11.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ ناردونی زعفرانی پیشنهاد میشه😉🍗
سینه مرغ
رب انار چهار قاشق
رب یک قاشق
اب انار یک لیوان و پیاز
زعفران دو قاشق
سیر دو حبه و پودر سیر
نمک و فلفل و زردچوبه
شکر یک قاشق مربا خوری به دلخواه
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
6️⃣ مدل نوشیدنی گرم کافه ای☕️
🦋پسته داغ
شیر شکر نشاستهذرت پودر پسته رنگ خوراکی سبز
🦋گل محمدی
شیر شکر نشاستهذرت پودر گل محمدی گلاب رنگ خوراکی قرمز
🦋نارگیلی
شیر شکر نشاسته ذرت پودر نارگیل عصاره نارگیل
🦋زعفرونی
شیر شکر نشاسته ذرت زعفرون گلاب پودر هل
🦋بلوبری وانیلی
شیر شکر نشاسته ذرت پودر ژله بلوبری
وانیل رنگ خوراکی ابی
🦋هات چاکلت
شیر شکر نشاسته ذرت پودر کاکائو شکلات
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•تست املت🥪•
صبحانه باید همینقدر متفاوت و جذاب باشه🥰
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
20.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طعم قوی فقط ترکیب رب انار و گزنه🤤🌿
مواد لازم :
۵۰۰ گرم گردو
۲۰۰ گرم اسفناج و گزنه
۱۰۰ گرم جعفری و ۴ حبه سیر
۱ عدد پیاز متوسط
یک و نیم قاشق غذا خوری رب انار
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استیکی که میچسبه به جونت🥳🍖
مواد لازم :
سیب زمینی پخته
شیر و کره و نمک
قارچ و آرد و فلفل سیاه
پودر سیر و فیله گوساله
رز ماری و سیر تازه
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
17.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت شاه پسند داریم ما 😌🥩
سینه ی مرغ مقداری
سیب زمینی ۲ عدد کوچک
پیاز ۱ عدد و نمک
فلفل سیاه و قرمز
زردچوبه و پودر سیر
۱ ق غذاخوری رب
آرد ۴ تا ۵ ق غذاخوری
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
11.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سمبوسه پیتزایی ترکیب دو عشقه😌🍕
مواد لازم :
روغن ۳-۲ ق غ
پیاز ریز خرد شده ۲ عدد
سینه مرغ خرد شده ۵۰۰ گرم
نصف فلفل دلمه رنگی
پنیر موتزارلا ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه
سس کچاپ ۱ و ½ ق غ
ادویه ایتالیایی یا پودر آویشن
روغن زیتون یا مایع ۱ ق غ
پنیر پارمسان ۱ ق غ
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستان میگن خوشمزه تر از پیتزاست 🍟🍕
مواد لازم :
سیب زمینی
فلفل دلمه و قارچ
سوسیس یا مرغ ریش ریش
پنیر پیتزا
سس کچاب
اویشن و فلفل سیاه ودنمک
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
24.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماهی_خوزستانی
چرا روز شنبه نبايد ماهي خورد؟
مواد لازم:
ماهی:۲عدد
گشنیز:۱کیلو
شنبلیله:ربع کیلو
پیاز:۲عدد
سیر:۵حبه
کشمش:۳ق غ
تمرهندی:نصف بسته
رب گوجه:۱ق غ
فلفل عنابی:۲عدد
خرما:۲عدد
زردچوبه:نصف ق غ
روغن زیتون:۴ق غ
*اصل این غذا با ماهی صبور هست ولی چون الان فصل ماهی صبور نیست من با ماهی شیربط درست کردم
اول ماهی رو شستم ونمک زدم وآویزان کردم تا آبش کشیده بشه بعد زردچوبه زدم
توی ماهیتابه پیاز رو تفت دادم بعد سبزی خوردشده رو اضافه کردم وتفت دادم بعد توی هاون سیر،فلفل،زردچوبه،خرما وروغن گذاشتم وکوبیدم وبه سبزی سرخ شده اضافه کردم وربگوجه وسس تمرهندی رو اضافه کردم مقداری از مواد رو برای سس جدا کردم وبه بقیه ی مواد کشمش اضافه کردم واین شد حشوی ماهی که داخل شکم ماهی گذاشتم می تونید با نخ یا تیر ماهی ببندید
ماهی رو سرخ کردم بعد اون موادی که کنارگذاشتم با سس تمرهندی که با یکم آب رقیق کردم اضافه کردم و۲۰دقیقه فرصت دادم تا جابیفته
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
20.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بادمجان_شکمپر
عزیزان مواد شکم پری بادمجون کباب
عطر فالی سبزی باید ریحون نازخاتونی باشع،
سیر و پیاز با سبزی چرخ کنید
سبزی محلی معطر جنگلی اوجی و چوچاق رو با سیر و پیاز و ریحون و گشنیز و جعفری چرخ کنید
سبزی که توی این غذا هست هر منطقه از،شمال روش،پخت و ترکیب سبزی خودشو داره .
دونه های انار و رب انار و گردو رو باهم تفت بدید
بعد اینکه بادمجون سرخ کنید
مواد بریزید داخل شکم بادمجون .
ته ماهیتابه گوجه ورقه ای بچینید.
و بادمجونای سرخ شده رو بزنید روش
کمی از مواد شکم پری رو روی گوجه هم بریزید وقتی آب گوجه با مواد شکم پری قاطی میشه بی نظیر میشه
سعی کنید کمی آبدار باشه تا خشک نباشه مثل فیلم .
در غذارو نذارید
با شعله ی کم اجازه بدید جا بیوفته
به من و کارم اعتماد کنید و لذتشو ببرید از نوش جان کردن غذای اصیل شمالی و روش پخت درست
🍔↝•|@ashpazi_day_gah