#شامی_هویج
گوشت چرخ کرده
همراه با یک عدد پیاز متوسط رنده شده،
هویج یک عدد رنده شده،
نمک، فلفل، زردچوبه یک ق چ
آردنخودچی سه ق غ
من از نخود آبگوشتی اندازه چهار قاشق غذاخوری داخل تابه نخودو کمی تفت دادم ...بعد ریختم داخل آسیاب وآسیاب کردم. بعد اضافه کردم به مواد شامی هویج، طعم خوشمزه ای میده به شامی، حسابی موادو ورز بدید
داخل ظرفی بریزید و حدود یکساعت داخل یخچال گذاشتم. بعد داخل تابه روغن بریزید، به اندازه ی نارنگی بردارید. و با دستتون فروم بدید... وداخل تابه سرخ کنید .با حرارت کم تا بپزه .بعد میتونید شامی هویج و داخل ی تابه دیگه انتقال بدید. دو قاشق سرکه، یک قاشق شکر، و نصف استکان آب با هم مخلوط کنید. بریزید رو شامیا مجددا بزارید.
روی حرارت تا چاشنی وارد شامی بشه. و جذب شامی بشه. طعم شامی ملس میشه. که بانان یا برنج سرو کنید .....
نکته: طعم هویج داخل شامی وشیرین نمیکنه
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_غذا_بپز
لینک کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
کوکو لوبیا سفید
مواد لازم:
1 لیوان سرپر لوبیا سفید پخته شده
1 عدد پیاز متوسط
3 حبه سیر
8_7 ساقه جعفری
نصف قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده
نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری زیره
1 قاشق چای خوری نمک
3 قاشق غذاخوری سرپر آرد یا سویق
روغن زیتون یا کنجد (برای سرخ کردن)
طرز تهیه:
لوبیا پخته شده ، پیاز درشت خرد شده ، سیر و جعفری را داخل غذاساز بریزید و خرد کنید. سپس داخل ظرف گودی بریزید ادویه ها ، نمک و آرد را اضافه کنید و هم بزنید. قاشق را در روغن بزنید و یک قاشق از مواد بردارید و داخل روغن داغ بریزید و به صورت نازک شکل بدید و با شعله کم پشت و رو سرخ کنید. بعد از اینکه کوفته ها پخت روی دستمال کاغذی حوله ای بذارید تا روغن کوفته ها گرفته شود.
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_غذا_بپز
لینک کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ریگ_شور کردن خاکشیر و تخم شربتی
اینایی که میخریدو باید حتما ریگ شور کنید👇👇👇
خاکشیر
تخم شربتی
زیره
اویشن
رازیانه
هر چقدم بگن تمیزه شما ریگ شور کن😎
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_غذا_بپز
لینک کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
✅ کشمش پلو 😋
✍ مواد لازم:
3 پیمانه برنج
1 پیمانه عدس
300 گرم سینه مرغ که من حذفش کردم
150 گرم کشمش
50 گرم زرشک
زعفران
1 عدد پیاز
1عدد سیب زمینی کبریتی خرد شده و سرخ شده برای تزیین و یا خلال سیب زمینی آماده
🍜 طرز تهیه:
عدس را با کمی آب پخته ومراقب باشین له نشه، برنج را آبکش کرده و درقابلمه لایه لایه برنج وعدس بریزید و با کمی روغن دم کنید، درظرفی پیازراکمی تفت داده وسینه مرغ را اضافه کرده به همراه ادویه مخصوصا زعفران ودارچین می پزید، کشمش که ازقبل خیس کردید را درکمی کره وروغن سرخ کنید
زرشک را هم کمی تفت دهید. پلو را درظرف به همراه مرغ، کشمش ، زرشک و زعفران آب زده به هرمدلی که دوست دارید بریزید،
نقش غذای انسان در تلطیف روح❗️
از اجناسی در بازار خرید کنید که در مقابل چشم دیگران نبوده است❗️
👁 غذایی که چشم کسی در آن است نور و برکتش از بین می رود و چه بسا موجب برخی امراض صعب العلاج می شود.
لینک کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
هدایت شده از چکیده طب اسلامی
🌺 توصیه های قبل و بعد از #بارداری
✅جلوگیری از زردی
🖊 مصرف خربزه و پنیر محلی و میوه به برای مادر در ماه آخر بارداری سبب جلوگیری از #زردی_نوزاد زیبایی بچه و... می گردد.
✅ قلب نارس
🖌 مصرف مخلوط سویق گندم و جو در هفته های 3 و 4 و 5 بارداری سبب جلوگیری از #قلب_نارس جنین می شود
✅ پیشگیری از دیابت بارداری
🖊 مصرف مقدار کمی جو و سویق جو در غذاها سبب جلوگیری از دیابت بارداری می گردد
✅ زیبایی و شجاعت فرزند
🖌 مصرف سبزی کاسنی و میوه به توسط مرد و زن قبل از بارداری، سبب زیبایی و شجاعت فرزند می شود
🌺 توصیه های قبل و بعد از بارداری
✅یبوست در بارداری
🔶 اگر دچار یبوست دوران بارداری هستید کمی گیاه افتیمون تمیز شده مصرف کنید و صبح یک لیوان آب جوشانده ولرم شده میل کنید
✅ دیابت بارداری
دیابت بارداری را توسط همان سویق جو و مصرف نان جو کنترل کنید. از داروی ویژه دیابت در طب اسلامی با ناممرکب چهار و قند بالا استفاده نمایید
✅ ویار
🔶 اگر دچار ویار شده اید حتما از میوه به استفاده کنید. داروی مرکب یک طب اسلامی هم متخصص درمان ویار بارداری می باشد
✅ نفخ در بارداری
🔷 جهت درمان نفخ زمان بارداری هر شب 1 قاشق مخلوط زنیان و مغز گردو میل کنید و مصرف آب بین غذا را تعطیل کنید
🌺 توصیه های قبل و بعد از بارداری
✅ افسردگی بارداری
🔶 افسردگی دوران بارداری را با مصرف انگور و مویز و کشمش و هم چنین آب انگور درمان کنید. به ویژه انگور سیاه
✅ کمبود کلسیم در بارداری
برخی در این دوران دچار کمبود کلسیم می شوند. حتما از استخوان ساز طبیعی سنجد و سویق سنجد و همچنین داروی غبیرای بدون سیاه دانه در طب اسلامی استفاده نمایید.
⚠️ قرص های کلسیم داروخانه ها می تواند سبب سنگ کلیه نوزاد گردند.
✅ کم خونی و فقر آهن
فالوده سیب
شیره انگور
قرص خون امام رضا علیه السلام
داروی خونساز طب اسلامی
اسید فولیک و داروهای شیمیایی عوارض بسیاری دارند. و با وجود جایگزین طبیعی نیازی به آنها نیست.
🔶 مصرف سبزی کاسنی و دم کرده آن و به ویژه داروی ترکیبی کاسنی اگر مرد مصرف کند سبب افزایش احتمال پسردار شدن و اگر زن مصرف کند سبب افزایش احتمال دختردارشدن می گردد.
🌺 توصیه های قبل و بعد از بارداری
🔰 جهت راحتی زایمان ، چند روز قبل از موعد زایمان، میوه به مصرف شود و همچنین مقدار کمی آب زعفران و شربت زعفران میل شود
📌 پیاده روی متعادل ، چند روز قبل از زایمان نیز برای زنان مفید است
📚 بعد از تولد نوزاد بهترین تغذیه برای مادر مصرف خرما می باشد
🔷 عقیقه دادن برای نوزاد بسیار مفید می باشد
🔶 بهترین زمان جهت ختنه کردن نوزاد در آخر هفته اول بعد از تولد می باشد.
لینک کانال چکیده طب اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/772734978Cec618ea4c7
هدایت شده از چکیده طب اسلامی
رفع #زردی نوزادان
درمان صفرا در طب اسلامی
که برای نوزادان هم مفیدست:
مادر باید بخورد:
1- سویق عدس
2- کندر نر بجود
3- ماست بهمراه زنیان
4- دوغ ترش
5- خیار بصورت ناشتا در تابستان
6- سویق عدس بصورت ناشتا
7- خوردن مویز قرمز هسته دار 21 عدد بصورت ناشتا.
8- یک قاشق مرباخوری عسل ناشتا
9- سرکه ی اسلامی
10- کمی آلوی سیاه تازه
11- ماهی کباب
12- نوشیدن آب سرد
13- خرفه
14- هندوانه
15- در جای خنک بنشیند.
نوزاد باید بخورد:
- یک قاشق دم کرده سنای مکی در دهان بچه بریزند و در صورت خوب نشدن دوباره تکرار کنند فورا خوب میشود.
درمان زردی نوزادان در طب سنتی و اسلامی:
- برای دفع زردی (بیلی روبین خون) خوردن غذاهای سرد و ادرار اور سفارش میشود.
مادر باید بخورد:
- پیاز/ سبزی/ خیار/ انگور/ هندوانه/ کاهو/ تخم کاهو/ آلو/ پرتقال/ لیمو/ خربزه(همراه با پوست ادرارآورترین خوراکیست)/ عناب/ ترنجبین/ تخم کرفس/ تخم کدو/ زرشک خام/ خاکشیر/ کاسنی/ سوپ جوجه/ ماهی/ کلم پلو/ خورشت کدو
و اما آنچه نوزاد باید بخورد:
1-کمی شیر خشت یا عناب یا ترنجبین به نوزاد بدهند.
2-نوزاد را روی برگ بید و یا خرفه بخوابانند و آنها را به بدنش بمالند.
3-حجامت (یک خراش کوچک پشت گوش نوزاد که دو قطره خون بیاید کافیست).
لینک کانال چکیده طب اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/772734978Cec618ea4c7
#شربت_نعناع
نیم کیلو نعنا تازه رو پاک کرده شستم . فقط برگهاش احتیاجه برگ نعنا رو کمی تیکه کردم تا هم رنگش بهتر بشه هم عطرش. حالا یک کیلو شکر قهوه ای رو با4 یا 5لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا دونه های شکر حل بشن و شربت تا حدی غلیظ بشه در این زمان نعناها رو اضافه کردم گذاشتم 10دقیقه باهم بجوشن اواخر پخت دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه و حرارتو خاموش کردم.دمکنی روی قابلمه قرار دادمو اجازه دادم 24ساعت در محیط اشپزخونه بمونه بعدم از صافی رد کردم وداخل شیشه تمیز ریختم و داخل یخچال گذاشتم این شربت بمدت یکسال هم داخل فریزر قابل نگهداریه. زمان استفاده با مقداری آب و چند تیکه یخ مخلوط و سرو کنید. فوق العادست خصوصا بعداز غذاهای سنگین و سرد.
نقش غذای انسان در تلطیف روح❗️
از اجناسی در بازار خرید کنید که در مقابل چشم دیگران نبوده است❗️
👁 غذایی که چشم کسی در آن است نور و برکتش از بین می رود و چه بسا موجب برخی امراض صعب العلاج می شود
لینک کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشک_انار
لینک کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیره_سیب
لینک کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
کتلت عدس
من این مقدار مواد رو دوبرابر کردم
عدس سه چهارم لیوان از عدس ریز وخوش پخت استفاده کنید.
سیب زمینی متوسط دو عدد یکی خام ویکی پخته ، خام برای این استفاده میشه که کوکو از هم وا نره این کوکوی خیلی ناز نازیه😍
تخم مرغ دو عدد
پیاز متوسط یک عدد
سیر یک حبه
نمک وفلفل قرمز وسیاه و زردچوبه و کمی آویشن وجعفری
عدس رو بشورید وبا مقداری آب بزارید رو گاز تا بپزه اینقدر نپزه که پوست جدا بشه سپس بریزید تو ابکش تا اب اضافیش بره .سیب زمینی رو بپزید پوست بکنید وبزارید یخچال تا خنک خنک بشه هرچه موادتون سردتر باشه موقع سرخ کردن روغن کمتری به خودش جذب میکنه.
عدس پخته رو با دستگاه بزنید تاخمیری شکل بشه غذا ساز ندارید از چرخ گوشت رد کنید
سیب زمینی خام و پیاز رو با رنده ریز رنده کنید و آبشو بگیرید
سیب زمینی پخته هم با رنده ریز رنده کنید
تخم مرغها رو با همزن دستی بزنید ادویه جات وجعفری اضافه کرده بقیه مواد رو هم اضافه وخوب خوب مخلوط کنید تا مواد یکدستی بدست بیاد
ماهی تابه رو داغ کنید روغن بریزید وبا قاشق مقداری از خمیر بزارید داخل روغن با پشت قاشق صاف کنید .یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه سرخ بشه میتونید با دست هم شکل بدید دستتونو خیس کنید مقداری از مواد بردارید با نوک انگشتان پهن کنید وبزارید داخل روغن
سرخ که شدن رو دستمال تمیز اشپزخانه بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه واسه ساندویچ خیلی خوشمزس
عزیزان اگر کتلت وا رفت تخم مرغش کمه یک عدد تخم مرغ به همراه یک قاشق آرد سوخاری ویا آرد گندم خوب بزنید واضافه کنید. ودوباره خوب مخلوط کنید.
شنیدید از قدیمیا میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل (سر قابلمه غذاتون هم همون اثرو داره وضو فراموش نشه
لینک کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
22.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_مقوی
لینک کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93