eitaa logo
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
5.4هزار دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
12.4هزار ویدیو
4 فایل
ادمین : @m_haydarii 🌿برای عکس ها و مطالب بیشتر وارد گروه آشپزی شوید: eitaa.com/joinchat/757727287C531571fd80 🍓اینجا یاد میگیری با #آشپزی پول دربیاری😎 🌿تبلیغات و خدمات: @hich_club
مشاهده در ایتا
دانلود
❤️طرز تهیه 🍋:❤️ ✅مواد لازم :✅ 🍋شکر:یک پیمانه 🍋آب:یک پیمانه 🍋آب لیمو:یک پیمانه 🍋پوست رنده شده لیمو:یک عدد 🍋ماس کاپونی ( نوعی پنیر خامه ای که می توان در منزل تهیه کرد ):یک قاشق ✅مواد لازم پنیرخامه ای کاپونی :✅ 🍋پنیر خامه ای:یک بسته (۲۲۴ گرم) 🍋خامه:یک چهارم پیمانه 🍋کره نرم:2 قاشق غذا خوری ✅طرز تهیه:✅   2 قاشق غذاخوری کره نرم را خوب مخلوط کنید و مورد استفاده قرار دهید. مواد اضافه را فریز کنید تا برای دفعات بعدی قابل استفاده باشد.😊 یک ظرف متوسط را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.❄️ شکر و آب را با هم به جوش بیاورید سپس به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید روی حرارت کم بجوشد تا شکر کاملا ذوب شود.🕜 زیر ظرف را خاموش کنید و به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود.⏰ آب لیمو، پوست لیموی رنده شده و پنیر خامه ای را اضافه و خوب مخلوط کنید. در این مرحله، مخلوط به دست آمده را مزه کنید و در صورت نیاز، شکر بیشتری به آن بیفزایید.❇️ مواد به دست آمده را درون ظرفی که داخل فریزر قرار داده اید، بریزید و ظرف را دوباره داخل فریزر قرار دهید. هر یک ساعت ۳ دفعه ظرف را دربیاورید و هم بزنید تا یخ بشکند و به حالت نرم شده در بیاید. در صورت نیاز می توانید به جای ۳ بار، دفعات بیشتری این کار را تکرار کنید.👌 ❤️نوش جااااان😍❤️ 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah
🍋 روش رو با کاکائو و پاستیل میتونید تزئین کنید و به این شکل در بیارید.☺️ 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah
سلام مهربونا😍 (برای۱۵کوکو) چهار عدد سیب زمینی6عدد متوسط رو بزارید بااب بپزه در این فاصله مواد میانی کوکو رو اماده کنید پیاز و خورد کنید داخل تابه یی بریزید کمی روغن بهش اضافه کنید بزارید تفت بدین تا طلایی بشه کمی زردچوبه و فلفل پودر سیر و پولبیبر بزنید و 200 گرم گوشت چرخکرده رو بهش اضافه کنید کمی نمک بریزید یک قاشق غذاخوری رب بهش اضافه کنید کمی تفت بدین بعد حرارت و خاموش کنید بزارید خوب خنک بشه. بعد از اینکه سیب زمینی پخته شد بزلرید کاملا خنک بشه وقتی خنک شد پوست گرفتە و رنده ریز بزنید حالا سیب زمینی رنده شده را داخل کاسه یی بریزید سه عدد تخم مرغ کامل،دو قاشق غذاخوری جعفری خورد شده،دو قاشق غذاخوری پودر سوخاری،نمک،فلفل قرمز و سیاه و پودر سیر و کمی اویشن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس یه کاسه آب جلوی دستتون بزارید کمی از مواد بردارید کمی پهن کنید از مواد گوشتی کمی روی سیب زمینی ریخته و دوباره کمی از مواد سیب زمینی روش بزارید و اطراف کوکو رو صاف و یکدست کنید تو روغن داغ سرخ کنید. حتمااباید سیب زمینی و مواد گوشتی خنک باشن آرد سوخاری باعث میشه که کوکو وا نره حتما استفاده بشه. شله زرد برای ده نفر برنج ایرانی نیم دانه یا سالم : ۱ لیوان(دسته دار فرانسوی) شکر : ۱/۵ الی ۲ لیوان(من یک لیوان و نیم ریختم) آب : ۷ لیوان کره : ۵۰ گرم زعفران غلیظ دم کرده : یک سوم لیوان(یک ق چ دم دادم) گلاب : نصف لیوان خلال بادام : یک چهارم لیوان دانه هل : ۵ عدد( با نصف فنجان آب جوش خیس کنید آبش رو داخل شله زرد بریزید) اول از همه برنج رو از شب قبل خیس کنید ۴۰ دقیقه قبل پخت شله زرد خلال بادام را با گلاب مخلوط کنید و بزارید کنار برنج خیس داده شده رو با هفت لیوان اب بزارید روی حرارت تا بپزه و شکفته بشه(تقریبا یکساعت زمان برد)حالا زعفرون رو بهش اضافه کنید تا دونه های برنج رنگ بگیره و به خورد برنج بره شکر رو اضافه کنید و اجازه بدین شکر حل بشه (ده دقیقه کافیه)حالا بیست دقیقه آخر کره،مخلوط گلاب و بادام و عرق هل را اضافه کنید ده دقیقه که جوش خورد درب قابلمه رو دم کنی بزارید اجازه بدید پنج دقیقه دم بکشه حرارت و خاموش کنید داغ داغ داخل ظرفهای سرو بریزید وتزیین کنید. نکات قبل اضافه کردن شکر غلظت شله زرد رو تنظیم کنید چون بعد از ریختن شکر کمی رقیق تر میشه اصلا به هیچ وجه شکر رو قبل اضافه کردن زعفران نریزید چون شکر نمیزاره دونه های برنج رنگ بگیره و مغز برنج سفید میمونه حتما دم کردن برنج رو انجام بدید این کار باعث میشه شله زرد موقع سرد شدن روش ترک نخوره و آب نندازه ┈~••••✾••🍔••✾•••~┈ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✨سلام شبانه امون :✨ ♥️اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ ♥️وَعَلٰى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ ♥️وعَلىٰ اَوْلادِ الْحُسَيْنِ ♥️وَعَلىٰ اَصْحٰابِ الْحُسَيْن دوستان شب همگی بخیر ، پر از حضور خدا و آرامش😍❤️ برای تبادل و تبلیغ با کمترین قیمت ، به آیدی : @m_haydarii پیام بدین.😍 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah
🔺نکته ....حتما از برنج استفاده بشه نه ارد برنج از هر نوع برنجی میتونید استفاده کنید مواد لازم ..... برنج .....دوپیمانه سرخالی یا 356گرم شکر....یک لیوان روغن مایع.....نصف لیوان شیر....هم دمای محیط نصف لیوان تخم مرغ....سه عدد بیکینگ پودر.....یک قاشق غذاخوری وانیل ...نوک قاشق چایخوری طرز تهیه...... ابتدا برنج را بشورید و پنج تا شش ساعت خیس کنید بعد توی ابکش بریزید تا اب اضافه برنج خارج بشود حتما از مخلوط کن یا غذاساز استفاده کنید تا دانه برنج را کاملا پوره کند تخم مرغ ووانیل وشکروشیر وروغن را بریزید بمدت دودقیقه بزنید بعد در حالیکه مخلوط کن روی درجه بالا کار میکند برنج خیس خورده را اضافه کنید وبمدت دودقیقه بزنید تا دانه برنج پوره بشه سپس مخلوط کن را خاموش کنید وبیکینگ پودررا اضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید به هیچ عنوان بعد اضافه کردن بیکینگ پودر با مخلوط ان را مخلوط نکنید چون کیک اصلا پف نمی کنه قالب میان تهی به قطر بیست تا بیست ودو را با کره یا روغن جامد چرب کنید مایع کیک را توی قالب ریخته وده دقیقه بهش استراحت بدین وبعد درفر یا تستر از قبل گرم شده طبقه وسط بمدت تقریبی 50تا 55دقیقه حتما چک کنید اگر چیزی به سیخ چوبی نچسبید کیک پخته ودراخر چند دقیقه روی کیک را گریل کنید تا طلایی بشه وبذارید خنک بشه اطرافش را ازاد کنید راحت برمی گرده کیکی متفاوت وجدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه خوشمزه ی باحال آوردم براتون 😍 دی گاه رو به دوستانتون معرفی کنید 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❤️دسر پاییزی قارچ پنیری، کم کربوهیدرات بوده و در عرض مدت کوتاهی آماده می‌شود.☺️❤️ ❤️طرز تهیه 🧀:❤️ ✅مواد لازم:✅ 🧀قارچ بزرگ 4 عدد  🧀پنیر پیتزا 100 گرم  🧀گردوی بو داده و درشت خرد شده 25 گرم  🧀آویشن 4 شاخه  🧀کره به قطعات کوچک تقسیم شود مقدار دلخواه ✅روش تهیه دسر قارچ پنیری :✅ فر را روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کنید.🔥 قارچ‌ها را روی سینی فر بچینید و درون آن‌ها را با پنیر و گردو و آویشن و کره پر کنید. این مراحل را می‌توانید یک روز قبل نیز انجام دهید.⛅️ قارچ‌ها را به مدت 10 دقیقه درون فر حرارت داده تا پنیرها ذوب شده و قارچ‌ها نرم شوند.🕙 ❤️نوش جاااااان😍❤️ 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah
🧀 قیافشو دوس نداشتم ولی طعمش عالییییییییییییی😋 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah
✨سلام شبانه امون :✨ ♥️اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ ♥️وَعَلٰى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ ♥️وعَلىٰ اَوْلادِ الْحُسَيْنِ ♥️وَعَلىٰ اَصْحٰابِ الْحُسَيْن دوستان شب همگی بخیر ، پر از حضور خدا و آرامش😍❤️ برای تبادل و تبلیغ با کمترین قیمت ، به آیدی : @m_haydarii پیام بدین.😍 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah
، ، ( ) ❤️ 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah