#کار_اعضا ، #تزیین
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
💛طرز تهیه #پنکیک 💛
🔴مواد لازم:🔴
🥞آرد: ۱پیمانه
🥞بیکینگ پودر: ۱و ۱/۲قاشق چایخوری
🥞نمک: ۱/۸قاشق چایخوری
🥞شکر: ۲قاشق غذاخوری
🥞تخم مرغ: ۱عدد
🥞شیر: ۱پیمانه
🥞روغن مایع یا کره به دمای محیط رسیده: ۲قاشق غذاخوری
✔️ ولی بهتره از کره استفاده کنید چون هم طعم پنکیک و بهتر میکنه و هم لطافت بیشتری به پنکیک میده
🔴طرز تهیه:🔴
1⃣بهتره اول همه مواد رو بزارید بیرون از یخچال تا به دمای محیط برسن.
2⃣آرد، بیکینگ پودر و نمک رو مخلوط کنید و بعد ۳ بار الک کنید.
3⃣تخم مرغ، شکر و وانیل رو ۷دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن بشه.
✔️میتونید به جای وانیل از نصف قاشق چایخوری اسانس دلخواهتون استفاده کنید.
4⃣بعد کره به دمای محیط رسیده رو هم اضافه کنید به مواد و ۱دقیقه دیگه هم بزنید.
5⃣شیر رو هم اضافه کنید ومخلوط کنید.
6⃣بعد مخلوط شیر و تخم مرغ رو کم کم به مواد خشک اضافه کنید و به آرومی با لیسک مخلوط کنید.
✔️زیاد هم نزنید چون بیکینگ پودر خاصیتش رو از دست میده و پنکیک خوب پف نمیکنه.
✔️برای اطمینان از یکدست شدن مایه پنکیک میتونید در حد 20 ثانیه با کند ترین درجه همزن مواد رو به ارومی در یک جهت هم بزنید.
7⃣کف تابه نچسب رو با روغن کمی چرب کنید.
✔️دفعه اول چرب کردید کافیه و برای دفعه های بعدی نیازی نیست تابه رو چرب کنید
8⃣هر بار با ملاقه کوچک مقداری از مایه پنکیک رو در تابه بریزید.
حرارت باید متوسط باشه و صبر کنید تا تمام سطح پنکیک حباب بزنه و بعد برگردونید تا سمت دیگر هم پخته و طلایی بشه.
✔️مدل پنکیک کم شیرین هست و با خامه، نوتلا، عسل، مربا، مارمالاد، شکلات و ... مصرف میشه.
پنکیک رو بیشتر در وعده صبحانه درست میکنن و خیلی خوشمزه هست.
نوش جان😋
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#پنکیک
من بین دوتا پنکیک خامه زدم و موز و توت فرنگی گذاشتم. روش هم که سس شکلاتی😋😋😋
شما هر چیزی که دوست داشته باشید رو میتونید به پنکیک اضافه کنید و نوش جان کنید
❤️❤️❤️
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#فسنجان ( #کار_اعضا )
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#کیک_شکلاتی ( #کار_اعضا )
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#کیک_شکلاتی_بدون_فر ( #پیشنهاد_اعضا )
دستور پخت :
آرد ۱۲ ق . غ
شکر ۱۲ ق . غ
بیکینگ پود ۳ ق . غ
وانیل ۱/۲ ق . چ
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱۵ ق. غ
روغن ۱۲ ق . غ
پودر کاکائو به نسبت من ۳ قاشق غذاخوری میریزم
دستور پخت:
آرد رو دو بار الک کنید و مواد خشک (آرد.شکر .وانیل.بیکینگ پودر.)رو با هم مخلوط کنید سپس تخم مرغ ها رو بشکنید هم بزنید و بعد روغن و شیر اضافه کنید و با هم زن دستی هم بزنید تا یک دست بشه نیازی نیست به یک طرف باشه هرجور دوست دارید هم بزنید.
