eitaa logo
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
5.4هزار دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
12.3هزار ویدیو
4 فایل
ادمین : @m_haydarii 🌿برای عکس ها و مطالب بیشتر وارد گروه آشپزی شوید: eitaa.com/joinchat/757727287C531571fd80 🍓اینجا یاد میگیری با #آشپزی پول دربیاری😎 🌿تبلیغات و خدمات: @hich_club
مشاهده در ایتا
دانلود
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
* * [مواد لازم]سینه مرغ ۳۰۰ گرم ادویه ها شامل: پودر سیر ، پودر پیاز ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، پودر نشاسته ، نمک، (هر کدام یک قاشق چایخوری) 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
🍮پودینگ شکلاتی (دسر نشاسته ای شکلاتی) 🔸 شکر نصف فنجان 🔸پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری 🔸نشاسته ذرت یک چهارم فنجان 🔸نمک یک هشتم قاشق چای‌خوری 🔸شیر دو و سه چهارم فنجان 🔸کره در دمای محیط دو قاشق غذاخوری 🔸وانیل یک قاشق چای‌خوری 🍮در یک ماهی‌تابه، مواد پودری یعنی شکر، کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را به‌خوبی با هم مخلوط کنید. ظرف را روی شعله متوسط گذاشته و شیر را اضافه کنید و درحالی‌که پیوسته هم می‌زنید، بگذارید بجوشد تا غلظت مواد به حدی برسد که از سطح پشت قاشق نریزد. ظرف را از روی شعله بردارید و کره و وانیل را به آن اضافه کنید و باز هم بزنید. اجازه دهید تا کمی خنک شود. می‌توانید به‌صورت گرم سرو کنید یا اینکه مدتی در یخچال بگذارید و به‌صورت سرد میل کنید. 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
🧋🧋هاتچاکلت ایتالیایی😋🍫‌ 🧉مواد لازم:👇 115 گرم شکلات 50 درصد یک و نیم پیمانه شیر کامل دو قاشق سوپخوری شکر دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت 🍴روش تهيه:👇 شکلات و مقداری شیر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آنها را با قاشق چوبی دائم هم بزنید تا مخلوط و شکلات ها آب شوند. بقیه شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شکر را باید اضافه کنید و وقتی حل و آب شد، نشاسته ذرت را به تدریج اضافه کنید و دایم هم بزنید تا نوشیدنی به غلظت دلخواه برسد. وقتی کاملا غلیظ و تقریبا سفت شد، از روی حرارت بردارید و در ماگ دلخواه سرو کنید. 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
15.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
* * [مواد لازم] تخم مرغ ۴ عدد وانیل نصف قاشق چایخوری شکر یک و یک سوم لیوان آب نصف لیوان کمتر آرد یک و نیم لیوان بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری سرپُر پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری کنجد به اندازه دلخواه *فر دست ساز* قابلمه را یک ربع از قبل روی شعله پخش کن با حرارت ملایم قرار داده تا بخوبی گرم شود ، درون قابلمه رینگ فلزی قرار داده و قالب کیک را روی رینگ فلزی قرار داده ، دم کنی را روی قابلمه میذاریم و تا حدود ۴۰ دقیقه اول دم کنی را برندارید تا پف کیک نخوابد و بعد با سیخ چوبی تست پخت انجام بدین اگر سیخ چوبی تمیز بود یعنی کیک کامل پخته است 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا