eitaa logo
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
5.4هزار دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
12.3هزار ویدیو
4 فایل
ادمین : @m_haydarii 🌿برای عکس ها و مطالب بیشتر وارد گروه آشپزی شوید: eitaa.com/joinchat/757727287C531571fd80 🍓اینجا یاد میگیری با #آشپزی پول دربیاری😎 🌿تبلیغات و خدمات: @hich_club
مشاهده در ایتا
دانلود
13.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: بیسکوییت پتی بور۲۰عددی:دو بسته کره:پنجاه گرم(کاملا نرم و در حد آب شده باشه) شیر:یک و نیم یا دو لیوان بسته به غلظتی که می‌پسندید گلاب:۳قاشق 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
21.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨ مواد لازم : بیسکوئیت ساقه طلایی ۴۰۰ گرم کره ذوب شده ۱۸۰ گرم خامه شیرین (قنادی) فرم گرفته ۳۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۳۰۰ گرم پودر ژلاتین ۱۵ گرم آب ۱/۲ لیوان ژله توت فرنگی ۱ بسته + ۱/۵ لیوان آب توت فرنگی خلال پسته و بادام برای تزئین رینگ استیل متحرک و طلق رولی ✨ طرز تهیه : بیسکویت را داخل غذاساز ریخته و پودر کنید. کره را ذوب شده را با بیسکویت خوب مخلوط کنید. زیر رینگ نایلون انداخته و داخل رینگ طلق بیاندازید و مواد را داخل قالب بریزید و با پشت استکان یا به کمک قاشق مواد را خوب فشرده و صاف کنید و قالب را برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. ژلاتین را روی آب بپاشید و صبر کنید تا اسفنجی شود و سپس روی حرارت بن ماری کنید تا ژلاتین حل و شفاف شود. خامه شیرین (قنادی) را با همزن برقی فرم داده سپس پنیر ماسکارپونه را که به کمک قاشق از قبل مخلوط کرده اید به خامه اضافه کنید و به کمک همزن برقی یکدست کنید و در نهایت ژلاتین که از داغی افتاد به ترکیب پنیر و خامه اضافه کنید و مواد را روی کراست بیسکوئیتی ریخته و صاف کنید و قالب را برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. در نهایت مرحله آخر ژله با طعم دلخواه را با ۱/۵ لیوان آب مخلوط کرده و بن ماری کنید تا تمامی ذرات حل شود سپس اجازه دهید خنک شود و به آرامی روی کراست پنیری ریخته و در یخچال ۲-۳ ساعت گذاشته تا چیز کیک کاملا خنک شود با توت فرنگی خلال پسته و بادام میتونید چیزکیک خوشمزتون رو تزئین کنید. 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
4 مدل دیگه سوسیس تخم مرغ رو به سبک قدیمی درست نکن✋🏻 🦋 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و آرد ۵۰۰گرم، شکر ۴۰۰گرم، کره ۱۰۰ گرم، خامه ۲۰۰گرم، روغن مایع نصف پیمانه، آب۲ پیمانه، زعفران حل شده نصف پیمانه,گلاب 1/4پیمانه, هل ۲،۳دونه شکر و آب و هل و زعفرون و گلاب رو مخلوط کنید روی حرارت بزارین تا شکر حل بشه،بعد از ۱۰دقیقه جوشیدن ظرف رو از روی حرارت بردارین تا شربت خنک بشه 🔴 تو تابه روغن و کره رو ریخته وروی حرارت بزارین،کمی که باهم مخلوط شدن خامه رو اضافه و مخلوط کنین،آرد (حتما قبل اضافه کردن الک کنین )رو به یک باره به مواد تابه اضافه و سریع مخلوط کنین ،بهتر این که با پشت قاشق چوبی به مخلوط کردن ادامه بدین،تا گلوله های آرد کاملا باز بشن،بعد حرارت رو ملایم کنین و به هم زدن ادامه بدین تا آرد در مخلوط خامه و روغن و کره سرخ بشه،وقتی بوی آرد سرخ شده بلند شد،وکمی رنگش عوض شد،شهد حلوا رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین ⭕️شربت رو زمانی به حلوا اضافه کنین که تابه رو از روی حرارت برداشته باشین ⭕️بعد از اضافه کردن شربت،حلوا رو سریع هم بزنین تا گلوله نشه ⭕️اگه حلوا خیلی شل بود مجددا بزارین روی حرارت و مخلوط کنین تا جمع بشه واکه خیلی سفت بود بهش شربت بیشتری اضافه کنین 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سیب زمینی آبپزنگینی شده ۳عدد ذرت پخته یک سوم لیوان سوسیس یک عدد فلفل دلمه متوسط یک عدد پنیرپیتزا ۱۰۰گرم نمک وادویه(پاپریکا،فلفل،زردچوبه،پودرسیر) هویج پخته نگینی شده یک سوم لیوان تخم مرغ ۳عدد همه ی موادروباهم مخلوط کرده میتونیدهم داخل قالبهای کوکو وهم داخل تابه به صورت یکجا بریزین من به هردوروش درست کردم اگرازقالبهای کوکواستفاده میکنین بایدحتماقبلش بزارین قالبها داغ بشن 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
19.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزئین الویه قرتی مواد لازم: نون تست 🍞 تخم مرغ آبپز🥚 گوجه گیلاسی 🍅 برگ نعنا🍃 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
17.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 برای هر بسته ژله ی دلخواه نصف پیمانه نشاسته گل همون درشت ها یک و نیم پیمانه آب دو سه ق گلاب اگر دوست دارید دو ق هم روغن مایع اول آب و نشاسته و مخلوط میکنیم تا نشاسته حل بشه بعد پودر ژله و مخلوط و میزاریم روی حرارت و هم میزنیم و بعد دو دقیقه گلاب هم میریزیم و هم میزنیم تا غلیظ بشه وقتی غلیظ شد روغن اضافه و ترکیب شد خاموش میکنیم و میریزیم تو ظرفی که چرب کردیم و صافش میکنیم از داغی افتاد میزاریم تو یخچال چند ساعت بمونه بعد به راحتی دورش رو با چاقو باز میکنیم و از ظرف خارج میکنیم زیرو و روش رو کمی نشاسته ذرت میزنیم و به سایز دلخواه برش میزنیم و تمام 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مرغ سه تکه رب گوجه یک قاشق غذاخوری زعفران به میزان لازم غوره دوقاشق غذاخوری نمک وادویه به میزان لازم گوجه ۴عدد بادمجان ۴عدد بادمجانهاروسرخ میکنیم وکنارمیزاریم مرغهاروهم سرخ کرده پیازوادویه ورب روهم تفت میدیم بهش آب رواضافه کرده مرغهاروداخلش میزاریم اجازه میدیم پخته بشن بعدبادمجانهای سرخ شده،گوجه ،غوره وزعفران روهم اضافه کرده دربشومیزاریم تاغوره وگوجه پخته بشن میتونیدازپودرغوره هم به عنوان چاشنی استفاده کنید پیاز یک عدد 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
11.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم سیب زمینی ۵ عدد سرکه سفید نصف لیوان چند تکه یخ ماست کم چرب ۲ و نیم پیمانه سیر ۱ حبه ریحان چند برگ جعفری چند برگ روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری ادویه سیب زمینی 👇 نمک و فلفل سیاه و اویشن و پول بیبر و پاپریکا و پودر سیر (هر کدوم نصف قاشق چای خوری ) 🍔↝•|@ashpazi_day_gah