واسه مهمونی عالیه
#کباب_تابه_ای_مرغ
مواد لازم:
400 گرم سینه مرغ یا مخلوط سینه و ران مرغ
6-8 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 عدد پیاز کوچک
1 حبه سیر
1 عدد فلفل کاپیا قرمز
7-8 شاخه جعفری
1 قاشق چایخوری نمک سر خالی
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا یا پول بیبر
2 قاشق غذاخوری روغن
مقداری روغن برای سرخ کردن
طرز پخت:
مرغ، پیاز، سیر، فلفل کاپیا، جعفری، ادویه ها و روغن را با غذا ساز میکس کنید و بعد آرد سوخاری را با توجه به غلظت آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید سپس مواد کوبیده را به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید،بعد دست هایتان را روغن بزنید و کباب ها را به سیخ چوبی بکشید،داخل ماهیتابه کمی روغن داغ کرده و دو طرف کباب ها را سرخ کرده (درب تابه را ببندید تا مغز پخت شوند)سپس از ماهیتابه خارج کرده و گرم سرو کنید
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#خورشت_به_آلو
سلام رفقا🥰 خوشمزه ترین خورشت فصل اصفهانی رو اگه امتحانش نکنی از دستت رفته😍بفرست برای طرفداراش😍
✨خورشت به آلوی اصفهان رو به روش های مختلفی میپزن اما مدلی که من پختم رو سمت شهرضای اصفهان میپزن و به نظرم جز خاص ترین و خوشمزه ترین روشای پختشه و تو عروسی ها خیلی طرفدار داره😍مادر بزرگ مادریم که شهرضاست به این روش میپزن و همه عاشقشیم😍
🌀مواد لازم:
📌گوشت:۴۰۰گرم
📌پیاز:۲عدد
📌به :۲عدد
📌آلو:۱پیمانه
📌رب گوجه:۱ق غ
📌رب انار:نصف پیمانه
📌ادویه ها(نمک،زردچوبه،فلفل سیاه،دارچین):به میزان لازم
📌زعفران:۲ق غ
📌شیره انگور یا خرمایاشکر:۲ق غ(به دلخواه)
📌گردو:۵عدد(به دلخواه)
💚نکات طلایی:
💚این خورشت به صورت ملس سرو میشه وطعم نهاییش سلیقه ای هست شما میتونید شکر یا شیره انگور رو حذف کنید و ترش سروکنید یاحتی شیرین سرو کنید.
💚آلوی بخارا اگر استفاده میکنید مثل من نیم ساعت اخر اضافه کنیدکه وا نره اما اگر آلوی شما نوع دیرپزی هست زودتر اضافه کنید
💚اگر رب انار دوست ندارین میتونیدحذفش کنیدو فقط با رب گوجه بپزین.
💚بهتره به رو با پوست خرد کنید و حتما تفت بدین که داخل خورشت وا نره
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
میوه و سبزیجات معجزه گر :🥦
▫️کاهو: خواب آور
▫️انگور: اکسیر زیبایی
▫️زیتون:تقویت قلب
▫️کرفس: تقویت اعصاب
▫️فلفل دلمه: تقویت حافظه
▫️بروکلی:دشمن پوکی استخوان
▫️کیوی: ضد سرماخوردگی
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلیم_بادمجان
موادلازم:
بادمجونسرخشده
پیازداغ
نمکزردچوبه
کشک
عدسپختهشده
آبمرغ یا عصارهمرغترکیب با آبجوش طرزتهیه:
همه مواد رو توی قابلمه ریخته بزارید یک ساعت با حرارت ملایم بپزه
بعدش با گوشتکوب له کنید
توی ظرف سرو بریزید با پیازداغ،نعناعداغ ،کشک و گردو تزیین و نوش جان کنید
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
23.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا
✅هر ۴ تا لیوان آرد قنادی
یک و نیم لیوان روغن
نصف لیوان زعفران غلیظ
دو قاشق پودر هل
✅برای شربت
دو لیوان شکر
یک لیوان آب
نصف لیوان گلاب
✅اگه طعم کره داخل حلوا رو دوست دارین میتونین روغن رو نصف کنید و به جاش کره بریزید
✅شیره ۵دقیقه بجوشه کافیه نباید غلیظ بشه
✅آرد با حرارت کم تفت داده بشه
❌اگه شیره حلوا زیاد بشه و حلوا شل بشه رو حرارت ملایم هم بزنید سفت میشه
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
22.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_ناردونی
سینه یا ران مرغ : دو عدد
دونه انار : یک عدد
رب گوجه : یک قاشق
رب انار : یک قاشق
سیر : دو حبه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و کمی دارچین
آب انار : یک لیوان ( اختیاری)
تیکه های مرغ رو با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه هر دو طرفش رو مزه دار میکنیم بهتره حداقل نیم ساعتی بهش استراحت بدیم بعد تو روغن داغ هر دو طرفش رو کامل سرخ میکنیم و از ظرف خارج میکنیم تو همون ظرف دو تا پیاز متوسط رو خلالی خرد میکنیم و تفت میدیم تا طلایی بشه بعد زردچوبه و پودر دارچین و رب گوجه میزنیم و تفت میدیم بعد رب انار و دانه انار اضافه میکنیم یه کوچولو تفت میدیم و اندازه دو لیوان آب جوش اضافه میکنیم و میذاریم با حرارت ملایم تا مرغا بپزه و خورش جا بیافته یه ۱۵ دقیقه آخر پخت میتونید یه لیوان آب انار هم اضافه کنید
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
12.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صبحانه
مواد لازم
۲ قاشق غذاخوری کره
۱قاشق غذاخوری شکر
۱قاشق چایخوری دارچین
نان تست که دورشو بریدین
۲ عدد تخم مرغ
۱قاشق چایخوری وانیل
۱قاشق چایخوری دارچین
یک پینچ نمک
۱/۲ پیمانه شیر
کره برای سرخ کردن
عسل برای سرو
🍔↝•|@ashpazi_day_gah