20.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ کدو حلوایی مخصوص پاییز ❥
مواد لازم برای تهیه سوپ کدو حلوایی :
◗ ۱ عدد کدوحلوایی متوسط
◗ ۱-۲ عدد هویج
◗ ۱ عدد پیاز
◗ ۱ استکان برنج نیم دانه
◗ ۱ لیوان عصاره مرغ یا گوشت
◗ ۲ لیوان آب ( یا ۱ لیوان آب ۱ لیوان شیر )
◗ نمک و فلفل سیاه
◗ پاپریکا
◗ پودر سیر
◗ کمی زردچوبه
◗ ۲-۳ قاشق خامه صبحانه
◗ جعفری برای تزیین
#آشپزی
#خانه_داری
#ترفند
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
9.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت شش انداز يه غذاى فوق العاده خوشمزه ى شماليه كه گياهيه و بدون گوشته شبيه فسنجونه اما بدون گوشت و مرغ ،اما هيچى كم از خوشمزگى فسنجون نداره پيشنهاد ميكنم حتما امتحانش كنين👌🏻😋🥘
#خورشت_شش_انداز
گردو ١٨٠ گرم
پياز ١ عدد
بادمجان ٣ عدد
يخ و اب يخ
پياز داغ ٣ ق غ
رب انار ١ ق غ
رب الوچه ١ ق غ
نمك و فلفل و گلپر
زعفرون( كاملاً سليقه ايه تو روش پخت اصليش زعفرون استفاده نميشه)
❌بعد تفت دادن پياز گردوى پودر شده رو در حد گرم شدن فقط تفت ميديم نه بيشتر و اب رو اضافه ميكنيم
يكى دو ساعت زمان لازمه تا گردو ها حسابى روغن بندازن وسط پختش چنتا تيكه يخ اضافه كنين كه بهتر روغنشونو پس بدن
و بعد رب و ادويه ها رو اضافه و نيم ساعت اخر پخت بادمجوناى سرخ شده رو اضافه ميكنيم و تمام 😋
#آشپزی
#خانه_داری
#ترفند
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی خارجکی اوردم برات هلو ، اصلا بات حرف میزنه😍😁
این ترشی اسپانیایی مزش فرای باور های ماست😂
مواد لازم:
📌قارچ ریز : نیم کیلو
📌فلفل دلمه سبز : ۱ عدد
📌فلفل دلمه قرمز : ۱ عدد ( من از فلفل کاپی 📌استفاده کردم که تو مزه فرقی ندارن اصلا)
📌هویج : ۱ عدد بزرگ
📌کنسرو ذرت : ۱ عدد یا ۱ لیوان ذرت پخته شده
📌زیتون بی هسته : ۱ لیوان
📌فلفل تند : ۲ عدد
📌سرکه : ۱ و نیم لیوان
📌روغن : نصف لیوان
📌زردچوبه : ۱ ق غ
📌پاپریکا : ۱ ق غ
📌سیاهدانه : ۱ ق غ
📌ادویه تندوری : ۱ ق غ ( قابل حذف )
📌نمک : نصف ق غ
📌شکر : ۱ ق
📌 لیمو : نصف
و در اخرم هیچ نکته خاصی نداره فقط قارچ و بلانچ کنین که سیاه نشه ، نوش جان😋
#آشپزی
#خانه_داری
#ترفند
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_لوبیا_لعابدار
به نظر من این غذا باید تند و ترش باشه ما که خودمون اینطوری دوست داریم
✅برای اینکه خوراک اوبیا لعابدار بشه دوتا راه حل داره✅
✅یکی اینکه سیبزمینی بریزین داخلش ✅
✅یکی دیگه اینکه یک قاشق ارد و داخل اب سرد حل کنید و بریزین داخل خوراکتون✅
#آشپزی
#خانه_داری
#ترفند
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#چیکن
🧇چیکن شویو یک غذای ژاپنی
🥢🥢🥢
سویا 1 فنجان سوپ خوری
شکر قهوهای 1 فنجان
آب 1 فنجان
سیر 4 حبه
پیاز خردشده 1 عدد
زنجبیل تازه رنده شده 1 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه آسیاب شده 1 قاشق سوپخوری
آویشن، خشک شده 1 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز، له شده 1 قاشق چایخوری
فلفل تند هندی (اختیاری) 1 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری
ران مرغ، بدون پوست دو کیلو و نیم
🥪🧆سس سویا، شکر قهوهای، آب، سیر، پیاز، فلفل سیاه، آویشن، فلفل قرمز، فلفل هندی و پاپریکا را در کاسهی شیشهای یا سرامیکی بزرگ با هم مخلوط کنید.
رانهای مرغ را به آن بیافزاید و هم بزنید تا رانها به این مواد آغشته شوند.
درب کاسه را با سلیفون پلاستیکی بپوشانید و اجازه دهید مرغها به مدت یک ساعت در یخچال در این مواد بخوابند.
کبابپز را آماده کنید و توری آن را کمی چرب نمائید.
مرغها از موادی که در آن خوابانده شدهاند، خارج کنید.
مابقی مواد را دور بریزید.
اجازه دهید رانها به مدت یک ربع بر روی کبابپزی که از قبل گرم نمودهاید، کباب شوند و بپزند.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
🍴🍴یه سالاد خوشمزه🥗🥗🥗
1 پیمانه کنیوا شسته شده
¾ پیمانه آب
نمک به مقدار لازم
2 عدد پیاز سبز خرد شده
¼ پیمانه زیتون اسلایس شده
3 عدد پرتقال خونی
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چای خوری سرکه قرمز
نمک و فلفل به مقدار لازم
¼ پیمانه بادام
12 عدد برگ تازه نعنا
🧆🥙کنیوا، آب و نمک را بگذارید بر روی حرارت متوسط بجوشد با اولین جوش حرارت را کم کرده و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه پخته شود.
درون یک کاسه متوسط پیاز خرد شده و ۲ عدد پرتقال خونی ریخته و زمانی که کینوا پخته شد آنها را درون کاسه ریخته سپس ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون و آب پرتقال باقی مانده را اضافه کرده و اگر پرتقال شما آب زیادی نداشت، می توانید یک قاشق سرکه به آن اضافه کنید زیتون را با نمک اضافه کرده سپس بادام و برگ نعنا را بر روی آنها ریخته و می توانید با ماهی سالمون سرو کنید.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
🍛🍲خورشت جعفری قرمه
بادمجون قلمی 8 عدد
تره و جعفری 450 گرم
روغن مایع به مقدار لازم
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
استاک گوشت 1 لیتر
گوشت چرخ کرده 250 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
ادویه کاری 1 قاشق چای خوری
پیاز 1 عدد
آب انار 100 میلی لیتر
🫕بادمجانها را پوست کنده و سرخ کنید.
سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
سبزی را در روغن به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
سپس زردچوبه و استاک گوشت را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید و بعد حرارت ملایم کنید تا 40 دقیقه بپزد.
در این فاصله کوفته ریزهها را آماده کنید.
در ظرفی گوشت چرخ کرده را همراه نمک، زردجوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و پیاز رنده شده و آب گرفته شده کاملا ورز دهید.
سپس در دست به شکل کوفته ریزه درآورده و سرخ کنید.
در نیم ساعت آخر پخت سبزی، کوفته ریزه را به همراه بادمجان و آب انار به قابلمه اضافه کنید تا خورشت کاملاً بپزد و جا بیوفتد.
در پایان خورشت را در ظرف سرو ریخته و همراه چلو سرو نمایید.
بجای آب انار میتوانید به همون مقدار از اب غوره استفاده کنید.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
🫕پوره نخودفرنگی🍴🍴
آب دو فنجان
نخود فرنگی 300 گرم
نمک به مقدار لازم
نعناع تازه به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
کره پاستوریزه به میزان لازم
پودر پنیر پارمسان (در صورت تمایل) به مقدار لازم
🍵آب را درون یک قابلمه بزرگ قرار دهید و به جوش بیاورید سپس نخود فرنگی، نمک و نعنا را هم به آب جوش اضافه کنید. شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید نخود فرنگی به جوش آید.
آب نخود فرنگی را خالی کرده و با استفاده از مخلوطکن آن را به همراه نعنای تازه پوره کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. اگر مخلوطکن ندارید نخودفرنگی را کاملا با چنگال خرد کنید.
برای مزهدار کردن پوره به آن نمک و فلفل را اضافه کنید.کره و روغن زیتون را وقتی که هنوز نخود فرنگیها گرم هستند به همراه برگهای نعنا به پوره اضافه کنید تا کره داخل پوره آب شود.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥗🫔سالاد لبو و انار خوشمزه
🧆🧆🧆🧆
اول چغندر رو بپزید و نیمه های پخت بهش دو تا سه قاشق شکر اضافه کنید. بعد که پخت از آب جدا کنید و بذارید خنک بشه.به صورت مکعبی یا ورقه ای نازک برش بزنید در ظرف سرو بریزید انار بهش اضافه کنید یا نعنا یا جعفری اضافه کنید پنیر فتا یا لیقوان برای سس نمک فلفل سیاه سرکه بالزامیک رب انار و روغن زیتون.
روی سالاد بریزید و میل کنید.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•هواری تن ماهی🍲•
یکی از پلوهای خوشمزه جنوبی که به روشهای مختلفی درست میشه😍
🍔↝•|@ashpazi_day_gah