نکته مهم: قالبتون گود باشه نه این قالبای کم همق قالب گود بگیرید با عرض کم تا خوب پف کنه و پوک بشه عکس قالبمم میذارم بعد قالب رو چرب کنید مواد رو بریزید داخلش تو یه قابلمه که قالبتون توش جا بشه آب حدود ۲ لیوان بریزید بذارید بجوشه بعد قالب حاوی مواد رو داخل آب در حال جوش بگذارید و در قابلمه را با دم کنی بپوشانید و بگذارید ۴۵ دقیقه با شعله ی متوسط پخته بشه
نوش جان
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#مربا_لبو ( #کار_اعضا )
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#مرغ_ترش_شمالی 🍗❤️
خدایی عشقه ، فقط رنگو ببین😍
من ابش رو جدا کردم ولی شما میتونید همزمان هم تناول کنید.😊
قبل از اینکه مرغ ها رو در غذا بریزید میتونید به همراه کمی زعفرون و رب انار ،اونو تفت بدید یا سرخ کنید ولی خب کمی ضرر داره.❌
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
❤️سلام خوشگلای من😍
دستور پخت بعدی درخواستی اومده اونم چه دستوری😋
یه غذای فوق العاده ی شمالی که به شدت سالمه و من خودم به عنوان یه مربی ورزش به ورزشکارا پیشنهادش میکنم 😁
البته برای ناهار یا به عنوان شام اما در ساعت های اولیه ی روز😘
بریم ببینیم چی داریم امرووووز☺️❤️
❤️دستور پخت #مرغ_ترش_شمالی 🍗❤️
✅مواد لازم برای ۴ نفر:✅
🍗مرغ:چهار تکه
🍗سبزی معطر:300 گرم
🍗پیاز کوچک:دو عدد
🍗سیر رنده شده:سه حبه
🍗گردو آسیاب شده:یک پیمانه
🍗رب انار:سه تا چهار قاشق غذاخوری
🍗نمک و فلفل و زردچوبه:به مقدار لازم
✅طرز تهیه مرغ ترش شمالی:✅
1⃣اول از هر کاری تکههای مرغ را بعد از شست و شو داخل یک آبکش بریزید تا کاملا آب آنها گرفته شود. سپس سطح هر مرغ را به نمک و فلفل و زردچوبه آغشته کنید.💦
2⃣داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و مرغ را داخل روغن با حرارت کم تفت دهید تا طلاییرنگ شوند.😉
3⃣در این حین که مرغ داخل تابه در حال سرخ شدن است، سبزیهای معطر که شامل گشنیز، جعفری، برگ سیر و چوچاق، خالواش و ریحان است را داخل یک تابه دیگر با مقداری روغن تفت دهید تا خوب سرخ شوند. ولی مراقب باشید تا سبزی را آنقدر تفت ندهید که تلخ شود.(هر کدوم از سبزی ها رو نداشتید اشکالی نداره)❌
4⃣حالا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و سیر را با رنده ریز رنده کنید. وقتی مرغ سرخ شد، آن را از تابه خارج کنید و پیاز را داخل همان روغن تفت دهید تا طلاییرنگ شوند. سپس سیر را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن رب انار را اضافه کنید.😍
5⃣بعد از کمی تفت دادن گردوی آسیاب شده را اضافه کنید و بعد از همزدن و دوباره تفت دادن سبزی را که سرخ کردید، اضافه کنید. معمولا این مقدار رب انار برای این مقدار سبزی کافی است. اما میتوانید بر حسب سلیقهتان رب انار بیشتری اضافه کنید.😋
6⃣حالا حدود سه پیمانه آب به مایه مرغ ترش اضافه کرده و مرغها را هم داخل مایه قرار دهید. مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید تا برای نیم تا یک ساعت مرغ ترش حسابی جا افتاده و مزهدار شود. در این فاصله سراغ آماده کردن برنج کته بروید.🏃♀
7⃣بعد از این مدت خورش کاملا جا افتاده و آماده سرو است.
✅نکات:✅
⭕️میتونید مرغ را از آبش جدا کنید و ب صورت جدا جدا سرو کنید یا همراه با هم.😋 ⭕️بعضی ها این غذا رو به همراه نون میخورن، بعضی ها خالی خالی.😁
⭕️تهدیگ سیب زمینی ،نان،کاهو و تهدیگ کنجدی با این غذا خوب میشه.😍
⭕️بعضی ها به این غذا آبلیمو یا ابغوره میزنن ولی من پیشنهاد نمیکنم چون با طبع همه سازگار نیست.☺️
⭕️این غذا جزو غذاهای استانی و سنتی ب حساب میاد.😅
⭕️میشه اون رو به همراه دوغ، سالاد کاهو،سالاد خیار گوجه، انواع ترشی و سبزی و ماست خورد اما همراه با ماست پیشنهاد نمیکنم چون ممکنه غلبه ی طبع سرد به وجود بیاد.😊
💚نوووش جااااان😍💚
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
❤️دستور پخت #سوسیس_بندری 😋❤️
✅مواد لازم:✅
🥓سوسیس کوکتل:6 عدد
🥓سیب زمینی آبپز:3 عدد متوسط
🥓پیاز:1 عدد متوسط
🥓فلفل دلمه ای سبز:1 عدد کوچک
🥓گوجه فرنگی نرم:3 عدد متوسط
🥓آبلیمو:1 قاشق غذاخوری
🥓نمک،فلفل،زردچوبه:به میزان لازم
🥓آویشن و فلفل قرمز تند:به میزان دلخواه
🥓روغن:به میزان لازم
✅طرز تهیه و دستور پخت:✅
1⃣در ابتدا پیاز را خلالی، فلفل دلمه ای را به اندازه متوسط، سوسیس و سیب زمینی را سه گوش خرد و گوجه ها را رنده می کنیم.🍅
2⃣با مقدار لازم روغن پیاز را تفت می دهیم. بعد از اینکه طلایی شد، به ترتیب فلفل دلمه ای، سوسیس و سیب زمینی را سرخ می کنیم.🔥
3⃣بعد از اینکه مواد بالا را سرخ کردیم، گوجه های رنده شده را با آبلیمو و ادویه جاتی که در بالا گفته شد مخلوط کرده و به آن ها اضافه کرده و هم می زنیم .🥣
4⃣در آخر درب تابه گذاشته و اجازه می دهیم همه مواد باهم پخته و طعم آن ها ترکیب شود. اما اگر تمایل داشتید که مواد کاملا سرخ شوند و اصلا پخته و نرم نباشند می توانید از درب استفاده نکنید.❌
✅نکته:✅
⭕️نکته شماره 1: میزان تندی این غذا بستگی به ذائقه خود شما دارد و می توانید کم یا زیاد کنید.☺️
⭕️نکته شماره 2: شکل خرد کردن هر کدام از مواد قابل تغییر است یعنی می توان به صورت ورقه ورقه، نگینی؛ سه گوش، حلقه ای و ... خرد کرد.😊
⭕️نکته شماره 3: در صورت تمایل می توانید از سوسیس یا کالباس خانگی استفاده کنید.🥓
⭕️نکته شماره 4: هر چند این غذا تحت عنوان خوراک سوسیس بندری آموزش داده شده، اما در صورتی که مایل به مصرف سوسیس و کالباس نبودید، می توانید از مرغ پخته و ریش ریش شده به جای سوسیس استفاده کنید و بقیه مواد و مراحل پخت را به همان گونه انجام دهید.🍖
💚نوششش جاااان😍💚
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
💛طرز تهیه #دونات_شکری 💛
مواد لازم:
🍩آرد: ۵۰۰گرم
✔بچه ها یه نکته مهم بگم 🤓
میزان آرد همیشه برای تهیه خمیر ها تقریبیه و تا جایی آرد رو باید اضافه کنید که خمیر لطیف بشه ولی به دست نچسبه.
🍩کره: ۶۰ گرم
🍩تخم مرغ: ۲عدد
🍩وانیل: نوک قاشق چایخوری
🍩شکر: ۱/۳پیمانه+۱قاشق مرباخوری
🍩شیر ولرم: ۱پیمانه
🍩خمیر مایه خشک فوری: ۱قاشق غذاخوری
🍩آب ولرم: ۱/۴پیمانه
🔴طرز تهیه: 🔴
1⃣تخم مرغ و کره رو از قبل بزارید بیرون از یخچال تا به دمای محیط برسه.
2⃣بعد کره، تخم مرغ، وانیل، ۱/۳شکر و شیر ولرم رو باهم مخلوط کنید.
3⃣خمیر مایه و ۱قاشق مرباخوری شکر رو در ظرفی بریزید و آب ولرم رو بهش اضافه و مخلوط کنید و روی ظرف رو با یه پارچه بپوشونید.
✔️دمای آب باید کمی بیشتر از دمای بدن باشه ولی انگشت رو نباید بسوزونه
4⃣بعد ۵ تا ۷ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاد و کف کنه
5⃣خمیر مایه عمل اومده رو به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه کنید و بعد آرد رو کم کم اضافه کنید و با قاشق چوبی مخلوط کنید
✔️از قاشق فلزی استفاده نکنید چون باعث افت کیفیت خمیر میشه
✔️آرد رو هم از قبل سه بار الک کنید بعد اضافه کنید
6⃣آرد رو تا جایی بریزید که خمیر در کاسه جمع بشه و بتونید اونو به سطح کار منتقل کنید و ورز بدید.
7⃣روی سطح کار به صورت خیلی کم آرد بپاشید و خمیر رو روی اون سطح بزارید و برای ۱۰ دقیقه ورز بدید. و هر بار خیلی کم آرد بپاشید تا جایی که چسبندگی خمیر برطرف بشه و نهایتا خمیر لطیفی به دست بیاد ولی به دست نچسبه.
8⃣کاسه ای رو چرب کنید و خمیر رو در کاسه قرار بدید و روش رو با سلفون بپوشونید و در جای گرم مثل شوفاژ یا کنار گاز برای حدود ۱ تا ۲ ساعت استراحت بدید تا حجم خمیر دو برابر بشه.
9⃣بعد پف خمیر رو با مشت بخوابونید و کمی آرد روی سطح کار بپاشید،هر بار کمی ازخمیر رو جدا کنید و با وردنه به ضخامت ۳ تا ۵ میلی باز کنید و با کاتر مخصوص دونات کاتر بزنید.
✔️میتونید با یه ظرف گرد قالب بزنید و وسطش رو با ته ماسوله یا هرچیز دیگه ای در بیارید
🔟و خمیر رو روی یک تکه کاغذ روغنی آرد پاشی شده قرار بدید و روی خمیر های کاتر خورده رو بپوشونید و ۴۵ دقیقه دیگه استراحت بدید تا حجم آنها دو برابر بشه.
💟در ظرفی روغن بریزید و با حرارت ملایم روی گاز قرار بدید تا خوب داغ بشه،
بعد یک تکه خمیر رو در روغن بندازید هر زمان خمیر پف کرد و سریع روی روغن قرار گرفت یعنی روغن داغ و آماده سرخ کردن هست.
💟خیلی آروم دونات ها رو یکی یکی کف دستتان برگردونید و کاغذ پشت آن را جدا کنید و بلافاصله در روغن بندازید و سریع با قاشق مدام روغن داغ روی اون بریزید تا روی دونات هم خوب پف کنه
و دو طرف رو سرخ کنید تا طلایی بشه.
✔️دوناتها رو روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافی اونها گرفته بشه و بعد در شکر بغلتانید.
✔روغن باید کامل داغ و حرارت کاملا ملایم باشه تا دونات ها مغزپخت و طلایی بشن.
✔️اگر حرارت موقع سرخ شدن زیاد باشه دونات بی کیفیت میشه اگر حرارت پایین باشه دونات خمیر میشه پس حواستون به حرارت باشه.
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah