eitaa logo
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
5.4هزار دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
12.4هزار ویدیو
4 فایل
ادمین : @m_haydarii 🌿برای عکس ها و مطالب بیشتر وارد گروه آشپزی شوید: eitaa.com/joinchat/757727287C531571fd80 🍓اینجا یاد میگیری با #آشپزی پول دربیاری😎 🌿تبلیغات و خدمات: @hich_club
مشاهده در ایتا
دانلود
واسه مهمونی عالیه مواد لازم: 400 گرم سینه مرغ یا مخلوط سینه و ران مرغ 6-8 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 عدد پیاز کوچک 1 حبه سیر 1 عدد فلفل کاپیا قرمز 7-8 شاخه جعفری 1 قاشق چایخوری نمک سر خالی فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا یا پول بیبر 2 قاشق غذاخوری روغن مقداری روغن برای سرخ کردن طرز پخت: مرغ، پیاز، سیر، فلفل کاپیا، جعفری، ادویه ها و روغن را با غذا ساز میکس کنید و بعد آرد سوخاری را با توجه به غلظت آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید سپس مواد کوبیده را به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید،بعد دست هایتان را روغن بزنید و کباب ها را به سیخ چوبی بکشید،داخل ماهیتابه کمی روغن داغ کرده و دو طرف کباب ها را سرخ کرده (درب تابه را ببندید تا مغز پخت شوند)سپس از ماهیتابه خارج کرده و گرم سرو کنید ‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌🍔↝•|@ashpazi_day_gah
سلام  رفقا🥰 خوشمزه ترین خورشت فصل اصفهانی رو اگه امتحانش نکنی از دستت رفته😍بفرست برای طرفداراش😍 ✨خورشت به آلوی اصفهان رو به روش های مختلفی میپزن اما مدلی که من پختم  رو سمت شهرضای اصفهان میپزن و به نظرم جز خاص ترین و خوشمزه ترین روشای پختشه و تو عروسی ها خیلی طرفدار داره😍مادر بزرگ مادریم که شهرضاست به این روش میپزن و همه عاشقشیم😍 🌀مواد لازم: 📌گوشت:۴۰۰گرم 📌پیاز:۲عدد 📌به :۲عدد 📌آلو:۱پیمانه 📌رب گوجه:۱ق غ 📌رب انار:نصف پیمانه 📌ادویه ها(نمک،زردچوبه،فلفل سیاه،دارچین):به میزان لازم 📌زعفران:۲ق غ 📌شیره انگور یا خرمایاشکر:۲ق غ(به دلخواه) 📌گردو:۵عدد(به دلخواه) 💚نکات طلایی: 💚این خورشت به صورت ملس سرو میشه وطعم نهاییش سلیقه ای هست شما میتونید شکر یا شیره انگور رو حذف کنید و ترش سروکنید یاحتی شیرین سرو کنید. 💚آلوی بخارا اگر استفاده میکنید مثل من نیم ساعت اخر اضافه کنیدکه وا نره اما اگر آلوی شما نوع دیرپزی هست زودتر اضافه کنید 💚اگر رب انار دوست ندارین میتونیدحذفش کنیدو فقط با رب گوجه بپزین. 💚بهتره به رو با پوست خرد کنید و حتما تفت بدین که داخل خورشت وا نره ‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌🍔↝•|@ashpazi_day_gah
میوه و سبزیجات معجزه گر :🥦 ▫️کاهو: خواب آور ▫️انگور: اکسیر زیبایی ▫️زیتون:تقویت قلب ▫️کرفس: تقویت اعصاب ▫️فلفل دلمه: تقویت حافظه ▫️بروکلی:دشمن پوکی استخوان ▫️کیوی: ضد سرماخوردگی ‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌🍔↝•|@ashpazi_day_gah
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم: بادمجون‌سرخ‌شده پیازداغ نمک‌زردچوبه کشک عدس‌پخته‌شده آب‌مرغ یا عصاره‌مرغ‌ترکیب با آبجوش طرزتهیه: همه مواد رو توی قابلمه ریخته بزارید یک ساعت با حرارت ملایم بپزه بعدش با گوشتکوب له کنید توی ظرف سرو بریزید با پیازداغ،نعناع‌داغ ،کشک و گردو تزیین و نوش جان کنید 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
23.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅هر ۴ تا لیوان آرد قنادی یک و نیم لیوان روغن نصف لیوان زعفران غلیظ دو قاشق پودر هل ✅برای شربت دو لیوان شکر یک لیوان آب نصف لیوان گلاب ✅اگه طعم کره داخل حلوا رو دوست دارین میتونین روغن رو‌ نصف کنید و به جاش کره بریزید ✅شیره ۵دقیقه بجوشه کافیه نباید غلیظ بشه ✅آرد با حرارت کم تفت داده بشه ❌اگه شیره حلوا زیاد بشه و حلوا شل بشه رو حرارت ملایم هم بزنید سفت میشه 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
22.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینه یا ران مرغ : دو عدد دونه انار : یک عدد رب گوجه : یک قاشق رب انار : یک قاشق سیر : دو حبه نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و کمی دارچین آب انار : یک لیوان ( اختیاری) تیکه های مرغ رو با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه هر دو طرفش رو مزه دار میکنیم بهتره حداقل نیم ساعتی بهش استراحت بدیم بعد تو روغن داغ هر دو طرفش رو کامل سرخ میکنیم و از ظرف خارج میکنیم تو همون ظرف دو تا پیاز متوسط رو خلالی خرد میکنیم و تفت میدیم تا طلایی بشه بعد زردچوبه و پودر دارچین و رب گوجه میزنیم و تفت میدیم بعد رب انار و دانه انار اضافه میکنیم یه کوچولو تفت میدیم و اندازه دو لیوان آب جوش اضافه میکنیم و میذاریم با حرارت ملایم تا مرغا بپزه و خورش جا بیافته یه ۱۵ دقیقه آخر پخت میتونید یه لیوان آب انار هم اضافه کنید 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
12.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم ۲ قاشق غذاخوری کره ۱قاشق غذاخوری شکر ۱قاشق چایخوری دارچین نان تست که دورشو بریدین ۲ عدد تخم مرغ ۱قاشق چایخوری وانیل ۱قاشق چایخوری دارچین یک پینچ نمک ۱/۲ پیمانه شیر کره برای سرخ کردن عسل برای سرو 🍔↝•|@ashpazi_day_gah