eitaa logo
آشپزی اسلامی
3.5هزار دنبال‌کننده
89 عکس
89 ویدیو
6 فایل
اینجا یاد میگیری چطور غذای سالم بپزی😍 تبادل نداریم. فقط تبلیغ😊 ای دی نظرات و انتقادات و سفارشات 👇 @tebbeasmani سایت فروش محصولات👇 https://tayebat-bahar.ir/ کانال محصولات ارگانیک بهار 👇 @tayebat_bahar کانال چکیده طب اسلامی👇 @chekideteb
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه باسلوق گردویی به روش بازاری و با طعمی بی نظیر مواد لازم باسلوق شیره انگور نشاسته ½ لیوان آب ۱ لیوان شیره انگور ۲ لیوان گلاب ¼ لیوان شکر ( اختیاری) ½ لیوان مغز گردو ½ لیوان روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری وانیل ½ قاشق مرباخوری پودر هل ½ قاشق مرباخوری زعفران دم کرده ۱ قاشق مرباخوری طرز تهیه باسلوق شیره انگور مرحله اول برای تهیه باسلوق شیره انگور خوشمزه ابتدا درون یک ظرف مناسب نشاسته را به همراه آب اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا نشاسته در آب حل شود. در ادامه شکر را به همراه شیره انگور به نشاسته اضافه میکنیم. مرحله دوم حالا مخلوط نشاسته را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به صورت مداوم هم می زنیم تا باسلوق ته نگیرد. در ادامه زمانی که باسلوق کمی غلظت پیدا کرد، گلاب را به همراه وانیل و پودر هل اضافه می کنیم. مرحله سوم در این مرحله باسلوق را هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب شوند. حالا زعفران دم کرده را اضافه می کنیم، سپس مجددا مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم باسلوق غلیظ شود، سپس روغن مایع را اضافه می کنیم. مرحله چهارم حالا باسلوق را از روی حرارت بر می داریم، سپس روی سطح کار را یک نایلون فریزر قرار می دهیم و سطح نایلون را با مقداری روغن چرب می کنیم. در ادامه مایه باسلوق را درون قیف یک بار مصرف می ریزیم. مرحله پنجم در این مرحله ۳ ردیف باسلوق را به صورت نواری نزدیک هم پایپ می کنیم، سپس مغزهای گردو را به تریتیب در کنار هم روی باسلوق می چینیم، سپس مجددا با مایه باسلوق روی گردو را می پوشانیم و به کمک نایلون باسلوق را رول می کنیم. مرحله ششم در نهایت پس از اینکه باسلوق ها آماده شدند، آنها را به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا خودشان را بگیرند، سپس باسلوق ها را از یخچال خارج می کنیم و به اندازه دلخواه برش می زنیم. @ashpazi_eslamii
مواد لازم برای تهیه مربای زردک با شکر زردک یا گزر ۱ کیلوگرم شکر سرخ ۷۰۰ گرم آب ۳ پیمانه چوب دارچین ۱ تکه آبلیمو طبیعی ۱ ق چای خوری زعفران در صورت تمایل گزر رنگ میده و نیاز به زعفران نیست ابتدا باید زردک ها را بشورید سپس پوستش را مانند هویج بکنید می توانید برای راحتی در کار از پوست کن استفاده کنید سپس به مدل دلخواه رنده بزنید یا به صورت خیلی ریز خرد کنید و یا قالب بزنید. مرحله بعد شکر و آب و دارچین را با هم داخل یک قابلمه ریخته و بدون اینکه هم بزنید شعله را روشن کنید و اجازه دهید تا شکر حل شود اصلا نباید از قاشق فلزی استفاده کنید. مرحله بعد پخت مربای زردک زردک های رنده شده را به شربت اضافه کنید و اجازه دهید تا زردک ها پخته و نرم شوند و مربا به غلظت دلخواه برسد در ادامه آبلیمو و زعفران را اضافه کنید و بعد زدن چند جوش قابلمه را از روی حرارت بردارید. مرحله آخر وقتی خنک شد باید درب قابلمه را بگذارید و به مدت ۲۴ ساعت اجازه دهید تا در دمای محیط بماند سپس در شیشه های تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید. نکات کلیدی در طرز تهیه مربای زردک خوشمزه با افزودن آبلیمو مربا شکرک نمی زند. ریختن زعفران برای خوش رنگ شدن مربا می باشد می توانید حذف کنید. در طول پخت حرارت باید کاملا یکسان باشد کم و زیاد کردن شعله باعث شکرک زدن مربا زردک می شود. در انتهای پخت چوب دارچین را خارج کنید. شیشه های مورد نظر باید کاملا تمیز و عاری از هرگونه چربی باشند. اگر دوست دارید مربا شما پر شهد باشد باید مقدار شکر و زردک یکی باشد. خواص زردک زردک داروی گرم سازی کلیه و عامل نعوظ و ضد بواسیر و تقویت نیروی جنسی و تقویت استخوان و ضد قولنج است.. مربایی با طبع گرم @ashpazi_eslamii
هدایت شده از چکیده طب اسلامی
درمان عفونت گلو 🔸خوردن سیب و آب سیب با عسل 🔹آویشن (پودر آویشن و دم نوش آویشن) 🔸سیاهدانه + عسل (روزی یک قاشق عسل+هفت عدد سیاهدونه) 🔹خوردن عسل و شربت عسل 🔸غرغره کردن (آب نمک) نمک دریا+سرکه 🔹خوردن شیر گرم گاو محلی جرعه جرعه 🔸خوردن خرما 🔹داروی طب اسلامی جامع امام رضا (ع) + عسل 🔸داروی طب اسلامی امام کاظم (ع) 🔹خوردن سویق نخود 🔸چرب کردن گلو و سینه با روغن سیاهدانه @chekideteb
هدایت شده از طیبات بهار
لینک کانال محصولات ارگانیک https://eitaa.com/joinchat/4101242888Ce99aec832a
🔻 خوراک گوشت، بادمجان و کدو حلوایی 🔸 مواد لازم: 🔹 گوشت چرخ کرده (گوسفند یا بوقلمون) 🔹 کدو حلوایی 🔹 بادمجان 🔹 کدوسبز 🔹 فلفل دلمه‌ای 🔹 سیر 🔹 پیاز 🔹 نمک 🔹 پودرسیر 🔹 فلفل قرمز 🔹 زعفران 🔻 دستور پخت: 🔹 گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. 🔹 کدوحلوایی و بامجان و کدو سبز و فلفل دلمه‌ای و پیاز را حلقه‌ای و تقریبا یک اندازه برش می‌دهیم و به صورت عمودی و کنار هم در ماهیتابه می‌چینیم و بین آن‌ها گوشت چرخ کرده را می‌گذاریم و آنقدر می‌چینیم تا کل ماهیتابه پر شود. نمک و پودر سیر و فلفل قرمز را با کمی زعفران دم شده روی مواد می‌ریزیم. سیرها را حلقه حلقه می‌کنیم و آن‌ها را هم اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا پخته شود و جا بیفتد. @ashpazi_eslamii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عدس :۲/۳ پیمانه(۱۲۵گرم) عدس قرمز:۲/۳ پیمانه(۱۲۵گرم) پیاز: ۱عدد سیر۲حبه پودر سوخاری۲/۳ پیمانه(۸۵ گرم) آرد نخودچی:۲/۵ غذاخوری روغن:۱قاشق غذاخوری جعفری:۳ قاشق غذاخوری زیره:۱/۵ قاشق چایخوری زردچوبه/نمک/فلفل بعد از اینکه از یخچال در اوردین دوباره مخلوط کنین و با دست مرطوب اندازه دلخواهتون سرخ کنین @ashpazi_eslamii