💚مواد لازم #سالاد_اندونزی 💚
🔴مواد لازم:🔴
🥗کلم برگ سفید خرد شده: 2 پیمانه
🥗کالباس: 200 گرم
🥗هویج: 2 عدد
🥗سس مایونز: به مقدار لازم
🥗گردو خرد شده: به میزان لازم
🥗نمک و فلفل و پودر سیر: به میزان لازم
🔴طرز تهیه:🔴
کلم سفید رو به صورت رشته ای یا نگینی خرد کنید. بعد هویج رو رنده کنید.
کالباس رو هم نگینی یا رشته ای خرد کنید.
بعد همه مواد بالا رو به اضافه گردو خرد شده بریزید تو یه کاسه بزرگ تا راحت بتونید هم بزنید.
سس مایونز و نمک و فلفل و یکم پودر سیر رو به سالاد اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا سس کاملا به خورد سالاد بره. سالاد رو قبل از خوردن بهتره به مدت یک الی دو ساعت در یخچال قرار بدید تا خنک و خوشمزه تر بشه.
من خودم از شب قبل کلم سفید رو خورد میکنم و داخل سس میریزم تا خوب مزه دار بشه.
✔️سس هم زیاد بزنید تا خوشمزه تر بشه🙈
موقع سرو سالاد رو تزئین کنید و نوش جان کنید😋
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
❤️دوستان گلم سلاممم اومدیم با یه دستور خفن رژیمی مناسب برای افرادی ک رژسم دارن ،یا خیلی زود چاغ میشن، یا اینکه ورزشکارن، شایدم علاقه دارن که شبا غذاهای سبک بخورن😁
به هر حال در هر صورت این غذاییه که هن رژیمه و هم اینکه بر خلاف تصور شما اصلا بی مزه یا بدمزه نیست.پس می ارزه که امتحانش کنیم☺️
از جمله که در خواست خیلیا غذاهای رژیمس و مناسب برای ورزشکارا بود که مثل خودم مربی بدن سازی هستن یا در رشته های مختلف فعالن😍❤️
❤️دستور پخت #خوراک_مرغ_کدو_رژیمی 🍗❤️
✅مواد لازم برای ۵ نفر:✅
🍗کدو به مقدار لازم
🍗گوجه به مقدار لازم
🍗1/2 سینه مرغ
🍗رب گوجه+ ترشی +پودر سیر
🍗پیاز به مقدار لازم
🍗نمک،فلفل،زردچوبه
✅دستورپخت:✅
سینه مرغ را که نمک و فلفل و زردچوبه زدیم میتوانید قبلا آب پز کنید،در این حالت از آب مرغ هم برای تهیه سس میتوان استفاده کرد و خیلی به طعم غذا مزه میدهد. سینه مرغ را با مقدار کمی روغن در تابه گذاشته درب آن را میگذاریم و اجازه میدهیم کمی رنگ عوض کند.😋
کمی که تکه های مرغ رنگ گرفت پیاز را که حلقه ای خرد شده روی آن میچینم و درب تابه را میگذاریم.🌰
بعد از زمان کوتاهی کدوها را هم روی پیاز میچینم و درب تابه را میگذاریم⭕️
در این مرحله گوجه ها رو که از وسط برش زدیم روی کدوها گذاشته و درب تابه رو میگذارم❌
سس غذا رو برحسب ذایقه میتوانید ابتکاری درست کنید،من مزه ملس رو بیشتر دوست دارم،مقداری رب گوجه با ترشی آلوچه و پودر سیر و نمک رو با آب مرغ که کنار گذاشتم سس درست میکنم و چند دقیقه بعد از اضافه کردن گوجه به غذا اضافه میکنم.❇️
پخت غذا در این مرحله به سلیقه شماست،شعله را کم میکنیم و درب تابه را میگذاریم تا مواد کاملا به شکل آب پز پخته و آماده شود ،این مرحله حدودا نیم ساعت زمان میبره.🕑
💚نوش جان😉🤗💚
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
(#کیک_خیس_گاتوشا )( #پیشنهاد_اعضا )
سس شکلاتی:
شکر۳۰۰گرم، شیریا آب ۳۵۰گرم، روغن مایع۲۰۰گرم، پودر کاکائو تیره۲۵گرم، شکلات تخته ای۱۰۰گرم
مواد کیک:
تخم مرغ درشت۳ عدد، آرد قنادی۲۵۰گرم، بچینگ پودر۱ق سرصاف
(تمامی مواد حتما به دمای محیط رسیده باشند)
تهیه سس شکلاتی؛
تمامی مواد به همراه نصف روغن مایع و به غیر از شکلات رو باهم مخلوط کرده خوب که قاطی شد به اندازه یک لیوان از مواد رو برداشته در قابلمه ی کوچکی ریخته روی حرارت ملایم گذاشته شکلات تخته ای که به روش بن ماری رویش کردیم رو اضافه کرده در حدی که کناره های به جوش زدن برسه کافیه میخوابیم سس مان بوی روغن نده و کنار میزاریم
مواد کیک:
تخم مرغ ها رو کامل با همزن بزنید بعد از چند دقیقه باقی مانده سس و بقیه ی روغن مایع رو اضافه کرده و مخلوط کنید، سپس آرد و بیکینگ رو که ۳بار الک کردیم کم کم اضافه کنید و بصورت دورانی و در یک جهت مخلوط کنید اصلا با همزن نزنید فقط در آخر اگه هنوز گلوله گلوله بود درحد ۲۰ثانیه یه همزن تو موادتون بزنید تا یکدست بشه و در قالب ریخته و درفراز قبل گرم شده ۱۸۰ درجه طبقه وسط بمدت ۴۰تا۴۵ دقیقه قرار دهید بعد از فر که درآورید با یخ چوبی سوراخ کنید اطراف کیک رو با چاقو آزاد کنید و اگر سس تان سرد شده دوباره گرمش کنید و روی کیک بدهید میتونید برش بدید و هر برش رو جداگانه سس بزنید بهتره یه شب تا صبح توی یخچال بمونه تا سس بخورد مواد بره و اگه هم خواستید خیلی مجلسی بشه در آخر گاناش روی کیک بدید کیک خوشمزه و عالی هست نوش جونتون
صلوات برا آقامون امام زمان فراموش نشه عزیزان
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#حلوا_دو_رنگ ( #پیشنهاد_اعضا )
ارد دو لیوان
اب 1/5لیوان نصف لیوان گلاب
شکر دو لیوان
روغن دولیوانیک قالب 100گرمی کره
زعفران اب شده دم شده یا با یخ رنگش رو کامل باز کنید. پودر هل هم کمی
شربت رو درست کنید شکر و اب وگلاب بعد زعفران و هل بزارید حل بشه ولی نجوشه
ارد و الک کنید و تف بدید تا جایی که بویه ارد بلند بشه و بخار از اطرافش بزنه بالا و رنگش تیره بشه حالاروغن بریزید و باز تفت بدید و بعد شربت رو در سه مرحله بیرون از حرارت اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا جمع بشه و بعد به قولی تاب تاب کنید تو قابلمه.اگر موادتون شل بود رو حرارت بزارید تا حلوا جمع بشه بعد از رو حرارت بردارید و تاب تابش کنید.
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#اشکنه_سنتی ( #پیشنهاد_اعضا )
ابتدا پیاز خرد می کنیم با خامه محلی یا سرشیر کمی تفت می دهیم کمی نرم شد یک الی دو قاشق غذا خوری آرد اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم که نسوزد بعد از خامی آرد گرفته شود زیر گاز هم باید کم باشد که نسوزد .
بعدا زر د چوبه را می ریزی رب هم به دلخواه کمی تفت می دهی .و بعد لپه یا نخود و عدس اضافه می کنی و آب می ریزی می گذاری جوش اومد زیرشو کم می کنی و نیم ساعت گذشت چند تا برگه خشک زرد آلو که ترش نشه اضافه می کنی و قتی همه مواد پخت کمی توت و رشته پلویی محلی یا نداشتی رشته سوپ توش خرد می کنی هم می زنی تا ته نگیرد .باید لعابدار باشد چند دقیقه قبل از برداشتن دوست داشتید تخم مرغ یکی می شکنی روش و هم نمی زنی می گذاری تا سفیده و زرده بپزد .اگر هم دوست نداشتی تخم مرغ نمی زنی .مثل آبگوشت با نون که توش خرد میشه خورده می شود. ان شا.الله تونسته باشم دقیق توضیح داده باشم .
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
❤️سلام خانمای گل ، عزیزای دلم دستور پخت درخواستی آوردیم ، چه دستوری!😍
امروز ،روز فست فود بود و مام یه چیز مرتبط آوردیم ، اونم به دو روش مختلف😊
تازه از نوع بیرونی خودشم کم کالری تر و طبیعی تره و پشنهاد خودمون به شماست😁❤️
❤️دستور پخت #پنیر_پیتزا_خانگی 🍕❤️
✅روش اول:✅
✅مواد لازم برای درست کردن پنیر پیتزا :✅
🍕شیر 2 کیلو
🍕قرص پنیرنصفه
🍕جوهر لیمو 3/4 قاشق مرباخوری
✅دستور پخت:✅
✅نکات مهم:✅
* اگر جوهر لیمو زیاد باشد شیر همان اول می برد و خراب می شود دقیقا همین اندازه باشد.❌
* قرص پنیر را می توانید از عطاری ها تهیه کنید.😊
✅طرز تهیه پنیر پیتزای خانگی :✅
ابتدا نصف قرص را با 2 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و کنار بگذارید.☺️
سپس شیر را از یک ربع در محیط بگذارید و جوهر لیمو را به آن اضافه کنید و به آرامی 30 دور هم بزنید. یک قابلمه آب بگذارید جوش بیاید و شیر را روی آن قرار بدهید تا به روش بن ماری گرم شود (حرارت نباید مستقیم باشد و شیر نباید در ظرف فلزی باشد باید حتما در ظرف پیرکس یا لعابی باشد).😅
زمانی که دما به 31 درجه رسید قرص و آب را به آن اضافه کنید و هراز گاهی هم بزنید وقتی دما به 42 درجه رسید دلمه ها تشکیل می شوند و باید فورا از روی حرارت بردارید و 10 دقیقه استراحت بدهید، تا آب سبز آن جدا شود و بعد دلمه ها را جدا کنید و داخل آبکش بریزید. آن را تکان بدهید تا آب اضافه آن خارج شود.💦
2 لیوان از آب پنیر پیتزا را داخل یخچال بگذارید و مابقی آن را روی حرارت گرم کنید نباید بجوشد و فقط باید خیلی گرم شود به حدی که انگشت را بسوزاند و بعد پنیر را داخل آن قرار بدهید و با کفگیر تکان بدهید تا شیر اضافی آن را به آب پس بدهد. زمانی که شل شد سه بار دو طرف پنیر را بکشید و جمع کنید، و بعد آن را گرد کنید و داخل آب پنیری که برداشته بودید بگذارید نیم ساعت بعد آماده مصرف می شود.🕚
این پنیر پیتزا را می توانید به مدت 1 هفته داخل یخچال نگهداری کنید و برای نگهداری به مدت طولانی آن را رنده کنید و داخل فریزر قرار بدهید.❄️
✅روش دوم:✅
✅مواد لازم برای تهیه پنیز پیتزای خانگی :✅
✅مواد لازم:✅
🍕شیر پاستوریزه کامل2 لیتر
🍕سرکه یا جوهر لیمو 1 تا 2 قاشق غذاخوری
🍕نمک کمی
🍕پارچه نازک یا توری یک تکه
✅طرز تهیه پنیر پیتزا :✅
شیری که برای تهیه پنیر پیتزا استفاده می کنید حتما باید شیر کامل باشد. شیری که لاکتوز آن گرفته شده باشد یا استریلیزه و هموژنیزه باشد برای تهیه پنیر مناسب نیست ولی پاستوریزه بودن شیر حرف اول را می زند.🥛
شیر را روی حرارت گذاشته و صبر می کنیم تا جوش آید. برخی فکر می کنند اگر شیر را بجوشانیم تا غلیظ شود کیفیت پنیر بهتر می شود ولی جوشاندن شیر هیچ تاثیری در کیفیت پنیر پیتزا ندارد.🔥
وقتی شیر جوش آمد شروع به اضافه کردن سرکه یا جوهر لیمو کنید و اجازه بدهید که شیر به جوشیدن خود ادامه دهد. در همین زمان است که شیر شروع به سفت شدن می کند. هر وقت که شیر شروع به سفت شدن کرد دیگر نیازی به اضافه کردن سرکه نیست. حالا بگذارید شیر سفت شده 3 تا 4 دقیقه بجوشد.🕕
به وسیله توری آب اضافی پنیر پیتزا را گرفته و پارچه را فشار بدهید. کمی آب نمک درست کرده و این پارچه را با محتویاتش درون آن قرار بدهید. پس از اینکه پنیر چند دقیقه در آب نمک ماند آن را از پارچه جدا کنید و دوباره در قابلمه قرار بدهید و روی اجاق بگذارید. حرارت نباید خیلی زیاد باشد. حدود 10 دقیقه پنیر پیتزا را بپزید. هرچه بیشتر پنیر پیتزا را بپزید میزان کش آمدن پنیر پیتزا بیشتر می شود. البته اگر زیاد این کار را انجام بدهید باعث سوختن و از بین رفتن بافت پنیر پیتزا می شود.😋
پس از این 10 دقیقه اجازه بدهید پنیر پیتزا سرد شود تا خودش را بگیرد. پنیر پیتزا را رنده کرده و در فریزر برای استفاده های بعدی قرار بدهید.⌛️
💚نوش جاااااااان😍💚
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
❤️بچه ها دستورپخت دومیمرتبط با امروز که روز فست فوده ، درخواستی شماست که میان وعده ی خیلی خوبی هست.❤️
❤️دستور پخت #چیپس_سیب_زمینی_ساده 🍟❤️
✅مواد لازم:✅
🍟سیب زمینی
🍟نمک
🍟روغن مایع
✅طرز تهیه:✅
اندازه های مواد لازم می تواند بستگی به مقدار سیب زمینی شما داشته باشد.😅
سیب زمینی ها را پوست بکنید و با رنده ی مخصوص چیپس ، ورقه ورقه کنید .بعد ورقه های سیب زمینی را خوب بشویید و روی پارچه تمیزی قرار دهید تا آبش کاملا برود و خشک شود.⭕️
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و به اندازه 2 بند انگشت داخل تابه روغن بریزید تا داغ شود.🔥
سپس سیب زمینی ها را داخل روغن سرخ کنید تا رنگ آنها عوض شود. بعد از داخل روغن به داخل سبد انتقال دهید و مقداری نمک بر روی آنها بریزید . سبد را کمی تکان دهید تا نمک اضافه ریخته شود. چیپس آماده را در ظرف مناسبی بریزید تا سرد شود.❄️
✅نکات تکمیلی در مورد چیپس ساده:✅
⭕️چیپس ساده جزو پیش غذا - گوناگون میباشد.😂
⭕️زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .🕑
⭕️چیپس ساده را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .😊
⭕️توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .4⃣
💚نوش جاااااان😍💚
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
💜طرز تهیه #دسر_عربی 💜
🔴مواد لازم:🔴
🍮شیر: ۲پیمانه
🍮خامه صبحانه: ۳قاشق غذاخوری
🍮شکر: ۲قاشق غذاخوری
🍮پودر کرم کارامل: ۱بسته
🍮بیسکوییت پتی بور: (من ۷تا دونه ساده ریختم و ۷تا کاکائویی)
🍮پودر ژلاتین: ۱قاشق غذا خوری
🍮پودر نسکافه: ۲ قاشق غذاخوری
🔴🔴طرز تهیه:🔴
پودر کرم کارامل رو با شیر مخلوط کنید و بعد روی حرارت بزارید و مدام هم بزنید تا یکی دو دقیقه بجوشه.
بعد همونطور که داغه بریزید داخل مخلوط کن و بهش خامه، شکر، نسکافه و بیسکوئیت پتی بور رو اضافه کنید.
بعد ژلاتین بن ماری شده رو اضافه کنیدو همه رو باهم مخلوط کنید.
روش بن ماری⬅️(پودر ژلاتین را با ۱/۴ پیمانه آب یا شیر ولرم مخلوط کنید و روی کتری قرار دهید تا پودر کاملا حل شود.)
زمانی که مایه دسر عربی هنوز گرم است در قالب یا ظرف مورد نظر بریزید و به مدت ۵ ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید.
✔️نکات:
💟برای خارج کردن دسر عربی از قالب مانند هر دسر ژلاتینی دیگر کمی حوصله به خرج بدید و عجله نکنید. بعد اینکه مطمئن شدید دسر به خوبی گرفته است اون رو برگردونید.
💟این کارم انجام بدید دسر راحت جدا میشه: قالب سیلیکونی رو یبار بشورید و خوب تکونش بدید تا ابی نداشته باشه نیاز نیست خشکش کنید. بعد حدود ده دقیقه بزارید داخل فریزر بعد مواد رو بریزید داخلش و بزارید تو یخچال تا ببنده.
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#کوفته ( #کار_اعضا )
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
❤️و اما دستور پخت دوم ک مرتبط با روز شنبه اس که توش باید غذاهای سنتی بپزیم😁
این غذا رو همه جا درست میکنن و فقط روش های مختلفی داره و اصلیتش یکیه😊
با من همراه بشید که با این تغییرات ریز من یه کشک بادمجون خفن درست میکنی که همه عاشقش بشن😍❤️
❤️دستور پخت #کشک_بادمجان_مجلسی 🍆❤️
🍆بادمجان۴ عدد درشت
🍆پیاز۲ عدد متوسط
🍆کشک۴ قاشق غذاخوری
🍆مغز گردو۲ قاشق غذاخوری
🍆سیر۴ حبه
🍆نعناع خشک۲ قاشق غذاخوری
🍆نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
✅دستور پخت کشک و بادمجان:✅
1⃣برای تهیه کشک بادمجان مجلسی ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم، سپس به صورت ورقه ای برش می زنیم و داخل یک سینی قرار می دهیم. در ادامه مقداری نمک روی بادمجان های می پاشیم و اجازه می دهیم ۲۰ دقیقه استراحت کنند.🕓
2⃣این کار باعث می شود علاوه بر اینکه تلخی بادمجان ها گرفته شود، هنگام سرخ کردن هم روغن کمتری جذب کنند. در ادامه بادمجان ها را آبکشی می کنیم و با دست کمی فشار می دهیم تا آب اضافی موجود در بادمجان ها خارج شود.💦
3⃣در این مرحله یک تابه متاسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، پس از اینکه روغن داغ شد بادمجان ها را به تابه اضافه می کنیم و دو سمت بادمجان ها را به خوبی سرخ می کنیم، سپس از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.🍳
4⃣در ادامه پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا پیازها طلایی شوند. در ادامه سیرها را به صورت ریز خرد می کنیم و در حد یک دقیقه به همراه پیاز داغ تفت می دهیم.🌰
5⃣در ادامه بادمجان ها را با گوشتکوب یا غذاساز به طور کامل له می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و بادمجان له شده را به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی موجود در تابه تبخیر شود.⭕️
6⃣در این مرحله مغز گردوی خرد شده را به همراه کشک به تابه اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در صورتی که کشکی که استفاده می کنیم کمی سفت بود می توانیم نصف فنجان آب جوش نیز استفاده کنیم.🍶
7⃣در این مرحله درب تابه را می گذاریم را آب اضافی موجود در تابه تبیخر شود و کشک و بادمجان به روغن بیفتد. در همین حین نعناع خشک را به همراه کمی روغن به مدت یک دقیقه تفت می دهیم تا سرخ شود، سپس به غذا اضافه می کنیم.😋
8⃣پس از اینکه کشک و بادمجان به روغن افتاده و دیگر هیچ آبی درون تابه موجود نبود، غذا را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به سلیقه خود با موادی مثل نعناع داغ، پیاز داغ و سیر داغ و کشک تزیین کرده و با نان داغ سرو می کنیم.😍
✅نکات پخت کشک و بادمجان:✅
⭕️برای تهیه کشک و بادمجان توصیه می کنیم از کشکی استفاده شود که از کیفیت مناسبی بر خوردار باشد.
⭕️در صورتی که تمایل دارید این غذا را به صورت حرفه ای درست کنید توصیه می کنیم از کشک خانگی استفاده کنید.
💚نوش جااااااااان😍💚
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
اینم #کشک_بادمجان_مجلسی 🍆ما همراه با یه ایده ی جذاب تزیین😍
با کشک ،نعنا داغ ، پیاز داغ و کمی سیر داغ
به علاوه ی کمی شیوید تازه و فلفل قرمز ،پیاز گل شده و بادمجان سوخاری ورقه ای گل پیچ شده.☺️
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#ترشی_خرفه ( #پیشنهاد_اعضا )
خرفه
بادمجان کباب شده
سرکه
سیر
نمک
فلفل تازه
زردچوبه
فلفل سیاه
بادمجان کبابی اسلایز شود با خرفه خرد شده وفلفل خرد شده را با بقیه مواد مخلوط کنید داخل ظرف بریزید وسرکه اضافه شود بعد از 5روز قابل استفاده هست گاهی گوجه کبابی هم اضافه میکنم.
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah