eitaa logo
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
5.4هزار دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
12.4هزار ویدیو
4 فایل
ادمین : @m_haydarii 🌿برای عکس ها و مطالب بیشتر وارد گروه آشپزی شوید: eitaa.com/joinchat/757727287C531571fd80 🍓اینجا یاد میگیری با #آشپزی پول دربیاری😎 🌿تبلیغات و خدمات: @hich_club
مشاهده در ایتا
دانلود
13.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر فوری شکلاتی😋🍫 مواد لازم : موز ۲ عدد شکلات ۱۰۰ گرم 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
۷ ماده غذایی غنی از ویتامین E که باید به صبحانه‌تان اضافه کنید 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
تزئین سالاد کاهو جهت ایده 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
🦪 😋 ‌ ▫️۴، ۵ تکه ماهی سالمون‌ ▫️۷، ۸ عدد سیب زمینی متوسط‌‌ 🔸برای سس ▫️۷، ۸ شاخه جعفری‌ ▫️۱ حبه سیر(اگر کوچک بود ۲ حبه)‌ ▫️نصف لیوان روغن زیتون‌ ▫️۱ قاشق چای‌خوری پر نمک‌ ▫️فلفل سیاه‌ ▫️۱ عدد لیمو ترش‌ ‌ 🔸ابتدا سیب زمینی‌ها را خوب بشورید، آنها را با پوست داخل قابلمه بگذارید و با آب پر کنید تا جایی که تمام سیب زمینی‌ها داخل آب باشند.‌ تقریبا ۱۰ دقیقه بگذارید بپزند(سیب زمینی‌ها باید نیم پز شوند).‌‌ روی ظرف را کمی روغن بمالید و تکه‌های ماهی را وسط آن قرار دهید. سیب زمینی ها را هم مانند تصویر برش دهید و کنار ماهی‌ها بچینید.‌ درست کردن سس : جعفری‌ها را ریز خرد کنید، سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. آبِ نصف لیمو را هم روی آنها بریزید و هم بزنید. حالا سس را روی سیب زمینی‌ها و ماهی‌ها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه(تا وقتی روی آنها سرخ شود) بپزید. این غذا را به صورت گرم و در کنار سالاد سبزیجات سرو کنید 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
مواد لازم برای یک پرس : سیب زمینی 150 گرم آرد سوخاری 15 گرم روغن مایع سرخ کردنی 30 گرم تخم مرغ 1 عدد برای 3 پرس نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : سیب زمینی را کاملا شسته پوست بکنید و مانند تصویر خلال کنید بعد از خرد کردن سیب زمینی را مدت 20 دقیقه داخل آب سرد بریزید سپس ظرفی مناسب را آب بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاد بعد از جوش آمدن سیب زمینی را آبکش کنید و داخل آب جوش به مدت 4 دقیقه بپزید و آبکش کنید . تخم مرغ را در ظرفی بشکنید سیب زمینی ها را ابتدا به تخم مرغ و سپس به آردسوخاری آغشته کنید ودر روغن داغ سرخ کنید و نوش جان بفرمیایید. نکته : سیب زمینی ها درموقع سرخ کردن حتما باید در روغن شناور باشد. 🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
تزیین زرشک پلو جهت ایده 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
✅ صبحانه و بخورید ؛ 👈🏻از بین برنده زخم های چرکی 👈🏻تسکین دهنده درد 👈🏻درمانگر اختلالات کبد و کلیه ای 👈🏻ازبین برنده استخوان درد و درد مفاصل 👈🏻گرم کننده بدن در فصل سرماست. 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
٣_رنگ مجلسی مواد لازم : برای ۴ نفر سینه مرغ ……………….. ۱ عدد تخم مرغ ………………… ۳ عدد زعفران …………………… یک چهارم قاشق چایخوری آب هویج ……………….. یک چهارم لیوان آب اسفناج و جعفری … یک چهارم لیوان آبلیمو ……………………. یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل …………… به میزان لازم پیاز ……………………… ۱ عدد طرز تهیه : سینه مرغ را با پیاز، نمک و فلفل بپزید . سپس آن را ریش ریش کنید و تخم مرغ ، زعفران و آبلیمو را به آن اضافه کنید. حالا مایه را به ۳ قسمت تقسیم کنید یک قسمت را کنار بگذارید، به قسمت دوم آب هویج و به قسمت سوم آب اسفناج را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید ظرف ها را کج بگذارید تا آب اضافی جدا شود. اکنون تابه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید و روغن را در آن داغ کنید. حالا قسمت اول را در آن بریزید و در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم نیم پز شود. آنگاه قسمت دوم را به آرامی روی کوکوی مرغ بریزید و صاف کنید. تابه را در فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا لایه‌ی دوم کوکو هم نیم پز شود. اکنون قسمت سوم را روی کوکو بریزید و صاف کنید. دوباره کوکو را در فر بگذارید تا بپزد و طلایی رنگ شود. بعد آن را در دیس مناسبی برگردانید و با چاقوی تیزی، به قطعات دلخواه ببرید. نکته : به جای آب سبزیجات می توانید از رنگ های مجاز خوراکی استفاده کنید . همچنین اگر تمایل به استفاده از آب هویج در کوکو ندارید می توانید یک قسمت را بدون زعفران ، قسمت دوم را با زعفران و قسمت آخر را با آب اسفناج و جعفری تهیه کنید . این غذا برای مهمانی ها عالی است. نوش جان … 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
✅سالاد رو به شکل آناناس طرح بده و با گردو و پیازچه تزیین کن مناسب مهمونی و عصرانه😍😍😍😍😍 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
، تغذیه مناسب در فصل زمستان... خوردن ترشی، پنیر، ماست، خیار و گوجه ممنوع ! 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
15.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نخود پلو نخود پیاز🧅 گوشت زردچوبه،فلفل سیاه،نمک🧂 برنج🍚 زرشک کشمش خلال بادام زعفران 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
11.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله رولی یلدایی از هر رنگ پودر ژله، نصف بسته رو با یک سوم لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار کتری هم بزنین تا شفاف بشه یک چهارم لیوان بستنی🍧 رو به ژله ی گرم اضافه کنین و اجازه بدین بستنی با گرمای ژله ذوب بشه، با پشت قاشق اروم بستنی رو له کنین ولی زیاد هم نزنین تا ژله بستنی دو رنگ بشه دو رنگ ژله رو باهم همزمان اماده کنین کف یک سینی 20 در 30 رو مرطوب کنین و روش نایلون فریزر بکشین و با روغن مایع چربش کنین از دو طرف همزمان ژله ها رو تو سینی بریزین و بذارین تو یخچال حدودا 45 دقیقه بمونه بعد با چاقو از یک سمت به صورت دالبری برش بزنین و از سمت قرمز شروع کنین به رول کردن تو مرحله ی بعدی چون یک سمت دالبری برش خورده فقط کافیه سمت دیگشو صاف برش بزنین و رول کنین. 🍔↝•|@ashpazi_day_gah