیفتد. 🕕 پس از این مدت سرکه آماده است. آن را درون پارچه ی تنظیفی صاف کنید و در بطری بریزید و در کابینت نگهداری کنید.😍 ❌در طرز تهیه سرکه سیب دقت کنید که در روش بالا حتماً حدود دو ماه زمان بدهید تا سرکه خوب جا بیفتد.❌ ✅طرز تهیه سرکه سیب به روش ساده :✅ ✅مواد لازم برای 🍎 :✅ 🍎سیب4 کیلو 🍎سرکه1 فنجان  ✅طرز تهیه سرکه سیب خانگی:✅ ابتدا سیب را بشویید و اجازه بدهید خشک شوند. پس از جدا کردن دم و هسته ی سیب ها، آن ها را به قطعات کوچکتری خرد کنید. درون دبه ای تمیز و خشک بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید. دقت کنید حدود 1/4 دبه خالی باشد. در دبه را ببندید لازم نیست خیلی محکم ببندید حتی می توانید در آن را با پارچه و کش ببندید و بعد آن را در جای نسبتا گرم مانند گوشه ی آشپزخانه قرار بدهید.🏚 بعد از گذشت 2-3 ماه در دبه را باز کنید و بچشید اگر ترش شده بود آماده است. سپس آن را داخل پارچه ای تنظیف بریزید و آب آن را کامل جدا کنید و بعد داخل ظرف شیشه ای بریزید و بعد از 15 تا 20 روز سرکه سیب شما قابل استفاده است.🕔‼️ ❤️نوش جان😍❤️ 🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط 🍎:🌿 @day_gah
🧡 طرز تهیه 🧡 1⃣انگور ها رو اول دون دون کنید(اگر دون نکنید بعد که میخواید اب انگور ها رو بگیرید سخت میشه براتون) 2⃣بعد بشورید و بزارید کامل آبش بره باید کامل کامل خشک بشه بعد بریزید تو یه پوکه یا یه دبه 3⃣و درش رو با پارچه ببندید و دور پارچه رو کش بندازید 4⃣تا چهل روز حد الامکان بزارید یه جای گرم و سراغشم نرید 5⃣و بعد چهل روز پارچه رو بردارید و اب انگور رو بگیرید 6⃣یعنی شروع کنید به چنگ زدن تا حدی که تفاله ها از اب جدا بشه بعد دیگه قابل مصرفه ✔️فقط فقط این نکته خیلی مهمه که انگور ها رو وقتی میخواید بریزید تو دبه خشک خشک باشن یعنی بدون ذره ای اب👌🏻 اگر حتی یک قطره اب بره تو دبتون سرکه کپک میزنه🤭 ❎نکات❎ ❗️برای رنگ سرکه انگور اگر از انگور قرمز استفاده کنید سرکتون رنگش به قرمز میره و اگر از انگور سبز و رنگ های دیگه استفاده کنید رنگ سرکتون روشن تر میشه ❗️از انگور شیرین و سالم باید استفاده کنید ❗️داخل سرکه انگور پشه میفته وقتی پشه بیفته یعنی فرایند سرکه شدنتون درسته و این پشه ها از خود میوه درست میشن و نگران نباشید وقتی بعد از چهل روز خواستید سرکه رو از تفاله هاش جدا کنید بریزید تو کیسه نخی و فشارش بدید اینطوری هم تفاله ها جدا میشن هم پشه ها ✅ ✅ 🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74‌ 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah
و یه چیز جالب بگم😂 این تجربی هست و تجربه خانواده ما و اطرافیانمون🤨 صحتش رو نمیدونم تا چه حده ولی خالی از لطف نیست گفتنش🤪 میگن سرکه اومد نیومد داره❗️ یعنی به دست یه نفر میفته به دست یه نفر نه🤭 ما اینو تو خانواده تجربه کردیم یعنی طرف چندبار انداخته هر چند بار سرکش خراب شده و برعکسش😂😂😂😂 به چیز جالبتر هم که داشتیم این بود که ممکنه سرکه خراب نشه ولی تحربه کرده بودن که چند نفر وقتی سرکه رو انداختن به دستشون نیفتاده بوده و دائم سر هر چیزی با همسرشون بحث داشتن و بعد که سرکه رفته از خونشون بیرون دیگه بحث و دعوا نداشتن 😂😂😂😂😂😂 و میگن سرکه برکت میاره یعنی اگر به دستتون بیفته و سرکه بندازید تا وقتی سرکه تو خونتون هست برکت و خوشی میاره (و با شوهرتونم تو صلح و اشتی هستید😜) 🔴دوستای عزیزم اینا یه سری حرف هست که من از اطرافیان شنیدم و من صحتش رو اصلا نمیدونم و تا جایی که تحقیق کردم میگن اصلا صحت نداره و خرافات هست فقط اطرافیان تجربه کردن گفتم بگم نه چیز دیگه🔴 لطفا حاشیه سازی نکنید😜🤫😜🙏
🍈 برای رنگش هم میتونید از دی گاه استفاده کنید.😍🌿 🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah
❤️دستور پخت ❤️ ✅مواد لازم:✅ 🍈انجیر سبز:1 کیلو 🍈شکر :280 گرم 🍈هل :  دو عدد 🍈چوب دارچین :1 عدد( به اندازه یک انگشت) 🍈آب جوشیده :  یک سوم پیمانه 🍈عصاره وانیل :1/8 قاشق چایخوری 🍈آبلیمو:1 قاشق غذا خوری 🍈زعفران دم کرده :1/4 قاشق غذا خوری ✅دستور پخت:✅ برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیرهای متوسط و به یک اندازه استفاده کنید که نه زیاد نرم و نه زیاد کال باشد.😊 انجیر ها را خوب بشویید و سعی کنید دم آن را انقدر کوتاه نکنید که پوستش باز بشه. انجیر شسته را کاملا خشک کنید.💧 در یک ظرف لعابی تمام شکر را در لابه لای انجیر ها می ریزیم و به مدت 7 ساعت در یخچال نگه میداریم تا تمام شکر در انجیر حل شود.❄️ بعد از اینکه انجیر ها با شکر درهم حل شدند آن را روی حرارت متوسط به مدت 15 دقیقه می جوشانیم تا پخته شوند. باید مراقب باشید که مربا سر ریز نشود!🔥 و در این مدت تمام کفی را که روی انجیر ها هنگام جوشیدن بالا می آید با قاشق میگیریم تا رنگ مربا شفاف شود.⭕️ بعد از 15 دقیقه جوشیدن دارچین و هل را اضافه میکنیم .احتیاج هم نیست هل را پودر کنید.🕓 سپس یک سوم پیمانه آب جوشیده شده را داخل مربای انجیر می ریزیم و اجازه میدهیم 15 دقیقه دیگر هم همچنان روی حرارت متوسط بجوشد. ✳️ در مراحل آخر پخت آبلیمو و عصاره وانیل را به همراه زعفران دم کرده به مربا اضافه میکنیم و میگذاریم 5 دقیقه به همراه بقیه مواد بجوشند.😍 مربای انجیر ما در مدت 30 دقیقه آماده شد و قوام لازم را بدست آورد . بعد از سرد شدن میتوانید در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.🌬 ✅نکاتی کلیدی در تهیه مربای خوش طعم انجیر:✅ ⭕️برای تهیه مربا انجیراز انجیرهای سبز و یا زرد استفاده کنید که مناسب تر از انجیر سیاه می باشد.😄 ⭕️در هنگام پخت حرارت را همواره ملایم کنید تا مربا سرریز نشود.😱 ⭕️اگر در هنگام پخته شدن انجیرها ،دانه های انجیر وارد شیره مربا شد میتوانید بعد از پخت انجیرها را خارج کنید و شیره آن را صاف کنید و مجددا انجیرها را درون شیره صاف شده قرار دهید .😁 ✅ نکات تکمیلی در مورد مربای انجیر:✅ 1⃣مربای انجیر جزو مربا و کمپوت میباشد و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .🕕 2⃣مربای انجیر را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .😋 3⃣توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۳ نفر مناسب میباشد .👪 💚نوش جااان😍💚 🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah
یا 🍗 برنج رو هم ک در قابلمه فشرده کردم و با زعفرون و تهدیگ سیب زمینی طرح دادم.😄 🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط یا 🍗:🌿 @day_gah
❤️بسم الله❤️ کباب حسینی یکی از کباب های قدیمی و سنتی ایرانی است که مانند کباب تابه ای در تابه تهیه می شود. این کباب خوشمزه را می توانید نسبت به ذائقه خود با گوشت قرمز ( گوسفندی و گوساله ) یا گوشت سفید ( مرغ و بوقلمون ) تهیه کنید.🐥🐓 در این آموزش کباب حسینی با گوشت مرغ تهیه شده است ، در صورتی که مایلید این کباب خوشمزه و مجلسی را با گوشت گوسفندی یا گوساله تهیه کنید کافیست گوشت مرغ را از دستور حذف کنید و به همان مقدار گوشت قرمز اضافه کنید.😊✅ ⭕️نکته دیگر در مورد تهیه کباب حسینی با گوشت قرمر این است که چون گوشت قرمز دیرتر از گوشت مرغ می پزد باید مقدار بیشتری آب داخل تابه بریزید. ضمن اینکه برای پخت کباب حسینی با گوشت قرمز مدت زمان بیشتری نیاز است.💦🕐 با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کباب حسینی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.😄 ❤️دستور پخت یا 🍗❤️ ✅مواد لازم کباب حسینی:✅ 🍢پیاز متوسط ۲ عدد 🍢گوجه فرنگی ۴ عدد 🍢فلفل دلمه ای ۱ عدد 🍢آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری 🍢سیخ چوبی به تعداد کافی 🍢روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری 🍢نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی 🍢رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری 🍢سینه مرغ یا سردست گوسفند ۶۰۰ گرم ✅طرز تهیه کباب حسینی:✅ همانطور که در ابتدای دستور هم عرض کردیم روش پخت کباب حسینی با گوشت قرمز و گوشت مرغ با هم تفاوتی ندارد و از هر کدام که مایل باشید می توانید استفاده کنید. ما این در این دستور از گوشت مرغ استفاده کرده ایم.🍗 ابتدا سینه های مرغ را پس از شستشو به شکل قطعات کوچکتر ( کمی کوچکتر از جوجه کباب ) خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه پیازها را به صورت حلقه ای خرد کنید و به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع ، آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید.💦🍴 مواد را با دست به طور کامل زیر و رو کنید و به خوبی مخلوط کنید تا تمام نقاط گوشت مرغ را پوشش بدهند. پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردید یک سلفون روی کاسه بکشید و آن را به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا گوشت طعم دار شود.❄️😋 در مرحله بعد فلفل دلمه ای را به شکل مکعب های کوچک خرد کنید سپس پس از گذشت ۲ ساعت گوشت مرغ را از یخچال خارج کنید.🌬♦️ سیخ های چوبی را با مقدار خیلی کمی روغن مایع چرب کنید تا هنگام خارج کردن کباب ها به مشکل بر نخورید.😁 در این مرحله یک تکه مرغ ، یک تکه فلفل دلمه ای سیخ کنید به صورتی که میان هر دو تکه مرغ یک تکه فلفل دلمه ای قرار بگیرید. در صورت تمایل می توانید از پیاز و فلفل سبز هم برای قرار دادن میان تکه های مرغ استفاده کنید.😍 پس از اینکه سیخ کردن مرغ ها تمام شد یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید سپس یک لیوان آب به همراه ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو و ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع داخل آن بریزید. در ادامه رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و به تابه اضافه کنید.😛 حرارت زیر تابه را زیاد کنید تا آب سریع به جوش بیاید. پس از اینکه آب داخل تابه به جوش آمد حرارت را ملایم کنید و سیخ های کباب را داخل تابه بچینید. در ادامه درب تابه را بگذارید و اجازه دهید کباب با حرارت بسیار ملایم آماده شود.🔥 در میانه پخت کباب گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و در کنار تابه قرار دهید تا با آماده شدن کباب ، گوجه فرنگی ها نیز آماده شوند. پس از اینکه آب اضافی داخل تابه تبخیر شد و کباب آماده شد آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنید.🍽 ✅نکات پخت کباب حسینی:✅ ✅آماده کردن سیخ های چوبی:✅ ⭕️یکی از نکاتی که شاید خیلی ها از آن اطلاع نداشته باشند آماده کردن سیخ های چوبی برای تهیه کباب حسینی است. به دلیل اینکه کباب حسینی داخل آب قرار می گیرد اگر سیخ ها را از قبل آماده نکنید آب کباب را به خود می کشند.⭕️ برای آماده کردن سیخ های چوبی بهتر است سیخ ها را از قبل به مدت دو الی سه ساعت درون آب بخیسانید تا علاوه بر اینکه نسوزند و رنگشان سیاه نشود آب کباب را نیز به خود نکشند. این کار روی طعم و ظاهر کباب تاثیر خوبی می گذارد.❌ 💚نوش جان😍💚 🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط یا 🍗:🌿 @day_gah
شاید اسم غذاهای محلی اصفهان مثل قیمه ریزه را نشنیده باشید اما اسم بریانی  را بدون شک شنیدید.😉 که البته اسم صحیح آن بریان یا بریون است.🌮 که در شهر زیبای اصفهان جایگاه خاصی دارد.😇 البته اسم بریان در نقاط مختلف جهان روی غذاهای مختلفی گذاشته شده ولی بریان یا بریانی اصفهان از گوشت گوسفند تهیه میشود که آبپز و سپس چرخ شده است. این گوشت بعد از آن همراه با دارچین و نعنا در کفگیرهای مخصوص ریخته شده و روی آتش پخته میشود. بریانی را معمولاً با جگر سفید پخته چرخ شده روی نان سنگک سرو میکنند. ❤️🧡💛 🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah
سلام خورشت قلیه من دیشب درست کردم😋ممنونم از گروه خوب و پربارتون و هم چنین از محصولات عالی شما ممنونم من دو بار از دی گاه خرید کردم بسیار باکیفیت و بسته بندی خیلی شیک واقعا لذت بردم😍
💞طرز تهیه یا 💞 🔴مواد لازم:(برای ۴نفر)🔴 🌮گوشت سر دست گوسفند: 500 گرم 🌮دنبه: 50 گرم 🌮جگر سفید گوسفند: 100 گرم 🌮پیاز: 2 عدد 🌮پودر دارچین: 1 قاشق غذاخوری 🌮زعفران دمکرده: 1 قاشق چایخوری 🌮گردو ، خلال پسته و بادام: به مقدار لازم 🌮مقداری نعنا خشک 🌮نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم  🔴طرز تهیه بریانی (بریان) اصفهان🔴 ⭕️گوشت گوسفند ،دنبه، 1 عدد پیاز ، چند قاشق روغن مایع و 4 لیوان آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود (پس از پخت مقداری آب گوشت ته قابلمه باقی بماند). ⭕️جگر سفید را خرد کنید و با 2 لیوان آب، 1 پیاز خرد شده، چند قاشق روغن، مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه ای بریزید و با حرارت متوسط بپزید. پس از اینکه پخت و آب آن تمام شد کمی تفت دهید سپس چرخ کنید و کنار بگذارید. ⭕️مخلوط گوشت گوسفند و دنبه را نیز پس از پخت همراه با یکی دو قاشق از آب آن چرخ کنید. سپس با زعفران دم کرده، مقداری نعنای خشک، نمک و فلفل سیاه مخلوط و بار دیگر چرخ نمایید. ⭕️روش اصیل تهیه بریانی اصفهان این است که از قالب مخصوص بریان که شبیه به کفگیر است استفاده کنید(یه کفگیر شبیه کفگیر های روحی بعد لبه داره و اون و میگیرن روی حرارت). ⭕️اما در صورتی که دسترسی به این قالب ها ندارید میتونید از یک تابه کوچک استفاده کنید. آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس کمی از آب و روغن مانده از پخت گوشت را کف قالب بریزید. کمی دارچین، زعفران و فلفل هم کف قالب بپاشید. حال، یک کوفته بزرگ از مایه بریان (گوشت گوسفند و دنبه چرخ شده)  بردارید و آن را در قالب قرار دهید و با دست رویش را صاف کنید. سپس قالب را دوباره روی حرارت بگیرید. ⭕️برای سرو از قبل بشقابی آماده کنید و یک تکه نان سنگک روی آن قرار دهید. مقداری آب گوشت روی نان بریزید تا چرب شود. بعد از چند دقیقه که زیر بریان شما سرخ شد، آن را روی نان سنگک برگردانید. (نیازی نیست دو طرف سرخ بشه چون حالت پودری داره شکلش رو از دست میده وقتی یک طرفش یکم سرخ شد میتونید ماهیتابه رو روی نونتون برگردونید البته با قالب راحت تره ) ⭕️جگر سفید چرخ شده را کنار آن بریزید . در صورت تمایل روی بریان را با گردو، خلال بادام یا پسته تزئین کنید. نان را روی غذا تا کنید تا گرم بماند. این غذا رو میتونید همراه با دوغ، سبزی خوردن و پیاز میل کنید.😋 ❎نکته های تهیه بریون اصفهان❎ ✔️بگذارید گوشت پخته شده سرد شود و بعد آن را چرخ کنید. ✔️آبگوشت بریان یکی از جذاب ترین بخش های اونه. مقدار بیشتری آب گوشت رو بزارید باقی بمونه و بعد مثل آبگوشت میل کنید و کمی کشک هم روی آن بریزید و در کنار بریان نوش جان کنید ✅ ، ✅ 🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah