eitaa logo
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
5.4هزار دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
12.3هزار ویدیو
4 فایل
ادمین : @m_haydarii 🌿برای عکس ها و مطالب بیشتر وارد گروه آشپزی شوید: eitaa.com/joinchat/757727287C531571fd80 🍓اینجا یاد میگیری با #آشپزی پول دربیاری😎 🌿تبلیغات و خدمات: @hich_club
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوتلا🥳🥳🥳🥳 مواد لازم: آرد 🥡 ۱ پیمانه بکینگ پودر  ۲ ق م پودر کاکائو  ۲ ق غ تخم مرغ🥚  ۴ عدد شکر 🍚 ۱ پیمانه وانیل🌸  ۱ ق چ نوتلا🍫  ۲ ق غ شیر 🥛 ۱ پیمانه روغن  ۱ پیمانه . 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱. لپه حتما جداگونه پخته بشه تا هم بوی اون از بین بره و هم زمان پختش با گوشت متفاوت هست ٢.برنج مقداری زنده تر آبکش بشه. ٣.غلظت مواد مثل مایع لوبیا پلو باشه. نه کاملا خشک، نه آبدار ٤. میزان پخت گوشت و لپه در حدی باشه که موقع سرو له نشه. یعنی مقداری سفت باشه با برنج‌حتما دم میکشه ٥. اگر روغن کرمانشاهی دوست داشته باشین، طعم غذارو چندبرابر لذیذ میکنه ٦. پوست پرتقال از نکات ریز خوشمزه شدنشه. حتما از این خوشمزه همیشه تو خونتون داشته باشین ٧ مواد کاملا لابلای برنج‌باشه تا حسابی دم بکشه ٨. میتونین‌ برای لابلای برنج‌بازهم ‌پودر دارچین یا ادویه‌پلویی بر اساس ذائقتون اضافه کنید. ٩برای غذاهای رب دار، رب رو‌در حدی تفت بدین که روغنتون کاملا قرمز رنگ بشه. ١٠. علت تفت پیاز بدون روغن اینه که اول حسابی خشک میشه و بعد روغن اضافه میشه، اینجوری پیاز بهتر و‌زودتر سبک (طلایی) میشه ١١. برای روی غذا مقداری زرشک و خلال پسته و بادام خیس کرده(با آب و‌گلاب) و زعفرون و یک ق غ شکر با مقداری روغن کرمانشاهی یا کره تفت بدین و میل کنید😋 ١٢. لپه رو هم همیشه ی تفت ریز بدین تا داخل غذا وا نره(له نشه) . 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
30.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: کره به دمای محیط رسیده: 100 گرم‌ آرد: 140 گرم‌ شکر: 50 گرم‌ زرده تخم مرغ : 2 عدد وانيل: 1/4 ق چ نمک : 1 پنس شکلات شیری يا تلخ: 100 گرم‌ سس کارامل: به‌ ميزان لازم 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
10.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: کره به دمای محیط رسیده: 100 گرم‌ آرد: 140 گرم‌ شکر: 50 گرم‌ زرده تخم مرغ : 2 عدد وانيل: 1/4 ق چ نمک : 1 پنس شکلات شیری يا تلخ: 100 گرم‌ سس کارامل: به‌ ميزان لازم 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
10.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 شکلات سفید ذوب شده ۱۳۰گرم، شیر عسلی تغلیظ شده ۱۰۰گرم، پودر هل ۱/۲ق چ، پسته خرد شده، زعفران دمکرده ۱ق، گلاب ۱۵میلی لیتر، بیسکوییت پودر و الک شده شکلات ذوبشده+شیر عسل+پسته خرد شده و گلاب و زعفران و هل را با هم مخلوط و پودر بیسکوییت اضافه کرده تا خمیر چسبناکی حاصل شود. داخل قالب روی لایه پسته ای ریخته و با انگشت رویش را صاف کنید و یکربع در فریزر قرار دهید. شکلات زرد رنگ برای کاور، پروانه های خوراکی برای تزیین به دلخواه (طرح پروانه ها را میتوانید به دلخواه سرچ و انتخاب کنید و به لوازم قنادی یا قنادی که پرینت خوراکی میگیرن بدین چاپ خوراکی بزنن _لبه های دیلایت را با عسل مرطوب کرده و در پودر پسته یا گل سرخ خشک شده یا ترافل بغلتانید 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
براے 36 عدد شیرینی موادلازم👇 مرباے آناناس اندازه لازم 1 قاشق چایخورے پوست لیمو تازه رنده شده 1 تخم مرغ بزرگ 1ونیم قاشق چایخورے آب 1 و 3/4 پیمانه یا 150 گرم پودر نارگیل 226 گرم ڪره خردشده 2/3 پیمانه یا 140 گرم شڪر 1 قاشق غذاخورے عصاره نارگیل(ازلوازم قنادے فروشے تهیه ڪنید) 2 پیمانه یا 284 گرم آرد طرزتهیه: مرباے آناناس وپوست لیمو و رو مخلوط ڪنین و بذارین ڪنار. فر رو در دماے 175-180 درجه بذارین، سینے فر رو ڪمے چرب ڪنین و ڪاغذ روغنے بذارین. تخم مرغ و آب رو خوب با همزن دستے بزنین تا ڪاملا مخلوط بشن، در ظرف دیگه، با همزن برقے، ڪره و شڪر رو بزنید تا فقط مخلوط بشن و ڪره گلوله گلوله نباشه، اونقدر بزنین ڪه رنگش روشن بشه.عصاره نارگیل رو اضافه ڪنید و مخلوط ڪنین، آرد رو ڪم ڪم الک ڪنین و اضافه ڪنین. حالا در یک ظرف مخلوط تخم مرغ و آب دارین و در ظرف دیگه پودر نارگیل.از خمیر 1 قاشق غذاخورے بردارین و ڪف دست گرد ڪنین و اول داخل مخلوط تخم مرغ بغلطونین بعد داخل پودر نارگیل بدارین تا روش بچسبن. بعد با انگشتتون روشو ڪمے فشار بدین تا گودے ایجاد بشه، حالا 1/2 قاشق چایخورے از مرباے آناناس بزارین داخل گودے و بقیه خمیر روهم اینطورے درست ڪنین. شیرینے هارو 10 دقیقه در فریزر یا 30 دقیقه در یخچال بذارین بعد هر سرے به اندازه سینے فرچندتا دربیارین و داخل سینے با ڪمے فاصله بچینین و 17-19 دقیقه بپزین تا ڪناره هاشون طلایے بشه. 🍍براے مرباے آناناس: 1لیوان ڪمپوت آناناس نصف لیوان شڪر 1 لیوان آب ڪمپوت آناناس آب نصف لیمو ترش 🍍 آناناسها رو رنده ڪنین، وبه همراه شڪر وآب آناناس داخل قابلمه بریزین و ۲_۳ ق غ آب اضافه ڪنید و روے حرارت ڪم حدود 35 دقیقه بپزین تا آناناس هانرم بشن، درآخر آب لیمو رواضافه ڪنید و۱_۲ دقیقه دیگه بپزین تا غلیظ بشه. این مربا تا 3 ماه در ظرف دربسته در یخچال وتا 6 ماه در فریزرماندگارے داره. ❤️نوش جان 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
👩‍🍳 شکلات سفید ذوب شده ۱۳۰گرم، شیر عسلی تغلیظ شده ۱۰۰گرم، پودر هل ۱/۲ق چ، پسته خرد شده، زعفران دمکرده ۱ق، گلاب ۱۵میلی لیتر، بیسکوییت پودر و الک شده شکلات ذوبشده+شیر عسل+پسته خرد شده و گلاب و زعفران و هل را با هم مخلوط و پودر بیسکوییت اضافه کرده تا خمیر چسبناکی حاصل شود. داخل قالب روی لایه پسته ای ریخته و با انگشت رویش را صاف کنید و یکربع در فریزر قرار دهید. شکلات زرد رنگ برای کاور، پروانه های خوراکی برای تزیین به دلخواه (طرح پروانه ها را میتوانید به دلخواه سرچ و انتخاب کنید و به لوازم قنادی یا قنادی که پرینت خوراکی میگیرن بدین چاپ خوراکی بزنن _لبه های دیلایت را با عسل مرطوب کرده و در پودر پسته یا گل سرخ خشک شده یا ترافل بغلتانید 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁣😍😋 بیسکوییت پتی بور ۱ بسته⁣ دنت توتفرنگی ۲ عدد⁣ دنت طالبی ۲ عدد⁣ دنت موزی ۲ عدد⁣ ژله توتفرنگی نصف بسته⁣ ژله طالبی نصف بسته⁣ ژله موزی نصف بسته⁣ ابتدا نصف بسته ژله رو با سه چهارم پیمانه آبجوش مخلوط میکنیم و میذاریم کنار تا کاملا خنک بشه ⁣ ⁣ بعد بیسکوییت ها رو با غذاساز پودر میکنیم⁣ و تو ظرف سرو میریزیم و دنت رو روی بیسکوییت ها میریزیم و در آخر هم ژله خنک شده رو روی دنت میریزیم و میذاریم تو یخچال تا ژله ها ببنده⁣ ⁣ بعد هم با خامه فرم گرفته یا هر چیزی که دوست داشتیم تزیین میکنیم ⁣ نوش جان😋 🍔↝•|@ashpazi_day_gah