12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
* #ناگت_مرغ*
[مواد لازم]سینه مرغ ۳۰۰ گرم
ادویه ها شامل: پودر سیر ، پودر پیاز ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، پودر نشاسته ، نمک، (هر کدام یک قاشق چایخوری)
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
🍮پودینگ شکلاتی (دسر نشاسته ای شکلاتی)
🔸 شکر نصف فنجان
🔸پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری
🔸نشاسته ذرت یک چهارم فنجان
🔸نمک یک هشتم قاشق چایخوری
🔸شیر دو و سه چهارم فنجان
🔸کره در دمای محیط دو قاشق غذاخوری
🔸وانیل یک قاشق چایخوری
🍮در یک ماهیتابه، مواد پودری یعنی شکر، کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را بهخوبی با هم مخلوط کنید. ظرف را روی شعله متوسط گذاشته و شیر را اضافه کنید و درحالیکه پیوسته هم میزنید، بگذارید بجوشد تا غلظت مواد به حدی برسد که از سطح پشت قاشق نریزد. ظرف را از روی شعله بردارید و کره و وانیل را به آن اضافه کنید و باز هم بزنید. اجازه دهید تا کمی خنک شود. میتوانید بهصورت گرم سرو کنید یا اینکه مدتی در یخچال بگذارید و بهصورت سرد میل کنید.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
🧋🧋هاتچاکلت ایتالیایی😋🍫
🧉مواد لازم:👇
115 گرم شکلات 50 درصد
یک و نیم پیمانه شیر کامل
دو قاشق سوپخوری شکر
دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت
🍴روش تهيه:👇
شکلات و مقداری شیر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آنها را با قاشق چوبی دائم هم بزنید تا مخلوط و شکلات ها آب شوند. بقیه شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شکر را باید اضافه کنید و وقتی حل و آب شد، نشاسته ذرت را به تدریج اضافه کنید و دایم هم بزنید تا نوشیدنی به غلظت دلخواه برسد. وقتی کاملا غلیظ و تقریبا سفت شد، از روی حرارت بردارید و در ماگ دلخواه سرو کنید.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
15.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
* #کیک*
#بدون_فر
[مواد لازم] تخم مرغ ۴ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
شکر یک و یک سوم لیوان
آب نصف لیوان کمتر
آرد یک و نیم لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری سرپُر
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
کنجد به اندازه دلخواه
*فر دست ساز*
قابلمه را یک ربع از قبل روی شعله پخش کن با حرارت ملایم قرار داده تا بخوبی گرم شود ، درون قابلمه رینگ فلزی قرار داده و قالب کیک را روی رینگ فلزی قرار داده ، دم کنی را روی قابلمه میذاریم و تا حدود ۴۰ دقیقه اول دم کنی را برندارید تا پف کیک نخوابد و بعد با سیخ چوبی تست پخت انجام بدین اگر سیخ چوبی تمیز بود یعنی کیک کامل پخته است
🍔↝•|@ashpazi_day_gah