#مرغ_شکم_پر
سلام دوستان من برای این غذا از یک مرغ حدودا ۱۸۰۰ استفاده کردم بهتر مرغ از دو کیلو بیشتر نباشد
داخل مرغ را تمیز کردم پوست آن را نباید جدا کنید و حدود یک ساعت در آب نمک و سرکه قرار دهید و بعد از آن مرغ را از آب خارج کنید وقتی خشک شد حسابی مرغ را مزه دار کنید با
روغن زیتون ۲ ق غذا خوری و سس مایونز ۱ق غذا خوری و نمک و زعفران و فلفل و آبلیمو حسابی مرغ را با این ترکیب ماساژ بدید تا خستگیش در بره😁سپس درون ظرفی که مخلوط فلفل دلمه ای و پیاز و سیر هست قرار دهید و روی آن را سلفون بکشید یک شب تا صبح در یخچال باشد
برای طبخ در فر ته ظرف مورد نظر پیاز و سیب زمینی و هویج حلقه حلقه کردم و مرغ را روی آن ها قرار دادم قبل از آن داخل مرغ را با هر موادی که دوست داشتید پر کنید من از پیاز سرخ کرده و قارچ و زرشک و رب انار استفاده کردم و یک عدد گوجه درسته که مواد بیرون نریزد و پاهای مرغ را هم با کمک نخ ببندید و بال های مرغ را هم با خلال دندان فیکس کنید
روی ظرف کاغذ آلومینیوم بکشید و داخل فر قرار دهید اگر آب مرغ هم میخواهید میتوانید کمی ترکیب آب و رب هم داخل ظرف بریزید
حدودا ۳ ساعت طول میکشد تا مرغ کاملا پخته شود نصف این زمان که گذشت کاغذ آلومینیوم را بردارید و مرغ را با ترکیب زعفران و کره رو مال کنید و دوباره بدون کاغذ در فر قرار دهید این رو مال کردن را سه دفعه تکرار کنید نوش جان🌸
(درجه حرارت ۱۸۰)
#کوکو_کدو_سبز
غذایی بدون گوشت و خوشمزه
کدو سبز را نگینی کردم و سرخ کردم
پیاز را نگینی کردم و سرخ کردم
گوجه را نگینی کردم اما سرخ نکردم😁
این مواد را با هم مخلوط کردم و کنار گذاشتم
در ظرف دیگر سه عدد تخم مرغ را با یک قاشق شیر و نمک مخلوط کردم تعداد تخم مرغ بستگی به حجم کدو و اندازه ماهیتابه دارد
در ماهیتابه روغن می ریزیم تخم مرغ ها را هم می ریزیم بعد یک دقیقه که کمی ته تخم مرغ گرفت مواد کدویی را پخش میکنیم روی تخم مرغ ها در تابه را می گذاریم و شعله را کم میکنیم تا آرام بپزد یک ربع ساعت طول میکشد تا بپزد اگر احساس کردید تخم مرغ کم است و مواد منسجم نیست یک عدد تخم مرغ وسط های پخت هم میزنیم و روی کدو می ریزیم 🌸
❤️دستور پخت #فلافل 🍘خوش مزه ی آبادانی❤️
✅مواد مورد نیاز برای تهیه فلافل:✅
🍘نخود :1 کیلو
🍘جعفری :100 گرم
🍘پیاز :1 عدد
🍘سیر :1 بوته
🍘فلفل سیاه و سفید :2/3 ق
🍘نمک :به میزان لازم
🍘ادویه :به میزان لازم
🍘ادویه مخصوص فلافل ( زیره ،گشنیز ، زردچوبه و ادویه های مختلف )
🍘سس انبه :به میزان دلخواه
🍘روغن ترجیحا کنجد :به میزان لازم
✅طرز تهیه فلافل:✅
ابتدا نخودی را که از 24 ساعت قبل خیس کردیم و چند بار آب را عوض کردیم به همراه جعفری ، پیاز و سیر داخل چرخ گوشت یا خرد کن می ریزیم تا باهم میکس شوند.☘🌿
نخود و سیر را ترکیب میکنیم و پیاز و سیر را اضافه میکنیم به آن.🥠
خمیر که آماده شد . نمک ، فلفل و ادویه های لازم رو بهش اضافه میکنیم و با قاشق مخصوص یا قالب هایی که در بازار هم موجود هستند فلافل ها را قالب میزنیم.😃
اگر داخل خمیر آب افتاد میتوانید با اضافه کردن کمی آرد نخود چی آب آن را جمع کنید و سعی کنید فلافل ها را به صورت گنبدی قالب بزنید و داخل روغن داغ شده میریزیم تا هر دو طرف آن سرخ شود.💧❗️
وقتی که خمیر خودش را داخل روغن گرفت به سمت بالا ی روغن میاید که آن موقعه میتوانید فلافل ها را پشت و رو کنید.♻️
✅سرخ کردن فلافل:✅
دقت کنید بر اثر حرارت بالای روغن نسوزد و از ظرف کوچکتر و گود تر استفاده کنید تا روغن زیادی مصرف نشود.🔥
بعد از سرخ شدن هم میتوانید فلافل ها را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود .⚡️❌
فلافل های آماده را درکنار خیار شور گوجه فرنگی ، کاهوی خرد شده و انواع ترشی میتوانید مصرف کنید و به همراه سس انبه که بسیار لذیذ می باشد.😋
❤️دستور پخت #سس_انبه ❤️
دستور تهیه سس انبه هم به این شکل است که به اضای هر 1 قاشق پودر انبه باید 6 برابرآب جوشیده و یک ته استکان سرکه سفید باهم مخلوط میکنیم و روی فلافل ها میریزیم .
💚طرز تهیه #فلافل_در_فر 🍘💚
فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. تا گرم شود. سپس تمام مواد ذکر شده را داخل یک دستگاه مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید به طوری که مواد کاملا با هم مخلوط شوند.😊❇️
ولی نه در حدی که پوره ای شکل شوند (یعنی نخود نه باید خیلی له شود و نه زیر دندان بیاید).برای اینکه مخلوط کردن مواد بهتر انجام شود لازم است آنها را با کمی روغن زیتون مرطوب کنید تا بهم بچسبند.❌
همزدن را تا زمانی که مخلوط یکدست شده و به شکل توپ داخل غذاساز درآید ادامه دهید . اگر بخواهید مواد چسبنده تر شوند میتوانید آنها را چند ساعتی در یخچال قرار دهید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و بعد از اینکه مواد را چشیدید آنها را با قاشق های مخصوص قالب زنی فلافل و یا در کف دست به صورت توپ های گردو کوچکی فرم دهید و با فاصله در سینی فر بچینید.🍱
با پشت قاشق کمی فلافل ها را تخت کنید تا راحتتر پخته شوند .بعد ازچیدن فلافل ها، سینی را در فر قرار دهید و اجازه دهید تا یک طرف فلافل ها به مدت 10 دقیقه بپزند. سپس آنها را با استفاده از یک کفگیر فلزی نازک و پهن برگردانید و 15 دقیقه دیگر بپزید تا برشته شوند. میزان پخت فلافل ها در رنگ آنها تاثیر گذار است.و اگر بخواهید فلافل ها تیره تر شوند زمان بیشتری آنها را در فر نگه دارید. فقط دقت کنید که فلافل ها خشک نشوند و داخل آنها ترد و نرم باشند.🕒
فلافل را می توانید در نان پیتا یا هر نان ساندویچ دیگری که دوست دارید در کنار ماست، انواع سس های ، پیاز و جعفری خرد شده ، ترشی کلم قرمز و غیره سرو کنید.😍
مقدار نخود ، پیاز و مواد دیگر کاملا به تمایل خودتان بر می گردد که چقدر بخواهید درست کنید.همچنین میزان فلفل هم بستگی به ذائقه خودتان دارد.😁
✅نکات درست کردن فلافل خانگی به سبک ساندویچی ها:✅
🔺1 -پس از خوردن فلافل صرف نوشیدنی گرم مانند چای نعناع می تواند طعم چیشده شدی شما را بسیار دلچسپ تر کند.😝
🔺2 - اگر دوست دارید فلافل تردد تری داشته باشید پیشنهاد میکنیم که به آن یک قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه کنید.❎
🔺3 - هنگامی که میخواهید فلافل را سرخ کنید ، اطمینان داشته باشید که روغن آن داغ شده باشد.🔥
🔺 4 -چاشنی مناسب برای فلافل می تواند ترشی لیته و سس انبه یا همان خردل باشد.😌
✅نکات تکمیلی در مورد فلافل:✅
❤️فلافل جزو ساندویچ میباشد😂
❤️زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .🕤
❤️فلافل را می توانید در وعده نهار - میان وعده - سرو کنید .😛
❤️همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .😊
❤️توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .6⃣
❤️نوش جاااان😍❤️
🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط #فلافل :🌿
@day_gah
#سس_انبه 😍😚
🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
❤️دستور پخت #استانبولی خوش مزه :❤️
✅مواد لازم برای استانبولی:✅
🍲پیاز متوسط 2 عدد
🍲گوجه متوسط 5 عدد
🍲سیب زمینی درشت 1 عدد
🍲برنج 3 پیمانه
🍲نمک 3 قاشق چایخوری
🍲رب 2 قاشق غذاخوری
🍲زردچوبه 1 قاشق چایخوری
🍲فلفل به مقدار کافی و مناسب با طبع خانواده
✅اطلاعات مواد مغذی برای اینکه بدونید کالری بالا نره😁✅
💪611 کالری
💪12 گرم چربی
💪113 گرم کربوهیدرات
💪12 گرم پروتئین
✅توضیحات :✅
استانبولی یا دمی گوجه یکی از ساده ترین غذاهای خوشمزه است که با مواد دم دستی ساده هم تهیه میشود. یکی از خوبیهای این غذا این است که همه مراحل آن در یک قابلمه انجام میشود و نیازی به کثیف کردن ظرفهای مختلف نیست.
30 دقیقه زمان پخت،40 دقیقه برای تزیین و مناسب برای 4 نفر🕐
✅طرز پخت:✅
بعد از این که پیاز، گوجه، رب و سیب زمینی را تفت دادید برنج و آب را در همان قابلمه میریزید و میگذارید تا دم بکشد. به همین سادگی! معمولاً استانبولی پلو با سالاد شیرازی یا ماست سرو میشود. برای تهیه استانبولی یا دمی گوجه مجلسی میتوانید سیب زمینی را جدا سرخ کنید و از مقداری گوشت قلقلی سرخ شده هم استفاده کنید.😁
همه چیزهایی که برای تهیه استانبولی نیاز دارید، احتمالاً همین حالا در آشپزخانه شما وجود دارند. پس برای یک وعده غذایی سالم و خوشمزه آموزش طرز تهیه استانبولی را دنبال کنید.🤪
1⃣مرحله اول:1⃣
برنج را از یک ساعت قبل خیس کنید. در ابتدای کار، پیازها را خرد کنید.💦
2⃣مرحله دوم:2⃣
کف قابلمه را چرب کنید و آن را روی شعله بگذارید تا داغ شود. سپس پیاز را تفت بدهید تا شروع به طلایی شدن کند. به پیاز زردچوبه بزنیدو یک تفت دیگر بدهید.🥘
3⃣مرحله سوم:3⃣
گوجه ها را نگینی خرد کنید و همراه با دو قاشق رب گوجه و نمک به پیاز اضافه کنید. 10 دقیقه تفت دادن را ادامه دهید تا گوجه ها نرم شوند.🕒
4⃣مرحله چهارم:4⃣
سیب زمینی را نگینی خرد کنید و به سس گوجه اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر تفت بدهید.⌛️
5⃣مرحله پنجم:5⃣
آب برنج را جدا کنید. برنج را همراه مقدرای آب جوش به مخلوط اضافه کنید (در حدی که نصف بند انگشت آب روی برنج باشد).💧
6⃣مرحله ششم:6⃣
وقتی آب پلو بخار شد، شعله را کم کنید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید دم بکشد. بعد از دم کشیدن پلو استانبولی را در دیس مورد نظر بکشید. میتوانید آن را با کمی سیب زمینی سرخ کرده تزیین کنید.❌
✅نکتهها:✅
❗️1- اگر دوست داشته باشید میتوانید برای عطر بهتر، کمی دارچین به استانبولی پلو اضافه کنید.😍
❗️2- یک راه دیگر تهیه استانبولی این است که سیبزمینی را جداگانه سرخ کنید و در آخر لا به لای دمی گوجه قرار دهید.😛
❗️3- بسته به نوع برنج ممکن است لازم باشد مقدار کمتری آب اضافه کنید تا پلو شما شفته نشود. پس سعی کنید از برنجی استفاده کنید که قبلاً تجربه طبخ آن را داشتهاید و میدانید چقدر آب نیاز دارد.🤓
❗️4- اگر در قابلمه شما به خوبی چفت میشود نیازی به استفاده از چیز دیگری نیست.⭕️
💚نوش جااااان😍💚
🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط #استانبولی :🌿
@day_gah
🧡طرز تهیه #حلوای_هویج با #روغن_حیوانی دِی گاه 🧡
🔴مواد لازم:🔴
🥧هویج: نیم کیلو
🥧آرد: یک پیمانه
🥧شکر: یک ونیم پیمانه
🥧شیر یا آب: دو لیوان
🥧روغن و کره: 2/3 پیمانه (من نصف از روغن حیوانی و نصف از روغن مایع استفاده کردم)
🥧زعفران دمکرده غلیظ: مقداری
🥧پودر هل: یک قاشق مرباخوری هل
🥧گلاب: 2/3 پیمانه گلاب
🔴طرز تهیه:🔴
اول هویج رو بعد شستن و تمیز کردن نازک حلقه حلقه کردم با دو لیوان شیر توی قابلمه ریختم و روی حرارت گذاشتم تا بپزه وآبش کاملا کشیده بشه نباید شیری بمونه( به جای شیر میتونید آب بریزید)
بعد ریختم توی غذاساز و یا مخلوط کن وکاملا پوره اش کردم وتو قابلمه ریختم.
بعد شکر، هل، گلاب و زعفرون رو به پوره هویج اضافه کردم هم زدم تا شکر حل شه ومواد کاملا باهم مخلوط شن بعد از چند قل کوچیک حرارت وخاموش کردم و ظرف رو کناری گذاشتم تا پوره خنک شه.
آرد رو الک کردم توی ماهی تابه و روی حرارت کم گذاشتم و مدام هم زدم حرارت باید کم باشه تا آرد کاملا تفت بخوره وخام نمونه
وقتی آرد کمی تغییر رنگ داد روغن رو اضافه کردم وهم زدم
وقتی که جوشای ریز زد شیره هویج رو بهش اضافه کردم مکرر هم زدم تا حلوا از ظرف جدا شه توی این مرحله دیگه حلوامون آماده هست.🧡
نوش جانتون😋
✔آرد حتما باید روی حرارت کم تفت بخوره تا آرد بوی خامیش گرفته شه من حدودا ۱ ساعتی آرد رو روی حرارت کم هم میزنم این باعث میشه بدون تغییر رنگ زیاد آردمون کاملا تفت بخوره
✔هویج حتما باید پوره شه نه رنده
✅ #حلوای_هویج ، #روغن_حیوانی دِی گاه ✅
🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🧡طرز تهیه #حلوای_شیر 🧡
🔴مواد لازم:🔴
🍥شیر پرچرب: ۱ پیمانه
🍥آرد: آرد سفید یا آرد قنادی یک لیوان فرانسوی
🍥شکر: یک ، دوم پیمانه
🍥روغن مایع یا روغن حیوانی: ۲/۳ پیمانه
🍥کره: ۵۰ گرم
🍥گلاب ۱/۴ پیمانه (بستگی به ذائقتون داره)
🍥پودر هل: ۱ قاشق چایخوری ( به جای پودر هل میتوانید از عرق هل استفاده کنید)
🍥زعفران دم کرده غلیظ: به میزان دلخواه
🔴طرز تهیه:🔴
ابتدا آرد را روی شعله خیلی ملایم و به آرامی تفت میدیم. هنگام تفت دادن آرد مرتب آن را به هم بزنید تا یکنواخت تفت داده شود و بوی خامی آن هم گرفته شود. دقت کنید که تمام ذرات آرد یکنواخت تفت بخورد و نسوزد. بعد ازاینکه رنگ سفید آرد به رنگ کرم تبدیل شد شعله را خاموش کنید (رنگ آرد نباید خیلی تغییر کند چون طعم تلخی به خودش میگیرد) مدت زمان لازم برای تفت دادن آرد روی شعله خیلی ملایم، طولانی است و ممکن است حتی نیم ساعت یا بیشتر هم طول بکشید، پس باید در این مرحله صبور باشید.
در مرحله بعد آردهای تفت داده شده را با الک صاف میکنیم تا در هنگام پختن حلوا گوله نشود و حلوایی یکدست داشته باشیم.
بعد از الک کردن آردها روغن را اضافه میکنیم. توجه داشته باشید که اگر از روغن مایع استفاده میکنید کره را هم به آردها اضافه کنید، در غیر اینصورت اگر از روغن حیوانی برای طبخ حلوا استفاده میکنید، کره را حذف کنید. بعد از اضافه کردن روغن باز هم آردها را کمی با روغن تفت دهید و سپس زیر شعله را خاموش کنید.
برای درست کردن شربت یا همان ترکیب شیر و شکر ، ابتدا شیر را مدتی روی شعله ملایم گرم کنید. بعد از گرم شدن شیر، یک لیوان یا نصف لیوان شکر( اگر حلوای کم شیرین میپسندید) به شیر اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا شیر و شکر با هم مخلوط شوند.
در مرحله بعد یک قاشق چایخوری پودر هل یا کمی عرق هل،یک یا نصف لیوان گلاب و زعفران به مقدار دلخواه را به این شربت اضافه کنید. بعد از اینکه شربت خنک شد آن را به ترکیب آرد و روغن تفت داده شده اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا حلوا از کف ظرف بلند شده و صاف و یکدست شود. اگر حلوا سفت شده بود کمی روغن مایع به آن اضافه کنید تا لطیفتر شود.
حلوای شما آمادست نوش جان😋
🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
❤️طرز تهیه #مربای_لبو خوشرنگ ❤️
🔴مواد لازم:🔴
🍯لبو : ۱ کیلوگرم
🍯گلاب : ۱ قاشق غذاخوری
🍯آب : ۵ پیمانه
🍯شکر : ۴/۵ پیمانه
🍯وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری
🍯آبلیمو : ۱/۲ قاشق چایخوری
🔴دستور پخت:🔴
اول لبوها را به خوبی بشورید بعد لبو ها را به شکل دلخواهتان خرد کنید می تونید لبوها رو رنده کنید.
بعد لبو ها را در قابلمه ای مناسب بریزید و آب را به آن ها اضافه کنید و اجازه دهید تا لبو ها به مدت ۳۰ دقیقه پخته شوند بعد از گذشت این زمان شکر را به مربا اضافه کنید و اجازه دهید تا مربا به مدت ۱۵ دقیقه دیگر به همراه شکر پخته شود و قوام بیاید.
در مرحله آخر در انتهای پخت وانیل را به مربا اضافه کنید و مربا را هم بزنید تا با وانیل مخلوط شود و بعد از چند دقیقه شعله گاز را خاموش کنید و گلاب و آبلیمو را به مربا اضافه کنید.
✅نکات مهم برای پخت بهتر مربا لبو✅
✔️می تونید میزان گلاب مربا را افزایش و یا کاهش دهید.(سلیقه ای هست)
✔️اگر می خواهید برای پخت مربای لبو از لبوی رنده شده استفاده کنید باید میزان آب را برای پخت مربا کاهش دهید.
✔️نباید آبلیمو به مقدار زیاد اضافه کنید.
✔️بعد از پختن اجازه دهید مربا سرد شود و سپس آن را در ظرف شیشه ای مناسبی بریزید و شیشه مربا را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
✔️اگر تکه های لبو کوچک هستند باید مربا روی شعله گاز با حرارت بیشتر پخته شود تا مربا له نشود و اگر تکه های لبو به صورت درشت تر خرد شده اند باید مربا روی حرارت متوسط گاز پخته شود.
✔️برای اینکه مربا لبو خوشرنگتری داشته باشید بهتر است از قابلمه مسی یا روحی برای درست کردن این مربا استفاده کنید.
✔️حین درست شدن این مربا به هیچوجه درب قابلمه را نگذارید، چون هم مربا بد رنگ و کدر میشود و هم روی گاز سر میرود.
✔️برای اینکه مربا شکرک نزند باید اجازه دهید شهد شکر روی شعله ملایم گاز به غلظت مناسب برسد و به اصطلاح قوام پیدا کند تا آب موجود در شهد مربا باعث کپک زدن مربا نشود
✔️قوام شهد و شربت مربا در شکرک و کپک نزدن آن موثر است. برای آزمایش میزان قوام شربت مربا کمی از شربت را با قاشق بر میداریم و اجازه میدهیم تا سرد شود.
اگر شربت مثل عسل کشدار بود و به سختی از قاشق ریخته شد قوام مربا مناسب است. اگر شهد مربا رقیق و آبکی بود کمی دیگر زمان بدهید تا روی حرارت ملایم گاز غلیظ شود.
✅#مربای_لبو ✅
🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
#آبگوشت_بامیه 🥘
🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
❤️دستور پخت #آبگوشت_بامیه ❤️
✅مواد لازم برای آبگوشت بامیه:✅
🥘گوشت گوسفند :400 گرم
🥘پیاز خرد شده :2 عدد متوسط
🥘بامیه:400 گرم
🥘گوجه رنده شده :3 عدد
🥘نمک، فلفل، ادویه، زردچوبه :به میزان لازم
🥘رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
✅طرز تهیه آبگوشت بامیه:✅
گوشت را به تکه های دلخواه خرد کنید و به همراه پیاز خرد شده در مقداری روغن تفت دهید.در حین تفت دادن گوشت ، به آن مقداری زردچوبه اضافه کنید و با مقداری آب بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد.🔥
بعد از اینکه گوشت نیم پز شد ،گوجه فرنگی رنده شده ، نمک ، فلفل و ادویه را به همراه رب و بامیه ها به گوشت اضافه کنید تا همه مواد با هم پخته شوند.♻️
اگر دوست داشتید میتوانید سیب زمینی خرد شده هم به این آبگوشت اضافه کنید.😍
این آبگوشت را با فلفل بیشتری تهیه میکنند.🤬
✅ نکته:✅
⭕️در صورت تمایل از سیب زمینی هم استفاده کنید.😁
✅نکات تکمیلی در مورد آبگوشت بامیه:✅
⭕️آبگوشت بامیه جزو غذای محلی میباشد.😋
⭕️زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 10دقیقه میباشد .🕣
⭕️آبگوشت بامیه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .😛
⭕️همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .😌
⭕️توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .6⃣
💚نوش جااااان😍💚
🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط #آبگوشت_بامیه :🌿
@day_gah
#ماهی_سرخ_کرده_مجلسی 🐟
#آب_نارنج 😋
#سیر_ترشی_هفت_ساله 👌
🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah