15.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_فوری
مجلسیتر از این دسر نداریم🥹
.
پاناکوتا اونم سهرنگ و با سهطعمی که همه عاشقشن
درستش کن و لذتشو ببر👌🏻😍
.
خب چی لازم داریم؟!
پاناکوتا وانیلی
شکر یکچهارم لیوان
شیر ۲ لیوان
پودرژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
خامه ۱۰۰ گرم(نصف بسته)
وانیل کمی
پاناکوتا نسکافهای
همون مواد پاناکوتا وانیلی به اضافه یک بسته پودر نسکافه
پاناکوتا شکلاتی
همون مواد پاناکوتا وانیلی به اضافه یک قاشق غذاخوری پودرکاکائو و یک قاشق غذاخوری شکلات آب شده
طرز تهیه:
1️⃣ شیر،شکر و پودرژلاتین را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا کاملاً یکدست شوند.
2️⃣شیر نباید بجوشد فقط در حدی که بخار ازش بلند بشه کافیه.
3️⃣ خامه را روی بخار کتری بنماری و گرم میکنیم و با وانیل به موادمون اضافه میکنیم.
4️⃣ مواد را درون ظرف سرو ریخته و در یخچال میگذاریم تا کاملاً ببندند.
5️⃣ در این فاصله پاناکوتا نسکافه را آماده میکنیم
همه مراحل را تکرار کرده فقط در آخر کمی نسکافه هم به موادمون اضافه میکنیم.
6️⃣ صبر میکنیم تا کمی خنک شود و بعد روی لایه وانیلی که کاملاً خودش را گرفته میریزیم و در یخچال قرار میدهیم.
7️⃣ برای لایه شکلاتی هم تمام مراحل پاناکوتا وانیلی را تکرار میکنیم در آخر پودرکاکائو و شکلات را اضافه و مخلوط میکنیم صبر میکنیم تا کمی خنک شوند بعد روی لایه نسکافه ای میریزیم.
نوش جان
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
24.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماهیچه
یبار به این روش ماهیچه درست کن بهت قول میدم خوشمزترین ماهیچه ای میشه که امتحانش میکنید💚
این ماهیچه بدون قطره ای آب درست میشه و بافتش پنبه ای و نرمِ و مثل قند تو دهن آب میشه🤤
مواد لازم
ماهیچه گوسفندی : ۲ یا ۳ تیکه
پیاز : ۴ عدد
زعفرون
سیر : یه بوته
فلفل سیاه و زرد چوبه : نصف قاشق چایخوری
روغن : نصف لیوان
کره : ۲۵ گرم
چوب دارچین : یه تیکه کوچیک
نمک به مقدار لازم
🍖در ابتدا دو طرف ماهیچه ها رو زعفرون دمکرده میزنیم و یه ساعت داخل یخچال استراحت میدیم
🍖بعد پیازارو خلالی درشت خرد میکنیم و نصفش رو کف ماهیتابه میریزیم با سه حبه سیر و بعد ماهیچه ها رو میذاریم و بقیه پیازا و یه بوته سیر زردچوبه و فلفل سیاه و نصف لیوان روغن و درب تابه رو میذاریم و اول شعله رو زیاد میکنیم تا پیازای زیری آب بندازه و بعد کم میکنیم ومیذاریم ۴ تا ۵ ساعتی بپزه
🍖اواسط پخت ماهیچه ها رو زیرو رو میکنیم و اواخر پخت هم زعفرون دمکرده کره و یه تیکه کوچک چوب دارچین اضافه میکنیم و یه ساعت دیگه میذاریم تا کاملن جا بیافته
امیدوارم شما هم درست کنید و نهایت لذت رو ببرید😍
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ران_سوخاری
سیب زمینی ۲ عدد
ساف مرغ ۸ عدد
3گ
آرد ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
فلفل چیلی قرمز ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل
پودر سیر ۱قاشق چایخوری
پنیر چدار ۱۰۰ گرم
ساق مرغ ها و سیب زمینی ها را پخته و گوشت مرغ ها را ریش ریش کرده همراه با سیب زمینی پخته شده و بقیه ی مواد کاملا مخلوط کنید .
طبق ویدیو از مواد بردارید و دور استخوام مرغ مثل ویدیو شکل بدین.
ابتدا در آرد و سپس در تخممرغ زده شده و در آخر در پودر سوخاری زده و سرخ کنید
نوش جونتون
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
16.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_فوری
راحت ترین رولت موزی جهان جاست با بیسکویت پتی بور😍😋،چی میکنه این پتی بور😃!!!
چی میخوایم؟
بیسکویت پتی بور کاکائویی یک بسته
شیر یک لیوان
شکر دو ق غ
کره 50 گرم
موز یک عدد
پودر نارگیل به مقدار کافی
طبق کلیپ پیش برید و رول رو به مدت دو ساعت یخچال بذارید،برای اینکه بهتر برش بخوره نیم ساعت فریزر باشه عالی میشه،باهر چیزی که دوست داشتی تزئینش کن،نوش جاااان😍😍
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#ترفند_آشپزی
اگه میخواین ذرتها درشت و ترد بشن👇
ده دقیقه قبل از پخت اونارو داخل آب بریزین و بعد از 10 دقیقه ذرت هارو آب کش کنیید
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
10.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_نارنجی_پرتقال
موادلازم
ژله آلورا
ژله پرتغال
بستنی وانیلی🍧
میوه دلخواه که من پرتغال🍊 وآلو قرمز استفاده کردم
نوش جان👌
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#خورش_مرغ_و_فلفل_دلمه
مواد لازم
🍗مرغ: ۵۰۰ گرم
🥕هویج: ۳ عدد متوسط
🫑فلفل دلمهای سبز: ۳ عدد متوسط
🧅پیاز: ۲ عدد درشت
🍋آب لیمو: مقداری
🍚شکر: ۱ قاشق مربا خوری
🧂🍾نمک و روغن
🥫رب گوجه: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
💧آب: به اندازه لازم
ادویهها: شامل پودر فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، زردچوبه، آویشن و پودر سیر هرکدام نصف قاشق چایخوری
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
☘️طرز تهیه☘️
برای تهیه خورش مرغ و فلفل دلمهای🫑 ابتدا تکههای مرغ را در کمی روغن و با حرارت متوسط سرخ کنید و کنار بگذارید. پیازها🧅 را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید در حدی که کمی نرم شود (۲ دقیقه).
ادویهها را به پیاز🧅 اضافه کنید و کمی تفت دهید. فلفل دلمهای🫑 خرد شده را همراه پیاز و ادویه کمی تفت دهید.
رب گوجه 🥫و آب لیمو🍋 و شکر🍚 و تکههای مرغ و هویجها 🥕را به مواد اضافه کرده و مقداری آب و نمک روی مواد بریزید. آب درحدی که تقریبا روی مواد را بگیرد و بعد از اولین جوش حرارت را کم کنید و اجازه دهید آرام آرام بپزد.
در نیمههای پخت غذا را بچشید و اگر نمک یا آب لیمو یا رب گوجه (چون رنگ ربها با توجه به کیفیت آنها بسیار متفاوت است) نیاز بود اضافه کنید.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#خانه_داری 🍃
تمیز کردن ماکروفر با استفاده از جوش شیرین👇
اما شاید سریعترین، راحتترین و موثرترین روش برای تمیز کردن داخل مایکروفر استفاده از جوششیرین است. با این روش هم بوی مانده غذاها از بین میرود و هم چربیها پاک میشوند.
کافی است حدود 20 دقیقه آب و جوششیرین را داخل مایکرو فر حرارت دهید. با استفاده از دستکش یا دستگیره ضخیم، ظرف را از داخل مایکروفر بیرون آورید. یکی از حولههای میکروفیبر را مرطوب کرده و بلافاصله داخل و شیشه مایکروفر را تمیز سپس آن را خشک نمایید.
همین روش را میتوانید با استفاده از آبلیمو انجام دهید با این تفاوت که مقدار آبلیمو لازم یک چهارم پیمانه و مدت حرارت لازم چهار دقیقه است.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
14.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_سه_سوت بدون فرو همزن برقی
مواد لازم :👇
10 قاشق غذاخوری آرد سفید،🥡
10 قاشق غذاخوری شکر،🍚
8 قاشق غذاخوری روغن،
8 قاشق غذاخوری شیر،🥛
دو تا تخم مرغ،🥚🥚
دو قاشق چایخوری بکینگ پودر،
یک قاشق چایخوری وانیل.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تزیین_حلوا
آموزش آشپزی
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#خوراک_گل_کلم🥘
🔸مواد لازم
هویج : یک عدد متوسط🥕
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ🍅
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط🧅
کدو خورشتی : یک عدد متوسط
سیب زمینی : یک عدد بزرگ🥔
قارچ : چهار عدد بزرگ🍄
گل کلم گل شده : دو پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل : به میزان لازم
پودر زیره : به میزان لازم🧂
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
دستور پخت
سیب زمینی🥔 و هویج🥕 را نگینی خرد کرده، سپس بخارپز می کنیم.
قارچ 🍄و کدو خورشتی را ۲ سانتی خرد می کنیم.
پیاز🧅 را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس هویج🥕 را به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم.
پس از آن سیب زمینی🥔 و کدو خورشتی را اضافه کرده و کمی حرارت می دهیم.
گوجه فرنگی🍅 را با مقداری آب، نمک🧂 و فلفل میکس کرده و به همراه پودر زیره، گل کلم و قارچ🍄 به بقیه مواد افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#سالاد_جوانه_گندم
🌾ابتدا لوبیا سبز را با مقداری نمک جوشانده و بپزید.
🌾 سپس آنها را از آب بیرون آورده و بگذارید تا خنک شوند.
🌾 جعفری، گردو و پیازچهها را خرد کنید.
🌾سپس لوبیا سبز، گردو، زیتون 🫒و جوانه گندم را به آنها اضافه کنید. نمک🧂، فلفل، پودر سبزیهای معطر، آب لیمو 🍋و روغن زیتون🍾 را به ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید. سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و قبل از سرو، یک ساعت آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah