6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
دالگونا دنت
به به😋
آدم دلش ضعف میره واسه این نوشيدني خنک و خوشمزه😍
فوق العاده عالیه🤩
😉برید کافی شاپا همین لیوانو
خداتومن بهتون میدند پس
خودت یاد بگیر تو خونه درست کن☺️
#آشپزی #ایده #خوشمزه
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
#ایده #تزئین #میوه_آرایی 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
ازین #خوشمزه های قری و فری 😍❤️
31.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#املت_حرفه_ای
املت سوپر حرفه ای
پاشو همین الان بزن 😋
.
۱ ق غ رب گوجه
کمی فلفل سیاه
کمی فلفل قرمز
نوک ق چ زردچوبه
نمک
نصف لیوان اب جوش
کره و روغن به میزا دلخواه
۳ عدد تخم مرغ با بیشتر
کمی پودر تخم گشنیز و پول بیبر
لیمو فلفلی یا لیموترش اصلااااا فراموش نشه!!!
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
16.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شکلات_صبحانه
شکلات صبحانه راحت
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
10.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پنکیک
پنکیک تپلی با بافت نرم و پفکی
خیلی راحت و بدون دنگ و فنگ درستش کن🥰
.
آرد ۱ لیوان
شکر ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۲/۳ لیوان
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
.
اگه میخواید پنکیک حالت پفکی مثل کیک داشته باشه حتما بکینگ پودر اضافه کنید،نباید مواد پنکیک رو بیش از حد مخلوط کنید چون خاصیت بکینگ پودر از بین میره👌🏻
بزارید مایه ی پنکیک خوب استراحت کنه چون نشاسته ای که تو اون وجود داره آروم تر میشه و اینکه پنکیک خیلی نرم و پف دار میشه👌🏻
مایه ی پنکیک رو نباید زیاد هم بزنید چون بعد از پخت پنکیک خیلی سفت میشه👌🏻
برای پنکیک همیشه از شیر استفاده کنید👌🏻
برای پخت پنکیک حتما از تابه ی تفلون یا تابهای که کفی زخیم داره استفاده کنید پنکیک به هیچ عنوان به تابه نمیچسبه🤌🏻
هر طرف پنکیک حدود ۳۰ تا ۶۰ ثانیه نیاز داره تا کامل بپزه و با حرارت ملایم بزارید بپزه که بافتش از بین نره👌🏻
دقت کنید که فقط برای بار اول تابه رو چرب کنید وگرنه پنکیک خیلی چرب میشه👌🏻
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
21.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عدسی
میدونم اکثرا عدسی رو بلدین و خوب درست میکنید😍😋به نظر من توی #فصل_پاییز یکی از بهترین صبحانه یا عصرونهاس .
موادلازم
عدس ریز سه پیمونه
سیبزمینی یک عدد درشت یا دوتا متوسط
پیاز یک عدد درشت
بلغور گندم ۴ ق غ
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، گلپر، زیره سیاه، پودر دارچین یا چوب دارچین
کمی کره
طرزتهیه
عدس رو یکی دوساعت خیس میکنم
پیاز رو نگینی خرد و داخل تابه سرخ میکنم تا طلایی بشه
بعد بهش زردچوبه، فلفل سیاه، گلپر، زیره، پودر دارچین یا چوب دارچین و نمک اضافه میکنم
عدس رو با ابمیزارم بپزه ،
چند قاشق بلغورگندمهماگربریزین طمشو بهتر میکنه
کمی هم کره میندازم داخلش (اب قلم هم اگه داشتین میتونین استفاده کنید)
یکی دوتا سیب زمینی درسته اضافه میکنم اخر سر وقتی سیب زمینی پخته شد از قابلمه خارج میکنم و له میکنم و مجدد به عدسی اضافه میکنم
وقتی عدسی نیم پز شد مخلوط پیاز داغ رو میریزم داخلش
صبر میکنم جابیوفته ولعابدار بشه
میتونین از همون اول پیاز داغ اینارو که درست کردین عدسی و بلغور رو اضافه کنید ومراحل پخت رو انجام بدین که بنظرم هم راحتتره هم قابلمه کثیف نمیشه😅
پانوشت
اگه دوست نداشتین سیب زمینی رو له کنید میتونین مکعبی خرد کنید و
بریزین داخل عدسی
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نیمرو_قرتی
اینم یه صبحانه یا وعده کامل فوق لذیذ
🍔↝•|@ashpazi_day_gah