eitaa logo
آشپزی اسلامی
3.5هزار دنبال‌کننده
89 عکس
89 ویدیو
6 فایل
اینجا یاد میگیری چطور غذای سالم بپزی😍 تبادل نداریم. فقط تبلیغ😊 ای دی نظرات و انتقادات و سفارشات 👇 @tebbeasmani سایت فروش محصولات👇 https://tayebat-bahar.ir/ کانال محصولات ارگانیک بهار 👇 @tayebat_bahar کانال چکیده طب اسلامی👇 @chekideteb
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از طیبات بهار
👱‍♂تقویت قوای جنسی تو آقایون با روغن زرد گاوی 🔮روغن زرد گاوی باعث افزایش قوا و نیروی بدن میشه و قوای جنسی رو تقویت می کنه 🔮برای اثرگذاری بیشتر ، بهتره روغن رو با عسل و سویق نخود مصرف کنید 👼حلوای نازایی سویق نخود + عسل + روغن زرد گاوی لینک کانال محصولات ارگانیک https://eitaa.com/joinchat/4101242888Ce99aec832a
🌄برنامه غذایی طب اسلامی قبل از صبحانه (ناشتا =بعد از نمازِ صبح)👉 🍏۲۱ دانه مویز قرمز (کشمش هسته دار) یک قاشق مرباخوری عسل همراه با حداقل ۷ عدد سیاهدانه (جویده بشه) 🍎یک عدد سیب رسیده 🍏یک عدد به رسیده برای تقویت قلب 🍎فالوده عسل بهمراه سیب‌ سرخ 🍏یک خوشه کوچک انگور لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
📍صبحانه حلیم بخوریم✔️ ⚡️پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: جبرئیل بر من نازل شد و سفارش کرد که هریسه (حلیم) بخورم تا قدرت و نیرویم برای عبادت پروردگار افزون گردد! حلیم یک غذای بسیار مفید ه👌🏻 لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
🧒 و اما صبحانه مناسب برای کودکان 🍳خوردن صبحانه تو کودکان باعث افزایش انرژی ، کنترل وزن ، افزایش توجه و تمرکز میشه 💥فرنی سویق 💥حلوای آرد سبوس دار 💥زرده تخم مرغ عسلی 💥شیر برنج 💥فرنی چهار مغز 💥حریره بادام 💥انواع مرباهای طبیعی 💥ارده شیره 💥خامه طبیعی با عسل لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔖سمنو، خوشمزه ی پرخاصیت! 🔹سمنو از خوراکی‏های بسیار خوشمزه و مقوی، که مصرف اون خصوصا تو فصول سرد سال و به ویژه پاییز توصیه میشه! 🔸طبیعتش گرم و تر بوده و برای افراد با مزاج سرد و خشک بسیار سودمنده! 🔹این خوراکی پرخاصیت که از جوانه گندم و به روش خاصی تهیه میشه خونساز، مفید برای رشد قدی و وزنی کودکان، ملین، مقوی قوای جنسی و افزاینده ‏ی شیر مادران شیرده هست! 🔸هم چنین سمنو تو شادابی و سلامت پوست و مو تاثیر خوبی داشته و برای تقویت افرادی که دوره ی نقاهت بیماری رو می گذرونند مفیده! ⚠️ بهتره افراد مبتلا به دیابت و افراد با مزاج گرم و تر تو مصرف سمنو احتیاط کنند! ✔️در صورت اضافه کردن بادوم به سمنو بسیاری از خواصش افزایش پیدا کرده و میتونه یکی از بهترین خوراکی ها تو این فصل باشه! لینک کانال چکیده طب اسلامی https://eitaa.com/joinchat/772734978Cec618ea4c7
هدایت شده از طیبات بهار
خواب رفتن دست ❌علت : غلظت خون،کمخونی فشار بر اعصاب که میتونه به علت جابجایی مهره ها باشه 👌درمان : 🔸 ترکیب شوید پخته و عسل بمدت سه روز 🔹درمانهای غلظت خون و کم خونی 🔸مصرف شربت مصفای خون 🔹ماساژ دست با ترکیب روغن بابونه و سیاه دانه 🔸حجامت لینک کانال محصولات ارگانیک https://eitaa.com/joinchat/4101242888Ce99aec832a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای تهیه خمیر : آرد فانتزی یا بربری: ۲ لیوان سرخالی آب ولرم: نصف لیوان شاید ۲ ق بیشتر استفاده شه روغن: حدود ۴ ق غ خمیرمایه: ۱ ق چ سرپر نمک: ۱ ق چ شکر: ۱ ق چ همه ی مواد خشک رو باهم مخلوط میکنیم بعد آب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و ورز میدیم تا یک گلوله بدست بیاد بعد روغنو اضافه میکنیم و ورز میدیم کل فرایند ورز دادن حدود ۱۰دقیقه زمان میبره. بعدش چونه میگیریم و روشو نایلون چرب شده میکشیم و میذاریم ۳۰ دقیقه استراحت کنه. بعد استراحت خمیر آماده است کافیه یکم ورز بدید تا پفشو‌ بگیرید وبعد پهن کنید کف تابه ضخامتش کمتر از نیم سانت باشه چون خیلی پف میکنه. بعد بذارید تو فر با دمای ۲۰۰ مدت ۱۲ دقیقه تا نیم پز شه بعد بیارید بیرون و تاپینگ های پیتزا رو بچینید روش و دوباره یک ربع بذارید تو فر. و به به 😋🤤👌 برای کش اومدن پیتزا میتونید آب اسپری کنید لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
✍طرز تهیه چلو گوشت 🍖 🔵مواد لازم 🔹گوشت : مقدار لازم 🔹پیاز : به ازای هر نیم کیلو دو عدد متوسط 🔹سیر : 2 یا 3 حبه ( اختیاری ) 🔹نمک دریا : به مقدار لازم 🔹فلفل،هل،دارچین،زعفران : به مقدار لازم (اختیاری) 🔹روغن طبیعی (دنبه ، شحم ، ارده و حیوانی ) : به مقدار لازم 🟡 مرحله اول 1⃣ ابتدا گوشت را به همراه پیاز کامل ، سیر ، فلفل ، داچین و هل در قابلمه سنگی بریزید تا بپزد اما له نشود 🟡 مرحله دوم 2⃣ گوشت را خارج کنید و با روغن طبیعی در قابلمه پیرکس یا سفالی لعاب دار تفت دهید ، پیاز و سیر را از داخل آبگوشت خارج و له کنید و به گوشت اصافه کنید ، آب گوشت را هم اجازه دهید ته نشین شود و به گوشت و پیاز منتقل کنید و ته نشین آن را دور بریزید 3⃣ نمک را اضافه کنید و اجازه دهید با شعله ی ملایم جا بیوفتد 4⃣ اگر میخواهید چلو گوشت زعفرانی خوشرنگ درست کنید مقداری زعفران دم کرده را در این مرحله اضافه کنید تا رنگ خورشت شما زرد و طعم آن عالی شود(اختیاری) 5⃣ میتوانید کدو حلوایی را هم در این مرحله به گوشت اضافه کنید و بعد از پخت آن را خارج و پوره کنید و دوباره به گوشت منتقل کنید ، در اینصورت خورشت شما خوشمزه و خوشرنگ میشود و نیازی به زعفران زیادی هم ندارد و از طرفی مزه ی کدو حلوایی در این روش اصلا مشخص (اختیاری) ✅ اگر از زعفران و کدو حلوایی استفاده نکنید رنگ خورشت شما مایل به قهوه ای و طعم آن هم خوب میشود ✅چلو گوشت را با انواع پلو ها میتوانید سرو کنید از جمله👇 پلو سفید ، زرشک پلو ، باقالی پلو ، شوید پلو ، سبزی پلو و... لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
. ✅ نکات لازم برای چلو گوشت 👇 📌 این طرز تهیه ای که ارائه داده شد چلو گوشت ساده و مجلسی بود ، شما میتوانید به دلخواه درون آن کدو حلوایی ، آلو ، بادنجان ، برگه و ... اضافه کنید 📌 چلو گوشت را زیاد هم نزنید چون هم رنگ خورشت تیره و کدر میشود و هم گوشت آن له میشود 📌در مرحله اول حتما ته نشین گوشت را دور بریزید که رنگ خورشت تیره نشود و از آب گوشت برای خورش استفاده کنید. 📌این غذا را میتوانید همراه با سبزی ، کاهو ، زیتون و... میل کنید. 📌 چلو گوشت برای پختن و جا افتادن به 3 الی 8 ساعت زمان نیاز دارد ❌ از زودپز برای طبخ غذا استفاده نکنید . ❌ بعد از چلو گوشت بلافاصله آب نخورید و زمان دهید تا هضم شود سپس آب میل کنید 🟢 روایات مربوط به گوشت ، برنج و کدو حلوایی 👇 🔸برنج و گوشت 🍛 🌷 اَلْعُيُونُ، بِالْأَسَانِيدِ اَلثَّلاَثَةِ عَنِ اَلرِّضَا عَنْ آبَائِهِ عَلَيْهِمُ السَّلاَمُ قَالَ قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ : سَيِّدُ طَعَامِ اَلدُّنْيَا وَ اَلْآخِرَةِ اَللَّحْمُ ثُمَّ اَلْأَرُزُّ . الصحيفة، عنه عليه السلام: مثله. بسندش تا رسول خدا صلّى اللّٰه عليه و آله و سلم كه سرور خوراكها در دنيا و ديگر سرا گوشت و سپس برنج است 📚بحار الأنوار ج ۶۳، ص ۲۶۰ 🌷عِدَّةٌ مِنْ أَصْحَابِنَا عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ خَالِدٍ عَنْ عُثْمَانَ بْنِ عِيسَى عَمَّنْ أَخْبَرَهُ عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ: نِعْمَ اَلطَّعَامُ اَلْأَرُزُّ وَ إِنَّا لَنَدَّخِرُهُ لِمَرْضَانَا راوى گويد: امام صادق عليه السّلام فرمود : برنج چه خوب غذايى است. ما آن را براى درمان بيماران خود ذخيره مى‌كنيم. 📚الکافي ج ۶، ص ۳۴۲ 🌷عَنْ عَلِيٍّ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ : اَللَّحْمُ سَيِّدُ اَلطَّعَامِ فِي اَلدُّنْيَا وَ اَلْآخِرَةِ حضرت على عليه السّلام فرمود:پيامبر خدا صلّى اللّه عليه و اله فرمود:گوشت سرور غذاها در دنيا و آخرت است 📚الکافي ج ۶، ص ۳۰۸ 🟠 کدو ُ 🌷عَنِ اَلْحُسَيْنِ بْنِ عَلِيٍّ عَلَيْهِ السَّلاَمُ قَالَ قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ : كُلُوا اَلْيَقْطِينَ فَلَوْ عَلِمَ اَللَّهُ أَنَّ شَجَرَةً أَخَفَّ مِنْ هَذِهِ أَنْبَتَهَا عَلَى أَخِي يُونُسَ إِذَا اِتَّخَذَ أَحَدُكُمْ مَرَقاً فَلْيُكْثِرْ فِيهِ مِنَ اَلدُّبَّاءِ فَإِنَّهُ يَزِيدُ فِي اَلدِّمَاغِ وَ اَلْعَقْلِ. رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله و سلّم:كدو بخوريد كه اگر خداوند،درختى سبك‌تر از آن سراغ داشت،آن را براى برادرم يونس مى‌روياند.هرگاه خورش تهيه مى‌كنيد، كدوى آن را زياد كنيد كه بر(توان)مغز و عقل مى‌افزايد. 📚بحار الأنوار ج ۶۳، ص ۲۲۸ 🌷اَلْحُسَيْنُ بْنُ مُحَمَّدٍ عَنِ اَلسَّيَّارِيِّ رَفَعَهُ قَالَ: كَانَ اَلنَّبِيُّ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ يُعْجِبُهُ اَلدُّبَّاءُ وَ كَانَ يَأْمُرُ نِسَاءَهُ إِذَا طَبَخْنَ قِدْراً يُكْثِرْنَ مِنَ اَلدُّبَّاءِ وَ هُوَ اَلْقَرْعُ . پيامبر صلّى اللّه عليه و اله به كدو علاقه داشت و به همسران خود دستور مى‌فرمود كه هرگاه ديگ را بار مى‌گذارند، كدوى آن را زياد نمايند و آن همان كدو حلوايى است. الکافي ج ۶، ص ۳۷۱ برگرفته از آشپزی اسلامی و غذای محلی لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا