#فسنجان ( #کار_اعضا )
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#کیک_شکلاتی ( #کار_اعضا )
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#کیک_شکلاتی_بدون_فر ( #پیشنهاد_اعضا )
دستور پخت :
آرد ۱۲ ق . غ
شکر ۱۲ ق . غ
بیکینگ پود ۳ ق . غ
وانیل ۱/۲ ق . چ
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱۵ ق. غ
روغن ۱۲ ق . غ
پودر کاکائو به نسبت من ۳ قاشق غذاخوری میریزم
دستور پخت:
آرد رو دو بار الک کنید و مواد خشک (آرد.شکر .وانیل.بیکینگ پودر.)رو با هم مخلوط کنید سپس تخم مرغ ها رو بشکنید هم بزنید و بعد روغن و شیر اضافه کنید و با هم زن دستی هم بزنید تا یک دست بشه نیازی نیست به یک طرف باشه هرجور دوست دارید هم بزنید.
نکته مهم: قالبتون گود باشه نه این قالبای کم همق قالب گود بگیرید با عرض کم تا خوب پف کنه و پوک بشه عکس قالبمم میذارم بعد قالب رو چرب کنید مواد رو بریزید داخلش تو یه قابلمه که قالبتون توش جا بشه آب حدود ۲ لیوان بریزید بذارید بجوشه بعد قالب حاوی مواد رو داخل آب در حال جوش بگذارید و در قابلمه را با دم کنی بپوشانید و بگذارید ۴۵ دقیقه با شعله ی متوسط پخته بشه
نوش جان
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#مربا_لبو ( #کار_اعضا )
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#مرغ_ترش_شمالی 🍗❤️
خدایی عشقه ، فقط رنگو ببین😍
من ابش رو جدا کردم ولی شما میتونید همزمان هم تناول کنید.😊
قبل از اینکه مرغ ها رو در غذا بریزید میتونید به همراه کمی زعفرون و رب انار ،اونو تفت بدید یا سرخ کنید ولی خب کمی ضرر داره.❌
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
❤️سلام خوشگلای من😍
دستور پخت بعدی درخواستی اومده اونم چه دستوری😋
یه غذای فوق العاده ی شمالی که به شدت سالمه و من خودم به عنوان یه مربی ورزش به ورزشکارا پیشنهادش میکنم 😁
البته برای ناهار یا به عنوان شام اما در ساعت های اولیه ی روز😘
بریم ببینیم چی داریم امرووووز☺️❤️
❤️دستور پخت #مرغ_ترش_شمالی 🍗❤️
✅مواد لازم برای ۴ نفر:✅
🍗مرغ:چهار تکه
🍗سبزی معطر:300 گرم
🍗پیاز کوچک:دو عدد
🍗سیر رنده شده:سه حبه
🍗گردو آسیاب شده:یک پیمانه
🍗رب انار:سه تا چهار قاشق غذاخوری
🍗نمک و فلفل و زردچوبه:به مقدار لازم
✅طرز تهیه مرغ ترش شمالی:✅
1⃣اول از هر کاری تکههای مرغ را بعد از شست و شو داخل یک آبکش بریزید تا کاملا آب آنها گرفته شود. سپس سطح هر مرغ را به نمک و فلفل و زردچوبه آغشته کنید.💦
2⃣داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و مرغ را داخل روغن با حرارت کم تفت دهید تا طلاییرنگ شوند.😉
3⃣در این حین که مرغ داخل تابه در حال سرخ شدن است، سبزیهای معطر که شامل گشنیز، جعفری، برگ سیر و چوچاق، خالواش و ریحان است را داخل یک تابه دیگر با مقداری روغن تفت دهید تا خوب سرخ شوند. ولی مراقب باشید تا سبزی را آنقدر تفت ندهید که تلخ شود.(هر کدوم از سبزی ها رو نداشتید اشکالی نداره)❌
4⃣حالا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و سیر را با رنده ریز رنده کنید. وقتی مرغ سرخ شد، آن را از تابه خارج کنید و پیاز را داخل همان روغن تفت دهید تا طلاییرنگ شوند. سپس سیر را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن رب انار را اضافه کنید.😍
5⃣بعد از کمی تفت دادن گردوی آسیاب شده را اضافه کنید و بعد از همزدن و دوباره تفت دادن سبزی را که سرخ کردید، اضافه کنید. معمولا این مقدار رب انار برای این مقدار سبزی کافی است. اما میتوانید بر حسب سلیقهتان رب انار بیشتری اضافه کنید.😋
6⃣حالا حدود سه پیمانه آب به مایه مرغ ترش اضافه کرده و مرغها را هم داخل مایه قرار دهید. مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید تا برای نیم تا یک ساعت مرغ ترش حسابی جا افتاده و مزهدار شود. در این فاصله سراغ آماده کردن برنج کته بروید.🏃♀
7⃣بعد از این مدت خورش کاملا جا افتاده و آماده سرو است.
✅نکات:✅
⭕️میتونید مرغ را از آبش جدا کنید و ب صورت جدا جدا سرو کنید یا همراه با هم.😋 ⭕️بعضی ها این غذا رو به همراه نون میخورن، بعضی ها خالی خالی.😁
⭕️تهدیگ سیب زمینی ،نان،کاهو و تهدیگ کنجدی با این غذا خوب میشه.😍
⭕️بعضی ها به این غذا آبلیمو یا ابغوره میزنن ولی من پیشنهاد نمیکنم چون با طبع همه سازگار نیست.☺️
⭕️این غذا جزو غذاهای استانی و سنتی ب حساب میاد.😅
⭕️میشه اون رو به همراه دوغ، سالاد کاهو،سالاد خیار گوجه، انواع ترشی و سبزی و ماست خورد اما همراه با ماست پیشنهاد نمیکنم چون ممکنه غلبه ی طبع سرد به وجود بیاد.😊
💚نوووش جااااان😍💚
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
❤️دستور پخت #سوسیس_بندری 😋❤️
✅مواد لازم:✅
🥓سوسیس کوکتل:6 عدد
🥓سیب زمینی آبپز:3 عدد متوسط
🥓پیاز:1 عدد متوسط
🥓فلفل دلمه ای سبز:1 عدد کوچک
🥓گوجه فرنگی نرم:3 عدد متوسط
🥓آبلیمو:1 قاشق غذاخوری
🥓نمک،فلفل،زردچوبه:به میزان لازم
🥓آویشن و فلفل قرمز تند:به میزان دلخواه
🥓روغن:به میزان لازم
✅طرز تهیه و دستور پخت:✅
1⃣در ابتدا پیاز را خلالی، فلفل دلمه ای را به اندازه متوسط، سوسیس و سیب زمینی را سه گوش خرد و گوجه ها را رنده می کنیم.🍅
2⃣با مقدار لازم روغن پیاز را تفت می دهیم. بعد از اینکه طلایی شد، به ترتیب فلفل دلمه ای، سوسیس و سیب زمینی را سرخ می کنیم.🔥
3⃣بعد از اینکه مواد بالا را سرخ کردیم، گوجه های رنده شده را با آبلیمو و ادویه جاتی که در بالا گفته شد مخلوط کرده و به آن ها اضافه کرده و هم می زنیم .🥣
4⃣در آخر درب تابه گذاشته و اجازه می دهیم همه مواد باهم پخته و طعم آن ها ترکیب شود. اما اگر تمایل داشتید که مواد کاملا سرخ شوند و اصلا پخته و نرم نباشند می توانید از درب استفاده نکنید.❌
✅نکته:✅
⭕️نکته شماره 1: میزان تندی این غذا بستگی به ذائقه خود شما دارد و می توانید کم یا زیاد کنید.☺️
⭕️نکته شماره 2: شکل خرد کردن هر کدام از مواد قابل تغییر است یعنی می توان به صورت ورقه ورقه، نگینی؛ سه گوش، حلقه ای و ... خرد کرد.😊
⭕️نکته شماره 3: در صورت تمایل می توانید از سوسیس یا کالباس خانگی استفاده کنید.🥓
⭕️نکته شماره 4: هر چند این غذا تحت عنوان خوراک سوسیس بندری آموزش داده شده، اما در صورتی که مایل به مصرف سوسیس و کالباس نبودید، می توانید از مرغ پخته و ریش ریش شده به جای سوسیس استفاده کنید و بقیه مواد و مراحل پخت را به همان گونه انجام دهید.🍖
💚نوششش جاااان😍💚
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
💛طرز تهیه #دونات_شکری 💛
مواد لازم:
🍩آرد: ۵۰۰گرم
✔بچه ها یه نکته مهم بگم 🤓
میزان آرد همیشه برای تهیه خمیر ها تقریبیه و تا جایی آرد رو باید اضافه کنید که خمیر لطیف بشه ولی به دست نچسبه.
🍩کره: ۶۰ گرم
🍩تخم مرغ: ۲عدد
🍩وانیل: نوک قاشق چایخوری
🍩شکر: ۱/۳پیمانه+۱قاشق مرباخوری
🍩شیر ولرم: ۱پیمانه
🍩خمیر مایه خشک فوری: ۱قاشق غذاخوری
🍩آب ولرم: ۱/۴پیمانه
🔴طرز تهیه: 🔴
1⃣تخم مرغ و کره رو از قبل بزارید بیرون از یخچال تا به دمای محیط برسه.
2⃣بعد کره، تخم مرغ، وانیل، ۱/۳شکر و شیر ولرم رو باهم مخلوط کنید.
3⃣خمیر مایه و ۱قاشق مرباخوری شکر رو در ظرفی بریزید و آب ولرم رو بهش اضافه و مخلوط کنید و روی ظرف رو با یه پارچه بپوشونید.
✔️دمای آب باید کمی بیشتر از دمای بدن باشه ولی انگشت رو نباید بسوزونه
4⃣بعد ۵ تا ۷ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاد و کف کنه
5⃣خمیر مایه عمل اومده رو به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه کنید و بعد آرد رو کم کم اضافه کنید و با قاشق چوبی مخلوط کنید
✔️از قاشق فلزی استفاده نکنید چون باعث افت کیفیت خمیر میشه
✔️آرد رو هم از قبل سه بار الک کنید بعد اضافه کنید
6⃣آرد رو تا جایی بریزید که خمیر در کاسه جمع بشه و بتونید اونو به سطح کار منتقل کنید و ورز بدید.
7⃣روی سطح کار به صورت خیلی کم آرد بپاشید و خمیر رو روی اون سطح بزارید و برای ۱۰ دقیقه ورز بدید. و هر بار خیلی کم آرد بپاشید تا جایی که چسبندگی خمیر برطرف بشه و نهایتا خمیر لطیفی به دست بیاد ولی به دست نچسبه.
8⃣کاسه ای رو چرب کنید و خمیر رو در کاسه قرار بدید و روش رو با سلفون بپوشونید و در جای گرم مثل شوفاژ یا کنار گاز برای حدود ۱ تا ۲ ساعت استراحت بدید تا حجم خمیر دو برابر بشه.
9⃣بعد پف خمیر رو با مشت بخوابونید و کمی آرد روی سطح کار بپاشید،هر بار کمی ازخمیر رو جدا کنید و با وردنه به ضخامت ۳ تا ۵ میلی باز کنید و با کاتر مخصوص دونات کاتر بزنید.
✔️میتونید با یه ظرف گرد قالب بزنید و وسطش رو با ته ماسوله یا هرچیز دیگه ای در بیارید
🔟و خمیر رو روی یک تکه کاغذ روغنی آرد پاشی شده قرار بدید و روی خمیر های کاتر خورده رو بپوشونید و ۴۵ دقیقه دیگه استراحت بدید تا حجم آنها دو برابر بشه.
💟در ظرفی روغن بریزید و با حرارت ملایم روی گاز قرار بدید تا خوب داغ بشه،
بعد یک تکه خمیر رو در روغن بندازید هر زمان خمیر پف کرد و سریع روی روغن قرار گرفت یعنی روغن داغ و آماده سرخ کردن هست.
💟خیلی آروم دونات ها رو یکی یکی کف دستتان برگردونید و کاغذ پشت آن را جدا کنید و بلافاصله در روغن بندازید و سریع با قاشق مدام روغن داغ روی اون بریزید تا روی دونات هم خوب پف کنه
و دو طرف رو سرخ کنید تا طلایی بشه.
✔️دوناتها رو روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافی اونها گرفته بشه و بعد در شکر بغلتانید.
✔روغن باید کامل داغ و حرارت کاملا ملایم باشه تا دونات ها مغزپخت و طلایی بشن.
✔️اگر حرارت موقع سرخ شدن زیاد باشه دونات بی کیفیت میشه اگر حرارت پایین باشه دونات خمیر میشه پس حواستون به حرارت باشه.
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#دونات_شکری
🍩🍩🍩
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
❤️بچه ها سلاااااام😍
دستور پخت درخواستی اوردم از نوع ملل و فست و فود!
البته کاملا سالم و خونگی😊بریم ک داشته باشییییم🏃♀🏃♀❤️
❤️دستور پخت #سوسیس_خانگی 🍖❤️
🤗بهتون میخوام روش درست کردن یک سوسیس خانگی خوشمزه به همراه کلیدی ترین نکات که باعث میشه سوسیس شما همانند سوسیس های شرکتی بشه رو آموزش بدم، همانوطر که میدونید سوسیس جزو اون دسته خوراکی ها هست که طرفداران خیلی زیادی داره مخصوصا بچه ها ولی درست کردن اون توی خونه میتونه خیالتون رو از سالم بودنش راحت کنه ، شما تا حالا توی خونه سوسیس یا کالباس خانگی درست کردین؟🤔
از طعمش راضی بودیین؟؟🤭
🤗طعم سوسیس ارتباط مستقیم با نوع و مقدار ادویه هایی داره که براش استفاده میشه،من بیشتر از ادویه های تازه خونگی و خودساز استفاده کردم که عطر و طعمش به هیچ وجه قابل قیاس با ادویه های شرکتی نیست .❌
✅مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی:✅
من از ترکیب گوشت بوقلمون و گوساله استفاده کردم، بوقلمون قسمت ران و ساقش به همراه چرخکرده گوساله هم معمولی بود و کمی هم چربی داشت. 😁
شما میتونید به جای بوقلمون مرغ بزنید ولی فقط رانش باشه سینه رو استفاده نکنید خشک میشه، میتونید همون اندازه که نوشتم گوشت چرخکرده با ران مرغ یا فقط چرخکرده یا فقط مرغ استفاده کنید فرق نمیکنه بقیه مواد رو تغییر ندید فقط.⭕️
🍖ران بوقلمون ۴۵۰ گرم بدون استخوان
🍖گوشت چرخ شده گوساله ۱۵۰ گرم
🍖تخم مرغ کامل ۱عدد
🍖روغن مایع ۴۸گرم
🍖سیررنده شده ۴حبه
🍖مخلوط یخ خرد شده وآب ۳/۴ لیوان
🍖شیرخشک ۲۵گرم
🍖نشاسته ذرت ۵۰ گرم
🍖نمک دریایی ۱ونیم قاشق غذاخوری(نمک بهتره دریایی باشه)
🍖پاپریکا تازه ۱ قاشق غذاخوری پر
🍖پودر گوجه خشک ۱ قاشق غذاخوری پر
🍖پودرپیاز ۱ قاشق مربا خوری
🍖فلفل سیاه ۱قاشق چای خوری
🍖پودرسیر ۱ قاشق مربا خوری
🍖پودرزنجبیل ۱قاشق چای خوری
🍖آویشن ۱ قاشق چای خوری
🍖پودرفلفل قرمز تند۱قاشق مربا خوری پر
🍖پودرجوزهندی ۱/۲ قاشق چای خوری
🍖پودرهل۱/۳قاشق چای خوری
🍖تخم گشنیز ۱/۲ قاشق چای خوری
🍖وکیوم سوسیس به مقدار لازم+نخ
❌دوستای عزیز میتویند در ادامه رسپی و نکات رو هم مطالعه کنید.❌
✅طرز تهیه سوسیس بوقلمون و گوشت✅
ران بوقلمون رو اول با چرخ گوشت چرخ کردم، چون قسمت ران رگ سفید و سفت زیاد داشت اول چرخ کردم و داخل ظرف دربسته بمدت ۳ ساعت گذاشتم تو یخچال، گوشت باید سرد باشه و این خیلی مهمه، بعد داخل غذاساز ریختم و چرخکرده رو که اونم قبلش تو یخچال و کاملا سرد بود اضافه کردم، حالا تخم مرغ رو مستقیم از یخچال بیرون آورده و اضافه کنید، روغن مایع و سیر رنده شده را هم بریزید و خوب میکس کنید.❇️
مخلوط آب و یخی که داشتیم رو در دو مرحله اضافه و هر بار خوب میکس کنید، شیر خشک، نشاسته و ادویه ها روافزوده و خوب بزنید، مرحله زدن گوشت با غذاساز یکی از مهمترین قسمتهاست که باید درست انجام بشه یعنی گوشت رو انقدر با دستگاه بزنید که کاملا نرم و کشدار و حالت چسبناک بشه به یکی دو پالس اکتفا نکنید من انقدر میکس کردم که دود از دستگاه بلند شد😅وسط کار یک دستگاه دیگه آوردم، هرچقدر بزنید سوسیستون انعطاف خوبی خواهد داشت.💦
✅تزیق سوسیس خانگی در کاور✅
اواسط کار یعنی بعد ریختن ادویه ها و مخلوط شدن باز ۲ تا ۳ تکه یخ اضافه کنید که حرارت دستگاه باعث گرم شدن گوشت نشه و خنکش کنه، انسجام و شل یا سفت بودن گوشت داخل کلیپ مشخصه نباید خیلی شل باشه یا اونقدر سفت که نشه داخل کاور تزریق کرد.گوشت رو داخل قیف ترجیحا پارچه ای یا اگر داخل قیف پلاستیک میریزید دو تا رو داخل هم قرار بدید که پاره نشه، بدون ماسوره هم میشه ولی ماسوره ساده اگه دارید بذارید کار راحتتر میشه.👍
حالا مایه رو داخل کاور سوسیس پمپاژ کنید بهتره برای راحتی کار کاور رو دراندازه های ۱۰ الی ۲۰سانتی برش بزنید و ته کاور رو آزاد بذارید و گره نزنید تا وقتی که مواد داخلش تزریق میشه ، این مرحله خیلی سخته و زمانبر پس با حوصله انجام بدید. بعد پر شدن یک سرکاور را با نخ خیلی محکم و چند دور گره بزنید و با دست رول رو ماساژ بدید تا هوای اضافه اگر احیانا داخلش هست رفع بشه و بعدا تبدیل به سوراخ داخل سوسیس نشه سر دیگر کاور را تا میتونید بپیچونید اونقدر که دیگه جانداشته باشه جلو برید بعد با نخ چند دور محکم گره بزنید.🤞
(یادتون باشه گره هایی که میزنید معمولی نباشه چون موقع بر اثر فشار باز میشه و زحماتتون بر باد میره، ناز نکنید گره بزنید باتمام قدرت😂من بخدا دستم زخم شده بود یعنی دراون حد محکم)به اندازه های دلخواه تقسیم کنید کوچک یا بزرگ دلخواه خودتونه بپیچید و گره بزنید.👊
✅مرحله پخت سوسیس در آب✅
آماده که شدن داخل سبد فلزی بذارید قابلمه نسبتا گودی انتخاب کنید آب رو جوش بیارید و سبد رو بذارید داخلش و بمدت چهل و پنج دقیقه بخارپز کنید(نه بیشتر نه کمتر✋ و گرنه کیفیت میاد پایین. مهمه! پیش خودتون نگید نههه بذار بیشتر بجوشه سالمتر باشه!)
بافتش نرم میشه و موقع بریدن و سرخ کردن خرد میشه بعد پخت بلافاصله روشون آب سرد بریزید و در دمای محیط بذارید خنک شن سپس ۲۴ ساعت تو یخچال بذارید بمونه بعد مصرف کنید.🕓
✅نکات کلیدی تهیه سوسیس خانگی ✅
1⃣ مشکل خیلی از دوستان این هست که بعد پخت وقتی کاور رو جدا میکنن یک مایع ژله مانند مثل ترکیب آب و روغن ازش خارج میشه و میگن چربیش زیاد بوده یا گوشت آب انداخته! این مشکل بخاطر ایجاد هوا بین گوشت و کاور به وجود میاد یعنی شما خوب فشرده نکردید و فضای خالی بین گوشت و کاور بوده و اون قسمت آب و چربی جمع شده و گرنه نه روغن دستور زیاده نه رسپی مشکل داره.😆
2⃣ خودم این مورد رو امتحان کردم دیدم دقیق اینطوریه توی ویدیو مشاهده میکنید که یکی از سوسیسها رو که خوب فشرده وهوادهی نکرده بودم همین مشکل براش پیش اومده یعنی بعد پخت قشنگ وقتی دست میزنی به سوسیس از تو کاور معلومه ی حباب بزرگ داخلشه باز که میکنی مایع میزنه بیرون پس تا میتونید با حوصله به وسیله دست رول رو ماساژ بدید و چندین بار شل و سفتش کنید که هیچ حبابی نمونه.❌
3⃣محکم بستن و فشرده کردن باعث میشه بعد پخت هم کاور چروک نشه، الان میگید محکم میبندیم ولی بازم چروک میشه! نه عزیزم محکم نبوده و داخلش هوا بوده.😐
4⃣اندازه رو رعایت کنید.
اندازه و مقدار مواد گفته شده برحسب وزن گوشت داده شده پس دقت کنید بعضیها گوشت رو وزن میکنن و بعد چرخ میکنن و استفاده باید بعد چرخ کردن دوباره دقیق وزن کنید،چون ما بین تیغ دستگاه و لوله چرخ گوشت صد در صد مقدار زیادی گوشت جامیمونه که بی توجه به اون کار رو ادامه میدید قشنگ تمیز کنید و دوباره وزن کنید که همون مقدار باشه و ترکیب مواد بهم نخوره اگرچرخ گوشتتون مجهزبه سری مخصوص سوسیسه میتونید به وسیله اون پمپاژ کنید راحتتره.☺️
5⃣گوشت رو که داخل قیف ریختید ،قیف رو پرپر نکنید چون باید با فشار کاور رو پرکنید و اگه تا انتهای قیف داخلش مواد ریخته باشید میزنه بیرون و کار رو مشکل میکنه. پبشنهاد میکنم مواد رو داخل ۳ قیف بریزید درحجم کم که راحت بتونید فشار بدید و کنترلش آسونتر باشه.😊
6⃣سر کاور سوسیس رو که بستید و گره زدید طوری قیچی نکنید که اصلا دم سوسیس معلوم نباشه و نخ و دم درست کنار هم قرار بگیرن حتما حتما اندازه یک بندانگشت یا بیشتر فاصله بدید بعد قیچی کنید.چون حجیم میشه و احتمال لیزخوردن و ترکیدنش بیشتر میشه.☝️
7⃣ ادویه ها رو حتما تمام و کمال بریزید و هیچ کدومو حذف نکنید بخصوص پودر گوجه خشک که باعث میشه رنگ سوسیس بازاری بشه.🥩
8⃣پاپریکا هم تازه و خوشرنگ باشه تو رنگ سوسیس تاثیر داره.💪
9⃣ اگه تند دوست دارید مقدار فلفل تند را بیشتر بریزید.🌶
✅ادویه سوسیس خونگی✅
برای ادویه این سوسیس خونگی شما دو قاشق مرباخوری پودر پاپریکا ،نمک ، پودر پیاز و پودر سیر هرکدام یک قاشق مرباخوری ،پودر زنجفیل ،دارچین، آویشن از هرکدام نصف قاشق مربا خوری فلفل سیاه و قرمز تند به میزان دلخواه، جوز هندی و پودر هل هر کدام یکسوم قاشق چای خوری، پودر میخک نوک قاشق مرباخوری.🤪
✅نکات بیشتر برای درست کردن سوسیس✅
❗️گوشتهایی مثل سینه ی مرغ چون خشکه باعث خشک و سفت شدن سوسیس میشه، ولی گوشت ران یا بال و بازو چون چربتر و نرمتره باعث لذیذ تر شدن سوسیس میشه.😋
❗️مواد سوسیس باید کاملا خنک باشه تابعد از پخت ظاهرش شکیلتر باشه و چروک نخوره.❄️
❗️کاور سوسیس آلمانی درسته که باریکه و پر کردنش یه کم سخت تره ولی هم از لحاظ ظاهری و هم طعمش بعد از سرخ شدن ،خیلی بهتره از سوسیس کوکتله.💢
❗️اگر غذا ساز ویا وسایل مشابه ندارید گوشت رو سه بار با قسمت ریز چرخ کنید ،و بعد مواد رو با کمک قاشق و بدون دخالت دست ورز بدین چون گرمای دست باعث گرم شدن مواد میشه اگر موادتون خنک نباشه سوسیس بعد از پخت چروک میخوره.🤨
❗️میتونید فلفل سوسیس رو بیشتر بریزید تا تند و تیز و خوشمزه تر بشه.😛
❗️برای پیچیدن سوسیس هر بار از وسط دوتا گره ای که زدین دوباره سوسیس رو بپیچید و گره بزنید تا حسابی فشرده و تپل بشه.😂
🌺به شما طرز تهیه سوسیس خانگی بوقلمون رو آموزش دادیم که بجای گشوت بوقلمون میتونید از گوشت مرغ استفاده کنید🌺
❤️نووووش جااااااااان😍❤️
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#سوسیس_خانگی 🍖
😋😋😋😋
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah