#دسر_گندمی
برای درست کردن دسر
یک پیمانه ارد گندم سبوس دار
دو پیمانه شکر سرخ
6 پیمانه شی ر محلی
نصف پیمانه گلاب
نان تست(یا کیک اسفنجی ساده با قطر کم و میزان شیرینی کم) به میزان لازم برای لایه میانی
آرد و شکر و شیر رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم .
مثل فرنی انقدر هم میزنیم تا جوش بیاد و سفت بشه.
میتونید بهش زعفران هم اضافه کنید.
ظرف مناسب انتخاب کنید اول یک لایه از مایع میریزید و لایه بعدی نان تست میگذاریم و لایه بعدی باز هم مایع دسر را میریزیم.
میتونید چند رنگ درست کنید.
و لایه های بعدی رو ترک یا فرنی درست کنید.
در یخچال بگذارید تا سفت شود
میتونید با مویز یا پودر پسته و گردو یا... تزیین کنید..
نوش جان.
@ashpazi_eslamii
هدایت شده از چکیده طب اسلامی
دلنوشته ادمین😊
دشمن خودی و غیر خودی ندارد..😒
میخواهند جو سازی کنند ... نمی دانند خداوند شنوا و بیناست...❤️
مکرشان رو به خودشان بر می گرداند ان شاءا...😊
هر خانه ی یک مسلمان یک داروخانه آیت ا... تبریزیان است...😏
همه را پلمپ کنید😁
❤️❤️دلی که رهروست پا پس نمی کشد.❤️❤️
هر چه بیشتر با این طب مخالفت می شود حقانیتش روز به روز بیشتر عیان می شود.😉
پ1:
در همین کانال سرچ کنید دستور تهیه انواع داروهای طب اسلامی و سویق ها و... وجود دارد.
حقانیت این طب با شفایافتگان است ... که الان مدافع این طب هستند.
و مروج این طب شده اند😄حتا سر سخت تر از ما😊
پ2:
می تونید و جراتشو دارید بیاید مناظره زنده تلویزیونی .... 🙃
ما آماده ایم....مردی بفرما😉
☘در حق بیماران و این طب دعا بفرمایید☘
#التماس_دعای_فرج_مولا
#آقا_امام_زمان_با_ماست
#حق_پیروز_است
23 دی ماه
@chekideteb
#دونات_کدو_حلوایی
آرد 1 و 3/4 لیوان
شیر ولرم 1/2 لیوان
شکر سرخ یا عسل1/2 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
پوره کدو حلوایی 3/4 لیوان
وانیل مقداری
روغن کنجد 1/3 لیوان
پودر دارچین 2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه : داخل کاسه ای آرد ، بکینگ پودر ، نمک و دارچین را باهم مخلوط کنید ؛ برای تهیه پوره کدو حلوایی ابتدا کدو را پوست بکنید و خرد کنید سپس با چند لیوان آب بپزید و پس از پخت با پشت چنگال له کنید.
تخم مرغ ، پوره کدو حلوایی ، شکر ، شیر ، روغن ، وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس قاشق قاشق مخلوط آرد را به مایه دونات اضافه کنید.
به آرامی و با استفاده از لیسک مواد را مخلوط کنید تا مایه دونات منسجم شود ، داخل قالب مخصوص دونات یا کاپ کیک را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید سپس داخل هر قالب را تا 2/3 از مایه دونات پر کنید ( برای راحتی کار میتوانید مایه دونات را داخل قیف بریزید ).
قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 5 تا 10 دقیقه قرار دهید تا دونات ها پخته و طلایی شوند ( بسته به دما و مدل هر فر مدت زمان پخت دونات ها متفاوت میباشد ).
پس از پخت قالب را از فر خارج کنید ، چند دقیقه صبر کنید تا دونات ها کمی خنک شوند سپس دونات ها را از قالب خارج کنید.
برای تزیین دونات مقداری کره را ذوب کنید و دونات ها را داخل کره بغلطانید سپس در مخلوط شکر و پودر دارچین بزنید تا تمام سطح دونات ها شکری شود ، میتوانید از تزیینات مختلف دیگری مانند شکلات آب شده ، سس شکلاتی ، کرم کره ای و … استفاده کنید.
آشپزی اسلامی👇
https://tlgrm.me/ashpazi_eslami
❤️آشپزی اسلامی❤️ در ایتا👇
https://eitaa.com/ashpazi_eslamii
❤️آشپزی اسلامی ❤️در سروش👇
https://sapp.ir/ashpazi_eslamii
#آش_انار
برنج 1 لیوان
سبزی آش ( تره.جعفری.گشنیز.نعناع ) 1 کیلو
لپه نصف لیوان
دانه انار 2 کیلو
پیاز سرخ کرده 4 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
گلپر 2 قاشق غذاخوری
روغن 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه : لپه را با پیاز سرخ کرده و 5 لیوان آب و کمی نمک و فلفل درون ان بریزید و بگذارید تا لپه کمی بپزد سپس برنج شسته شده را داخل لپه هایی که کمی پخته شده بریزید و اجازه دهید برنج کاملا بپزد.
گوشت چرخ کرده را با 2 پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و قلقلی درست کنید و پس از سرخ کردن داخل آش بریزید.
سبزی را تمیز کرده و بشویید و خرد کنید سپس به مایه آش اضافه نمائید و بگذاریم آهسته بجوشد تا آش جا بیفتد ، باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد.
دانه های انار را داخل آش بریزید و در انتها گلپر را اضافه کنید ، برای سرو کردن آش را در ظرف ریخته و با کمی دانه انار روی ان را تزئین کنید.
نکته ها : میتوانید روی اش را با نعناع داغ تزئین کنید ( 1 قاشق سوپخوری نعناع خشک نرم را با 3 قاشق سوپخوری روغن کمی روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ ان کمی تغییر کند اما مراقب باشید نعنا نسوزد ) ، میزان له شدن مواد بستگی به خودتان دارد ، میتوانید مواد را تا حدی که له شوند نیز بپزید.
بجای دانه های انار از رب انار نیز میتوانید استفاده کنید و در اینصورت بجای 2 کیلو دانه انار از نصف پیمانه رب انار استفاده کنید ، انار هرچه ترش تر باشد اش شما خوشمزه تر خواهد شد.
آشپزی اسلامی👇
@ashpazi_eslami
❤️آشپزی اسلامی❤️ در ایتا👇
https://eitaa.com/ashpazi_eslamii
❤️آشپزی اسلامی ❤️در سروش👇
https://sapp.ir/ashpazi_eslamii
#زولبیا
موادلازم:
نشاسته گل ۱۱۰گ(۱/۵فنجان)
ماست پر چرب ۱۰۰ گ
ارد ۲۰ گ (۱ ق س)
شربت غلیظ درست شده از عسل۱ ق س
روغن کنجد ۱ ق م
زعفران غلیظ ۱ ق س
روغن برای سرخ کردن روغن کنجد
شربت :
عسل پيمانه
اب ۱/۵ پيمانه
جوهر لیمو ۱/۴ ق چ
گلاب ۱/۲پيمانه
طرزتهیه:
اب و عسل را روی حرارت گذاشته تا عسل اب شده و قوام بیاید و جوهر لیمو را با یک ق م اب سرد حل کرده اضافه میکنیم . گلاب را هم می ریزیم بعد از چند جوش از روی حرارت برمی داریم.
نشاسته و ماست (چکیده و پرچرب باشد بهتر است)را با قاشق مخلوط کرده ۱ ق س شربت غلیظ (شکر دو برابر اب) , روغن یک ق م , ارد,زعفران , را اضافه کرده با درجه ی تند همزن ۵ دقیقه میزنیم. سپس یک ساعت استراحت داده.
اگر خیلی سفت بود یک قاشق ماست اضافه می کنیم.
به اندازه ی یک بند انگشت روغن در تابه ریخته رینگهای مخصوص زولبیا را درون روغن گذاشته تا داغ شود.
دمای روغن باید ۱۴۰ درجه باشد .
مواد را در قیف با ماسوره ی ریز ریخته و دایره دایره می ریزیم. دو طرف را سرخ کرده با حرارت نسبتا تند. سپس در صافی قرار می دهیم.
وقتی زولبیا کمی از حرارت افتاد داخل شربت ولرم می اندازیم.
آشپزی اسلامی👇تلگرام
@ashpazi_eslami
❤️آشپزی اسلامی❤️ در ایتا👇
https://eitaa.com/ashpazi_eslamii
❤️آشپزی اسلامی ❤️در سروش👇
https://sapp.ir/ashpazi_eslamii
#زولبیا
موادلازم:
نشاسته گل ۱۱۰گ(۱/۵فنجان)
ماست پر چرب ۱۰۰ گ
ارد ۲۰ گ (۱ ق س)
شربت غلیظ درست شده از عسل۱ ق س
روغن کنجد ۱ ق م
زعفران غلیظ ۱ ق س
روغن برای سرخ کردن روغن کنجد
شربت :
عسل پيمانه
اب ۱/۵ پيمانه
جوهر لیمو ۱/۴ ق چ
گلاب ۱/۲پيمانه
طرزتهیه:
اب و عسل را روی حرارت گذاشته تا عسل اب شده و قوام بیاید و جوهر لیمو را با یک ق م اب سرد حل کرده اضافه میکنیم . گلاب را هم می ریزیم بعد از چند جوش از روی حرارت برمی داریم.
نشاسته و ماست (چکیده و پرچرب باشد بهتر است)را با قاشق مخلوط کرده ۱ ق س شربت غلیظ (شکر دو برابر اب) , روغن یک ق م , ارد,زعفران , را اضافه کرده با درجه ی تند همزن ۵ دقیقه میزنیم. سپس یک ساعت استراحت داده.
اگر خیلی سفت بود یک قاشق ماست اضافه می کنیم.
به اندازه ی یک بند انگشت روغن در تابه ریخته رینگهای مخصوص زولبیا را درون روغن گذاشته تا داغ شود.
دمای روغن باید ۱۴۰ درجه باشد .
مواد را در قیف با ماسوره ی ریز ریخته و دایره دایره می ریزیم. دو طرف را سرخ کرده با حرارت نسبتا تند. سپس در صافی قرار می دهیم.
وقتی زولبیا کمی از حرارت افتاد داخل شربت ولرم می اندازیم.
آشپزی اسلامی👇تلگرام
@ashpazi_eslami
❤️آشپزی اسلامی❤️ در ایتا👇
https://eitaa.com/ashpazi_eslamii
❤️آشپزی اسلامی ❤️در سروش👇
https://sapp.ir/ashpazi_eslamii
#آش_عباسعلی
مواد لازم📝
نخوديك چهارم پيمانه
لوبيا سفيديك پيمانه،
عدس کوهی يك پيمانه
خامكوب (گندم سبوسدار نيم كوب شده يك و نيم پيمانه درصورتى كه به خامكوب دسترسى نداشتيد از بلفور گندم استفاده كنيد)
برنج نيم دانه معطر يك و نيم پيمانه
گوشت مغز ران گوساله يك كيلو گرم
پياز داغ يك و نيم تا دو پيمانه
روغن كرمانشاهى به دلخواه
پياز خام يك عدد
طرز تهیه 📝
گوشت را با آب و يك عدد پياز پخته،حبوبات و غلات را جداجدا پخته گوشت را با نيمى از حبوبات كوبيده،همه حبوبات و گوشت رو به همراه پياز داغ نمك زردچوبه فلفل قرمز و سياه براى شما به مقدار لازم براى من فراوان، مخلوط كرده چهار تا پنج ساعت با حرارت كم هم زده تا آش جابيافتد و كاملا"كشدار و لعابدارشود.
در تمام اين مدت حواستون باشه به دليل وجود گوشت و حبوبات له شده آش سريع ته مى گيره.
اين آش بايد تند و نيز و چرب و چيلى باشه.
حتما از فلفل سياه بيشتر از فلفل قرمز استفاده كنيد چون معطر هستش و روى عطر و بوى آشتون خيلى تأثير داره.
حتما از روغن كرمانشاهى مرغوب كه بازهم در معطر شدن آش تأثير فوق العاده اى داره استفاده كنيد.
حتما از همين مقدار پياز داغ استفاده كنيد چون علاوه بر گوشت پياز داغ هم تأثير مستقيم روى كشدار شدن آش داره.
آشپزی اسلامی👇تلگرام
@ashpazi_eslami
❤️آشپزی اسلامی❤️ در ایتا👇
https://eitaa.com/ashpazi_eslamii
❤️آشپزی اسلامی ❤️در سروش👇
https://sapp.ir/ashpazi_eslamii
خوراک کدو و بادمجان🔵
🔶 #کدو
1⃣آرامش بخش می باشد
2⃣ درمان عصبانیت است
3⃣غذای پیامبران بوده است
4⃣غذایی سبک و رو هضم است
5⃣مناسب برای بیماران
6⃣موجب تقویت مغز و حافظه
7⃣جبران آسیب های مغزی
🔶 #بادمجان؛
1⃣دربردارنده همه مزه ها،
2⃣بدون ضرر،
3⃣سازگار با طبع،
4⃣معتدل در ميان گونه هاى خويش،
5⃣مناسب براى پير و جوان،
6⃣ميانه در گرما و سرما،
7⃣مفید برای رفع سودا.
8⃣و گرم است در جایی که بدن احتیاج به گرما دارد و سرد در جایی که بدن احتیاج سرما دارد.
آشپزی اسلامی👇تلگرام
@ashpazi_eslami
❤️آشپزی اسلامی❤️ در ایتا👇
https://eitaa.com/ashpazi_eslamii
❤️آشپزی اسلامی ❤️در سروش👇
https://sapp.ir/ashpazi_eslamii
سلام خدمت عزیزان
به دلیل مشکلات فنی در سروش و ایتا ازین به بعد پرسش و پاسخ فقط در کانال انجام میشود..
در کانال طب اسلامی در سروش عضو بشید درساعاتی خاص که اعلام میشود میتوانید در کانال سوال بپرسید.
سوالها و جوابها در کانال مرتب گذاشته میشه
کانال چکیده طب اسلامی در
سروش👇
http://sapp.ir/tebbeeslami.95
گروهها همگی پاک خواهند شد
🔈🔈🔈🔈
هشدار👇👇
راه ارتباطمان قطع خواهد شد🙁
فاتحه تلگرام را بخوانید😊
دوستان عزیز با توجه به اینکه فیلترینگ کامل تلگرام حتمی است و شاید حتا شما به پیامهای مهم در کانالهای تلگرامی دسترسی نداشته باشید حتما در یکی از دو پیام رسانهای زیر عضو بشید .
راه ارتباط ما از طریق پیامک 👇
این شماره را به نام ادمین چکیده طب اسلامی ذخیره کنید👇
👉0939 203 2592
کانال🌸 چکیده طب اسلامی 🌸در سروش👇
http://sapp.ir/tebbeeslami.95
کانال 🌺چکیده طب اسلامی🌺 در ایتا👇
https://eitaa.com/chekideteb
لینک گروه اول پرسش و پاسخ در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/2364276739Gc5247395f1
لینک گروه اول پرسش و پاسخ در سروش👇
https://sapp.ir/joingroup/Osjx2I5hkTV8iAzDBqU0RHFM
به دلیل پر شدن گروهها در سروش و ایتا
گروه دوم تشکیل شده است👇👇👇
کسانی که در گروه اول عضو شده اند نیاز نیست در گروه دوم عضو شوند.
گروه دوم ❤️پرسش و پاسخ❤️ ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/1904738310G300516307f
گروه دوم ❤️پرسش و پاسخ ❤️سروش👇
https://sapp.ir/joingroup/q1oYVdpeNQUOGHwFvruLIs08
با توجه به استقبال شما از این کانال در سروش و ایتا هم این کانال تشکیل شده است
برای اینکه حلقه اتصال حفظ شود حتما در ایتا و سروش هم عضو شوید👇
❤️آشپزی اسلامی❤️ در ایتا👇
https://eitaa.com/ashpazi_eslamii
❤️آشپزی اسلامی ❤️در سروش👇
https://sapp.ir/ashpazi_eslamii
کانال ❤️یه حال خوب❤️ در سروش👇
http://sapp.ir/mosbatgera
کانال ❤️یه حال خوب❤️ در ایتا👇
https://eitaa.com/mosbatgera_eslami
روانشناسی اسلامی👆👆
لینک کانال چکیده طب اسلامی در اینستاگرام👇
https://www.instagram.com/tebbeeslami95
🔰غذاهای گوشتی مورد تاکید و تایید روایات معصومین علیهم سلام
۱-کله پاچه
برای هضم کله پاچه مقداری سویق گندم و جو بخورید .
۲-آبگوشت :
گوشتی که در آب پخته شود .
زمانی که به منزل پیامبر ص گوشت می آوردند می فرمود: تکه های گوشت را ریز کنید ، آبش را زیاد کنید و به همسایه ها هم بدهید . اکر تکه های گوشت ریز شود زودتر پخته میشود و برکتش هم بیشتر میشود.
اگر درون گوشتی که در آب پخته میشود نان خرد کنند به آن ترید میگویند که هاشم بن عبد مناف (جد پیامبر اکرم ص ) اولین کسی بود که ترید درست کرد . پیامبر اکرم ص برای کسانی که ترید میکنند دعا فرموده است .
۳-حلیم
غذایی ست که از گندم و گوشت یا گندم و جو و گوشت تهیه میشود.
⚡️فواید آن : تقویت کننده بد ن ، تقویت کمر ، درمان کمردرد ، زیاد کردن عمل همبستری ، زیاد کردن میل عبادت.
۴-گوشت بریان (کباب شده)
امروزه گوشت را تکه هایی تبدیل میکنند و در یک سیخ قرار میدهند و روی آتش بریان میکنند.
⚡️فواید آن : تقویت بدن ، درمان کم خونی ، درمان تب.
۵-گوشت با تخم مرغ
⚡️تقویت نیروی جنسی ، درمان نازایی.
سرخ کردن پیاز و تخم مرغ و گوشت با روغن زیتون بودار نیز بسیار مفید است .
توجه : مصرف گوشت ماهی و تخم مرغ ممنوع
۶-پختن گوشت با شیر طبیعی گاو
⚡️تقویت بدن ، افزایش طول عمر
توجه : پختن گوشت گوسفند با شیر طبیعی گاو قلب را تقویت میکند و در درمان بسیاری از مشکلات قلب کاربرد دارد .
۷-گوشت با روغن حیوانی یا شحم گاوی
۸-گوشت با روغن زیتون
همراه هم مصرف یا سرخ شوند.
۹-گوشت با روغن زیتون بودار و سرکه
امام صادق علیه سلام با یکی از اصحابش شروع به غذا خوردن کرد. امام علیه سلام تکه ای از گوشت را کند و آن را در سرکه و روغن زیتون قرار داد و خورد .به امام عرض شد چرا امر نکردید گوشت را با روغن زیتون و سرکه بپزند؟ فرمود : این شکل غذا که گوشت را جداگانه بپزند و تکه های گوشت را در سرکه و روغن زیتون قرار دهند خوب است. این غذای ما و انبیا ست.
آشپزی اسلامی👇
@ashpazi_eslami
❤️آشپزی اسلامی❤️ در ایتا👇
https://eitaa.com/ashpazi_eslamii
❤️آشپزی اسلامی ❤️در سروش👇
https://sapp.ir/ashpazi_eslamii
#شیر_و_گوشت
💠 یک غذای خارجی با پایه اسلامی و پختن شیر و گوشت
#کشور:ایتالیا،روسیه
#نام غذا: بیف استراگانف
مواد لازم:
گوشت بره 400گرم یا...
شیر گاو طبیعی یک لیوان
پیاز یک عدد
خامه یا سر شیر طبیعی 3قاشق
آرد گندم یا سویق گندم 2قاشق
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
دستور طبخ:
گوشت را به قطعات کوچک و باریک( به اندازه انگشت) ببرید.
پیاز را نیز خلالی خرد کنید.
گوشت را داخل ماهیتابه بریزید و ترجیحا با چربی خود گوشت( دنبه تازه را ریز خرد کنید تا سریع آب شود و زیر دندان نیاید) و یا همراه با روغن شحم و یا زیتون تفت دهید.ابتدا با شعله کم،تا گوشت آب بیندازد و چربی آب شود و گوشت داخل چربی خودش بپزد بعد از اینکه کمی تفت خورد،پیاز را با آن مخلوط کنید و دوباره تفت دهید.مقداری آب بریزید حدودا یک لیوان و اجازه دهید تا گوشت بپزد و آب کاملا خشک شود و دوباره به حالت سرخ کردنی در بیاید.
سپس آرد را اضافه کرده 30ثانیه هم بزنید. و سپس شیر را اضافه کنید و مداوم هم بزنید.
تا جوش بیاید. سپس خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید یکی دو دقیقه تا زمانی که خامه جوش ریز بزند و شعله را خاموش کنید و سرو کنید.
نوش جان😋
غذایی بسیار شیک،خوشمززززه و عالی
* در روایات ما طبخ گوشت با شیر بسیار تاکید شده و فواید فراوانی دارد از جمله بیماری های قلبی، تقویت بدن،گوشت آوردن عضلات و...
✔️نکته بسیار جالب اینکه زمانی که درمانگران طب اسلامی این ترکیب را برای بیماران تجویز می کنند، مردم و چه بسا خود طبیب محترم😊 تعجب می کنند که مگر می شود؟؟!!!
و زمانی که از کشورهای دیگر و با نام های شیک و های کلاس وارد می شود با جان و دل می پذیریم و بعد تازه متوجه می شویم که ما مسلمانان های کلاس ترین انسان های کره زمین هستیم😉
@ashpazi_eslamii