هدایت شده از 🥀این صاحبنا؟🥀
✨سلام شبانه امون رو با خوندن دعای فرج و نجوا با اماممون تکمیل کنیم ، قلبتونو روشن کنین به ادعیه و یاد عزیزان خدا ، تا خدا هم از شما یاد کنه :✨
♥️اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ
♥️وَعَلٰى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
♥️وعَلىٰ اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
♥️وَعَلىٰ اَصْحٰابِ الْحُسَيْن
دوستان شب همگی بخیر ، پر از حضور خدا و آرامش🌚🌸
التماس دعا برای ادمین ها❤️
🔥برای تبادل و تبلیغ با کمترین قیمت ، به آیدی :
@m_haydarii
پیام بدین.برای کمک به شما تبلیغات افزایش قیمت نداشته و انعطاف در تبادلات رعایت میشه.😍🔥
❌پاکسازی گروه پرسش و پاسخ ساعت 10 صبح❌
تا فردا خدانگهدار 👋🏃♀
😊اینجا بیشتر با هم حرف میزنیم:😊
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
😍کانال فیلمای آشپزیمون:😍
@ashpazi_day_gah 🍔🥖
💚یکمم حال خوب :💚
@mahdaviat_haqiqi ❤️🥀
❤️ لینک کانال ادیتمون :❤️
𝐣𝐨𝐢𝐧 𝐮𝐬 : @INVINCIIBLE 💚🌿
هدایت شده از 🌵کاکتوس گرافی🌵
بسم الله ، روز رو با یادی مقدس شروع کنیم🥀
🖤اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ
🖤وَعَلٰى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
🖤وعَلىٰ اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
🖤وَعَلىٰ اَصْحٰابِ الْحُسَيْن
زیارت عاشورا روزانه یادتون نره🙃
🥀اینجا بیشتر با هم حرف میزنیم:🥀
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🥀کانال فیلمای آشپزیمون:🥀
@ashpazi_day_gah 🍔🥖
🥀یکمم حال خوب :🥀
@mahdaviat_haqiqi ❤️🥀
🥀لینک کانال ادیتمون :🥀
𝐣𝐨𝐢𝐧 𝐮𝐬 : @INVINCIIBLE 💚🌿
هدایت شده از 🥀این صاحبنا؟🥀
امام زمانم❤️
صاحب مهربانی های مدام سلام!
نامتان حیات است
برای تمامی عالمیان!
گواراتر از آب...
لطیفتر از هوای بهار...
شیرین تر از عسل...
تـ❤️ـو،آن نِهای
که چو غایب شوی
زِدل بروی
تفاوتی نکند قُربِ دل
به بُعد مکان
سلام غایبـ❤️ـ همیشه حاضر ....
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ 🤲
#محرم
#شامی 🍱
.
قبول دارید این جور غذاها خیلی میچسبن😋😍
🔴دستورش میزارم براتون
گوشت چرخ کرده
پیاز رنده شده و ابش گرفته شده
ادویه و نمک
گوشت چرخ کرده رو با پیاز و نمک و فلفل و ادویه خوب مخلوط کنین بعد چند بار از چرخ گوشت رد کنین تا کاملا نرم و چسبنده بشه بعد خوب ورز بدین و سرخ کنین به همین راحتی😉😉😉
اگه میخواین کنار کباب تابه ایتون گوجه بزارین بهتره کبابهارو کاملا سرخ نکنین وقتی نیم پز شد از قابلمه بگیرین بعد گوجه هارو داخل روغن بچینین و بزارین گوجه که یه مقدار نرم شد و اب انداخت کبابهارو کنار گوجه ها یا روش بچینین و بزارین با اب گوجه کبابها پخته بشه خیلی تو مزش تاثیر داره
برای اون دون انار هم اول پیازو تفت میدم بعد دون انار اضافه میکنم به همراه مقدار کمی رب انار و رب الوچه و در اخر الوچه اضافه میکنم به همراه مقدار کمی رب گوجه .
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
🌿کانال حال خوب:🌿
@mahdaviat_haqiqi
@INVINCIIBLE
#رفع_اشکال
#پف_نکردن_کیک 🥧
✅ فر خوب گرم نشده
اگر دمای فر زیادی پایین باشه هم کیکتون دیرتر میپزه هم پف نمیکنه.
✅ اگر از بکینگ پودر استفاده میکنید، اردو بکینگ پودرو خوب با هم مخلوط نکردین. ارد و بکینگ پودرو باید سه بار باهم الک کنید تا خوب مخلوط بشن.
✅اگر از بکینگ پودر استفاده نمیکنید، تخم مرغو زیاد هم زدین یا کم هم زدین که پف نکرده.
✅وقتی کیک رو داخل کیک قرار میدین تا بیست دقیقه نباید درب فر رو باز کنید. اگر باز کنید دیگه پف نمیکنه.
✅بعد از پخت کیک نباید کیکو سریع از فر بیارین بیرون. اینطوری پفش میخوابه. فر رو خاموش کنید و یه مقدار درشو باز بذارین تا کیک و فر سرد بشن. بعد که اوردین بیرون و از قالب خارج کردین بذارین روی توری که عرق نکنه. بعد از این مرحله کیک رو به یخچال منتقل کنید.
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
🌿کانال حال خوب:🌿
@mahdaviat_haqiqi
@INVINCIIBLE
#بامیه_بدون_تخم_مرغ 🍱❤️
یه گاز از این بامیه ترد و خوشمزه هوش از سرت میبره
کمترین موادُ لازم داره، تازه تخم مرغ هم نداره🤩
✅مواد لازم:✅
🍱یک پیمانه آب ولرم
🍱یک قاشق غذاخوری شکر
🍱یک قاشق غذاخوری خمیر مایه
🍱با هم مخلوط کنین
✅طرز تهیه:✅
یک پیمانه آرد سفید رو کم کم اضافه و یکدست کنین
اگه خیلی شل بود یک تا دو قاشق دیگه آرد بریزین تا غلظت خمیر به این صورت دربیاد.👍
روشو بپوشونین و چهل دقیقه استراحت بدین.
داخل قیف ماسوره اِم یک (M1) بذارین و خمیر رو داخلش بریزین.⏩
تو روغن داغ ماسوره مخصوص بامیه بزنین.🔥
با قاشق روشون روغن بریزین ، حرارت کم باشه تا مغز پخت بشه.😍
دوطرفش که سرخ شد،از تابه خارج کنین.🔴
شربت بار سرد روش بریزین.❄️
هرچی ازین بامیه ها تعریف کنم بازم کمه،
ترد و عااالیهه ، وسطشم پفکی و مغزپخت شده😉
نوش جان😍
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
🌿کانال حال خوب:🌿
@mahdaviat_haqiqi
@INVINCIIBLE
هدایت شده از 🥀این صاحبنا؟🥀
✨سلام شبانه امون رو با خوندن دعای فرج و نجوا با اماممون تکمیل کنیم ، قلبتونو روشن کنین به ادعیه و یاد عزیزان خدا ، تا خدا هم از شما یاد کنه :✨
♥️اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ
♥️وَعَلٰى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
♥️وعَلىٰ اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
♥️وَعَلىٰ اَصْحٰابِ الْحُسَيْن
دوستان شب همگی بخیر ، پر از حضور خدا و آرامش🌚🌸
التماس دعا برای ادمین ها❤️
🔥برای تبادل و تبلیغ با کمترین قیمت ، به آیدی :
@m_haydarii
پیام بدین.برای کمک به شما تبلیغات افزایش قیمت نداشته و انعطاف در تبادلات رعایت میشه.😍🔥
❌پاکسازی گروه پرسش و پاسخ ساعت 10 صبح❌
تا فردا خدانگهدار 👋🏃♀
😊اینجا بیشتر با هم حرف میزنیم:😊
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
😍کانال فیلمای آشپزیمون:😍
@ashpazi_day_gah 🍔🥖
💚یکمم حال خوب :💚
@mahdaviat_haqiqi ❤️🥀
❤️ لینک کانال ادیتمون :❤️
𝐣𝐨𝐢𝐧 𝐮𝐬 : @INVINCIIBLE 💚🌿
هدایت شده از 🌵کاکتوس گرافی🌵
بسم الله ، روز رو با یادی مقدس شروع کنیم🥀
🖤اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ
🖤وَعَلٰى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
🖤وعَلىٰ اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
🖤وَعَلىٰ اَصْحٰابِ الْحُسَيْن
زیارت عاشورا روزانه یادتون نره🙃
🥀اینجا بیشتر با هم حرف میزنیم:🥀
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🥀کانال فیلمای آشپزیمون:🥀
@ashpazi_day_gah 🍔🥖
🥀یکمم حال خوب :🥀
@mahdaviat_haqiqi ❤️🥀
🥀لینک کانال ادیتمون :🥀
𝐣𝐨𝐢𝐧 𝐮𝐬 : @INVINCIIBLE 💚🌿
❤️ #باسلق 🍱❤️
✅مواد باسلق :✅
🍱نشاسته ی گل یک بسته
🍱شکر یک پیمانه
🍱اب دو پیمانه
🍱روغن ۵ قاشق غ خوری
🍱گلاب نیم پیمانه
🍱وانیل نوک قاشق
🍱پودر ژلاتین یک قاشق
✅طرز تهیه :✅
اول نشاسته ی گل رو میزیزم با اب هم میزنیم تا کاملا غلیط شه بعد از غلیظ شدن شکر رو اضافه میکنم دوباره هم میزنیم بعد روݝن رو میریزیم بعد از اون گلاب وانیل و پودر ژلاتین ک از قبل با اب سرد مخلوط کرده بودیم رو اضافه میکنیم انقد هم میزنیم تا کاملا سف شه بعد زیرش رو خاموش میکنیم تا سرد شه بعد از اون گلوله گلوله میکینم در پودر نارگیل میݝلتونیم و روش مغز گردو میزاریم و چند ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا کامل خودش رو بگیره.😍
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
🌿کانال حال خوب:🌿
@mahdaviat_haqiqi
@INVINCIIBLE
❤️#پیراشکی_کرمدار 🥐❤️
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
🌿کانال حال خوب:🌿
@mahdaviat_haqiqi
@INVINCIIBLE
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بامیه_بدون_تخم_مرغ 🍱
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
🌿کانال حال خوب:🌿
@mahdaviat_haqiqi
@INVINCIIBLE
❤️#پیراشکی_کرمدار ❤️
✅مواد خمیر پیراشکی:✅
آرد: ۳.۵ تا ۴ پیمانه
مایه خمیر: ۲ قاشق غذاخوری
آب ولرم: ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
کره آب شده: ۱/۳ پیمانه
شکر: ۱/۲ پیمانه
شیرداغ: ۱/۲ پیمانه
وانیل: ۱/۳ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۳ قاشق چایخوری
✅مواد کرم پیراشکی:✅
شیر: ۲.۵ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
وانیل: ۱/۳ قاشق چایخوری
نمک: ۱ پر (خیلی کم)
✅طرز تهیه:✅
ابتدا مایه خمیر و با آب ولرم مخلوط می کنیم و برای چند دقیقه کنار می گذاریم تا عمل بیاد.
شیر داغ، شکر، کره آب شده، وانیل، نمک و یک پیمانه آرد و با هم مخلوط می کنیم، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و هم می زنیم، همه مایه خمیر و مابقی آرد را کم کم اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر به دست نچسبه، کف ظرف را با کمی روغن چرب کرده، خمیر را داخل آن قرار می دهیم و روی خمیر را می پوشانیم و برای یک ساعت در جای گرم قرار می دهیم تا خمیر ور بیاد.
بعد از آماده شدن خمیر با کمی ورز دادن پف آن را می گیریم و خمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر با وردنه پهن می کنیم و قالب می زنیم.
خمیرهای قالب زده را برای ۱۵ دقیقه با روی پوشیده کنار می گذاریم.
خمیرهای قالب زده را داخل روغن مایع با شعله ملایم سرخ می کنیم.
✅برای تهیه کرم پیراشکی:✅
شیر، شکر، زرده های تخم مرغ، نشاسته ذرت و نمک را با هم مخلوط می کنیم و تا زمان غلیظ شدن و گرفتن بوی خامی نشاسته روی شعله متوسط هم می زنیم و در انتها وانیل را اضافه می کنیم.
پس از سرد شدن کرم و پیراشکی ها، کرم را داخل پیراشکی ها می ریزیم.
نوش جان 😄😍
✅نکات:✅
برای عمل اومدن مایه خمیر حتما آب ولرم باشه.
برای تهیه خمیر حتما آرد را کم کم اضافه کنید و ورز بدید و این کار و تا نچسبیدن به دست ادامه دهید تا خمیر یکدستی داشته باشید..ضخامت خمیر موقع قالب زدن، بین نیم تا یک سانتیمتر باشد.
برای پف بهتر پیراشکی ها، حتما بعد قالب زدن خمیر، روی خمیرهای قالب زده رو بپوشانید و یک ربع کنار بزارید.
شعله گاز موقع سرخ کردن پیراشکی ها کم باشه تا هم داخل پیراشکی ها بپزه و هم خوب پف کنه.
در صورت بوی خامی دادن کرم پیراشکی مقدار شیر بیشتری بریزید.
وانیل زمانی که کرم پیراشکی درست شد اضافه کنید چون در اثر حرارت دیدن باعث تلخی کرم می شود.
نشاسته ذرت سفید رنگ و آرد ذرت زرد رنگ می باشد.
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
🌿کانال حال خوب:🌿
@mahdaviat_haqiqi
@INVINCIIBLE