eitaa logo
آشپزی اسلامی
3.5هزار دنبال‌کننده
88 عکس
82 ویدیو
6 فایل
اینجا یاد میگیری چطور غذای سالم بپزی😍 تبادل نداریم. فقط تبلیغ😊 ای دی نظرات و انتقادات و سفارشات 👇 @tebbeasmani سایت فروش محصولات👇 https://tayebat-bahar.ir/ کانال محصولات ارگانیک بهار 👇 @tayebat_bahar کانال چکیده طب اسلامی👇 @chekideteb
مشاهده در ایتا
دانلود
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوشو برنج 😍 ( برنج دوشاب ) ‌ یکی از قدیمی ترین شیرینی های سالم گیلانی هاست که در ایام قدیم برای فصول سرد مثل زمستان درست میکردند . تقدیم نگاه ارزشمندتون ❤️ امیدوارم دوسش داشته باشید و ازش لذت ببرید 😊 ‌ ‌ مواد لازم ✍️ ( نکات رو حتما بخونید ) برنج ۲ الی ۳ پیمانه دوشاب حدودا ۲ پیمانه مغز گردو ، هل ، زیره به مقدار لازم ‌ ✨نکات✨ برنج حتما باید از ۱۲ ساعت قبل تو آب و نمک خیس بخوره . شعله گاز موقع تفت دادن باید زیاد باشه و سریع هم بزنید که نسوزه و پفکی بشه دوشاب اربه استفاده کردیم که درست ترین دوشاب این شیرینی هستش اما اگر پیدا نکردید میتونید از شیره انگور یا شیره خرما هم استفاده کنید . به مقداری بزنید که شیرینی حالت منسجم بگیره و خیلی هم خیس نشه . هم به صورت تیکه ای و هم به صورت قاشق میتونید نوش جان کنید . (سفتی یا شلی شیرینی بستگی به میزان شیره و غلظتش داره ) خودتون طبق سلیقه بالانس کنید . کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
14.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش شلغم🍲 🔸مواد لازم: روغن ۲ ق غ خ ۱ عدد پیاز درشت فلفل سیاه، زردچوبه، نمک ۳/۴ پیمانه عدس ۱/۲ پیمانه بلغور گندم ۱/۳ پیمانه برنج آب مرغ یا اب گوشت یا عصاره پخته شده آب جوش به مقدار کافی ۲ عدد شلغم نگینی خورد شد سبزی تازه خورد شده ۳۰۰ گرم (شوید، جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و یا پیازچه) نخود ۱ پیمانه 🔸مواد لازم برای ترکیب ماست: ۴ ق غ خ ماست و یا همون ۱ لیوان ماست ۳ حبه سیر رنده شده ۱ ق غ خ آرد ۱/۲ پیمانه آب 🔸پیازداغ و نعنا داغ برای تزیین 🔹 برای تریینم پیاز داغ درست کنین با نعنا داغ روش بریزین و تو این روزای سرد زمستونی نوش جان کنید. کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
10.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻‍🍳🍲آش مواد لازم شلغم : ۴۰۰ گرم بلغورجو: ۱ لیوان برنج : نصف لیوان عدس : نصف لیوان سبزی آش : نیم کیلو کشک : ۲ قاشق غذاخوری نعنا خشک : ۲ قاشق غذاخوری سیر سه چهار حبه نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه بلغورجو ، برنج و عدس رو میشوریم و میزاریم با آب و کمی نمک ۴۵ دقیقه بپزن شلغم خرد شده و سبزی آش رو اضافه میکنیم و زمان میدیم به خوبی پخته بشن سیر رو با زردچوبه ، فلفل ، نمک و نعنا تفت میدیم و به آش مون اضافه میکنیم و ده دقیقه اخر هم کشک میریزیم . این آش خیلی خوشمزه س و پیاز داغم نداره ولی اگه دوست داشتین میتونید بریزید 🥰 کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
🍉تو مازندران شیرینی بهادونه رو برای عید،شب یلدا و خیلی هام تو عروسیها و جشنها درست میکنن . البته ک شیوه ی درست کردنش خیلی مهمه که تردو خوشمزه بشه . ما به زبون خودمون میگیم بئادونه و بئودونه … 🔴مواد لازم برای قوام شکر🔴 •دونیم لیوان شکر• •دو لیوان اب •دو قاشق اب نارنج یا ابلیمو• (نمیتونی حذف کنین چون اگه نباشه بهم میچسبه و وا میره) •دو لیوان برنجک خشک شده• ▪️برنج رو باید کمی شل تر از حالت عادی ابکش کنید،بااب سرد خوب بشورید و بذارید ابش کامل بره بعد داخل سینی بریزید و زیرنور افتاب خشک کنید ▪️برنج نباید دم کرده باشه ▪️کره یا روغن یا نمک نداشته باشه ▪️برای رنگی کردن برنج موقع خشک کردن برنج میتونین از رنگ خوراکی استفاده کنین یا از رنگ لبو اسفنجاج زعفران ریحان… ▪️سخت ترین قسمتش درست کردن قوام شکر هست باید انقدر با شعله متوسط بجوشه که وقتی یک قطره ازش میریزی توی اب سفت سفت بشه یا کش بیاد ک دراینصورت یعنی امادست… 🔴برنج خشک شده داخل ی صافی تو روغن داغ داغ بریزید (مطابق فیلم) که همه برنجا رو تو روغن سرخ کردیم قوام رو اهسته ب برنج اضافه کنین،هم بزنین و بعد داخل سینی چرب شده پخش کنین و با دست یا گوشت کوب،فشرده کنید تا بهم بچسبه ▪️راز انسجامش ضربه و حالتهایی ک با دست بهش میزنین میتونین روش گردو،کنجد یا بادام درختی هم برای تزئین بریزید بعد چند دقیقه بذارید کنار تا خنک بشه و دراخر با چاقوی تیز برشهای دلخواه بزنین کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلدرچین هندی(سس هندی) . مواد اولیه: ⬇️ بلدرچین ۳ عدد فلفل دلمه قرمز ۲ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۴ عدد فلفل پرک ۱/۲ ق.چ زنجبیل ۱ ق.چ تخم گشنیز ۱ ق.چ زیره ۱/۲ ق.چ زردچوبه ۱ ق.چ فلفل سیاه ۱/۲ ق.چ آبلیمو ۱ ق.غ نمک . طرز تهیه: ⬇️ ۱.بلدرچین‌هارو سرخ می‌کنیم و میذاریم کنار ۲.داخل تابه‌ای که بلدرچین‌هارو سرخ کردیم پیاز نگینی ریز رو سرخ می‌کنیم ۳.فلفل دلمه، سیر و ادویه‌هارو با هم میکس می‌کنیم یکدست که شد به پیاز سرخ شده اضافه می‌کنیم و ۲ دقیقه تفت میدیم ۴.آب و آبلیمو اضافه می‌کنیم و بلدرچین‌های سرخ شده رو داخل سس میذاریم، در تابه رو میذاریم و ۱ تا ۱/۵ ساعت زمان میدیم تا بلدرچین‌ها بپزن . ✅نکات تکمیلی: ۱.مرغ رو هم با این سس و این روش میتونید بپزید فقط زمان پخت رو به ۱/۵ الی ۲ ساعت افزایش بدید ۲.در اصل این سس رو هندی‌ها خیلی تند درست میکنن ولی شما میتونید تندیش رو طبق ذائقه خودتون تنظیم کنید . . . کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم آرد: ۵ ق غ ،کره(یا روغن محلی): ۶۰ گرم، نبات: ۱۵۰ گرم، زعفران غلیظ دم کرده:مقداری، زردچوبه، پودر هل ودارچین : هر کدام نصف قاشق مربا خوری، (زنجبیل و زیره هم میشه ریخت دلبخواهه)،آب سرد: ۲ لیوان، گلاب: یک سوم لیوان، مغزیجات به دلخواه: مقداری طرز تهیه: ابتدا آرد رو با حرارت ملایم حدود ده دقیقه تفت میدیم در حدیکه بوی خامی آرد گرفته بشه تغییر رنگ نده، بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم تا عطر ادویه ها آزاد بشه، بعد کره یا روغن محلی رو اضافه میکنیم و در حد آب شدن کره آرد رو تفت میدیم، بعد آب سرد رو اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم تا آرد گلوله نشه،بعد نبات رو اضافه میکنیم وقتی آب شد، زعفران و گلاب رو اضافه میکنیم ، وقتی کاچی به غلظت رسید مغزها رو اضافه میکنیم ، درِ ظرف رو میزاریم و ده دقیقه زمان میدیم تا کاچی به روغن بیفته. کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از چکیده طب اسلامی
‏کانال چکیده طب اسلامی را در واتساپ دنبال کنید: https://whatsapp.com/channel/0029Vb4zAhKDp2Q6GSRnMZ0Q
هدایت شده از طیبات بهار
دوستانی که از سایت ما دیدن کردن میدونن که محصولاتبا تخفیفه اگر محصول خاصی مد نظرت هست که تو سایت هنوز بارگزاری نشده حتما بهم بگو😊 آی دی ارتباط با بنده و سفارش محصولات و دارو ها👇 @tebbeasmani سایت 👇 https://tayebat-bahar.ir/