18.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دمی_گوجه_دودی
دمی گوجه دودی با سالاد شیرازی
مواد لازم:
گوجه ۵عدد
سیر۱حبه
پیاز ۱عدد
سیب زمینی ۱عدد
برنج ۳پیمانه
نمک وفلفل وزردچوبه به مقداردلخواه
✅پوره گوجه رو بزارید بجوشه بعد برنج و اضافه کنید
✅اگر آبش کم بود آب جوش اضافه کنید.
شما بهش دمی گوجه میگید یا استامبولی؟
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
11.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کره_بادام_زمینی
بادام زمینی به هر اندازه که دارین پوست بگیرین و پنج شش دقیقه روی حرارت تفت بدین تا از حالت خامی دربیاد... داخل خرد کن بریزین و دستگاه روشن کنید
اولش حالت پودری میشه بعد حدودی دوسه قاشق عسل بریزین و بازم میکس کنید
میکس کردن رو با حوصله و با فاصله انجام بدین نه به دستگاه فشار میاد نه خودتون خسته میشید
کم کم حالت خمیری میگیره و به روغن میفته.. هرچی بیشتر میکس شه نرم تر شل تر و کره ای تر میشه....
هم یخچال هم کابینت قابل نگهداریه... یخچال کمی سفت تر میشه چوت هواش سرده... اما تو کابینت روان تر و شل تره
حین میکس کردن در خرد کن باز کنید و مواد یجا جمع کنید تا تمام مواد یکدست میکس بشه
با این روش کره بادام درختی و فندق هم میتونی درست کنید
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
16.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربای_قیصی
قیسی (زرآلو خشک)یک کیلو⭕️
شکر چهار لیوان⭕️
آب برای شربت یک ونیم لیوان⭕️
آب یک عدد لیمو ترش یا جوهر لیمو نصف قاشق چای خوری⭕️
وانیل یا هر طعم دهنده ای دوست دارین⭕️
برای درست کردن این مربای خوشمزه
اول قیسی هامون رو خوب میشوریم و تا زمانی که نرم بشن توی آب خیس میکنیم.زمانی که آب به داخلشون نفوذ کرد از آب در میاریم و توی آب جوش میندازیم و اجازه میدیم بپزن.در این مرحله باید دقت بکنین که له نشن و وا نرن چون میزان خشکی قیسی ها متفاوت هست و نمیشه زمان دقیق بهتون پیشنهاد کرد
برای درست کردن شربت مربامون،شکر رو با آب مخلوط میکنیم و روی شعله قرار میدیم تا شکر کاملا توی آب حل بشه و به جوش بیاد❌دقت داشته باشین حتما در ظرفتون رو بذارین❌بعد از به جوشاومدن،آب لیمو و یا جوهر لیمو رو بهش اضافه میکنیم و هر طعم دهنده ای که خواستین داخلش میریزیم و حالا قیسی های پخته شده رو به شربت اضافه میکنیم و با شعله ملایم سی دقیقه میپزیم وهمچنان در ظرف باید گذاشته بشه.بعد از سی دقیقه زیر قابلمه رو خاموش میکنیم و دم کنی میذاریم و اجازه میدیم تا بیست و چهار ساعت شربت به خورد زر آلو ها بره.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
29.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لقمه_مدرسه
نون کرم دار مخصوص عصرونه و مدرسه بچه ها 😋
مواد لازم برای این نون خوشمزه 👇
۴ لیوان دسته دار آرد
۱ قاشق مایه خمیر
۱ قاشق شکر
۱ قاشق چایخوری نمک
۳ قاشق روغن مایع
۲ قاشق کره بعد از عمل اومدن خمیر نیازه
اگه برای مدرسه درست کردید رومال شربتی نزنید
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
10.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_شکمپر
شکم_پر
برای مرغ شکم پر اول مرغ رو نمک بزنید و استراحت بدید برای چند ساعت بعد با فلفل سفید و برگه ی سیر و پیاز و زردچوبه چهل دقیقه زمان بدید که بپزه و در ادامه بهش اب لیمو ترش تازه بزنید و روی مرغ رو با ترکیب روغن کنجد و زعفرون و ادویه مرغ و ادویه سیر و کره و نمک و زیره براش کنید و برای نیم ساعت با درجه ی ۱۸۰ داخل هواپز یا فر بذارید تا کاملا برشته بشه.
داخل مرغ هم ترکیب پسته و برنج زعفرونی و زرشک و کشمش و برگه ی زردالو و پیاز داغ با دارچین تفت داده شده استفاده کنید.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
23.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماهیچه
تا حالا اسم پسران کریم رو شنیدین؟👀
طرز تهیه این چلو گوشت متعلق بهشونه😍و از نظر من بهترین روش درست کردنشه😋
نکته: می تونین به جای کاراملی کردن پیاز از پیاز داغ هم استفاده کنین، کلا پیاز خیلی خوشمزش می کنه
مواد لازم
گوشت( میتونه ران، دست یا گردن گوسفند باشه، من دنبالچه گاو هم گذاشتم که بدونید میشه):
۱ کیلو
پیاز: ۱ کیلو
روغن: ۲ پیمانه
برگ بو: ۲ تا ۳ عدد
چوب دارچین: ۱ عدد
زنجبیل: ۱ تکه
سیر: ۱ بوته
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم
زعفران: به مقدار لازم
🍔↝•|@ashpazi_day_gah